52661
-
DIESEL DOG #4332 Ilyen apróbb változtatásokat utólag mi magunk is tudunk eszközölni... -
sftomee #4331 Most miért kell ugyanazt elmondanod mindig amit előtt már valaki elmondott?
Visszaolvasni luxus? dzsízuszkrájszt.. -
Robi546 #4330 de most nézem hogy amin te változtattál ott a növények,út,kamion,járda ott minden világos lett és nem csak az út! :DD xDD -
sftomee #4329 Ja nem úgy értettem! Hanem hogy a gyári állapotról készült kép az sötétebb jóval mint a másik. Azon a dupla képen látszik a fülkén és az aszfalton és az égen is. Szóval az egészen. :) -
#4328 jó lenne ha nem mindenütt ugyanolyan pihenők lennének.. fő a változatosság :D -
#4327 Én ugyan hozzá nem nyúltam a gyárihoz, de nézd meg magad! Ez alapba ilyen tré volt... -
DANIELTRUCKER #4326 Jó játék lesz ez! -
sftomee #4325 Azt én sem értettem, hogy miért kell ilyen béna aszfalt-textúra. A módosított tényleg jobb, de látszik, hogy a gyárin sötétítettél elég sokat. Így még rondábbnak tűnik. :) -
Robi546 #4324 szerintem is! ;) -
#4323 Tök jó ez a kút meg minden :D -
Robi546 #4322 szerintem az a jó amin te változtattál! nagyon eltaláltad! :D De most komolyan! ;) -
Hidralysk #4321 Hali nem tudjátok jobb lett ennél fékhatást mint az előzőnél? -
#4320 Most még jobban megnézve a tiéd qva jó. Első ránézésre totál valódinak látszik. SCS-nek kommentbe berakod a képet ? Hátha valamit módosítanának, mert túl erősek a többi színeik is. Ég is tiéden jobban néz ki. -
#4319 majd én írok nekik. -
#4318 Így tényleg jobb, de első sorban az élethűségnél én arra gondoltam, hogy a benzinkút meg a parkoló elrendezése már legalább hasonlít valamennyire a valóságra. Az aszfalt az sose tetszett annyira. Úgy néz ki mintha valami pöttyös kutya textúra lenne rajta. -
Blum #4317 Te inkább ne írjál semmit... -
tpbence0323 #4316 Lecike mondja meg vki hogy hol lehet az SCS-nek irni
-
tpbence0323 #4315 Ez naon kiraly -
#4314 tyűha -
#4313 De biztos enné is a gépeket.
Remélem meg lehet majd moddolni utólag. Meg a fizikát is. -
#4312 Na végre!
Ezt pofáztam!
Így néz ki egy igazi aszfalt!%!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ilyen legyen! -
#4311 Sztem meg nagyon sokat dobna a játékon a valósághű(bb) kinézet!
Kicsit változtattam a textúrákon és egyből élethűbben néz ki így a játék, nem?
-
#4310 +1 -
#4309 E nem is természet búvár játék, hogy a növényzet kitűnő legyen.
Amúgy a benzin kút- pihenő az nagyon ott van. Kezd a játék a valóságra hajazni :D -
#4308 Végre!:) -
Robi546 #4307 XDD -
Blum #4306 Ide is idekeveredtél te elmeháborodott? -
#4305 az aszfalt meg a növényzet textúrák nem tetszenek.
A kamion viszonyt tényleg szépen ki van dolgozva. -
Robi546 #4304 -.- ezt most nem mondod komolyan ? :O Ez neked szar ? Az ETS 1-hez képest 100x jobb és szerintem meg jó a grafika + a tankoló,pihenő meg az út textúrák nagyon tetszenek. ;) :)) -
#4303 Így is szar?
-
#4302 a grafika az nagyonszarlesz ismételeten -
#4301 Na, ez igen! -
Blum #4300 Na,végre értelmes benzinkút és pihenő! -
#4299 Új képek!
-
#4298 Kéri az ostort az élettöl! -
#4297 Ááá a bolond:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#4296 Hát te egy igazi hülye vagy!
Orvos látott már? -
SnyperD #4295 Te most mi az Isten nyila vagy? Lelki gondokkal küszködsz vagy csak bolond vagy? :D -
OsakaBandit #4294 Szya Pirikém!ű
Sayni elindulrt márr a tyukkokkal Nyíreyhgházára,ha minden jó,agkor holnpa regel odaér! Puszyliun mindenkit,maj hívlyál ha Sayzni ottvanmér,mert az a részegess tettü elita minden pénzit,én meg nem töltötem fel a telefonnyát...az aplya faszát,azt. -
WinStar #4293 áááá,már vágom,az nem jó játék sztem...nekem legalábbis nem jött be.