52661
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • jocking
    Az ok, de az nem feltétlenül valós infó. Beszéltem valakivel, aki azt mondta, hogy hivatalos fórum szerint a megjelenés június 23-24.
  • MANos Viktor
    Várható megjelenés 2011 Harmadik negyed.
    Ottvan a bannerba...
  • jocking
    Arról lehet tudni, hogy a tényleges ETS2 mikor jön ki? Valahol azt hallottam, hogy jövő csütörtökön.
  • Robi546
    értem.
  • Cosmo1999
    ets 2 még nem jött ki.
    még csak a T&T van meg mindenkinek
  • Potter2
    Halika..
    Kellene egy kis info. Leszedtem ezt a Truck and traler játéke csak ügyességi feladatok vannak? nem olyan mint az ETS 1, :( ETS 2tőt honnal lehet leszedni demoba? hálás lennék az infoért Köszi
  • vajo
    kamion
  • Robi546
    ja de a kamion vagy az Ai ? :D
  • vajo
    Ezt a DAF-ot én kapásból cserélem ki Fastalex DAF-jára :))
  • MANos Viktor
    Semmi mert nem fog annyira gyorsulni:D
  • Robi546
    Vagyis azt hogy: "nem működik" azt úgy értettem hogy azért nem működik mert lejárt az idő korlát amúgy megy a játék. :)
  • Robi546
    na majd ki próbálom én is de csak teljes verziójú játékkal fogom tudni mert nekem ez nem akar működni. Majd úgy fogom csinálni hogy: Ha előz engem egy Ai személyautó és amikor már át tért a másik sávba hogy előzzön ki akkor padlógázt nyomok és hogy akkor mi fog történni. LoL. xDDD
  • SnyperD
    Megnéztem! A kamion is előz de csak ha pót bélkül van :)
  • Scania R580
    a demó is teljes verzió csak időkorlátos xD
  • tokike97
    Amugy ehhez az elözéshez füzödö:hogy az is nagyon király lenne ha a kamionok is elözhenének nemcsak az autók...
  • SnyperD
    Ezt meg kéne mutatni az scs nek !
  • Gerypapa 95
    lenne pofád feltölteni a demot ?
  • norman001
    köszi jó volt kicsit jobban kipróbálni a scaniat :D
  • Scania R580
    Akinek van majomparádén acc-ja kérésekhez adja hozzá a trucks and trailers-t és teljesítem kérését
    Ha nincs rá igény nem töltöm fel...
  • luspaydavid
    Ez jó :D
  • Robi546
    akkor ez most a Trucks And Trailershoz van ?
  • luspaydavid
    Ez jó, az eredeti mappon mászkáltam a városba és volt hogy a kocsis kicsit vissza tolatott :)
  • MANos Viktor
    Egész jó, csak az a kár hogy a kamionok nem előznek.(Még) :D
  • tpbence0323
    Ti mar az eredeti trucks & trailers-el jatszotok?
  • MANos Viktor
    Majdnem levitte a gép elejét... xDD
  • gumikacsa
    Truckpol fórumon egy kisérleti map:

Hi there,

This is just a small experiment I created. It's a map that allows you to drive freely instead of being "trapped" on the mission area.

Keeping in mind that all trucks, except SCANIA, are the same as in ETS and GTS, the mod doesn't make much sense at all if you pretend to drive a Magnum, etc.... But if you want to enjoy the new SCANIA with all the mirrors, in a narrower road, you may want to give this a try.

Features:
    - Narrower road than default.
    - Around 15 real Km of back-road (2 lanes), which takes around 15-20 minutes in one direction, and another 15-20 on the back way.
    - Two small villages.

Just.. drive until you get to the factory, unload at your favourite dock (use your imagination), and get back.

Notes:
    This is a Sandbox, meaning you use your imagination. Basically, you just drive without a target or mission.

Also, the game IA is still a bit in alpha stage (looks like this is an alpha ETS2 engine), so expect some of the following:

- Frustrationn.
    - Vehicles overtake you and other vehicles, even if you're incoming.
    - Vehicles randomly change lanes with no apparent reason. So you maybe find yourself doing slalom to avoid crashing vehicles incoming to you. I was about to call this map "Russian TnT", but to avoid anyone being offended, I didn't
    - This map is just an experiment in Alpha stage, so don't be surprised to find bugs, crashes, or similar stuff. I may continue polishing this, or maybe not. So for now, just enjoy this small, monotonous map.

Installation:
    Just place the ZIP file on your mod folder.

Getting into the road:
    - Start the Tutorial 1 mission.
    - Drive to the area on top-left corner of the following pic, where a truck can be seen, and turn left on the new road.

Credits:
    SCS: All the base models and map.
    Irreo: Map editing.

Download:
    http://www.katixa.com/temp/tnt/Irreo-TnT-Sandbox.rar

Ez pedig egy másik kísérleti pálya lehet:

• Robertoo21
    sorry
  • Stig95
    na ez egyszerre volt :D
  • Stig95
    vótmá #4501
  • norman001
    #4501 látom nem olvastál vissza
  • Robertoo21

Egy kis meglepi... :)
  • norman001
    Ez hol van?
  • vajo
    Hero drIVER. :D:D:D
  • TruckerDave
  • gumikacsa
  • vajo
    nagy így tuti jó a link.
  • vajo
    Nekem most csak a 2.1.1 van fent a gépen, azzal nyitottam meg, de előtte át kell írni a PMG-t.
    tádámm
  • gumikacsa
    Jaaa, megelőzött az AI.. Igaz, majdnem át is mentem rajta, úgy meglepődtem...
  • Truck Driver001
  • Robi546
    Hát igen, sajnos. Itt nem lehet eltévedni mondjuk ez nekem nem nagyon tetszik hogy nem lehet eltévedni. :S