52663
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    Én holnap megyek, majd megnézem van-e már.
  • SnyperD
    Én megírnám nekik csak hiába :( Üzeneteimre még választ soha nem kaptam, vagy sztem törölték spam ként. De szerintem JohnBart szívesen segít neked :)
  • Solt
    Akkor tolmácsolnátok a nevemben pár bugot? Főleg a TrackIr hiba ( ugrál, már a sorozat eleje óta, és itt sem változott a dolog ) ami bosszantó, no meg a nyereg lötyögése... fura, hogy a vontató már megindul, a pót meg még egy helyben áll... :)
  • DIESEL DOG #4691
    Ez jól néz ki!
  • vajo
    Bejelentés!

Osztogatok ki pár ember között rangot, akik megérdemlik, nem trógerkodtak, rendesen fórumoznak, híreket keresnek, mindig képben vannak a játékkal, írják az újdonságot. Ezért aki úgy érzi, hogy bele tartozik a fent említettekbe, az írjon nekem egy privátot, ami tartalmazza a következőket:

Név, A rangjának neve, és rangjának képe.
    (A kép max 20x20-as lehet!)
    Példa látható: SnyperD, Atikah.

Várom a PM-eket. :)

• SnyperD
    Köszi hogy megemlítettél :)
  • norbee46
    A kiadó (seven m) oldalán mai dátum volt irva de a tescóban még nem láttam ma a polcon.
  • JohnBart
    SnyperD meg én is írsogálunk a csapat blogjára, többek között. ;)

Norbee46: Az csak a kiadótól függ.
  • norbee46
    Nem tudja valaki hogy Tesco-ba mikor lesz mert most pár napig csak ez a bolt van a közelbe!?
  • tpbence0323
    szerintem erdemesebb lenne megvenni kicsit dragabban azert hogy tudjak meg fejleszteni az Euro Truck Simulator 2 -öt
  • Solt
    Ok, nem sajnálom, csak próbálok valakivel kapcsolatot teremteni, aki írogat olyan fórumba, amit olvasnak a fejlesztők! :))
  • JohnBart
    Kaptunk páran tiszteletpéldányt a fordítás miatt. ;)
  • Solt
    Nem nagyon vannak képben az fix! :D Én megrendeltem, korrekt ár, ennyit megérdemelnek... már csak azért is, mert figyelnek a visszajelzésekre...

Ingyen példány? Ezek szerint kapcsolatban állsz velük?
  • JohnBart
    A Galaxis mintha kicsit keverné a T&T-t az ETS2-vel, a játék oldalán ezt írják címnek: "Trucks and Trailers (Euro Truck Simulator 2)". :D

2690-es indulóár meg kitűnő, ha nem kaptam volna ingyen példányt a csapattól azonnal megvenném.
  • Solt
    CD Galaxis: 2690.-Ft
  • DANIELTRUCKER
    Vagy hogy fut-e rendesen! Mer hát az se mindegy!
  • tpbence0323
    Amugy a demo is azert van hogy el tudd döntenni hogy jo vagy rossz
  • tpbence0323
    En egyet ertek trucksimfan-nal mert en is megveszem a t&t most nezzem hogy a 576 kybite boltba 3000 ft
  • Magnumrolcsi
    Eddig így állok. : )
  • Robi546
    Szerintem igazad van! +1
  • gumikacsa
    Ez így van.

Csak sajnos a mellékelt ábra szerint hiába tépjük a szánkat. Sokan nem fogják fel, hogy ez is lopás, és úgy vannak vele, hogy ha letölthetem, minek fizetnék érte...
  • trucksimfan
    Gyerekek, gyerekek.
    Már megint ez az "ez kellene, az kellene, amaz kellene"! (pár HSZ-el lejjebb)
    Írták nem is olyan régen, hogy az SCS-nél fogytán van (vagy elfogyott, nem tudom) a zseton. El kell felejteni a letöltögetés, ingyen játszom, hogy tudom feltörni a demokorlátot, stb marhaságokat, és rá kell szánni azt a szájbatekert 3000 Ft-ot a T&T-re. Akkor talán lesz pénze a nem éppen szponzorairól és korlátlan forrásairól híres SCS-nek arra, hogy a augusztus-szeptember környékéig nekifeküdjenek az említett hibák javításának (mivel köztudott, hogy figyelembe veszik a user-feedback-eket a különböző fórumokról) ennyi!
    Szerintem a letöltögetők közül, ha valaki pl szép képeket fest, ami mindenkinek tetszik, de senki nem ad érte pénzt, csak úgy elviszi (kvázi "letölti"), akkor kb 5 kép után beleverné a f*szát, és nem festene többet (meg persze nem lenne pénze vászonra, festékre -SCS esetében ez a fejlesztési költségeknek fele meg)
    Szóval nem csak kritizálni kell, hanem ha tetszik, akkor MEG KELL VENNI!!!
    És ennyi!
  • DANIELTRUCKER
  • luspaydavid
    Jó, jó de amíg ki nem adják akár mi lehet benne nem ?
    am tetszik ez a kép :D
  • TruckerDave
    +1
  • vajo
    Pöpec. De azért remélem a gémbe nem fog ennyi pót nélküli kamion mászkálni.
  • vajo

Amúgy szerintem lesz liszensz a Mercire is, mert réges régen egy messzi messzi galaxisban olvastam valahol, hogy a Trust Actrosnak a színösszeállítása is bevan jegyezve, magyarúl védett. Az SCS pedig berakta a gémbe... De most megne kérdezzétek hol olvastam, mert már én se tudom, csak most beugrott.
  • yokel
    Újabb kép az ETS2 világából...

• gumikacsa
    Van benne? Fel sem tünt a nagyok között :P

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Viccelek, mielőtt megköveztek :)
  • vajo
    A Scania hatása :))))
  • gumikacsa
    Ha jól veszem ki a honlapon eléggé viszik a T&T-t.
  • Martens4466
    Hello!

Valaki meg tudja mondani, hogya T&T-ben, hogyan lehet 2 tengelyes vontatót beállítani? Vagy azt csak az ETS 2-ben lehet csak?
  • Atikah
    Köszönjük Emese :)
  • gumikacsa
    Ez így van. És az is elég valószínű, hogy a fizikára és az irányításra az ETS2-ben jobban fognak figyelni.

Az pl. látszik a játékon, hogy az AI nem teljesen van felkészülve arra, hogy mi kimegyünk a forgalomba. Városon belül többször is belém jöttek.
  • Solt
    Hát nem egy OMSI az biztos... egy tapasz ráférne, de azért érezhető a javulás. A tükrök normális megcsinálása rengeteget dob az élményen.
  • Robi546
    amikor tempónál ránt a kormányon lehet hogy rángatja az ideg a sofőrt. XDD
  • gumikacsa
    A kormányzás még mindig nem az igazi, sőt, nagy sebességnél még rosszabb is, mint volt. Illetve még most is megvan az a rossz szokása, hogy egy bizonyos tempónál ránt egyet a kormányon. Ha megnézitek azt a vidit, amit alább feltettem, látszik is, hogy "imbolyog" a kamion, alig lehet normálisan úton tartani
  • sftomee
    Na meg olyanokat csinál a játék, hogy alapból nincs force-feedback-em. Egy idő után elkezd akadni a játék. Akkor fogom és kikapcsolom az élsimítást. És láss csodát már nem is akad. És ezzel együtt megjelenik a FF! Nade! Következő próbálkozás a pályán, vagy egy új pálya és már megint eltűnt a FF. Egy idő után megint elkezd akadni a játék. Akkor visszakapcsolom az élsimítást. Hoppá! Megint van FF. És megint nem akad. Következő próbálkozás, vagy következő pálya, és megint nincs. És így ismétlődik minden előlről...
  • Penge88
    Én egyelőre annak is örülök, hogy megoldották a H váltót. Aztán ha nem is ETS2-ben, de remélem ETS3-ban már megoldják, hogy rendesen működjön a kuplung, ha óvatosan engeded, pót nélkül lehessen kúszni, ha ügyetlen az ember, akkor le is fulladjon. HA az egy bitang jó fizikával párosulna, akkor az úgy gondolom, hogy sokunknak tetszene. De a lényeg, látjuk az igyekezetet, hogy az SCS-es srácot újítanak. Nem is kicsit!
  • sftomee
    Egy dolgot azért hiányolok. Annak akinek nincs kuplung pedálja, azért megoldhatták volna, hogy rendesen induljon, ne alapjáratról. Pl mint sok szimulátorban, hogy szépen a gép engedi a kuplungot fel, ahogy nyomod a gázt induláskor. Szerintem nem lett volna nehéz. Sajnos H-váltóm nincs, csak szekvenciális, de attól még jól jönne!