52665
-
JohnBart #5862 Fejléc. -
#5861 mikor jön ki? -
JohnBart #5860 Ha-ha-ha. Bocs, itt a link akkor:
-
JohnBart #5859 Jó lenne, de nem hiszem, hogy lesznek havas utak.
Mai top oltás a blogon:
Szabadfordításban:
"Valaki lelopta a kerekeket." (mármint a Route 66 Magnumét)
"Ja. Úgy néz ki, mégis lesz Románia a játékban."
XD -
#5858 És az éghajlatváltozást?
Úgy értem hogy a magas-hegyekben (lesznek?) havasak lesznek az utak? Jó lenne... -
#5857 Értem ,köszi -
JohnBart #5856 Évszakváltás szerintem elfelejthetjük, időjárásváltozás biztosan lesz. ;) -
#5855 Végülis Lengyelországba is szokott hó lenni tökmindeggy csak rakhatnának bele váltakozó útviszonyokat és időjárást! -
JohnBart #5854 Jóvanna, a Scaniás plecsnidből sejtettem... :DDD
Nálam is Scania + Volvo + MAN adja majd a flotta nagyját ennek ellenére. -
vajo #5853 Én akkor se :))) -
JohnBart #5852 Ha a skandináv országokra gondolsz, még az sem valószínű, hogy benne lesznek a játékban... ;)
Ez a Route 66 Magnum meg nagyon állat. Nem tetszik különösebben a típus, de ha megszerzik a licencet, ilyet biztos fogok venni a játékban. -
#5851 Arról lehet e tudni vaamit,hogy az északi országoknál lesz e havas út?Az eddig megjelent képekből nem úgy látszik! -
#5850 zsíros:D -
#5849 -
JohnBart #5848 Igazad van, aki mer az nyer, de az SCS jelenleg is ezt az utat követi, mivel már rég túllépték (multi nélkül is) az ETS2 elfogadható költségvetését (gondolom részint ezért is emelik az árat, mivel mindenképp legalább nullszaldósra akarják kihozni)...
És igen, egyetértek veled, egy 7 ezres címnél adná magát a multi, de
1. kivételek itt is vannak, OMSI pl. szintén ennyibe fáj, de nincs benne multi, mégis kajálják a népek (mondjuk annak a fizikája meg vezetési modellje oda-visszaver minden SCS játékot)
2. Egy multis CD-kulcs sem jelent 100%-os védelmet sajna. Lefogadom, hogy multi esetén gombamód megjelennének a tört szerverek is, vagy rosszabb esetben egy jól működő multis krekk. -
#5847 Nekem nem kéne egy kísérleti szoftver. Megint egy tdu 2. Bőven elég volt az és a hozzá hasonlók. Hagyjanak mindet úgy ahogy jól működött az első részben, és csapjanak mellé értelmesebb forgalmat meg leálló sávokat. Ezt azt hiszem meg is oldották szóval ezt hívják fejlesztésnek. Ennél több köszi nem kell nem akarok megint egy szarral többet. Elég pénzt dobtam már ki az ablakon. És ez is egy kész vagyon lesz. A fejlesztés manapság vissza fejlődést jelenthet. A fejlesztés az mikor egy jó alapra ráépül legközelebb amin még lehet javítani, és maximum elbasszák , de nem vissza fejlődnek. Ha meg működik akkor meg fejlesztettek. Ami jó ahhoz mért is kéne hozzá nyúlkálni? Köszi én nem kérek belőle , ez egyszer szeretném tudni hogy valóban azt kapom amire számítok , nem úgy mint a TDU2 esetében. Üdvözletem! -
#5846 hát egy újabb regény :) persze én ezeket eddig is sejtettem nagyjából én igazából azt nem értem hogy miért nem csinálják meg ? hiszen tudod aki mer az nyer , szerintem ez itt is működne ! én akár zsebpénzből is összespórolnám ha tudom hogy például 6990 forintért van egy olyan játékom amivel tudok játszani a barátokkal , és ez a kódos megoldás pedig "kényszerítene" hogy vedd meg ! szvsz korrekt dolog lenne de nem akarok tovább ezzel a multis dologgal foglalkozni ! nincs és kész :P -
JohnBart #5845 OK népek, elküldtem az e-mailt Pavelnek, képpel + kéréssel, hogy ugyan válaszoljon már meg pár kérdést egy hírhez. Várom a választ, remélem pozitív lesz, bár lehet, hogy megvárják a szeptember közepét (végét?) amíg elkezdik a játékmenetbéli infókat csepegtetni.
Visszatérve a multihoz egy kicsit...
Vajonak igaza van. A multival alapvetően két probléma van jelen esetben szerintem, egy a megvalósítással, egy az üzemeltetéssel kapcsolatban.
A megvalósításnál ne feledjük, hogy igen kemény meló lenne úgy megírni stabilra a netkódot, hogy közben az AI forgalmat is szinkronizálná a játék MINDEN kliensnél, akik mellesleg egy geczynagy térképen bárhol össze-vissza kolbászolhatnak (effektíve jóval nagyobb forgalmat kéne lagmentesen kezelnie a szerónak, mivel minden játékos környékére le kéne generálnia, ha pedig két vagy több játékos egymás közelébe ér, a körülöttük létező forgalmat össze is kell fésülni/szinkronizálni). Azért ez nem egyszerű meló, és nem igazán fér bele egy 1-1,5 éves fejlesztési ciklusba ha totál újraírják a motor többi részét és magát a játékot is.
Az üzemeltetés viszont problematikusabb. A T&T fordítása során világosan látszott, hogy a fejlesztők felkészítették a játékot az online toplista kezelésére (a rondomedia reklámozta is ezt a funkciót), csak aztán a végleges játékba mégsem került bele, mivel nincs pénz a szerverek fenntartására (ami megsúgom, nem két forint). Ha már erre a célra sem tudnak dedikált szervereket bérelni/üzemeltetni, majd pont a nagyobb gépparkot igénylő multihoz tudnak? Ezt még a SoftLAB sem tudta meglépni a Rig'n'Roll-al, pedig ők azért több zsetonból meg nagyobb munkaerőből gazdálkodtak...
A képlet egyszerű. Az SCS nem azért nem csinál multit, mert gecik, hanem azért, mert jelenleg nincs rá kapacitásuk. Az ETS2 valszeg drágább lesz mint a korábbi játékaik, de (mármint nagyon ajánlom hogy így legyen) nagyobb, szebb és tartalmasabb is lesz cserébe. Ha sokan megveszik, további fejlesztéseket tudnak finanszírozni, és remélhetőleg egy játékukban kapunk multit is. Ha lewarezoljátok, lelketek rajta (egyikőnk sem szentéletű), de utána ne kezdjetek el hőbörögni. -
Kamionos92 #5844 amugy semmi gáz csak egy kérdésvolt de legalább tudsz mormális is lenni.
Egyépként ez a bemutato videobol van nem. -
tomi0113 #5843 Erre nem mondok semmit, nem akarok bele folyni, csak csillapodjanak a kedélyek.:)
Vagy ha ez nem történik meg akkor van lehetőség chat-en megbeszélni a problémáitokat... -
vajo #5842 A tükröt ki lopta le??? Csak úgy kérdezem, mert fél éve is volt ilyen felvetés, és akkor azt mondták majd lesz, de még mindig nincs, vagy ez egy selejtes darab? xD
#5841: Igen, mert nem te vagy az első, aki lefáraszt minket ezzel a multiplayeres ökörséggel, és az ember már nem bírja a sokadik hülyét, és elpattan az agya, és mivel én vagyok itt a házigazda, így nekem kell álljt parancsolni az ilyen téves információ kavalkádnak. :) Amúgy meg bocsi. -
Kamionos92 #5841 én csak úgy válaszoltam ahogy te beszoltál nem én kültelek el a halál faszára ha normálisan mondod úgy is válaszolok -
Kamionos92 #5840 én moderáljam éncsak kérdeztem röktön el letem küldve a halál faszára
akkor meg hamár így megszerettetek elsöre nem mindegy -
vajo #5839 Jó vagy helyesírásból, és fékezd magad! Ne neked álljon fel, hogyha szólnak azokért a baromságaidért, amiket írogatsz. -
tomi0113 #5838 Moderált magad szépen kérlek +használd a 'Válasz erre' gombot.;)
Köszi. -
Kamionos92 #5837 mivan gyökér fejű neked beszélek te fostalicska ha már ien szépenbeszélsz te csecsszopo köcsögkancsó miafaszt okoskodsz én másal beszélgetem te agyilag lemaradott -
vajo #5836 A Multi nem abból áll, hogy írsz egy olyan program részt azt csáó...Le fogadom, hogy az SCS-nél bármelyik programozó megcsinálná csukott szemmel, csak tudod szerver gépek kellenek, azokat fel kell tartani akár évekig, fizetni utánuk az áramot, stb...kezditek már érteni, mit próbálunk itt az agyatokba eljuttatni? -
vajo #5835 Nyugodjál már le hülyegyerek! Nem egyszer ellet már magyarázva, hogy NINCS ÉS NEM IS LESZ MULTI! Szakadj már le erről a témáról, vagy ha ekkora penge fazon vagy, töltsd le azt menj vele a picsába. Felbasz már, hogy ennyire segghülyék járnak ide... -
Kamionos92 #5834 ezért kell ugy megcsinálni mindenfélekép meg kelyen venni hogy csak ugy tudj multizni ha meg van a kód -
Kamionos92 #5833 szerintem igazadvan pedig az LS-ben nem kevés dolgot lehet csinálni itt meg csak fuvarozni kell nehezükre esne berakni egy CB-t hogy valodibb legyen sokkal hangulatosabb lene és ezt nem csak én mondom hanem egy jó pár ismerősöm is. -
#5832 Csak hát a Trainz 12-ben lesz végre multi. :) -
#5831 teljesen igazad van , de csak egy külön kód kellene mint az ls-hez :) tudom nem nekem írtad , csak beleszóltam :DD :$ -
Sóschips #5830 Ha lenne benne multi,akkor is ugyan úgy letöltenék egy csomóan,s nem megvennék szerintem. -
#5829 ezt én azért elég nagy bunkóságnak látom ! sőt egyenesen átbaszásnak hogy ha tényleg ez 3000 forintnál többe fog nekünk kerülni ! ( én meg fogom venni leszarom mennyibe kerül ) De ha jobban elgondolkozol hogy pl a farmer simulator 2011-be már van multiplayer és nem hiszem hogy ebbe is annyira nehéz lenne nekik belepakolni ! jó tényleg hetente egyszer túlóráznának 1 órát :) nagyon nagy kaland lenne nekik ! Még visszatérve az LS-hez nekik megérte multit csinálni és megvenni a deutz,horsch,krone,pöttinger,vogel & noot liszenszt megvenni és ezt mind eladni 3000 ft-ért ? szvsz ez csak egy olyan kamu duma féleség számukra :)
- de várom a véleményeteket ! -
Kamionos92 #5828 pedig szerintem ép igy tudnának több pénzt kihozni belölle hogy mindenkinek aki neten akarja tolni meg keljen vegye a játékot hogy meg szereze licence-et. -
#5827 Nem lesz multi, a fejlesztők már nem egyszer elmondták, hogy nem éri meg nekik annyit beleölni, mert többe kerül, mint amennyi pluszt hozna bevételben.
Az ára nem baj, hogy ennyi, végre nem budget kategória. Már csak reménykedjünk, ha "van pofájuk ennyit elkérni", akkor minőségben is olyan lesz... -
#5826 Hát, itt senki sem milliomos. Viszont nagyon sokan megvesszük, hogy így támogassuk a fejlesztőket, hogy a következő játék (American Truck Simulator) még jobb legyen. Előfordul, aki nem tölti le, de az nem hangoztatja, hogy letölti, mert el van zavarva a pcsba (ahogy Te is). -
#5825 Teljes mértékben nyugodt vagyok, csak a lényeget írtam le. -
Kamionos92 #5824 nyugi már én csak kérdeztem. Mert ha nincs multi nekem nem éri meg nem vagyok milliomos -
Sóschips #5823 Töltsd!szia.