52661
-
#4292 Fent a futó szöveg. -
#4291 18 Wheels of Steel : American Long Haul -
WinStar #4290 bocsi de mi az az ALH? :D -
#4289 sziasztok!mikor jelenik meg a játék? -
#4288 Kinézettel én is így vagyok. Már nem tudom mikori képek, de mikor a Premiumról raktak forgalomban képeket, ilyen hídon meg ilyeneken azok nekem tetszettek, de valamelyik elég gagyi. :S -
SnyperD #4287 Én nem tudom mit mondotok de basszameg a gts hez volt mod hogy pont akkora volt az út mint a kamion +30cm és komolyan a játékot úgy kiemelte abból a monotonitásból hogy az csak na!!! Volt benne izgalom és nemcsak az hogy 5-6 percenként rányomok egyet jobb ill. balra nyílra -.- -
#4286 Már azt hittem, Te filozofálsz, aztán rákukkantottam a blogra, és rájöttem, hogy onnan fordítottál :)
A kinézetről még egy szösszenet: Érdekes, mert vannak képek, amik kifejezetten tetszenek, és vannak amik nem, mert tényleg olyan, mintha a GTS-ben fotózták volna. Pl. ami a bannerben van, kimondottan jól néz ki. -
SnyperD #4285 Úton Bécsbe, Ausztria
Szél turbinák. Néhány ember azt hiszi megóv minket a globális klíma változástól, néhányan pedig azt gondolják rontják a tájképet. Van is egy nagy farm pont a szlovák határ mögött Ausztriában, és néha elgondolkoznak azon Pozsony lakói, hogy melyik tény a fontosabb, amikor minden reggel kinéznek az ablakukon. -
#4284 Jujj ez tetszik :D -
#4283 Jajj ha ennyire teszik a környező országokról a képeket, lehetne már egy Mo-is -
DANIELTRUCKER #4282 Az már azért jó lenne! És szerintem még akkorában sem lehetne eltévedni!
#4281:Nem rossz! -
#4281 Ausztriában :
-
#4280 Legalább akkora lehetne egy város, mint a ALH-ban San Francisco -
vajo #4279 Az első kép az nem is a város. Hanem csak a külső része ahol nem lehet közlekedni. -
#4278 Az jó lenne. ET2-t most próbáltam ki tegnap először, és nagyon tetszik az irányítása kormánnyal. És a fék is rendben van. Nagy tempónál nem vészfék, de kis sebességnél satuzol akkor repül a műfogsor. :D -
Robi546 #4277 Eltévednek ?? Kit érdekel az hogy eltévedsz... Az az érdekes! Hogy ha el tévedsz mert az ETS 1-be: meg rakodsz,fel kanyarodsz autópályára, majd le és már ott is vagy. -.- Így szerintem qrvára nem érdekes. :( De ez van. -
#4276 LoooL Tényleg! :D:D:D:D:D -
#4275 Az első képen a sárga épület melletti üvegfal az WTF? -
#4274 Ezek szerint nem érezted az iróniát a mondatomba. Persze hogy csak ürügy, amivel tudnak takarózni. -
ForceindiaFisi #4273 Szerintem ez hülyeség...a GTA San andreas,GTA 4-ben is hatalmas a térkép és ott sem tévednek el a gyerekek
Arról van szó,hogy szerintem lusták többet foglalkozni a várossal a fejlesztők,a "gyerekek" csak ürügy.(szerintem!!) -
#4272 Igazából, azzal elbaszták az egészet, hogy megmondták kiknek fejlesztik elsősorban a játékot. Így, mi akik komolyabb dolgokat várnánk téphetjük a szánkat, szarnak bele.
Kicsik a városok? nem lehet nagyobbra, mert eltévednek benne a gyerekek... -
#4271 Ugyanúgy vagyok ETS topicban is meg GTS-ben is csak nincs mit írnom és nem írok nagy idiótaságokat.... -
#4270 Hát ja... -
Robi546 #4269 De nézzétek meg! ahogy látom akkor marha nagy a város (Pozsony/Bratislava) a képen vagy csak én látom így ezt ? ez is olyan lesz majd hogy: qrva sok házakkal város meg objectekkel tele lesz és lesz rajta egy egyenes út és csak azon végig mész és annyi ?? :S Remélem nem.
De nem azt írták a blogon vagy valaki itt a topicba még jó régen azt írta hogy: "Egy teljesen újra írt grafikus motorral lesz"
akkor nem ugyan az a grafikus motor lesz vagy de ?? -
#4268 Hát kinézetre nem lesz nagy különbség a 2 játék közt az már biztos!
-
SnyperD #4267 Egyértelmű! Bár én a GTS hez képest nagyon növelném a fékerőt! Mert nemigaz hogy egy satufékkel 6mp kell 30 ról fékezve :( -
#4266 Lényeg a fizika lenne. -
vajo #4265 Talán a grafikus motor még javulhat, de nem biztos. Az elején bejelentették pl az árnyékot is, aztán kb 4 hónap múlva mutattak csak róla képeket. De én se fűzök hozzá nagyon sok reményt. De a remény hal meg utoljára. -
#4264 Ezzel egyetértek, akkor gyakorlatilag már most lehet tudni, h majd az American Truck Sim is ugyan így fog kinézni, csak "amerikásítva" a környezetet, kb. olyanra mint az ET2 most kinéz.
#4263: ha jól tudom akkor a GTS/UKTS térképe marad, csak értelemszerűen még tesznek hozzá, ill. az ETS2 térképe azzal a léptékkel lesz megcsinálva. Vagyis a távolságok olyanok lesznek benne mint GTS-be voltak, csak "fél"Európa területen.
Ha megnézed a legutóbbi képeket azon is látszik, h a hátsó házak a messzeségbe már nem modellek, hanem ilyen lapra felfeszített látványfotó. Ilyen már az ETS1 ben is volt alkalmazva. Szal valós félelem az, h itt is maradnak a 2-3 utcás városok, csak egyedi épületekkel megspékelve. Természetesen tudom, h lemodellezni valóságosra a városokat nem lehet, meg nincs is rá időd, se pénz, de sokan fognak emiatt bosszankodni, mert ezt már az előző játékoknál is kifogásolták nagyon sokan, h "2 utca" az egész város.
Mind1, én személy szerint mást képzeltem el, mikor bejelentették az ETS2-öt egy új grafikus motorral. Legalább tudom előre, h az ATS is így fog majd kinézni...
-
vajo #4263 De ugyanolyan lehangoló pár utcás városok maradjanak? Ez így nem tetszik nekem annyira. Amúgy a német térképet azt hagyják, amilyen GTS-ben, csak finomítják nem? -
#4262 Mivel a grafikus motor a saját fejlesztésük, lecserélni nyilván nem fogják. Átdolgozni meg átdolgozhatják ahogy akarják, az alapja ugyan az marad, így a kinézete is. -
#4261 Oké, én csak jóindulatból csináltam, hátha kell vkinek...
Am, sajna én is azt mondom, h én is valahol csalódott vok, mert én abban reménykedtem nagyon az elején, h az új grafikus motorral máshogy fog kinézni a játék. De eddig ugyan az a kinézete a játéknak mint az elődöknek. Nem fikázni akarom, mert full respect az SCS-nek, csak mást vártam, ennyi.
Gyakorlatilag újraépítik a GTS/UKTS-t új épületmodellekkel megspékelve még dinamikus árnyékolással, de alapjában ua. az játék.
Zavar, h GTS feeling-je van első ránézésre nah!
Mind1, lehet, h csak én látom így ezt... -
vajo #4260 Javítják..most néztem a blogot. :D De akkor se szép. -
vajo #4259 Hát elég szar képek. Semmi nincs rajta. A panorámáról annyit, hogy olyan fos mint GTS-ben. Csak egy alphás dds és ennyi. Kihalt az egész. Remélem javítják, mert ezzel a 2 képpel süllyedt a szemembe a játék. -
Sóschips #4258 Szerintem ETS topikkal már nincs úgy baj... -
#4257 lesz??? :) (végül is a célközönség) -
DANIELTRUCKER #4256 Fantasztikus a panoráma és a környezet! -
#4255 nézzbe ETS topikba. rá sem ismerek. mi lesz ha idejönnek?:S -
#4254 Úgy veszem észre ebben a topicban nagyon sok lesz az óvodás.... :D -
#4253 új képek: