52663
-
#4694 Én holnap megyek, majd megnézem van-e már. -
SnyperD #4693 Én megírnám nekik csak hiába :( Üzeneteimre még választ soha nem kaptam, vagy sztem törölték spam ként. De szerintem JohnBart szívesen segít neked :) -
Solt #4692 Akkor tolmácsolnátok a nevemben pár bugot? Főleg a TrackIr hiba ( ugrál, már a sorozat eleje óta, és itt sem változott a dolog ) ami bosszantó, no meg a nyereg lötyögése... fura, hogy a vontató már megindul, a pót meg még egy helyben áll... :) -
DIESEL DOG #4691 Ez jól néz ki! -
vajo #4690 Bejelentés!
Osztogatok ki pár ember között rangot, akik megérdemlik, nem trógerkodtak, rendesen fórumoznak, híreket keresnek, mindig képben vannak a játékkal, írják az újdonságot. Ezért aki úgy érzi, hogy bele tartozik a fent említettekbe, az írjon nekem egy privátot, ami tartalmazza a következőket:
Név, A rangjának neve, és rangjának képe.
(A kép max 20x20-as lehet!)
Példa látható: SnyperD, Atikah.
Várom a PM-eket. :)
-
SnyperD #4689 Köszi hogy megemlítettél :) -
#4688 A kiadó (seven m) oldalán mai dátum volt irva de a tescóban még nem láttam ma a polcon. -
JohnBart #4687 SnyperD meg én is írsogálunk a csapat blogjára, többek között. ;)
Norbee46: Az csak a kiadótól függ. -
#4686 Nem tudja valaki hogy Tesco-ba mikor lesz mert most pár napig csak ez a bolt van a közelbe!? -
tpbence0323 #4685 szerintem erdemesebb lenne megvenni kicsit dragabban azert hogy tudjak meg fejleszteni az Euro Truck Simulator 2 -öt -
Solt #4684 Ok, nem sajnálom, csak próbálok valakivel kapcsolatot teremteni, aki írogat olyan fórumba, amit olvasnak a fejlesztők! :)) -
JohnBart #4683 Kaptunk páran tiszteletpéldányt a fordítás miatt. ;) -
Solt #4682 Nem nagyon vannak képben az fix! :D Én megrendeltem, korrekt ár, ennyit megérdemelnek... már csak azért is, mert figyelnek a visszajelzésekre...
Ingyen példány? Ezek szerint kapcsolatban állsz velük? -
JohnBart #4681 A Galaxis mintha kicsit keverné a T&T-t az ETS2-vel, a játék oldalán ezt írják címnek: "Trucks and Trailers (Euro Truck Simulator 2)". :D
2690-es indulóár meg kitűnő, ha nem kaptam volna ingyen példányt a csapattól azonnal megvenném. -
Solt #4680 CD Galaxis: 2690.-Ft -
DANIELTRUCKER #4679 Vagy hogy fut-e rendesen! Mer hát az se mindegy! -
tpbence0323 #4678 Amugy a demo is azert van hogy el tudd döntenni hogy jo vagy rossz
-
tpbence0323 #4677 En egyet ertek trucksimfan-nal mert en is megveszem a t&t most nezzem hogy a 576 kybite boltba 3000 ft -
#4676 Eddig így állok. : )
-
Robi546 #4675 Szerintem igazad van! +1
-
#4674 Ez így van.
Csak sajnos a mellékelt ábra szerint hiába tépjük a szánkat. Sokan nem fogják fel, hogy ez is lopás, és úgy vannak vele, hogy ha letölthetem, minek fizetnék érte... -
trucksimfan #4673 Gyerekek, gyerekek.
Már megint ez az "ez kellene, az kellene, amaz kellene"! (pár HSZ-el lejjebb)
Írták nem is olyan régen, hogy az SCS-nél fogytán van (vagy elfogyott, nem tudom) a zseton. El kell felejteni a letöltögetés, ingyen játszom, hogy tudom feltörni a demokorlátot, stb marhaságokat, és rá kell szánni azt a szájbatekert 3000 Ft-ot a T&T-re. Akkor talán lesz pénze a nem éppen szponzorairól és korlátlan forrásairól híres SCS-nek arra, hogy a augusztus-szeptember környékéig nekifeküdjenek az említett hibák javításának (mivel köztudott, hogy figyelembe veszik a user-feedback-eket a különböző fórumokról) ennyi!
Szerintem a letöltögetők közül, ha valaki pl szép képeket fest, ami mindenkinek tetszik, de senki nem ad érte pénzt, csak úgy elviszi (kvázi "letölti"), akkor kb 5 kép után beleverné a f*szát, és nem festene többet (meg persze nem lenne pénze vászonra, festékre -SCS esetében ez a fejlesztési költségeknek fele meg)
Szóval nem csak kritizálni kell, hanem ha tetszik, akkor MEG KELL VENNI!!!
És ennyi! -
DANIELTRUCKER #4672 -
#4671 Jó, jó de amíg ki nem adják akár mi lehet benne nem ?
am tetszik ez a kép :D -
#4670 +1 -
vajo #4669 Pöpec. De azért remélem a gémbe nem fog ennyi pót nélküli kamion mászkálni. -
vajo #4668
Amúgy szerintem lesz liszensz a Mercire is, mert réges régen egy messzi messzi galaxisban olvastam valahol, hogy a Trust Actrosnak a színösszeállítása is bevan jegyezve, magyarúl védett. Az SCS pedig berakta a gémbe... De most megne kérdezzétek hol olvastam, mert már én se tudom, csak most beugrott. -
#4667 Újabb kép az ETS2 világából...
-
#4666 Van benne? Fel sem tünt a nagyok között :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viccelek, mielőtt megköveztek :) -
vajo #4665 A Scania hatása :)))) -
#4664 Ha jól veszem ki a honlapon eléggé viszik a T&T-t. -
Martens4466 #4663 Hello!
Valaki meg tudja mondani, hogya T&T-ben, hogyan lehet 2 tengelyes vontatót beállítani? Vagy azt csak az ETS 2-ben lehet csak? -
#4662 Köszönjük Emese :) -
#4661 Ez így van. És az is elég valószínű, hogy a fizikára és az irányításra az ETS2-ben jobban fognak figyelni.
Az pl. látszik a játékon, hogy az AI nem teljesen van felkészülve arra, hogy mi kimegyünk a forgalomba. Városon belül többször is belém jöttek. -
Solt #4660 Hát nem egy OMSI az biztos... egy tapasz ráférne, de azért érezhető a javulás. A tükrök normális megcsinálása rengeteget dob az élményen. -
Robi546 #4659 amikor tempónál ránt a kormányon lehet hogy rángatja az ideg a sofőrt. XDD -
#4658 A kormányzás még mindig nem az igazi, sőt, nagy sebességnél még rosszabb is, mint volt. Illetve még most is megvan az a rossz szokása, hogy egy bizonyos tempónál ránt egyet a kormányon. Ha megnézitek azt a vidit, amit alább feltettem, látszik is, hogy "imbolyog" a kamion, alig lehet normálisan úton tartani -
sftomee #4657 Na meg olyanokat csinál a játék, hogy alapból nincs force-feedback-em. Egy idő után elkezd akadni a játék. Akkor fogom és kikapcsolom az élsimítást. És láss csodát már nem is akad. És ezzel együtt megjelenik a FF! Nade! Következő próbálkozás a pályán, vagy egy új pálya és már megint eltűnt a FF. Egy idő után megint elkezd akadni a játék. Akkor visszakapcsolom az élsimítást. Hoppá! Megint van FF. És megint nem akad. Következő próbálkozás, vagy következő pálya, és megint nincs. És így ismétlődik minden előlről... -
#4656 Én egyelőre annak is örülök, hogy megoldották a H váltót. Aztán ha nem is ETS2-ben, de remélem ETS3-ban már megoldják, hogy rendesen működjön a kuplung, ha óvatosan engeded, pót nélkül lehessen kúszni, ha ügyetlen az ember, akkor le is fulladjon. HA az egy bitang jó fizikával párosulna, akkor az úgy gondolom, hogy sokunknak tetszene. De a lényeg, látjuk az igyekezetet, hogy az SCS-es srácot újítanak. Nem is kicsit! -
sftomee #4655 Egy dolgot azért hiányolok. Annak akinek nincs kuplung pedálja, azért megoldhatták volna, hogy rendesen induljon, ne alapjáratról. Pl mint sok szimulátorban, hogy szépen a gép engedi a kuplungot fel, ahogy nyomod a gázt induláskor. Szerintem nem lett volna nehéz. Sajnos H-váltóm nincs, csak szekvenciális, de attól még jól jönne!