52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tpbence0323
    Azta nagy...nagyo...nagyon ott van
  • TruckerDave
    Majelent meg az F1 2011, én addig el leszek azzal :D
  • norbee46
    Köszi a képeket!

Tetszetősek! Egy a baj messze van még 2012, de várunk türelemmel!
  • TruckerDave
    Nem rossz! Ritkán tesznek ilyen későn képeket, de jobb későn mint másnap :D
  • vajo
    Pár kép az Eurotunnel-en való átjutásról :)

• luspaydavid
    Ez szép és jó csak ezt nem a GSC Game World csinálja :D De nem volnra ossz az biztos.
  • VERESS 96
    +1
  • JohnBart
    Szerintem forgalmazónként eltérő lesz. Amazonon tudtommal cirka 7000 forintért kínálják előrendelésben, de ez nem azt jelenti, hogy itthon is ennyibe kerülne. Trucks and Trailers is itthon tán 2990-be fájt, a briteknél ennek a duplájába. :D

@fuszhi: +1, jó lett a fejléc. ;)
  • Apocalipto
    Van már valami infó a játék várható áráról?
  • fuszhi
    Szép az új háttér!
  • vajo
    jóó
  • DANIELTRUCKER
    Ezek alapján kíváncsi leszek a teljes éjszakára!
    Ha olyanra megcsinálnák, mint az egyik képen a tükörben akkor lenne nagyjából élethű!
  • TruckerDave
    Előbb írnak mint olvasnának. -.- :D Ezek már úgysem változnak
  • JohnBart
    Tedd hozzá gyorsan, hogy a térkép egy részét, mielőtt még néhányan felriadnak, mint a hivatalos blogon... :D

Az éjszakát gondolom szándékosan nem mutatták, mert még próbálják belőni.

Egyébként tetszenek a hozzászólások a blogon. A bejegyzés szövege: "időjárást nem tudunk mutatni, mert az effektek még nincsenek kész".

Első hozzászólás: "És mi van az esővel? Hóval?"

XD
  • gumikacsa
    "Többi viszont "szép GTS"" Na aezen a dumánn még mindig ki tudok akadni (attól függetlenül is, hogy ez így van). :D

Mivel a játék alapja, motorja ugyan az, sőt a térképet egy az egyben abból mentették, és minden modellt nem fognak lecserélni, így nem csoda, ha a gts köszön vissza itt-ott. Nincs ezzel semmi baj.
  • TruckerDave
    Tényleg azt én is írni akartam, csak elfelejtettem
  • luspaydavid
    Az a fa nagyon, ott van szépen mozog, jól néz ki !
    Többi viszont "szép GTS" Az az ég még mindig olyan világos :(
  • TruckerDave
    Nem rossz! Csak mehetne több kamion, de nem úgy mint GTS-ben, hogy pót nélkül mászkált csomó. 0:07-nél meg a gép lökhárítója átvált fehérre. :D
  • thomson002
    Egy nap leforgása :
  • luspaydavid
    Na már van némi fogalma miért rágjuk a fülét az SCS-nek :D
  • JohnBart
    Jaja, nem fogadunk el kifogásokat. :D

Mindesetre a videót látva egyre valószínűbb, hogy a T&T után az ETS2-ben is lesz Scania.
  • TruckerDave
    És már nem mondhatja, hogy még nem vezetett kamiont ezért nem pontosan tudja milyen a fizika :D (Nem is mondott ilyet szerencsére)
  • JohnBart
    Remélem, hogy ezután jobban a körmére néz a fizikáért és az irányításért felelős programozóknak... :D
  • TruckerDave
    Elején kicsit idegesnek tűnik, de érthető. Viszont tök jól ment neki, meg gondolom nagyon élvezte.
  • JohnBart
    Jaja. Södertalje itt van most tőlem 30 kilométerre. Ideje lesz már megnézni a Scania múzeumot, mielőtt hazamegyek... :D

"A gyártókkal való tárgyalásaink néha igen érdekes fordulatot vehetnek - így történt ez most a Scaniával, a cég ugyanis nemrég meghívta csapatunk vezetőjét, Pavel Sebort a vállalat södertäljei központjába, hogy egy tesztkör keretében kipróbálja egy nyergesvontatójukat a Scania DemoCenteren, a cég saját tesztpályáján.

Miután Pavel életében először vezetett kamiont, érthető, hogy kicsit ideges a videón, de ugyanakkor izgatott is - egy V8-as, 730 lovas nyergest volt szerencséje kipróbálni, amely egy (a skandináv országokra jellemző) hatvan tonnás, 24 méter hosszú vontatmánnyal kellett, hogy megbirkózzon. Kezdő létére egész jó kört ment - lehet, hogy a kamionszimulátoros múlt mégis jelent valamit?"

• gumikacsa
    Jól látom, hogy végre beültek igazi kamionba?
  • joceruza
    Na vazze! Tényleg csecse! Szépnek szép,de szerezzetek már a lényegről is infót! A sötétebb éjszakát már pipálhatom is a listámon.
  • JohnBart
    Ott, ahol az amerikai filmek. ;D
  • DIESEL DOG #6126
    Hmm... tetszetős...
  • Atikah
    Pedig ez már kurva régi, sőt ahogy látom, SCS blogjáról linkelted be.. ahol dátum is van szerintem.
  • aerolive
    ez milyen bolygón játszódik, hogy ekkora a hold?
  • cbzotyoka
    Nagyon szépek. Már alig várom hogy ki jöjjön. :)
  • JohnBart
    Ja, a Humber-híd. Már volt.
  • Gell97 kolega
  • JohnBart
    Mondjuk remélem, hogy az új renderer nappal sem okoz csalódást, tehát ha délben felkapcsolom a fényszórót, nem fog mindent úgy bevilágítani a lámpa, mintha éjszaka lenne. :D
  • JohnBart
    Aztamindenit, na ez haladás! Végre az este tíz tényleg este tíznek néz ki! A fények szintén nagyon szépek, a Hold különösen tetszik.
  • TruckerDave
    A tükröt nem is figyeltem :) Meg mintha a műszerek is jobban világítanának, vagy nem tudom mi van de szép :)
  • LeWyTy
    nem semmi ah minden így fog világítani a sötétben
  • vajo
    Király, végre sötét az éjszaka. A tükörbe meg semmit se látni. xD
  • TruckerDave