52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    0:49-nél nagyon jól néz ki.
  • fuszhi
    Helyes , helyes remek lenne akkor már ha november volna, mert szülinapomra ez kértem és ezt kapom. Az se érdekelt hogy még 2 hónapra rá kapom meg , fő hogy ne legyenek vele problémák.
  • vajo
    Kosárba. :))
  • LeWyTy
  • Robertoo21

Most találtam
  • DANIELTRUCKER
    Marha jó! Eszerint az oldal szerint az ETS2 már most megkapja a "3 csillagos" minősítést! Amit csak azért furcsállok, mert a R'n'R is ennyit kapott és szerintem az fele olyan jó, mint mint az SCS kreálmánya! Szvsz a kiadása után még többet is kaphat!
  • szabii98
  • Atikah
    Ez nem OMSI, bár a fizikáját megirígyelhetnék az SCS-esek.
  • Sóschips
    Például egy Lada,Trabant,Wartburg..Ezek azért szerintem felesleges dolgok:)
  • joceruza
    Ja! Máris meglenne a legújabb Need for Speed.....
  • fuszhi
    Remek ötlet hogy mondjuk kijönne egy olyan komplett menü pont ahol egyedi festéseket tudna az ember készíteni. És nem előre beállítottakból lehetne csak válogatni. Ez jó ötlet díjazom. Vagy az is jó ötlet ha a pótkocsikat is meglehetne festeni, persze a logót nem lehetne átrakni máshova. felniket tudnál rápakolni több félét. Az is jó ötlet. Vagy egy újabb kamion típussal ajándékozna meg minket. A forgalmi utakon Maserati és egyéb más luxus autók jelennének meg. Esetleg régi a 80 as évekbeli kocsik is megjelenhetnének.
  • JohnBart
    Általában ezüstig jutok, de ja, kicsit csalódás, hogy semmi tétje nincs, milyet érmet szerzel. Az SCS helyében valahogy jutalmaztam volna a jó teljesítményt, ETS2-es concept artokkal, képmentésekkel, kioldható és menüből választható kamionfestésekkel, mittudomén. :)
  • joceruza
    Szerintem nagyon sok ez a felesleges ha,talán,miért! Addig várjatok amíg kijön mert könnyen megeshet hogy oltári nagy pofáraesés lesz a vége. Az ötleteket rögtön a fejlesztőnek postázzátok! (ugyanis csak arra jó hogy végigveszekedjétek a topicot)
  • fuszhi
    Üdv ! Szerintem a kormányokat eleve szimulátorokhoz találták ki , és nem olyan "kormány gyilkos" játékokhoz ahol a holt játék miatt amúgy is irányíthatatlan és élvezhetetlen a játék. Kormánnyal igazán hálás játék az Euro Truck első része, és biztos vagyok a második része is az lesz. Meglátod meghálálja. Ez tényleg olyan amit csakis kizárólag kötelező jelleggel azzal lehet. Iszonyat jó kormánnyal. :)
  • tomi0113
    Hol van róla a szemöldök?xDDDDD
  • Sóschips
    Ez nekem valahogy krva viccesnek tünt:D..mármint főleg ez:
    "Én sem ma kezdtem, szerintem nem is vagyok amatőr, de nekem is nehéz. Akkor ezek szerint balfasz vagyok."
    Tudom,csak nekem vicces,de azért jót mosolyogtam rajta.:$
  • tomi0113
    Semmi gond, én is bocsánatot kérek, hogy így fejtettem ki a gondolataimat!;)

Gumikacsa:
    2-ra válaszolnék, De nekem nem az a fő bajom, hanem az, hogy ilyet megkérdez, hogy miért nehéz megcsinálni a feladatot, mert ha többször próbálta volna akkor lehet sikerült volna fél percen belül is...
    Szerintem ezzel mindenre válaszoltam....
    'Remélem!'
  • gumikacsa
    Én pedig neked válaszolok:

1. Ebben igazad van.
    2. Sajnos pont az ovodások és a kisiskolások a fő célközönség, legalábbis a fejlesztők ezzel szoktak takarózni.
    3. Én sem ma kezdtem, szerintem nem is vagyok amatőr, de nekem is nehéz. Akkor ezek szerint balfasz vagyok.
    4. Ezt nem nagyon értettem, de van hogy én sem tudom betolni szintidőn, pedig nem ma kezdtem (tegnapelőtt)
  • wollnerd #5883
    Bocsánat hogy eltúloztam...
    Azért jó játék.
  • wollnerd #5882
    igen mind1. nem érdekel az idő, inkább már az óvatosság számítson...
  • WinStar
    teljesen mind1 hogy aranyra csinálod-e meg vagy sem,engem se az érdekelt a játékba.
  • tomi0113
    'Bocs de ezt nem hagyhatom ki!'
    1. Mi a kurva faszért kell 726381 db hangulatjelet használni?
    2. Ilyen hülyeséget minek kell kérdezni, hogy miért nehéz, gondolom nem óvodásoknak csinálták a játékot.
    3. Ha ennyire fenn vagy akadva akkor igen az idő miatt 'nehéz' már akinek 'nehéz', de ha balfasz vagy akkor minek gémelsz vele?
    4. Nem a valóságra alapozták, szóval ki nem hugyozza 8x körbe,hogy fél perc alatt kell betolatni, ha tudnád kezelni akkor talán 29mp alatt is be tudnál tolatni...
    'Ennyit szerettem volna mondani, remélem nem probléma, hogy így fejtettem ki a mondani valómat, csak az ilyenek fel csesznek agyilag...'
  • wollnerd #5879

Elmondaná valaki hogy a feladatok miért rohadt nehezek a könnyű szinten is (az idő miatt)?!?!?!
    A valóságban azért nem kell fél perc alatt leparkolni!
  • petike2003
    jobb lene ha egy megbízható konszernet gyártanának, de hát a mostanság már nem olyan a világ mint régen, mert az emberek nem szeretik egmást nem élnek békében. Ebbe a rendszerbe nagy infláció folyik így össze kell tartanunk hogy a közösség racionális ingerküszöbét ne lépjük át.
    egy mindenkiért mindenki egyért
  • wollnerd #5877
    Jaja. A nagy holtjáték miatt élvezetlen és irányítatlan.
  • JohnBart
    Egymagam nyilván nem, de ha összeáll 8-10 elhivatottabb emberke, akik együtt egy "virtuális spedíciós" céget üzemeltetnének saját flottával meg skinekkel, már jobban megoszlana a költség. ;)

wollnerd: Kormánnyal sajna nem tudtam kipróbálni, de azt mondják, nagy a holtjáték.
  • wollnerd #5875
    Sziasztok! Én most telepítem a T&T játékot. Azt szeretném kérdezni hogy a T&T (és majd az Euro Truck Simulator 2) mennyire támogatja a G27-est? Gondolom nem úgy mint a dirt 3. mégis mennyire jól lehet vele irányítani? :)
  • Sóschips
    De Te fizetnél azért,hogy legyen egy saját szervered?..Cod2zők,most léptem be egy klánba,saját szerót akarnak csinálni,egy évre 10800.-
    Én legszívesebben lófügyit sem fizetnék azért,hogy most multiba játszak,de nem vagyok görény,én is beadok amennyi kell,persze normál keretek között.
    Meg az sem 100% szvsz,hogy oda sem jutnának be férgek.
    De mivel nincs multi,emiatt ne fájjon a fejünk!
  • fuszhi
    :)
  • fuszhi
    Vagy például ennyi.
  • JohnBart
    A megoldás nyilván az lenne, hogy meghívásos alapon működő privát szervereket indítanak azok, akik komolyan gondolják a játékot.
  • fuszhi
    Igazad van úr , szerintem is rossz ötlet mert amíg te dolgoznál addig meg más amortizálná a munkádat. Ha lemaradsz tőle , akkor meg az idő hiánya miatt szenvednél el levonásokat. A legjobb hagyni úgy ahogy volt az kész.
  • Sóschips
    Talán úgy,de akkor sem lenne jó,mert egy csomó low fasz jönne,s direkt beléd jönne..főleg,hogy ilyen kis csíra kecyk is játszanak vele,azok meg tudod milyen lowok.:D
  • vajo
    Oké. Meglesz.
  • gumikacsa
    Nekem is nyomhatnál RÁBA fan-t :D
  • RS
    :DDD
  • JohnBart
    Bocs, nem tudtam, hogy ilyen fos a rendszer. ;)
    Akkor marad a fordítás a hozzászólásomban. :)
  • DIESEL DOG #5864
    Hmm, nájszos! :)
  • Falkon
    Békákok! Imageshack-ről nem linkelünk! :D
  • JohnBart
    Fejléc.