52665
-
norman001 #4456 ne privátba írja le hanem ide valaki írja már le mert ez a fél óra igen csak kevés volt és jó lenne még 1 fél óra -
#4455 Aki már rájött a Trial Reseterre az leírná nekem privátba? Mert valamit nem jól csinálok, mert nem nagyon akar sikerülni. -
Balaskó13 #4454 lécci nekem is írja le valaki mert meg esz a fene :D -
#4453 Azokat a registry-ket hol találom ? Mert nekem el se indul a trial reseter. Valami hibát dob ki. A fájl missing vagy mi. De előtte még ír valamit. -
tpbence0323 #4452 Köszi -
JohnBart #4451 A hivatalos oldalról. Csak keresd a Buy menüt. -
Robi546 #4450 máma. Pont 2011 Június 17. és az ma van. -
tpbence0323 #4449 Sziasztook 1 kerdesem van mikor jön ki a trucks & trailers eredetibe?
-
Csabesz001 #4448 Feltolod a játékot, friss .exe-t kimásolod, majd becsomagolod. Játszol, letelik az időd, Trial resettel üríted a registry-t, kitörlöd a játék .exe-jét, berakod a frisset, és van még fél órád. -
#4447 A kormányzáson azért kell még hangolni..
-
#4446 Közben rájöttem... -
#4445 Hy én is letöltöttem ezt a Trial-Reset nevű dolgot de nem tudom hogy működik valaki elmagyarázhatná akár privátban is előre is köszönöm! -
DANIELTRUCKER #4444 Valaki privátban nekem is elmondhatná, hogy pontosan mit is kell csinálni a resettel! -
#4443 Mit kell csinálni miután töröltük a fájlokat a trial resettel? -
#4442 köszi, tényleg működik az orosz trükk!
dobok már pár képet a játékról ;)
-
ForceindiaFisi #4441 Hol lehet letölteni a játékot??írták már itt páran,hogy már játszanak ezzel.
nemértem,hogy én miért nem kapok sokha semmilyen infót. -
JohnBart #4440 Rövid vélemény a játékról a Paveléktől kapott tiszteletpéldány alapján (1.00):
1. Grafika: Technikai téren kisebb gondjaim adódtak a játékkal. 1440x900, minden maxra húzva, advanced rendering (dinamikus árnyékok, HDR, tehát az új grafikai cuccok) belőve. A Fraps 30-50 fps körüli értéket jelez, a játék azonban pár másodpercenként akadozik, "ugrál". Ez egy alapvetően ügyességi játék esetén nem túl jó kezdet, mivel így sokszor azért megyek neki valaminek, mert a játék beszaggat egy pislantásnyi időre pár másodpercenként. Nem értem miért van ez, a vasamnak röhögve kéne vinnie a játékot, Paveléknek írtam, logokat és képeket küldtem, ránéznek majd az ügyre. A jelenség egyébként DirectX alatt jelentkezik, OpenGL rendereléssel sokkal jobb a helyzet, de néha ott is be-belaggol egy szemhunyásnyi időre a játék.
Ami idegesítőbb technikai téren, az az elmosódott kép "next-gen" renderelés esetén. Egyszerűen zavaró, hogy középtávon (in-game cirka 40 méterre) már minden annyira el van mosódva 1440x900-on, mintha vízfestékkel festették volna a monitorra a képet. Az élsimítás kikapcsolása valamelyest javít a dolgon, de akkor meg a recés élek miatt ocsmány a látvány. Hülyén hangzik, de nekem sokkal jobban tetszik a játék ha ezeket a grafikai újításokat kilövöm - ekkor nettó GTS-grafikát kapunk, de legalább az fps is felugrik 80-ra, nincs akadozás, és már messziről látom, hogy néz ki a parkolóhely környéke.
2. Hangok: Itt semmi extra, az ETS/GTS motor és járműhangjai, valamint a Bus Driver embertömegének hangeffektjét használták fel. MP3 lejátszó alapból van, bár ennél a játéknál épp nincs sok értelme, mivel a pályákat átlag 1-2 percesre tervezték.
3. Játékmenet: Felettébb élvezetes, érdekes eltérés a szokványos SCS-es rutintól. Alapvetően ügyességi játéknak tekintem a T&T-t és annak elég jó is. Nehéz szinten már a játék elején elég szadista időkorlátja van az aranyéremnek a legtöbb pályán, így kellemes kihívás belavírozni a jelölt helyre. A pályák kellemesen változatosak, élettel teliek, remélem ez az ETS2-re is áll majd. Fizikájában szerintem sokat javult a játék a GTS-hez és ET2-höz képest, végre tényleg érzem a járgányok lomhaságát és tehetetlenségét, főleg póttal, ahogy gumikacsa is írta. Az 50 pálya kellemes mennyiség, de ha mindet kitoltuk, nem igazán van mit csinálni, az achievementek javarészét ugyanis egy végigjátszással meg lehet szerezni, az online toplista hiánya meg szintén nem fog kedvezni a szavatosságnak.
Összegezve: Kellemes, kihívásoktól és (sajna) technikai problémáktól nem mentes ügyességi játék. A célját végül is nálam elérte, le fog kötni az ETS2-ig, de remélem hogy tényleg nyomott áron árulják majd, mert 2000-nél többet nem ér. -
Csabesz001 #4439 A frissen telepített játék .exe-jét csomagold be, és azt használd -
#4438 nekem nem működik, mert a tömörített trucks n trailers .exe nincs meg nekem :/ -
#4437 köszi!
-
#4436 Trial-Reset Link -
#4435 nekem már régóta fel van töltve
mingy keresek linket -
#4434 Valaki feltölti a trial-reset.rar file-t, amit az orosz oldalról lehet letölteni? nekem vírust jelez a nod.
előre is köszönöm!
-
Csabesz001 #4433 Bár valóban működik, de a fél óránként "resetelés" miatt érdemesebb megvásárolni. -
#4432 Nincs a környéken áruház -
#4431 Az orosz módszer működik, de azért tessék megvenni. -
#4430 nemjó :( -
#4429 aszthiszem rájöttem a megoldásra de nem azon a módon mint amit az oroszok leírtak.
egy vállalkozó szelemű ember jelentkezését várnám mert kéne egy kis segítség(az én gépemen kidobja a hibát a telepítő[de már 1x fent volt])
megpróbáltam újra telepíteni és azt a hibát írta ki mint a #4397-as HSZ-ben
Na de ez mind1.
Valaki akinek megvan(a próbaidő mind1 mennyi)PLS keressen fel!
MSN:[email protected]
Vagy itt privi vagy jó az oldalon is felőlem
-
#4428 oké oké ;D -
#4427 Akkor várjuk az infókat tőled, hogy sikerült-e. -
#4426 Erre annyit tudok mondani hogy használj google chrome-t az alapól lefordítja magyarra :D
amúgy én már töltöm a progit a hack-hez -
#4425 Szép napot.
Úgy tűnik, ismét orosz barátaink járnak elöl a játék belvilágának felderítésében, playtruck-on van leírás képekkel, programmal az időlimit kijátszására is, és úgy tűnik, a modellek importálásának nyitjára is rájöttek.
Akit érdekel, és van ideje, itt olvasgathat: Playtrucksim Trucks and Trailers topic
Félreértések elkerülésére: nem tudom, működnek-e a fent felsorolt dolgok, én nem próbáltam.
Egy gugli fordító azért nem árt hozzá... (OFF: ilyenkor sajnálom, hogy nem figyeltem általánosba az orosz órákon :D -
#4424 Nagy vonalakban jó lett, ha kicsit finomítanak, meg apróságokat javítanak stb. akkor nagyon ütős lesz! -
sftomee #4423 Nem rossz, nem rossz! :) Mondjuk elfogadja azt is ha csak úgy nagyjából parkolok be a kijelölt helyre. Pedig pont az lenne a lényeg hogy ne így legyen. Fizika elég jó. Gyorsulás megfelelő. Szerintem ha ezt minimum hozza az ETS, akkor nem lesz rossz. :) -
#4422 Elég jó játék, az árnyékolás nagyon jól meg lett csinálva. -
sftomee #4421 Bagoly mondja... -
#4420 Ha tudnám, szerinted nem írtam volna még le? Amúgy lehet az is, hogy a játék fájlaiba van bele scriptelve az idő limit.
De az is lehet, hogy egy egyszerű rendszer visszaállítással is lebírod nullázni. :) -
Balaskó13 #4419 hol tudok belenyúlni ?:D mit tegyek ?:D -
#4418 Megjegyzi a gép, bár lehet ha belenyúlsz a registrybe lehet eltudod vele felejtetni h fent volt. :) -
#4417 Ha újra feltenném a játékot újra lehetne fél órát játszani?Vagy csak egyszeri és megismételhetetlena fél óra.