52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    +1 meg ezer :D
  • akos25
    Aham.... Egyébkén milyen jó hangulatról beszélsz? Nem vettem észre, hogy itt bárki is olyan jót szórakozott volna ez ilyen féle beírásokon rajtad kívül. Már bocs, nem sértésnek szántam, de ez az igazság....

#6081: Nagyon jók az új képek, ígéretesnek tűnik!
  • JohnBart
    Ja, ebben a hónapban mindjárt kettőt nyomtak ki a blogra. Ne beszélj már hülyeségeket.
  • joceruza
    Jó volna tudni valami lényeges dolgot is mert a grafika nem minden. Nem tudom spóroljak-e rá vagy ne.
  • JohnBart
    Elvileg még ebben a hónapban szót ejtenek arról is. Remélem tényleg így lesz.
  • joceruza
    Nélkülem megy a vita? Ejnye!
    Viszont! A képek remekek! Nem tud senki sem infót szerezni a részletekről? Már láttunk csodaszép kamionokat,tájat és újra kamionokat majd megint festőien szép tájat,de magáról a játékmenetről semmi. A lényeg hiányzik. Hamar itt lesz a 2012. Kémet az SCS-hez!
  • TruckerDave
    Ilyen Scania fanos valamit én is kapolhatok ?
  • luspaydavid
  • vajo
    QVajo!!!
  • JohnBart
    Mi? Hol? Hogyan? Senki nem támad le, ha írsz egy kritikusabb hozzászólást, (látnod kéne a házigarázda Vajot, ha belendül :D), akkor támadnak le, ha baromságokat beszélsz.

Kormányról meg gőzöm sincs, nekem GTS-hez meg Bus Driverhez jó volt az ócsó Logitech Formula Force EX is, gondolom ennek is OK lesz, ha kijavítják az akadozó kanyarodást. ;)
  • Sóschips
    Ne problémázz azon,hogy most írtam Neked először,ráadásképp nem olyan stílusban,ahogy Te!
    Semmi baj,tenni nem tehetsz róla,csak mások.
    30 feletti koroddal igen lejárattad magad.:/
  • luspaydavid
    Tisztelt fórumozó társ !
    Én bevallom képek és új hírek miatt nézel főként a topicot, de azt már láttam párszor hogy felesleges hozzászólások miatt írtak neked és igen sokszor látom hogy az új hozzászólás a tiéd. Ez nem zavar(na)ha értelmesen fogalmaznád a mondani valódat, és ha valaki neked nem tetsző stílusba beszél nem kellene egyből le hordani őt szvsz.
    "Okos enged szamár szenved" tartja a közmondás, döntsd el te hova sorolod magad.
  • v43 001
    Olvasd helyett Olvassd :) Neked is lenne mit tanulnod! Sóschipsnek igaza van!
    "negatív kritikára csak dühvel tud válaszolni"
    Te csináltad most ezt...
  • Sóschips
    Értelem felső fok.
    Nem imádni kell,de nem is minden kis apróságba belekötni,amit Te csinálsz.
    Azt sem tudod hány éves vagyok,ez alapján "pisás"?Gratula.
    A következőkben inkább privátot írj,minthogy ilyen alja féreg stílusban a topikba!
    Köszönöm!:)
  • Sóschips
    Te?!..Neked nincs jobb dolgod?Oldalakon a Te hülyeségedet lehet csak olvasni,s semmi értelmeset!Neked semmi nem jó,semmi nem tetszik,csak magyarázol,ahelyett,hogy befognád a pofád és elmennél dolgozni,vagy valami.
    Ha meg nem tetszik,hogy így adják ki,illetve így csinálják,tanulj meg Te is játékot készíteni és hajrá!
    Joceruza: "Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!"
    Mint például képekre,illetve valami fejleményre,hogy most hol járnak,stb..S nem arra,hogy mekkora nagy hülyeségeken tudtok agyalni,illetve vitatkozni.
    Off vége.
  • luspaydavid
    Nagyon tetszetősek !
  • JohnBart
    Jaja. Mondjuk a rengeteg szalagkorlát engem személy szerint kicsit zavar - mi a halálért kell a kétsávos utak javarészét is körbebástyázni velük? Lenne miért szidnom az Extreme Trucker 2-t, de abban közel sem volt ennyi korlát (megoldották láthatatlan falakkal az elkolbászolást), jobban is tetszett ott a táj, nem éreztem magam "bezárva" az úton.

Mondjuk ez legyen a legnagyobb gond, remélem hamarosan tényleg mondanak valamit a játékmenetről, neadjisten a fizikáról/irányításról is lesz videó. Mert a táj kidolgozottságával már biztosan nem lesz gond.
  • TruckerDave
    Az jó lenne, és van rá esély hogy nem hülyeségből tették oda azt a táblát :D
  • JohnBart
    Utolsó... Vazze, elsőre gondoltam, na. :D
  • JohnBart
    Hehe, pont most írtam a hozzászólást én is. :D Kösz!

A lényeg, hogy az országonként eltérő táblákat mutatják be ezeken a képeken, ezúttal Franciaország útjelző tábláit. Egyébként az utolsó kép alapján úgy látom, benne lesz a Csalagút a játékban. :)
  • LeWyTy
    Végre nem csak dupla szalagkorlát van Am odabasz nagyon Kéne már játszani is vele
  • norman001
    új képek

• fuszhi
    Tényleg "gyerekek" milyen kormány típusokat támogat majd a szimulátor? Azt honnan lehet megtudni? Mert a készítők is valamin tesztelik az a típus megteszi nekem is az a biztos.
  • joceruza
    De a másikhoz még több!
  • fuszhi
    A jó munkához idő kell !
  • fuszhi
  • akos25
    Hát, ez lett volna a minimum.... :D
  • joceruza
    Vörös vagy fekete latex?
  • gumikacsa
    Megvan annak a titka, hogy megálljon szinte bármelyik hazai kamionos :D
  • JohnBart
    Ja, csak hetente 1-2 videót, vagy képadagot.
  • joceruza
    Milyen új infóra számítottál? Új képek vagy videók kellenek? Nincs! Annyira fejlesztenek hogy nincs idejük kiadni semmit!
  • JohnBart
    Már miért ne stoppolhatna le valaki egy kamiont? :) Max 10 esetből kilencszer nem áll meg a sofőr, mert siet... :)
  • WinStar
    hááát,nekem kicsit hülyeség volt az a része...a való életbe is létezik ilyen?Sztem nem...vagy csak én nemtudok róla :S
  • [NST]Cifu
    Megkérnék mindenkit, hogy a felesleges nyafogást hanyagolja. Konstruktívan, és ne rombolóan posztoljatok légyszíves.

Köszönöm!
  • JohnBart
    Nem hülyeség amit ír, mert R'n'R-ben az tényleg kellemes kis változatosságot jelentett.
  • WinStar
    stoppos?Akkor játsz taxissal xD
  • fuszhi
  • JohnBart
    Halihó , te azt hiszed hogy minden pénzüket beáldozzák egy olyan bizniszbe amiről aszt hiszik, talán megtérül? :))))))) Ezt most nem mondod komolyan? Meg azt se ugye, hogy én nem gondolkozok? Vicces az úr! vicces :))) Én biztos hogy gondolkozok, és baromságot se írtam. Szerintem, inkább elgondolkodtatót. Mert szerintem nem fontos naivan élni, viszont megteheted.

Nem mondom, lehet, hogy Pavelék tényleg kicsit eltúlozzák ezt a pénzügyi dolgot, de el tudom képzelni, hogy ezúttal tényleg felélik a tartalékaikat (pont azért, hogy olyan játékot csináljanak, amit a hozzászólásod második felében írsz). A naivitásról meg annyit, hogy látszik, közöd nem volt eddig szoftverfejlesztéshez. Olyan nincs, hogy megcsinálnak egy játékot, és reklámcélból visszatartják. Itt kőkemény fejlesztési költségekről és határidőkről van szó, olyan nincs, hogy PR-okokból visszatartunk egy programot - amellett, hogy a kiadók szétrúgnák a segged, a malmozó munkaerőt is folyamatosan fizetned kell, tényleges reklám meg NEM történik. Ez nettó baromság, és kérlek ne vedd sértésnek.

Ez pénzről szól és arról hogy ebből valaki sokat nyerjen. Amíg valaki azon fáradozik hogy olcsón megoldjon valami olyat, amit drágán eladhat sok embernek és neki jusson a java rész, addig biznisz. Mi szimulátorozunk, ő meg megy és csinálja a sok léből amit te nem. Jó biznisz mi? :) Kifizeti az embereit és megy nyaralni kocsit vesz stb. Már rég tudnának csinálni olyan jó kis játékot, hogy beszarnál és futna is a kis gépeden.

A játékfejlesztés a kis fejlesztőknél soha nem arról szólt, hogy kis költségből sokat kaszáljanak, hanem arról, hogy megéljenek. Ja, mindenkit kifizet, meg kocsit vesz a bevételből, mi? Szállj már le a földre, kis csapat kis játékkal kis haszonra hajt. ;-)
    Az viszont valóban igaz, hogy csinálhatnának olyan játékot, amiben minden benne van, ami kamionos játékban jó lenne - az ETS2 lehet ennek az első lépcsőfoka, ezért raknak bele az elmondások szerint több pénzt (de időt mindenképp).

Ez az igazság, ez a könnyű pára, ez vagy szvétakétú ! Egy a lélek s ezer a ruhája. Érted e szvétakétú

Nem tudom mit szedsz, de vagy hagyd abba, vagy cseréld erősebbre.
  • fuszhi
    Rendben megbeszéltük.
  • Kistódi
    Miért kell állandóan vitatkozni? beszéljétek meg privátba csak ne offoljatok!!!