52663
-
DANIELTRUCKER #4654 A T&T ügyességi játék! Csak pályák lehetnek! -
pschmid #4653 De a T&T-ben nekem csak pályák vannak és semmi más akkkor ez csak demó?? Bocsi a hülye kérdésekért:D -
pschmid #4652 Köszi -
JohnBart #4651 "Megjelenés: 2011. augusztus vagy szeptember". Fönn épp nem üti ki a szemed. ;-)
T&T-s kiegekhez meg javallott rajongói oldalakat végiglátogatni, olvass vissza pár oldalt, lesznek linkek is. ;) -
DANIELTRUCKER #4650 Look up! -
pschmid #4649 A T&T-hez honnan lehet kiegészítőket letölteni?? Az Euro Truck 2 mikor jelenik meg??? köszönöm. -
DANIELTRUCKER #4648 Én meg fogom venni! Most kaptam fizetést nyári munkára úgyhogy most futja rá! -
#4647 Sziasztok! tegnap este kipróbáltam a játékot, nagyon király! A H-váltó részt még fejleszteni kell, de már az is nagy haladás, hogy egyáltalán beleszerkesztették valamilyen formában. Nagyon tetszik, hogy ha egérrel balra nézel akkor kihajol az ablakon. tetszik a plusz tükör, amellyel a túlsó sarkot pásztázhatod. Egyszóval már ezzel a játékkal is nagyot fejlesztett az scs. Fizika is fényévekkel jobb lett, arról ne is bezsélve, hogy a gyorsulás sem street fighteres :D . Az 576 oldalán 24-ére van kiírva a megjelenés, ha ez összejön, akkor pénteken megveszem. 3e ft-ért szerintem jó vétel.
-
#4646 Az túl egyszerű....meg azért 3e Ft nagy pénz :)))))
...de legalább olvasna a fórumon, mert már írták a megoldást. -
#4645 meg kell venni. -
malasd #4644 Am a 30 perc olan gyorsan elteltXDXD
Pedig siettem mint az attom és naon jo game cracket nemtud vki vagy megkell venni?:/ -
#4643 nem a 2-esel hanem az 5-ösel -
Sóschips #4642 Köszi:):D -
#4641 A számokkal: 8 - előre, 4 - balra, 6 - jobbra, 2 - hátra. GTS-ben így van, gondolom, hogy akkor T&T-ben is. :). -
Sóschips #4640 Izé,tudnátok nekem annyit segíteni,hogy az "ö" betűs nézetnél nem tudom a kamerát előre hátra irányítani csak az egérrel jobbra-balra:S...a gts-ben is ugyan ez:S -
Unikey #4639 Angol Windows 7 bármely változat magyarítása: Windows Update -> Egyéb frissítések között megtalálható a magyar nyelvezet. Letöltése és alkalmazása után teljesen magyar lesz a Windows 7.
Angol Windows Vista bármely változat magyarítása: Windows Update -> Egyéb frissítések között megtalálható a magyar nyelvezet. Letöltése és alkalmazása után teljesen magyar lesz a Windows Vista.
Angol Windows XP magyarítása: Kikell googlezni a magyari mui packot az XP-hez, majd azt bemásolgatni a Windows mappába értelem szerűen ha telepíteni nem engedi.
-
JohnBart #4638 Nem emlékszem a magyar Windows fordítására (én is angol Winről írok), de ha hetesed van, próbáld ki ezt. ;) -
#4637 Alapba nincs benne "ingázás", de ezt is ugyan úgy lehet szerkeszteni mint az előző játékokat...
Belépsz a map editor-ba és továbbépíted a pályát olyanra amilyenre te szeretnéd.
Előbb-utóbb úgy is ki fog majd jönni ehhez is ilyesmi mód, vagy itthoni moddertől vagy külfölditől.
Egy már van is ha jól tudom.
Én is megnéztem már az editort, túl nagy változás nincs benne (sőt), a lényeg, h itt is "window" módba kell futtatni a játékot, ne full screen-be. Kipróbáltam a pályaépítést, egy minimális szakaszt hozzátettem, h müxik-e és igen, minden további nélkül lehet, csak lusta vok most ott molyolni vele órákat, csak azért, h kolbászoljak vele jobbra-balra a parkolások helyett!
Mások úgy is csinálnak majd hozzá bővített pályákat! -
vajo #4636 Valaki megtudná mondani, hogy az angol windowsba az Advanced minek felel meg a magyarba?? mert szerintem ez lehet a hiba, de meg kell próbálni, de megfog az az advanced. xDD -
JohnBart #4635 Biztos tippjeim sajna nincsenek a hibákra, de itt szépen levezetik a leggyakoribb hibákat, és annak okait. Meg ott van a csapat support emailcíme is, support kukac scssoft pont com, ha szaraxik a játék, csak ők tudják megmondani miért lehet. Utóbbi esetben egyébként érdemes a Dokumentumok/Trucks and Trailers mappából kihalászgatni a game.log fájlt, és elküldeni nekik, segíthet a hibakeresésben. -
vajo #4634 Örülnék ha modolhatnám, de elindítom a parancsfájlal asztalról, majd tálcán megjelenik a t&t, de utána 1 perc néma csend, és hibajelentés. És az, hogy miért, nem tudom. -
dieselpower1989 #4633 Hello!
Annyi kérdésem lenne, hogy a trucks&trailersben van szabad városok közti ingázás mód vagy itt csak kis tolatások és beállások vannak??
előre is köszi -
#4632 Az alap, vagy modolgatod? Mert a modolást, mint az eddigi részek is nem nagyon csipázza... -
vajo #4631 Engem meg hibajelentéssel kidob állandóan. Üdv a "képélvezők" között. :)) -
#4630 torrentnek ehhez semmi köze amugy nem torrent, felvan téve a játék és exe indítás után írja ki a vírust...:S -
SnyperD #4629 Amit letöltöltöttél abban van a zip file azt bemásolod a mod mappába majd a játékban a tutorial 1 map ot indítod el :)
Ha torrent ne csodálkozz, ha demo telepítője akkor nem tudom :S -
#4628 Miért van az hogy nekem telepítés után a vírusírtó trójai vírusként kezeli az exe-t?:O -
brian1 #4627 vki elmondaná hova kel rakni a mapot mert a modba raktam és nem volt a játékban vagy nem látam? -
Solt #4626 Urak!
Aki kapcsolatban van a fejlesztőkkel a blogon, az legyen kedves kérdezzen rá, hogy a TrackIr hibáról tudnak-e? Az összes játékukban ugrál a TrackIr, jó lenne, ha javítanák. ( ha megteszik, meg is veszem ) -
#4625 ez engem is idegesít, hogy az ennél 1000x nagyobb gépigényt igénylő játékok mennek a gépen, ez meg játszhatatlanul szaggat :S fingom sincs mi van -
SnyperD #4624 Az scs megvizsgálja de még semmi :D -
milos620 #4623 Szerintem meg jó helyen járok,hiszem ez Truckc&Trailers topic is, és csak egy egyszerű kérdésem volt mindenféle off szándékot mellőzve!
-
Robi546 #4622 Warezról beszélsz ? -.- Mert ha igen akkor irány off topic!!
ETS 2 Off Topic:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1295024874
Vagy ha az a bajod hogy senki se ír off topicba akkor vedd meg a játékot,kész,ennyi. Szerintem nem nehéz megrendelni illetve boltban megvenni. ;) -
milos620 #4621 Üdvözletem mindenkinek!
Néhány oldallal visszamenőleg olvasgattam a hozzászólásokat a Truck&trailers-el kapcsolatban (amit ncore-ol töltöttem le),és próbáltam megoldást keresni a grafikára,szaggatásra.A menüében is állítgattam ezt-azt, de semmi.Valakinek valami ötlete?
A segítséget előre is köszönöm!
-
#4620 Az a tükrön van! -
Robi546 #4619 na máma kellene jönni a játéknak ha meg nem máma akkor holnap már jön. :))) -
-
#4617 A T&T valójában egy ügyességi kamionos játék ahol nem fuvarozni kell, hanem egy nyerges vontatóval és pótkocsival különböző feladatokat kell időre teljesíteni. A grafikája az eddigi legjobb szerintem a kamionos szimulátorok között.A környezet hasonlít a German Truck Simulátorban megszokotthoz, de rengeteg újítás van a játékban, mint például a dinamikus árnyékolás, vagy az új modellek. -
#4616 Most keveredtem ide. Végre valami fain kamionos játék! Hard Truck óta várok valami komolyabbra. Az első részivel ha jól emlékszem jácottam, de az annyira nem jött be...meg a Kings Of The Road....az sem volt valami igazi :/ Amivel nyomjátok T&T az jó? -
#4615 Tök jó a T&T játék. Tetszik, hogy vannak benne állatok amik szaladgálnak, és a pihenőben is madárcsicsergés hallatszik. Ezektől már élethűbb a játék.