52664
-
tpbence0323 #6156 Azta nagy...nagyo...nagyon ott van -
#6155 Majelent meg az F1 2011, én addig el leszek azzal :D -
#6154 Köszi a képeket!
Tetszetősek! Egy a baj messze van még 2012, de várunk türelemmel! -
#6153 Nem rossz! Ritkán tesznek ilyen későn képeket, de jobb későn mint másnap :D -
vajo #6152 Pár kép az Eurotunnel-en való átjutásról :)
-
#6151 Ez szép és jó csak ezt nem a GSC Game World csinálja :D De nem volnra ossz az biztos. -
#6150 +1 -
JohnBart #6148 Szerintem forgalmazónként eltérő lesz. Amazonon tudtommal cirka 7000 forintért kínálják előrendelésben, de ez nem azt jelenti, hogy itthon is ennyibe kerülne. Trucks and Trailers is itthon tán 2990-be fájt, a briteknél ennek a duplájába. :D
@fuszhi: +1, jó lett a fejléc. ;) -
Apocalipto #6147 Van már valami infó a játék várható áráról? -
#6146 Szép az új háttér! -
vajo #6145 jóó -
DANIELTRUCKER #6144 Ezek alapján kíváncsi leszek a teljes éjszakára!
Ha olyanra megcsinálnák, mint az egyik képen a tükörben akkor lenne nagyjából élethű! -
#6143 Előbb írnak mint olvasnának. -.- :D Ezek már úgysem változnak -
JohnBart #6142 Tedd hozzá gyorsan, hogy a térkép egy részét, mielőtt még néhányan felriadnak, mint a hivatalos blogon... :D
Az éjszakát gondolom szándékosan nem mutatták, mert még próbálják belőni.
Egyébként tetszenek a hozzászólások a blogon. A bejegyzés szövege: "időjárást nem tudunk mutatni, mert az effektek még nincsenek kész".
Első hozzászólás: "És mi van az esővel? Hóval?"
XD -
#6141 "Többi viszont "szép GTS"" Na aezen a dumánn még mindig ki tudok akadni (attól függetlenül is, hogy ez így van). :D
Mivel a játék alapja, motorja ugyan az, sőt a térképet egy az egyben abból mentették, és minden modellt nem fognak lecserélni, így nem csoda, ha a gts köszön vissza itt-ott. Nincs ezzel semmi baj. -
#6140 Tényleg azt én is írni akartam, csak elfelejtettem -
#6139 Az a fa nagyon, ott van szépen mozog, jól néz ki !
Többi viszont "szép GTS" Az az ég még mindig olyan világos :( -
#6138 Nem rossz! Csak mehetne több kamion, de nem úgy mint GTS-ben, hogy pót nélkül mászkált csomó. 0:07-nél meg a gép lökhárítója átvált fehérre. :D -
#6137 Egy nap leforgása :
-
#6136 Na már van némi fogalma miért rágjuk a fülét az SCS-nek :D -
JohnBart #6135 Jaja, nem fogadunk el kifogásokat. :D
Mindesetre a videót látva egyre valószínűbb, hogy a T&T után az ETS2-ben is lesz Scania. -
#6134 És már nem mondhatja, hogy még nem vezetett kamiont ezért nem pontosan tudja milyen a fizika :D (Nem is mondott ilyet szerencsére) -
JohnBart #6133 Remélem, hogy ezután jobban a körmére néz a fizikáért és az irányításért felelős programozóknak... :D -
#6132 Elején kicsit idegesnek tűnik, de érthető. Viszont tök jól ment neki, meg gondolom nagyon élvezte. -
JohnBart #6131 Jaja. Södertalje itt van most tőlem 30 kilométerre. Ideje lesz már megnézni a Scania múzeumot, mielőtt hazamegyek... :D
"A gyártókkal való tárgyalásaink néha igen érdekes fordulatot vehetnek - így történt ez most a Scaniával, a cég ugyanis nemrég meghívta csapatunk vezetőjét, Pavel Sebort a vállalat södertäljei központjába, hogy egy tesztkör keretében kipróbálja egy nyergesvontatójukat a Scania DemoCenteren, a cég saját tesztpályáján.
Miután Pavel életében először vezetett kamiont, érthető, hogy kicsit ideges a videón, de ugyanakkor izgatott is - egy V8-as, 730 lovas nyergest volt szerencséje kipróbálni, amely egy (a skandináv országokra jellemző) hatvan tonnás, 24 méter hosszú vontatmánnyal kellett, hogy megbirkózzon. Kezdő létére egész jó kört ment - lehet, hogy a kamionszimulátoros múlt mégis jelent valamit?"
-
#6130 Jól látom, hogy végre beültek igazi kamionba? -
#6129 Na vazze! Tényleg csecse! Szépnek szép,de szerezzetek már a lényegről is infót! A sötétebb éjszakát már pipálhatom is a listámon. -
JohnBart #6128 Ott, ahol az amerikai filmek. ;D -
DIESEL DOG #6126 Hmm... tetszetős... -
#6125 Pedig ez már kurva régi, sőt ahogy látom, SCS blogjáról linkelted be.. ahol dátum is van szerintem. -
#6124 ez milyen bolygón játszódik, hogy ekkora a hold? -
cbzotyoka #6122 Nagyon szépek. Már alig várom hogy ki jöjjön. :) -
JohnBart #6121 Ja, a Humber-híd. Már volt. -
#6119 -
JohnBart #6118 Mondjuk remélem, hogy az új renderer nappal sem okoz csalódást, tehát ha délben felkapcsolom a fényszórót, nem fog mindent úgy bevilágítani a lámpa, mintha éjszaka lenne. :D -
JohnBart #6117 Aztamindenit, na ez haladás! Végre az este tíz tényleg este tíznek néz ki! A fények szintén nagyon szépek, a Hold különösen tetszik. -
#6116 A tükröt nem is figyeltem :) Meg mintha a műszerek is jobban világítanának, vagy nem tudom mi van de szép :) -
#6115 nem semmi ah minden így fog világítani a sötétben
-
vajo #6114 Király, végre sötét az éjszaka. A tükörbe meg semmit se látni. xD -