52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • DANIELTRUCKER
    Engem a fejforgatás marhán zavar! Megcsinálhatták volna 2 gombra is! Egyik a kihajlás, másik meg csak a tükörig fordulna! Az is sz@r hogy ott ragad az ember feje!
  • hungaryws
    Szia!

Letöltöttem újból és sikerült fel telepíteni.
    Köszi.
  • Robi546
    igen! mindegyik kamionnal mehetsz az 1. pályán szerintem ez így kicsit szar mert szerintem úgy jobb lenne hogy ha meg nyernéd a xy pályáig akkor engedné és így tovább. egyébként nekem bejön hogy: lehet menni bal kormányos és jobb kormányos kamionnal is, fasza lett. :DD
  • TruckerDave
    A grafikával ugyan ez a gondom. Gépem is fél éves elég jó.

A fedélzeti számítógép meg nagyon szar (Scaniával mentem csak) ugyanúgy "világít" mint a többiben. (GTS) Szinte vakít olyan fényes.
  • DANIELTRUCKER
    Egyébként így megéri megvenni? Kifizeted így online és akkor tolhatod tovább? De nem küldik ki CD-n?
  • DANIELTRUCKER
    Sziasztok!
    Szerintem nem lett rossz az irányítás csak még meg kell szokni és akkor marha jó lesz! A hangok meg a grafika nálam egész jó!
  • biliard10
    Üdv mindenki vki nemtudja hogy miért nem megy az off topic
  • Gis80s
    No azt hiszem eljött az ideje egy kormány vásárlásának, mert ez billentyűzettel nagyon fura és nehézkes...
  • kutizsolt
    helo
    mikor megkezdem a játékot akkor már bármely kamionnal lehet menni azaz már az 1-es pályán is?
  • Robi546
    nekem is működik de viszont például az óra,km óra,stb... nem mutat viszont ki írja hogy: 10:00 ennyi meg ennyi kilométerre elég az üzemanyagod de nem mutat jól mert csak egy helybe áll. :S
  • Robi546
    próbáld meg letölteni újból.
  • Sóschips
    Nekem működik a fedélzetiszámgép..ugyan úgy mint GTS/ETS-ben.
    Viszont akárhogy állítottam,a grafika nem igazán az igazi,pedig a gépem se régi/szar hozzá,de a menü viszont szép meg minden,ott nem gagyi.
    De a grafikán kívül maga a játék tetszik:)
    Ja igen,a másik,meg hogy a fülke mozgás nekem nem olyan volt mint a videón,nekem olyan "robotos" vagy nem is tudom,de nem olyan mint a vidin,bár ez lehet,hogy a grafika miatt(?) is van.
  • SnyperD
    Szar az egész :D Amúgy azokat kérdem akik már voltak nyergesen :D Egy nyerges kamion kurván nem így fordul mint a játékba nem?
  • Csabesz001
    Nem túl jók az új kamerák, meg az irányításban fura, hogy nem lehet kisebbeket korrigálni rajta. Egyébként nem rossz, sőt.
  • Szabcsa
    nem teccik szar az irányitás meg ilyenek ... :/
  • hungaryws
    Sziasztok!

Amikor rákattintok az exe fájlra akkor ezt a hiba üzenetet kapom:

Mi lehet a gond?

• Robi546
    Ja és még azt elfelejtettem meg kérdezni hogy: Amikor Neutral-ba váltasz és padló gázt nyomsz (akár bill, akár pedálokkal) akkor elmegy a hang majd olyan 25 Rpm-nél vissza jön. mert 30 Rpm-nél ki esik a motor hangja a kamionnak majd ha nem gázolom akkor vissza jön. Ez nektek is így van ?? Mert elég zavaró :SS
  • Robi546
    :) És már meg is kaptad ?? :O Mert a játékot csak holnap adják ki.
    És a készítők közé nem kerültél bele ? :) Azaz a Credits -be.
  • szabii98
    Az irányítás furcsa de szokható(bill), a hangok(madárcsicsergés, lépkedés mert hogy vannak benne) tetszenek, az emberek animációja nem rossz. Az új kameraállás és a kamera változtatások nem tetszenek, remélem ETS2ben nem ilyen lesz. A feladatok könnyűek voltak a játék unaloműzőnek elmegy. Megragadja a fantáziát és előjön a "menjünk tovább", nem tudod megállni hogy ne játszd le a 30 percet. :D A fordításban hibákat nemtaláltam. Asszem ennyi. :)
  • VERESS 96
    Nagyon könnyűek a feladatok a fél óra alatt egy nehéz pályához sem jutottam el. Az irányítás nem tetszik. De viszont jó kis unalom űző :)
  • SnyperD
    Én a fordításért kaptam egy játékot :)
  • Robi546
    Na próbáltam a játékot és be számolom hogy milyen!
    Na szóval:

1. Logó-k nincsenek a kamionokon! (Ez nem annyira baj mert gondolom az ETS 2-ben benne lesz.)

2. Az irányítás rettenetes, még kormánnyal is!
    3. A Kamionokban nem mutat a műszerfalon a Számítógép vagy mi az amit az I betűvel lehet kapcsolgatni
    és ami nagyon meg lepett hogy: Az új Scania interior-ral, tehát az új scania amit le modelleztek bele hogy voltak a Scania gyárba,stb... Hát az... pff... Az új Scania-nak lett nagyon rossz az irányítása én szerintem amit úgy állítottak be mint az igazi! hát nagyon nem igazi,többre számítottam. :( :/
    Reméljük hogy az ETS2 jobb lesz ettől,sokkal. :)
  • tuzfal3
    #4380!!!
  • nenus
    Hát engem nem vágott földhöz a játék.. Jobbra számítottam :/

(1 kérdés... Az új scania-ban akkor van kiengedve a kézifék, ha lefelé áll a kar? o.O)
  • Robi546
    na lent van, most telepítem.
  • luspaydavid
    Érdekes játék
  • Scania R580
    venned kell új gépet!
  • vajo
    Nekem el se indul ez a ramaty... Hibajelentéssel köszönt miután rányomok a start trial-ra. Na mit kéne tennem?
  • Robi546
    na én már töltöm is a játékot. :) Hamarabb is tölthettem volna csak suliba voltam.
  • TruckerDave
    Én is csak a Scaniát próbáltam, de a fényszóró ugyan olyan sz@r mint Et2-ben. Csak egy sávban világít előtted :S
  • vajo
    Majd Oleg megoldja :)))
  • gigamen
    Változott az irányitás, a gyorsulás is másabb, és a fizika is csak a Scaniát próbáltam a többi ugyan az.Sok a tükör a kamionokon ez sokat segít a feladatok végrehajtásában.Összeségén az amit vártam, semmi extra, nem fogott meg a játék.
  • TruckerDave
    A Scániában a kézi ék ha be van húzva akkor áll föl, és ha ki van engedve akkor lankad
  • Szabcsa
    volvó van??
  • lorci
    Nálam is letelt az idő elég rövid volt.Az első benyomás, hogy az irányitás egy kicsit változott de nem volt időm kormányal kipróbálni.
    Készitettem pár képet is remélem nem baj ha beteszem:

a határ átkelés elég szépen meg van oldva
  • Rob02
    Nálam is lejárt már...

Kormány nélkül nem az igazi, meg a gépem sem bírja úgyhogy elég ratyi a grafika!
  • R420
    ÉS csak a Scania fülkéjén van rugózás..
  • yokel
    Na le is járt a demó nálam...

Hm, meglepett milyen régi a gépem, mert be se lehetett nálam kapcsolni az árnyékolást. Így ez nálam ETS1 színvonal!
    De erre a 20 percre elég is volt, h kielégítse a kíváncsiságomat.
    Ja a konzolba és az editorba be lehet lépni a szokásos módszerrel, csak épp a pályákat nem adja be. Lehet, h spec. parancsa van, edit "vmi"

Ja és még1, a zmod nem nyitja a modelleket, se Ai, se trailer, se truck. Vagyis nyitja, de csak a collision jön be. Valszeg új plugin kell majd a Zmodhoz, h tudja rendesen nyitni az új pmg-et!

Trükköztek az SCS-es fiúk!

Kb. ekkorák a pályák benne: kép1, kép2
  • tokike97
    Király már töltöm
  • TruckerDave
    Jaja, :9 én már töltöm is :P