52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • fuszhi
    Halihó , te azt hiszed hogy minden pénzüket beáldozzák egy olyan bizniszbe amiről aszt hiszik, talán megtérül? :))))))) Ezt most nem mondod komolyan? Meg azt se ugye, hogy én nem gondolkozok? Vicces az úr! vicces :))) Én biztos hogy gondolkozok, és baromságot se írtam. Szerintem, inkább elgondolkodtatót. Mert szerintem nem fontos naivan élni, viszont megteheted. Ez pénzről szól és arról hogy ebből valaki sokat nyerjen. Amíg valaki azon fáradozik hogy olcsón megoldjon valami olyat, amit drágán eladhat sok embernek és neki jusson a java rész, addig biznisz. Mi szimulátorozunk, ő meg megy és csinálja a sok léből amit te nem. Jó biznisz mi? :) Kifizeti az embereit és megy nyaralni kocsit vesz stb. Már rég tudnának csinálni olyan jó kis játékot, hogy beszarnál és futna is a kis gépeden. Nem fogják tenni, mert akkor lenne egyszer egy olyan kicsi bevételük s áron alul kéne eladniuk s többet nyernének vele ha mindig egy kicsit hozzácsapnak nekik már jól erőre le van vajazva jövőre mi jön. ;) Csak ne hogy tévedjek. Mert ha igen akkor lehet többet nem fejlesztenek. :))))))) Pedig szerintem fognak. Olajozottan kivan ez találva sajnos. Ezt sajnálom a legjobban, különben néha a kelleténél több színvonalas játékkal vagy szimulátorral is találkoznánk. De erre nagyon is ügyelnek mi kerülhet bele és mi a tervezett jövőre. Ez az igazság, ez a könnyű pára, ez vagy szvétakétú ! Egy a lélek s ezer a ruhája. Érted e szvétakétú :)))))))
  • akos25
    Csatlakozom, ma is azt hittem, hogy valami új infókat kaptunk a gameről, erre mikor benéztem, láttam, hogy már megint megy a show....

Am meg bocsi mindenkitől, hogy én is offoltam, de muszály volt már beírnom, nem tudtam szó nélkül hagyni ezeket...
  • Sóschips
    Vajo,szerintem kéne az az off topik:D
  • gumikacsa
    Látom, elbeszélünk egymás mellett, legalább is nem értetted, mire is akartam utalni.

Az, hogy írtam, hogy tudom/tudjuk mit várhatunk a játéktól, az pont arra vonatkozott, hogy nem várok el olyan dolgokat, amik tuti nem lesznek benne, ha meg mégis, akkor kellemesen csalódok. Ez egy kamionos játék, kamionoztam, az sem kevésbé uncsi, bár kicsit izgalmassá tudja tenni a sok balf@sz úrvezető.

Ezekhez a játékokhoz ne nagyon hasonlítsuk már, egyrészt nem egy súlycsoport a fejlesztő cég, másrészt nem éppen egy kategória. Igazából sajnos az scs játékoknak nincs vetélytársa, a rig'n'roll lehetett volna, de súlyos bukta lett a játék, még úgy is, ha hangulatban az a legjobb jelenleg. Talán még az omsi-hoz lehetne hasonlítani, az most viszi a pálmát, ott a grafikát leszámítva minden rendben van. A grafika meg engem nem érdekel, így most nálam abszolút az omsi a favorit.
  • JohnBart
    -Némi grafikai fejlődés erősen megvan.
    -Elhasználódás nem tudom lesz-e, szerintem nem. Elvileg még szeptemberben kiderül.
    -Sokkal több másodrendű út lesz a térképen, mint a GTS-ben volt.
    -Maradnak a traffik.
    -Elvileg bármelyik üres parkolóhelyen leállhatsz és pihizhetsz, nem csak az ikonnal jelzett területeken.
    -Optikai és teljesítménytuning is lesz a játékban, előbbiről készült már egy rakás kép, utóbbi valszeg a GTS-es megoldást örökli (két szinten fejleszthető motor és kormányzás, három szinten fejleszthető fogyasztás)
    -Köd, eső, kemény eső már a GTS-ben is volt, az éjszakai meglátásoddal egyetértek. Esőeffektre ráférne némi ráncfelvarrás.
    -Változatosabb útviszonyok biztos lesznek: útszűkület, javítások, stb. Kátyúk nem hiszem, a térkép a jelentősebb nyugati autópályákat meg főutakat tartalmazza, azok szerintem azért jobb állapotban vannak.
    -Nem lesznek.
    -GTS-ben nagyobb lehajtóknál meg városokban mindig van dugó.
    -Egyetértek, elvileg az lesz (szeptemberben kiderül).
    -Már az Extreme Trucker 2 lejátszója is kezelte az MP3-akat (sőt a webrádiókat is), ez is fogja.

Javaslom a csapat blogjának az olvasgatását, meg ennek a fórumnak az átnyálazását is, minden infót megtalálhatsz ezeken a helyeken. Tény, hogy képek+videók van hová fejlődnie még az ETS2-nek, de azért elég húzós idézőjelbe tenned a fejlesztést, mert nem a töküket vakarták az SCS-esek az elmúlt egy évben, ebben biztos lehetsz.
  • WinStar
    már kaptál.....csak vissza kéne olvasnod
  • joceruza
    Na pá! Majd 22:00 után visszanézek, hátha kapok választ a #6051-re.
  • joceruza
    Igen! Ízlések és pofonok. A GTS-el csak akkor játszottam amikor el akartam álmosodni. Nem kellett több csak egy fuvar,annak is a vége felé már kezdett lecsukódni a szemem. Ez NEHOGY olyan legyen!
  • akos25
    Igen, jó mondjuk a két játék teljesen különböző kategória, de ez most lényegtelen. Amit észrevettem, hogy manapság a játék fejlesztői inkább a grafikai részre fektetik a hangsúlyt, ez sajnos a játék hangulatának, és játékélményének rovására megy.... Ha már itt tartunk, és én sem reklám ként írom be, de anno megvettem az Operation Flashpoint Cold War Crisist, ami sztem nem nagy játék, már ami a grafót illeti, úgy sem nagy durranás, de hangulatos, tartalmas, és épp ezért nagyon szeretem. Azért remélem, hogy ETS 2 is hasonló lesz, mert mondjuk én már GTS-t is szerettem... :)
  • joceruza
    Lehetett volna a címe: Need for truck simulator...
    A fórumok is nézve és ne is tagadjuk, a kicsit "korosabb" emberek (mint én is) inkább toljuk egy jól megcsinált szimulátorral mint egy gyilok játékkal. Mi sem vagyunk kevesen. Tudom ez nem a reklám helye,de évek óta nyomon a Silent Hunter 4-t. Az igazi szimulátor!A gyerekek szerintem nem igazán élvezik az ehez hasonlókat ahol gyakorlatilag "nem történik semmi". Úgyhogy...
  • akos25
    Hm.... Tényleg nem lenne rossz, ha használódna a jármű, meg ilyenek, de ha most mindent beleraknának, mi lenne a következő részben, már ha lesz? De én annyit mondanék, hogy ne írjuk le a játékot videók alapján, mert sokszor nem látod meg a részleteket egy videón... Max csak annyit tudsz leszűrni belőle, hogy valamivel jobb a grafika. Valami azt súgja, lesznek itt még meglepetések jó és rossz értelemben is... Meg minden ember ízlését nem lehet eltalálni, meg ugye nézzük csak meg ki a célközönség? Számukra meg tudhatod, hogy mi a menő, csak a grafika, a többi nem számít...
  • joceruza
    Megmondom őszintén hogy hasonlókat vártam a "fejlesztések" során:
    -némi grafikai fejlődés (úgy néz ki megvan)
    -használódjon már el az a rohadt kamion (gumikopás,idő után fékkopás,mociból elmennek a pacik, néha egy defekt)
    -több mellékút (jó volna néha-néha áthajtani egy-egy kisebb településen)
    -aktív rendőrök a forgalomban
    -a megállóhelyek nyugodtan lehetnének olyanok mint a Rig n Roll-ban (ha már az embernek van pénze,hadd vegyen már ki egy szobát)
    -tudd normálisan fejleszteni a járgányt ( a Rig n Roll szerintem ezen a téren megmutatta mit,hogy kellene)
    -időjárás,napszakok (köd,eső,kemény eső,ha éjjel van akkor már tényleg legyen sötét)
    -tudom hogy csak nálunk ilyen szarok az utak,de néha azért legyen már egy-két kátyú,mert olyan mintha üveglapon közlekednél
    -nem bánnám ha lennének stopposok is némi plussz pénzért (Rig n Roll)
    -forgalmi dugók (Rig n Roll)
    -a management rész lehetne sokkal kidolgozottabb
    -saját zenédet egyszerűbben tudd beletenni (minek a felesleges konvertálgatás -Rig n Roll)
    Hirtelen ennyi. Ezektől nem lenne élvezhetőbb?
    Aki tényleg már nyakig benne van az ETS"-ben,kérem tegye közzé ezek közül mi valósult,valósul meg. Nagyon köszönöm!
  • joceruza
    Pont ez járt a fejemben!
  • WinStar
    játszd végig a Hard Truck-tól a German Truck Simulatorig és utána megtudod a dolgokat.Mindig minden évben mutatnak újat....
  • joceruza
    Elvileg játékot sem szabad feltörni mert azt törvény tiltja, de tényleg NE menjünk bele!
    "a készítők pár dologban már így is erőn felül teljesítettek"- erre kérnék egy pár példát. Mindenki olajat hugyozik mert akkora durranás lesz (legyen így),csak nehogy belobbanjon! Kérnék pár okot miért lesz érdemes belenyúlni a pénztárcába! Eddig semmi olyat nem láttunk ami azt mutatja hogy "erőn felül teljesítettek".
  • gumikacsa
    A dinnyét nem szabad lékelni, ezt törvény tiltja, de ebbe tényleg ne menjünk bele.

Itt talán van még rajtam kívül pár ember, akik már 8 éve játszák az scs játékait, és tövirõl-hegyire ismerik ezeket. Ez a pár ember pontosan tudja, mit várhat a játéktól. Szvsz a készítők pár dologban már így is erőn felül teljesítettek.
  • akos25
    Ez nem teljesen igaz! Gondolj bele, ha tényleg olyan rossz anyagi helyzetben vannak, mint ahogy azt mondják, akkor nem fognak még fél évet egy "kész" játékon ülni, és hogy miért? Mivel egyik alkalommal írták, hogy már a vésztartalékaikat is felhasználták, szóval ha fél évet várnának a kiadással, akkor szerintem tényleg be is csukhatják a boltot. Az meg már megint egy más dolog, hogy számunkra tényleg megéri-e pénzt kiadni érte, de ezt meg mindenki döntse el maga...
  • joceruza
    Kés nincs vagy olyan kemény a dinnye? (hidd el hogy lékelt dinnyét veszek....)Rengeteg olyan példa van hogy nem lehet,de aztán mégis. Erről tényleg nem nyitok vitát!
  • gumikacsa
    Most őszintén, Te gondolkozol, mielőtt írsz? Az igaz, hogy csodát nem kell várni, de ekkora baromságot írni, hogy a játék már kész, csak azért nem adják ki, mert ez jó reklám...

joceruza: A dinnyét jóideje nem lehet meglékelni...
  • joceruza
    És ott az igazság! Teljes mértékben egyetértek!
  • fuszhi
    Szerintem kész a dolog, csak remek reklám fogás ha beszélnek róla az emberek. Az igazság az hogy ha nem nagy "barmok", akkor a jól bevált dolgokhoz nem piszkálnak és raknak egy két jól le ellenőrzött újdonságot. Aztán piacra dobják. Ha nem akarnak bukni a dolgon. Épp eszű ember nem kísérletezik sok millió bankóval. A nézőpontokkal vitatkozni ész érvekkel azt lehet.;) Viszont nem muszáj. Szeretem az ETS -t ,de ne vakítson már senki, hogy most a lelküket is ki teszik értünk stb. Mert még ilyet nem láttam mióta a földön élek. Értem hogy kedves a számára valakinek a kiadó, de nem kell túlozni. Nem lesz itt semmilyen csoda. A pénzről szól pontosan tudják mit csinálnak stb stb. Úgy hogy maradjunk annyiba kapunk egy olyan dolgot ami számukra megéri az hogy számunkra hogyan éri meg, az már azon múlik hogyan érezzük mikor kipróbáltuk. Vajon meg kell erőltessük a fantáziánk, vagy kiegészíti azt, és tényleg jó lesz.
  • Penge88
    Várjuk ki a végét... Szimplán csak találgatás ez a demo dolog, meg ez a "vajon GTS klón lesz jobb grafikával?" téma... Sok dolog van még, látszik, hogy a fejlesztők a mennyiségi dolgokat készítették az elmúlt hetekben hónapokban. Nem nagyon foglalkoztak azzal, hogy a T&T-ben a szerencsétlen kormányzást megoldják. Valószínűleg azért fos még a kormányzás, mert az új cumókat a T&T-be teszik be. Szerintem nem marad így.
  • joceruza
    1. Te még meg sem fogod venni a játékot és már 100000-en fogják nyomni és nem a feltört demoval. Ez tuti!Ezért nem időkorlátos demot kell kiadni....Dinnyét is úgy veszel hogy előtte meglékelteted.
    2.Nem akarom,de 80%-ig biztos vagyok benne hogy nagyon fogtok koppanni.
    Szerintem
  • JohnBart
    Az SCS-játékok demói azért demók, mert időkorlátosak (általában egy órát lehet tolni őket, utána deaktiválódnak), de tartalmazzák a teljes játékot. Tehát azok az idióta, beteg emberek tolnák, akik pl. lehúzzák hozzá az időlimites védelmet eltakarító krekket.

Abban igazad van, hogy a videók alapján van még mit javítani a játékon, az viszont nagyon zsír, hogy már most elkönyveled, hogy az ETS2 "ugyanolyan lesz, mint a korábbi részek", annak ellenére, hogy a kamiontuningot meg a cégmenedzsment beépítését leszámítva semmit sem tudunk még magáról a játékmenetről.
  • joceruza
    A demo az miért is demo? Talán mert nem teljes. Jól gondolom? Tehát ki lenne az az idióta,beteg ember aki azzal tolná a teljes helyett?!? Különben meg kíváncsi leszek mennyiért osztogatják majd. Az eddigi videók alapján még nyugodtan áldozhatnának 2 évet rá. Ugyanaz lesz mint a korábbi csak ütősebb grafikával? Akkor nagyon sok ember nagyon nagyot fog csalódni! Tényleg kell egy demo a próba miatt. Aki viszont azzal fog játszani,annak úgy kell....
  • Robi546
    Ez nagyon is igaz! :)
  • wollnerd #6036
    2012-ben valamikor, mivel nem akarnak szart kiadni.
  • dnbboyyy
    hi mikór adják ki pontosan mert már nagyon tükön üllök:DDD
  • vajo
    Gondolj vissza a T&T-re. Kiadták, majd a honlapról le lehetett szedni a demo-t is. Mi történt? Mindenki leszedte és valaki kreált egy hackelt indító fájlt, onnantól mindenki crack, és tolta a demoval.
  • JohnBart
    Eddig is mindig volt demó a megjelenéskor, ezúttal is lesz.
  • joceruza
    Majdnem! Még ha egy normális demot is adnának ki,senki sem tolná azzal a végleges helyett. Kinek kell egy kamion és két város? Viszont tényleg nem lenne rossz egy a megjelenés előtt mert legalább mindenki eldönthetné hogy kell-e a végleges pár darab ezresért ami utána lehet hogy a kukában végezné. Eddig minden esély megvan rá..... (ez az én véleményem)
  • JohnBart
    Kiadnák a mostani félkész verziót demóban, szerinted mi lenne a visszajelzés?
    "Jajjezszar, jajjezhiányzik, jajjnemfutjól, jajjnemveszemmeg." Maguk alatt vágnák a fát. Egy félkész publikus verzió nagyon negatív reklám lenne, még ha a bolti kiadásban mindennel el is készülnek.

@joceruza: Gondolom arra gondolt, hogy nem raknának komoly védelmet egy előzetes demóra sem, ergó simán megtörnék és azt tolnák.
  • joceruza
    Te játszanál a demoval az eredeti helyett?
  • vajo
    Persze, hogy aztán mindenki a demoval játsszon, az eredetit meg ne vegyék meg. Mondjál még hülyéket. :))) Az SCS nem csinál tuti biztos védelmet. Van a játék, és ennyi. Majd lesz demo, 1 órás.
  • fuszhi
    Azért egy demót, addig is simán kiadhatnának. Legalább kapnak vissza jelzést.
  • joceruza
    Ok főnök!
  • vajo
    Hajaj...Nincs kedvem törölni a hsz-eket, szóval joceruza és fuszhi. Ha a jövőben bármiféle panasz van rátok, ceruzára kötekedés, fuszhira meg trollkodás gyanánt, akkor igyatok egy red bull-t, hogy le is tudjatok szállni a repülés utána a banamákon!!
  • joceruza
    Ne haragudjatok!
  • tpbence0323
    csak szerintem azert mert keveset irok :D
  • tomi0113
    Téged még nem is láttalak itt, de am oké.:D