52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Robi546
    o.O ez a map editor ?
  • gumikacsa
    Jó hogy belekötünk, mert a színvonal kezd visszaesni az ETS topik szinvonalára. Meg elég idegesítő, mikor folyamatosan a szar növényzetről olvasom a hozzászólásokat. Én is csöndben figyelem, sokkal többet is kötözködhetnék, ha akarnék, így csak akkor kötözködök, amikor már eldurran az agyam a sok baromságtól. Attól már most félek, ha majd megjelenik a játék mi lesz itt...

Licensz erről is volt már szó. MI A FRANCNAK? A licensz súlyos milliókba kerül, az SCS nem teheti meg (és ne is tegye, inkább a fejlesztésre költse), hogy megvegye a kamionokra a licenszeket. Amin licensz van, azt valószínűleg ingyen, vagy jelképes összegért, bizonyos feltételek mellett kapják meg, és mindenki nem fogja így megadni a licenszt.
    Arról ne is beszéljek, hogy a játék megjelenése után 1-2 nappal már elérhető lesz a real logo mod, az előző részek tanulsága szerint, ennek fényében megint csak teljesen fölösleges súlyos pénzeket fizetni a licenszekért.
  • luspaydavid

• gege97
    Figyelj,én direkt halkan hsz. nélkül csendben figyeltem a topikot,pont azért mert,láttam hogy akármit ír az ember,mindig belekötsz,vagy belekötnek...Egyáltalán nem fontos,sőt én a növényzetről egy szót nem szóltam..de az hogy nem lehet megvenni egy DAF-licenszet...az már nevetséges,mikor már a SACANIA-licensz is ott van... Na ennyit erről.:)
  • yokel
    Te most az új T&T-s pmg-ről beszélsz? Mivel nyitottad meg, csak mert a 2.2.4-es zmod is csak a collisiont látja belőle?!
    Valszeg a zmod 2.x.x-hez már nem is készül új plugin, max. a zmod3-ba lesz benne.

Vagy te többet tudsz?
  • TruckerDave
    Megtaláltam :D wisotor :D
  • TruckerDave
    Most pont azt nézem, hogy emlékszem-e még rá. Mert egy pár hete nem játszottam. remélem még tudom :D
  • leho94
    mi a neved?:D
  • vajo
    Azt neked kell egy animált PMA fájlba elmenteni, és hood-ként hozzáadni az interiorhoz. Ezek is PMA fájlok, csak a pma animálja itt a pmg-t. Ez a nehezebb, PMA-t meg nem lehet csinálni, legalábbis én és szinte senki se tudja hogyan kell, mert még nem láttam senkitse. :D
  • szabii98
    Esetleg lesz esélyünk animált cuccokat( mint ET2ben a ventillátor ) betenni/beleimportálni a játékba? :D
  • TruckerDave
    Az tényleg lehetséges lenne.
  • DANIELTRUCKER
    A Rig'N'Roll-ban ilyen a GPS, de marhán el tud keverni, mert túl későn szól!
  • lorci
    Ez igy egy kicsit meredek.De ha reálisan vesszük akkor megcsinálhatnák úgy a GPS-t, hogy a kamionba rakják mint van asszem a scaniaba egy térkép kép betéve és az helyet lehetne tenni pl. hogy az M betű megnyomásával ott legyen a térkép.
  • vajo
    Ehhez annyit, hogy én már zmodba megnéztem a modellt magamnak elég rendesen és a következőket tapasztaltam.
    - A fülke mozgása amit mutattak, az menni fog a saját kamionokon is, mert olyan gyökérbe van téve, ami ezt a funkciót ellátja. Pipa.
    - A GPS. Na most az interiorba van egy külön gyökér ami a fülkében az animációért felel. Bajuszkapcsoló, kormány stb. Itt találtam egy GPS-t is a műszerfalon, így feltételezhetem, hogy lesz belső interiorba GPS, ami működni is fog. (Nem biztos)

Ezt a 2-t találtam lényegesnek.
  • TruckerDave
    Bocs offért de, ahogy látom a tálcádon LoL fut éppen. :D Én is szoktam játszani, csak akármennyire mondják, hogy sokat kell gyakorolni én még mindig sz@r vagyok. :S :D
  • gumikacsa
    Az ovoda megint rászabadult a topikra. Írigylem a problémáitokat, a növényzettel van gondotok, meg hogy mi van írva a kamionra... Hát hihetetlen fontos mind a kettő.....
  • vajo
    köszi
  • leho94
    az a baj itt lehetetlen eltévedni :DD
  • Robi546
    az nekem is tetszene ha alapból megcsinálnák azt hogy a belsejébe tudjunk tenni dolgokat. De nekem most jutott eszembe egy elég jó ötlet na szóval:
    Amikor kezdesz új játékot és meg nyomnád a N betűt, ugye a térképet és ki írna hogy: Nincs térképed! és el kellene menned üzletbe meg nyomnád az enter-t és akkor ki jönne olyasmi menü mint amikor kamion szerelőbe vagy és akkor lehetne venni Térképet,GPS-et és bele tenné a belsejébe de nem csak olyan lenne hogy bele teszi és kész hanem hogy mondaná neked angolul hogy: Turn Left, Turn Right,stb... szerintem ez egy jó ötlet.
    (De Mondom! EZ CSAK ÖTLET!)
  • Robi546
    Hát ha jól tudom én is akkor még nem modellezték le újból.
  • lorci
    Gts-es modell a Daf nemtudom újra fogják-e dolgozni.
    Elég jó ez a külső tuning de megcsinálhatnák úgy is, hogy a belsejébe is lehessen rakni bele dolgokat.De ha nem akkor megcsináljuk majd ha kijön a játék
  • SnyperD
    A Daf ot eddig még nem is modellezték nem? Vagy? :S
  • Robi546
    De lehet hogy még ki cserélik csak lehet hogy most még nem akarják rá tenni a licenszet. ( Remélem hogy ez így van ahogy én írtam le most. :S )
  • szabii98
    Én annak örülnék, hogy megoldanák, hogy csinálnának egy ilyen MOD-s mappát a tuningolónál, mint LS11ben és az abban lévő cuccokat helyre lehetne rakni.
  • sftomee
    Ettől féltem..
  • luspaydavid
    Jó lesz ez a tuningolhatóság mint anno PTTM :)
  • thomson002
    Tessék.
  • vajo
    Valaki feltöltené a config.cfg fájlát?? köszi :))
  • gege97
    DAV...
  • Robi546
    Hát elhiszem. :D
    Fain, le a kalappal!
  • thomson002
    Nem vagy egyedül !
  • Robi546
    Új képek a Blogon OMG! QRVÁRA tetszik nekem! :OOOOOO
    Be is teszem:

Truck customization in ETS 2:

• luspaydavid
    Nekem Xp-m van egyszer kilépéskor csinált ilyet meg egyszer mikor a menüt töltötte. :D
  • Scania R580
    ebbe a játékba egy hiba van, a növényzet ;)
  • gumikacsa
    Én mondtam, hogy a rendszerkövetelményt ne vegyétek komolyan...
  • leho94
    arra nincs tippetek hogy miért szaggathat játszhatatlanul a játék, miközben oda-vissza kéne futnia?:DD menübe még jó is, aztán játékba ilyen 10mp-es késések :D
  • kazai21
    Nekem is XP-m van és megy.
  • Robi546
    xDD
  • vajo
    Én majd a 8-at fogom legközelebb megvenni. :D Addig jó az XP is :D DE nem hsizem el, hogy nem megy XP-n. van directx9-em, új drivert is szedtem le a videókarihoz... Fos ez a T&T..bezzeg a shift2 elment maxon.., ez meg el se indul. Kezdek aggódni, mi lesz az ETS2-vel... xDD
  • MauroN
    Nem, én Windows 7-et használok