52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    A sárga nyíl
  • roxor24
    Szerintem, azért adják ki ilyen későn, mert még rengeteg dolguk van amit ki akarnak javitani csiszolni rajta stb. azért egy ilyen kicsi cégnél eléggé jól összerakták eddig és még fél-1 év mulva rengeteg dologgal fog bövülni a játék. Lehet új ország is bele fog kerülni. Ki tudja?
  • Gell97 kolega
  • kazai21
    Mi benne a hasonlóság?
  • wollnerd #5977

Ez csak egyre jobb!!!
  • vajo
    Fasza. Szerintem ez olasz fizető kapu lehet. Van egy kicsi hasonlóság.

• gumikacsa
    Hát, ez azért nem teljesen így van... ETS1-ben jó irányítás? Na ne vicceljünk már, egyik játékukban sem volt még jó az irányítás, ETS/GTS/ATS volt ebből a szempontból a legrosszabb. Az Extreme Trucker 2-ben volt eddig a legelfogadhatóbb, a T&T-ben pedig javítani akarták, de inkább csak rontottak a helyzeten.
  • luspaydavid
    Hát én már vártam hogy pár hónap és kijön, de akkor nem. De nem is baj had dolgozzanak rajta csak szépen, aztán hozzanak össze valami igazán élvezhetőt.
    Ez a pénz dolog kicsit ki ábrándító, kíváncsian várom mi lesz ebből.
  • kazai21
  • luspaydavid

• Falkon
    Nem baj, ha nem veszi meg, de akkor ne híresztelje. Ha én se venném meg, nem kezdeném, hogy inkább elkurvázom vagy valami.... :D Persze valóságban nem arra költenék ;)
  • fuszhi
    Figyelj azt nem ítélem el, ha nem adnak ki demót, és le szedi valaki csak hogy kipróbálja. Ha nem tetszik neki, ne érezze magát átverve. Viszont ha tetszik neked, és játszol vele, akkor vegyed már meg mert ezzel a készítők zsebéből húzód ki a pénzt. Ez nem korrekt dolog.
  • fuszhi
    Egyetértek a fejlesztés az mikor a jól bevált dolgokhoz nem nyulunk hozzá. A többi dolog extra lenne, de a ETS 1 ben megfelelő a kormányzás. Nem kell itt zsonglőrködni. A többi meg nem érdekel. A szimulátor attól szimulátor hogy jól leszimulálja ha rákötsz egy kormányt. A tájon ha szépítenek az bírom, mert kellemes a szemnek hallgatod közbe a zenét és minden "frankó". "Sokszor a kevesebb azt több." Talán nem véletlen. Én nem tudom ti hogyan vagyok , de teljességgel elégedett volnék ha az első részből a kormányzást úgy hagynák ahogyan van.
  • gumikacsa
    bant neki...
  • vajo
    Na akkor most warezre való felbujtásért bannoljalak a topikból, vagy szóljak a modiknak? Rühellem ezt a letöltögetős témát....Egyél bélszínt jó sokat..Igyál jó sok bort és részegen vezessél kamiont!!
  • wollnerd #5966
    Pedig nagyon várom a játékot...
    Na mindegy, a kanionok FIZIKÁJA a legfontosabb! legyen ám olyan mint az OMSI! Ha beteljesül akkor olyan népszerű lesz (talán még annál is) mint az OMSI! És akkor majd egyre közelebb lesz az esély a multira a köv. játékuknál! :)
  • SnyperD
    Nem azért vettem 30k ért kormány hogy szar legyen az irányítás :D
  • TruckerDave
    Amíg nem jelenik meg a játék majd F1 2011-ezek. :D Most jön ki egy 14 nap múlva vagy hogy.
  • Falkon
    Ok, cső
  • Robertoo21
    Nem tudom honnan szedem össze, de megveszem!!!
  • akos25
    Végre valami biztos pont, ami a megjelenést illeti. Mindannyian nagyon várjuk már, mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy csak 2012-ben jelenik meg a game, de az eddig látottak alapján kárpótolni fog minket ( báris engem biztosan ) a játék.
    #5960: Ok, rendben, hogy nem veszed meg, de nem kell hangoztatni, nem igazán szeretik itt az ilyen fajta hozzászólást, tapasztalatból mondom és nem leoltásból, vagy kötekedésből, és azt még a mai napig is restellem....
  • marius
    én nem veszem meg sztem. bocsika de megmondom őszintén.
    inkább megeszek egy jó kis Bélszín steaket vörösboros mártással.
  • vajo
    Ezért vesszük meg duplán. xDD (És majd valakire rásózzuk :))
  • gumikacsa
    egyrészt ez jó hír, mert nem akarnak szart kiadni. Másrészt, elég aggasztó, nem lenne jó, ha belebuknának....
  • JohnBart
    2012-ben jön az ETS2.

Pontosan egy éve indítottuk el blogunkat, így hadd ragadjuk meg az alkalmat, hogy megköszönjük minden kedves olvasónknak a türelmét, hűségét, illetve a konstruktív kritikát, amit a hozzászólások között kapunk.

Az évforduló tükrében talán ideje lenne megválaszolni egy gyakran felmerülő kérdést (elkerülendő a további spamvihart), nevezetesen a megjelenési dátum problémáját.

Nem tudjuk, mikor jön ki a játék - az azonban biztos, hogy 2012 előtt semmiképp.

Hogy miért? Nos, mivel a minőség sokkal fontosabb számunkra.

Tisztában vagyunk vele, hogy a hosszúra nyúló fejlesztési idő sokatok számára idegesítő. A kiadóinknak főleg. Tudjuk, hogy sovány vigasz, de mi sem vagyunk elégedettek a teljesítményünkkel - és akkor még enyhén fogalmaztunk. A hosszú fejlesztési idő magas költségekkel is jár, ez esetben pedig nem túlzunk. Írtunk már róla korábban, de ismét megtesszük: a cég igen ingatag pénzügyi pozícióba került a hosszúra nyúlt fejlesztéssel. Minden eddigi bevételünket az ETS2-be öljük, ami pedig lassan akkora költséget jelent, hogy valószínűleg jó eladások mellett sem hozza ki magát nullszaldósra a játék.

Ennek oka több dologban keresendő: a kamionszimulátorok rétegjáték-mivolta, A PC, mint játékplatform visszaszorulása, illetve a mobil- és táblapécék előretörése csak a legfontosabb okok. Épp ezért minden eddiginél jobban számítunk rátok - csakis tőletek (és a pénztárcátoktól függ), hogy túléljük-e az ETS2-t...

Szóval gondolom sejtitek, mennyire keményen dolgozunk a játékon - nem akarjuk, hogy az ETS2 legyen az SCS hattyúdala. A játék kiadása már többször is el lett halasztva - megtehettük volna, hogy korábban kiadjuk, de akkor több olyan funkció is kimaradt volna, amit a fejlesztés elején elhatároztunk, hogy belerakunk (beleértve a grafikai/fizikai ráncfelvarrást, a kidolgozottabb világot, a jobb MI-t és a számtalan játékmenetbeli újítást). Sajnos mostanra kiderült, hogy túlvállaltuk magunkat - sokkal több munkát igényel terveink megvalósítása, mint kezdetben gondoltuk. Az 18WOS-ből, ETS-ből, GTS-ből és T&T-ből származó bevételünket teljes egészében az ETS2-be forgatjuk, így nagyon szívmelengető látni, hogy még mindig meg-megvásárolják a régebbi programjainkat - a segítségről nem is beszélve, jelenleg csak ezekből élünk.

Felvetődhet a kérdés, hogy ha már ilyen hosszú üzenetet írtunk a problémáinkról, mégis megéri-e befejezni az ETS2-t? Nos, ebben biztosak vagyunk. Nem ámítunk titeket: az ETS2 bizonyára nem lesz tökéletes játék (nagy költségvetésű címekkel össze sem lehetne hasonlítani), de a magunk részéről mindent megteszünk, hogy az eddigi legjobb kamionos játékunk legyen.
  • JohnBart
    Most fordítom ide! ;)
  • TruckerDave
    Blogon új bejegyzés. Utolsó bekezdés utolsó mondata ámen :)
  • wollnerd #5954
    Én tegnap kipróbáltam a G27-essel és az nagyon fasza lett!
    Nincs holtjáték a kormányzásban (szinte)! Mindössze csak 900°-ot kell beállítani a kormány programjában és nagyon jó! (a H-shifter is!) :)
  • JohnBart
    Exkluzív képek a EuroTruckSimulator2.pl-ről (le van tiltva a képek URL-másolása, és most nincs időm szívózni velük, hogy ide is valahogy belinkeljem közvetlenül őket). A téma a pálya lengyel területe.

Érdekes infókat olvasok egyébként az oldalon. Nem meglepő mód az ETS2-t is a CD Projekt adja ki Lengyelbe' (akárcsak a T&T-t), az azonban érdekes, hogy...

1. A meginterjúvolt CD Projektes arc is megerősítette, hogy a neten keringő dátumok falsak, nagyjából egy hónappal a megjelenés előtt jelentik be a végső dátumot.
    2. A kiadó mindent megtesz majd, hogy kiadjanak egy update-et az ETS2-höz, amiben lényegesen kibővítik a lengyel terület úthálózatát.
    3. Komolyan elgondolkoztak egy GTS-es mintára készülő Polish Truck Simulatoron, amit az SCS dobna össze nekik.
  • JohnBart
    Bocs, 5948-asra ment.
  • JohnBart
    Ha Prism motor, akkor nálam Bus Driver. :D Ott elsőre sikerült fajául beállítani a kormányt és a pedálokat, GTS alatt én is szenvedtem velük, volt egy alap holtjáték, amit nem tudtam eltüntetni. Nem tudom T&T-nél szarabb lett-e, mert azt csak billel tudtam kipróbálni.
  • TruckerDave
    De azért nem rémlik, hogy akkora lett volna mint T&T-ben, de javítsatok ha tévedek.
  • Stig95
    GTS-nél is volt holtjáték vagyis nálam biztos...
    szerintem jobb lenne ha később adnák ki de addigra valami fizikával előállhatnának mert ezzel nem lesz nagy siker...
  • TruckerDave
    Legalább végre van napellenző, meg látni valamit a holt tér tükrökben. Az irányítás az meg gy szar ahogy van.

De már régebben játszotta GTS-el de ott nem emlékszem hogy lett volna ilyen kormány holttér. A T&T-nél jelent meg ez ha jól tudom. De ha GTS-nél jó volt akkor minek b@szták el ? Gondolom javítani akartak meg hasonló, de nem nagyon sikerült. Nagyon remélem, szerintem mindenki nevében mondhatom, hogy remélhetőleg még ezen változtatnak.
  • luspaydavid
    Szép, de ez az irányítás érdekes. Meg ez a belső kamerás nézet nekem túl "elől" van.
  • joceruza
    Ezt a videót nézve (szerény véleményem szerint!) a jó öreg,bugos Rig n Roll nagyon lealázza!
  • joceruza
    .......
  • MauroN
    A kormány, és a mercedes logó elég gáz. Meg a gombokon a jelek nem elég élesek. Gondolom javul még.
  • Gell97 kolega
  • kazai21
    Csak kijavítják:)