52664
-
tpbence0323 #6022 Ha ram gondolsz akkor en csak azert irok ekezet nelkül mert NEMET a gepem -
WinStar #6021 befejeznétek végre a vitát?Szánalmas hogy a topikon keresztül vitáztok....vitázzatok privibe -.-
Bejön az ember fórumra és láám van egy csomó új üzi,biztos van új infó...és mit kell olvasni?A hülye gyerekes viselkedéseteket!!!! -
tomi0113 #6020 Majd akkor fekszem le ha kedvem tartja, amúgy ha már itt tartunk akkor te meg nézelődj munkahely után, mert ahogy látom nagyon ráérsz... -
#6019 Feladom! De időben feküdj ám le, mert holnap iskola! -
tomi0113 #6018 Attól az agyi szinted 10-12 éves korodnál maradt... -
#6017 Anyukád soha nem mondta hogy ne szemtelenkedj a felnőttekkel? ISTENSRÁC -
tomi0113 #6016 Nagyon nagy arcnak hiszed magad, hány éves vagy, 10-12?:/
Amúgy Fuszhi nem azért, hogy basztassalak de te mondod, hogy nem vita fórum, nos erre csak annyit, hogy ha tegnap te se linkelted be volna azt a videót akkor nem kötöttek volna beléd, nem lenne vita fórum...;) -
#6015 Francba! Pedig az előbb kértem bocsánatot!
Rólad: -
tomi0113 #6014 Hát megmondom őszintén, azt hittem, hogy te is olyan balfasz vagy mint egyesek, hogy az 'e' és az 'é' betű közt nem tud különbséget tenni, de szerintem nem is tévedtem sokat, fogadni merek 20 percedbe telt ezt a pár mondatot leírni, hogy 1 hiba se legyen benne... Amúgy attól, hogy nem vagyok hg, attól még el mondhatom azt amit akarok, szóval ha nem tetszik, hogy ha el mondom neked a véleményem akkor ne olvasd el...;) -
#6013 Szeretnék az összes többi fórumozótól bocsánatot kérni! Ennek tényleg nem a vitáról kell szólni! -
#6012 Drága,kedves jóbarim! Annyival több vagy mint én hogy a "sertés" az már nem is magyar szó! Hihetetlen,de tudom mit írok. Az "oszt"-ba miért nem kötsz bele? Lehet az ilyen tökéletes embereknek mint TE, olyan billentyűzetetek van hogy ábc sorrendben vannak a betűk.... Nézd már meg hogy mekkora táv van az "e" és az "é" betű közt! Lehet hogy nem elírás amit írtam! Amíg nem TE vagy a HG,addig nekem TE NE! -
#6011 Nem emlékszek rá ez egy vita fórum? Vagy Euro Truck Simulator 2 foróm ? Szerintem nem tesz jót senkinek ha valaki itt olyanokra gondol hogy a másik nagyképű stb játsza az eszét stb stb inkább értelmesen beszéljétek meg és indokoljatok, de a szimulátorral kapcsolatban. Vagy talán rosszul gondolkozok? Értelmesen is lehet válaszolni a másiknak még ha azt gondolod az idegi állapotodban hogy mekkora gyökér mert lehet ha nem volnál feldúlt akkor másként értelmeznéd a leírtakat. Nem pedig úgy hogy : " Muszáj neked itt játszanod az eszed?" :) komolyak vagytok jó páran :))))))) Tisztelet a kivételnek. -
WinStar #6010 Akit érdekel,van eladó eredeti Truck & Trailers játékom,olcsón :) -
tomi0113 #6009 Pedig igazán jó lenne 1 hozzászólásba leírni a mondani valód, és hát nem pont úgy van ahogy te gondolod, hogy annyi hozzászólásba írod le a mondani valód amennyibe szeretnéd, ugyanis szerintem a hg se nézi jó szemmel, hogy ilyen balfaszságokat 54 db hozzászólásba küldik, igen nem én vagyok itt a fórum esze, de szerintem több vagyok itt mint te...;)
+ nem volna hátrányos dolog ha magyarul le tudnád írni a 'sértés' szót...:) -
#6008 -
#6007 Oszt nehogy sertésnek vedd! -
#6006 1) Ezt még hallani is fogjátok! (amúgy tényleg ne legyen olyan mint az elődje)
2) Ugyanolyan hülyeség mint az eddigiek 75%-a! (csak valaki komolyan gondolja és valaki NEM)
3) Ja és annyi hozzászólásban fejtem ki a véleményem amennyiben csak szeretném!
HA valakinek nem tetszik,HÁT TÖRÖLJE!
4) Ahogy visszaolvasgattam (miközben szétvisítottam a fejem),nem te vagy a fórum esze..... -
tomi0113 #6005 Ezt már hallottuk 167664x, és felfogtuk, hogy jó lenne ha nem olyan lenne mint az elődje...
Hülyeségeket meg ne kérjél mint pl a #6001-es hsz-ben...'-.-
Ja és a mondanivalód 1 hozzászólásba tedd meg... -
#6004 Ráérsz..... -
#6003 ............................................________
....................................,.-‘”...................``~.,
.............................,.-”...................................“-.,
.........................,/...............................................”:,
.....................,?......................................................\,
.................../...........................................................,}
................./......................................................,:`^`..}
.............../...................................................,:”........./
..............?.....__.........................................:`.........../
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”
............/.`~,......`-...............................\....../\
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,
.....`=~-,_\_......`\,.................................\
...................`=~-,,.\,...............................\
................................`:,,...........................`\..............__
.....................................`=-,...................,%`>--==``
........................................_\..........._,-%.......`\
...................................,<`.._|_,-&``................`\
-
#6002 Na persze meg az is jó volna ha nem hasonlítana az elődjére..... -
#6001 Az is jó volna ha lenne a kamionban egy kis hűtő mert mikor az ember már letolt 100.000 km-t és nem találkozott mással csak aszfalttal meg fával,akkor leigya magát a sárga földig! -
tpbence0323 #6000 En meg arra gondoltam hogy a vezetek kene a kamion es a trailer köze -
#5999 És hogy a játék felkerüljön a "Can You Run It?" oldalra. -
gyuri35 #5998 Sziasztok!Várható rendszerigényt lehet tudni?Köszi a választ! -
#5997 OFF
Most komolyan, eddig nem írtam, de mostmár kijön belőlem. Muszáj neked itt játszanod az eszed?
ON
Sorry. -
tpbence0323 #5996 Ez naon F A S Z A lesz
-
gyuri35 #5995 Szép,szép de remélhetőleg nem 1-2 város lessz országonként mint az elődben! -
tomi0113 #5994 Muhaha...
De nagy vicc, sok eszed van...'-.- -
#5993 Szerintem ez reklám fogás, hogy ha lehet kiadás előtt biztosan még növekedést érjenek el a piacon. Ennyi nem több. Nem hiszem hogy bármit is javítanának már kész van amit összeraktak. Csak manapság nem válogatnak az ez közök között. Mi előtt kinyitnád a boltod, jobb ha már előtte letudod mérni valamivel, érdemes -e és ha igen, mennyire. Senki se szeretne pofára esni.Ez is egy lehetséges variáció szerintem. -
#5992 Csak nehogy úgy járjanak mint korábban Rig 'N' Roll készítői, és mi lett a játékból? Pedig pár év alatt lehetett volna még javítani rajta. -
#5990 Értem, köszi a normális választ. -
vajo #5989 Jaja. Tudtommal olaszban szoktak felfesteni sárga nyilakat a fizetőnél a telepassosoknak. Ennyi a hasonlóság. -
#5988 Én is kerestem a hasonlóságot, nem is találtam, de már megvan. A Premium mögött ott vannak ugyan olyan nyilak. Arra gondolhatott házi gazda úr :D -
#5987 Neked is és alább fuszhinak is: Az alapvető gond kormányzásnál (ETS/GTS/ATS): kis sebességnél a kormány úgy forog, ahogy kell, holtjáték nincs, hacsak nem állítom be hogy legyen. Amint a kamionnal elérsz egy bizonyos tempót (van mikor már 30-nál), kanyarodás közben a kormányt, ahogy fordítod, van egy szakasz ahol "elfelejti a kormányzást", és csak akkor kormányozódik tovább, ha jobban kitekerem a kormányt. Ez a 450°-ból kb. 150°-300°-ig terjedő tartományban nem reagál semmire. Ez nem csak az én tapasztalatom, ezt mindenki írja, aki kormánnyal játszik. ez 200°-nál nem annyira zavaró, de észrevehető, 900°-nál viszont eléggé zavaró, egy komolyabb kanyarban.
Mindketten elhihetitek, elég sokat játszottam a játékokkal. Kormánnyal, és nem is valami gagyi szarral. -
#5986 Szerinted. Akkor te nem azokkal játszottál. -
Apocalipto #5985 Semmi baj nincs az irányítással sem az ETS,ben, sem a GTS-ben. Kormánnyal. -
#5984 Remélem nem haragszol meg ,de pontosan el tudnád mesélni mi is ami kellemetlen és zavaró abban ha elfordítod idekint a kormányt és odabent is ugyan úgy fordul? A fizikája a szimulátornak az egy másik dolog. Azt most hagyjuk. A kormányzást nem értem. Szóval mi is a baj, mi lehet a baj vele :) Why ? nem értem. :) Félre ne érts nem kötekedésből kérdezem, csak szeretnék tisztábban látni hogy te hogyan jutottál erre a meglátásra. A holtjátékot is manapság már belehet állítani azt is hogy ne legyen. Ennél többet nem tudnak csinálni. Mármint lehet kelekótya vagyok, de most nem jut a fejembe semmi más gondolat róla ami logikailag azt mondatná velem hogy baj volna vele amit lehetne javítani. Szóval mi az, kérlek legyél olyan szíves és világosíts fel úr? Köszi! -
#5983 bennem is felmerült ez a kérdés :) Abszolút, nem is hasonlít. -
roxor24 #5982 mi?