52662
-
#4613 A fórum funkciója, hogy egy bizonyos témakörben, sok-sok emberke megosztja észrevételeit és tapasztalatait. Ami fontos egy fórumot használó embernek, hogy ne csak kérdezzen, hanem előtte olvasson is azon a bizonyos fórumon, ezzel megkímélve magát, illetve a fórumon jelenlévőket a felesleges kérdésektől.
A kérdésedre a választ pedig #4372-es hozzászólásban (is) megtalálod, de egyébként a google is a barátod, hiszen a "trucks & trailers demo" szavak keresése után az első megoldás is rögtön elrepít a célodhoz. -
Fuvaros doc #4612 Sziasztok ti honnan töltöttétek le?
-
#4611 -
#4610 No, látszik hogy már késő van..
Svéd akart lenni. -
#4609 A játékban "törik" a kamion? Ez újdonság..
Bár a fülke leszakadás azért enyhén extrém - gyanítom nem volt akkora csatt, egy személykocsi által, hogy 8 fele zuhanjon egy svéd acél. :D -
vajo #4608 Ádios SCS és ETS széria. -
#4607 Akkor úgy beperelik az SCS-t, hogy nem lesz több ETS! -
Ambrus Gergely #4606 ésakkor mivan ha nemliszenszelik le csak bele nyomatlyák a játékba? -
vajo #4605 Mert a DAF licenc az 500 ft. -
-
#4603 Belém jött 2 AI
-
#4602 Az lehet, hogy Mercire nem lesz licensz, de ő éppen a Daf licenszről beszélt -
Robi546 #4601 LoL. XDD Ezen a 2. Képen hogy sikerült meg csinálnod hogy lepottyant a kabinja a Scanianak ?? XDDDDDDDDDDDD -
vajo #4600 -
#4599 Észrevétel: "Jelenleg 13 ember nézi most a topikot" - A "most" nem kell oda. :) -
#4598 úgy értettem, lehet tükrön van az index. -
vajo #4597 Az a plakát....."Isten sose hazudik" xDDD hát ez mekkora. Remélem ETS2-be lesz olyan is, hogy adományozz az SCS-nek! xDD -
DANIELTRUCKER #4596 10. a topic! -
vajo #4595 Elöl az insignianak. jobb első indexe a levegőbe van. Csak úgy észrevettem xD -
DANIELTRUCKER #4594 A Scaniát azt nagyon sikerült eltalálniuk! -
kobi14 #4593
letöltés
letöltés -
#4592 Ja tényleg, észre se vettem... :D -
tomi0113 #4591 Jajaja már tudom, köszöntem!:D -
#4590 Ahha, Confing.cfg és a többit tudod... Developper, Console 1-re és ok ! ;) -
#4589 Bocs,nem értem miért beszélsz így....egy büdös rossz szót nem szóltam.Rohadt kommunizmus(N).. -
tomi0113 #4588 Hogy a rákba csináltad ezeket a nézeteket?
Úgy mint gts-be? -
:)
-
#4586 mindből van jobbos is, balos is... -
#4585 Tükrön? -
#4584 A MAN-nak is szar, ráadásul az jobbkormányos a játékba... -
vajo #4583 14,4 majdnem 15. -
#4582 Sziasztok.Most vettem észre hogy Volvo kamionon hogy tükrök jol el szurták nézétek meg. -
DANIELTRUCKER #4581 (lemaradtam)
A tuningolás marha jó!
Az előzgető AI-k től majd beszartam!
Az SCS nagyon oda tette magát!
-
#4580 Az 54k euró a 10millió forint kb? -
#4579 Azért mert egy gyenge videó kártya volt benne és nem ment rajta:/ és azt hittem h nem lesz kész a másik amin menne mert szervizben volt és készen lett és most felraktam megint h ki próbáljam és ezt irta ki:@ -
Robi546 #4578 miért csináltad azt hogy: feltelepítetted majd letörölted és megint fel telepítetted ?? és nem is játszottál vele és le törölted ?? -
vajo #4577 Első index in the air... -
vajo #4576 Tudta-e Ön, hogy mennyibe kerül megközelítőleg egy Mercedes liszensz?
A válasz:
- A liszensz típustól függ. A Need for Speed-be az összes Mercedes járműre fizetett az Electronic Arts 54.000€-t.
Szóval pofabe és alapállás. Mercire sose lesz liszenszünk... Majd lesz real logó mód és hasta badzsó.. -
#4575 Hali Srácok rég irtam Sg-re:/ de problémába kerültem és örülnék ha vki segitene annyi az egész h nem játszottam egy percet se a játékkal annyit csináltam h feltelepitettem és letöröltem utánna megint feltelepitettem és ezt irta ki amikor elinditottam a játékot vkinek vmi tipje van h miért irta ki ezt???:O
Köszönöm szépen elöre is az infót:)
-
#4574 Hagyd rá!