52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • RS
    Fent a futó szöveg.
  • Krapo
    18 Wheels of Steel : American Long Haul
  • WinStar
    bocsi de mi az az ALH? :D
  • xmen0710
    sziasztok!mikor jelenik meg a játék?
  • TruckerDave
    Kinézettel én is így vagyok. Már nem tudom mikori képek, de mikor a Premiumról raktak forgalomban képeket, ilyen hídon meg ilyeneken azok nekem tetszettek, de valamelyik elég gagyi. :S
  • SnyperD
    Én nem tudom mit mondotok de basszameg a gts hez volt mod hogy pont akkora volt az út mint a kamion +30cm és komolyan a játékot úgy kiemelte abból a monotonitásból hogy az csak na!!! Volt benne izgalom és nemcsak az hogy 5-6 percenként rányomok egyet jobb ill. balra nyílra -.-
  • gumikacsa
    Már azt hittem, Te filozofálsz, aztán rákukkantottam a blogra, és rájöttem, hogy onnan fordítottál :)

A kinézetről még egy szösszenet: Érdekes, mert vannak képek, amik kifejezetten tetszenek, és vannak amik nem, mert tényleg olyan, mintha a GTS-ben fotózták volna. Pl. ami a bannerben van, kimondottan jól néz ki.
  • SnyperD
    Úton Bécsbe, Ausztria

Szél turbinák. Néhány ember azt hiszi megóv minket a globális klíma változástól, néhányan pedig azt gondolják rontják a tájképet. Van is egy nagy farm pont a szlovák határ mögött Ausztriában, és néha elgondolkoznak azon Pozsony lakói, hogy melyik tény a fontosabb, amikor minden reggel kinéznek az ablakukon.
  • luspaydavid
    Jujj ez tetszik :D
  • TruckerDave
    Jajj ha ennyire teszik a környező országokról a képeket, lehetne már egy Mo-is
  • DANIELTRUCKER
    Az már azért jó lenne! És szerintem még akkorában sem lehetne eltévedni!

#4281:Nem rossz!
  • thomson002
    Ausztriában :
  • gumikacsa
    Legalább akkora lehetne egy város, mint a ALH-ban San Francisco
  • vajo
    Az első kép az nem is a város. Hanem csak a külső része ahol nem lehet közlekedni.
  • TruckerDave
    Az jó lenne. ET2-t most próbáltam ki tegnap először, és nagyon tetszik az irányítása kormánnyal. És a fék is rendben van. Nagy tempónál nem vészfék, de kis sebességnél satuzol akkor repül a műfogsor. :D
  • Robi546
    Eltévednek ?? Kit érdekel az hogy eltévedsz... Az az érdekes! Hogy ha el tévedsz mert az ETS 1-be: meg rakodsz,fel kanyarodsz autópályára, majd le és már ott is vagy. -.- Így szerintem qrvára nem érdekes. :( De ez van.
  • Kistódi
    LoooL Tényleg! :D:D:D:D:D
  • gumikacsa
    Az első képen a sárga épület melletti üvegfal az WTF?
  • gumikacsa
    Ezek szerint nem érezted az iróniát a mondatomba. Persze hogy csak ürügy, amivel tudnak takarózni.
  • ForceindiaFisi
    Szerintem ez hülyeség...a GTA San andreas,GTA 4-ben is hatalmas a térkép és ott sem tévednek el a gyerekek

Arról van szó,hogy szerintem lusták többet foglalkozni a várossal a fejlesztők,a "gyerekek" csak ürügy.(szerintem!!)
  • gumikacsa
    Igazából, azzal elbaszták az egészet, hogy megmondták kiknek fejlesztik elsősorban a játékot. Így, mi akik komolyabb dolgokat várnánk téphetjük a szánkat, szarnak bele.
    Kicsik a városok? nem lehet nagyobbra, mert eltévednek benne a gyerekek...
  • Kistódi
    Ugyanúgy vagyok ETS topicban is meg GTS-ben is csak nincs mit írnom és nem írok nagy idiótaságokat....
  • MANos Viktor
    Hát ja...
  • Robi546
    De nézzétek meg! ahogy látom akkor marha nagy a város (Pozsony/Bratislava) a képen vagy csak én látom így ezt ? ez is olyan lesz majd hogy: qrva sok házakkal város meg objectekkel tele lesz és lesz rajta egy egyenes út és csak azon végig mész és annyi ?? :S Remélem nem.
    De nem azt írták a blogon vagy valaki itt a topicba még jó régen azt írta hogy: "Egy teljesen újra írt grafikus motorral lesz"
    akkor nem ugyan az a grafikus motor lesz vagy de ??
  • yokel
    Hát kinézetre nem lesz nagy különbség a 2 játék közt az már biztos!

• SnyperD
    Egyértelmű! Bár én a GTS hez képest nagyon növelném a fékerőt! Mert nemigaz hogy egy satufékkel 6mp kell 30 ról fékezve :(
  • RS
    Lényeg a fizika lenne.
  • vajo
    Talán a grafikus motor még javulhat, de nem biztos. Az elején bejelentették pl az árnyékot is, aztán kb 4 hónap múlva mutattak csak róla képeket. De én se fűzök hozzá nagyon sok reményt. De a remény hal meg utoljára.
  • yokel
    Ezzel egyetértek, akkor gyakorlatilag már most lehet tudni, h majd az American Truck Sim is ugyan így fog kinézni, csak "amerikásítva" a környezetet, kb. olyanra mint az ET2 most kinéz.

#4263: ha jól tudom akkor a GTS/UKTS térképe marad, csak értelemszerűen még tesznek hozzá, ill. az ETS2 térképe azzal a léptékkel lesz megcsinálva. Vagyis a távolságok olyanok lesznek benne mint GTS-be voltak, csak "fél"Európa területen.

Ha megnézed a legutóbbi képeket azon is látszik, h a hátsó házak a messzeségbe már nem modellek, hanem ilyen lapra felfeszített látványfotó. Ilyen már az ETS1 ben is volt alkalmazva. Szal valós félelem az, h itt is maradnak a 2-3 utcás városok, csak egyedi épületekkel megspékelve. Természetesen tudom, h lemodellezni valóságosra a városokat nem lehet, meg nincs is rá időd, se pénz, de sokan fognak emiatt bosszankodni, mert ezt már az előző játékoknál is kifogásolták nagyon sokan, h "2 utca" az egész város.

Mind1, én személy szerint mást képzeltem el, mikor bejelentették az ETS2-öt egy új grafikus motorral. Legalább tudom előre, h az ATS is így fog majd kinézni...
  • vajo
    De ugyanolyan lehangoló pár utcás városok maradjanak? Ez így nem tetszik nekem annyira. Amúgy a német térképet azt hagyják, amilyen GTS-ben, csak finomítják nem?
  • gumikacsa
    Mivel a grafikus motor a saját fejlesztésük, lecserélni nyilván nem fogják. Átdolgozni meg átdolgozhatják ahogy akarják, az alapja ugyan az marad, így a kinézete is.
  • yokel
    Oké, én csak jóindulatból csináltam, hátha kell vkinek...

Am, sajna én is azt mondom, h én is valahol csalódott vok, mert én abban reménykedtem nagyon az elején, h az új grafikus motorral máshogy fog kinézni a játék. De eddig ugyan az a kinézete a játéknak mint az elődöknek. Nem fikázni akarom, mert full respect az SCS-nek, csak mást vártam, ennyi.
    Gyakorlatilag újraépítik a GTS/UKTS-t új épületmodellekkel megspékelve még dinamikus árnyékolással, de alapjában ua. az játék.
    Zavar, h GTS feeling-je van első ránézésre nah!
    Mind1, lehet, h csak én látom így ezt...
  • vajo
    Javítják..most néztem a blogot. :D De akkor se szép.
  • vajo
    Hát elég szar képek. Semmi nincs rajta. A panorámáról annyit, hogy olyan fos mint GTS-ben. Csak egy alphás dds és ennyi. Kihalt az egész. Remélem javítják, mert ezzel a 2 képpel süllyedt a szemembe a játék.
  • Sóschips
    Szerintem ETS topikkal már nincs úgy baj...
  • gumikacsa
    lesz??? :) (végül is a célközönség)
  • DANIELTRUCKER
    Fantasztikus a panoráma és a környezet!
  • szabii98
    nézzbe ETS topikba. rá sem ismerek. mi lesz ha idejönnek?:S
  • Kistódi
    Úgy veszem észre ebben a topicban nagyon sok lesz az óvodás.... :D
  • Szobi30
    új képek: