52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • aerolive
    Szépen megvan PS-elve, de amúgy jók a részletek. Az irányításról nagyon hallgatnak.
  • JohnBart
    Igazad van, csak épp a T&T-re ez nem állt... Advanced Rendering nélkül jól fut a játék (csak akkor nettó úgy néz ki mint a GTS), azzal belőve meg eléggé akadozik izmosabb PC-n is, ami azért HDR meg dinamikus árnyékok ide vagy oda, nem illene.

Mondjuk az is igaz, hogy az ETS2 félkész motorját használta a játék, szóval nem igazán tudták megtisztogatni a kódot - remélhetőleg az ETS2-ben ilyen gondok tényleg nem lesznek.
  • cbzotyoka
    ez valami gyönyörű.
  • JohnBart
    Szerintem semmi gond nem lesz nálad... De mondom, attól függ, hogy sikerül optimizálniuk a játékot. A Prism3D motoros SCS játékokat (főleg a számításigényes OMSI-féle fizika hiányában) szerintem jó programozás mellett röhögve kéne vinnie Dupi konfigjának is, mivel a GTS-es motort fejlesztették tovább, és a minimum gépigény elvileg nem változik (bár belépőszintű grafkártya+proci mellett nyilván nem lesz opció az Advanced Rendering).
  • ForceindiaFisi
    Ati Radeon HD 6870-es probléma nélkül elviszi majd?
    A GTA IV-et egész jól viszi,habár nemtökéletesen
  • Robi546
    akkor én mit mondjak ? a 2Gb ramommal, nvidia 9600gt grafikártya meg az AMD Athlon X2, 2 magos, 2,33 Ghz-emmel ?? A tiéd még jobb is mint az enyém. :D ;DD
  • JohnBart
    A grafkártya kicsit gyengusnak tűnik Advanced Renderinghez, bár ha úgy optimalizálják a játékot mint a T&T-t, úgyis mindegy. :D

Csak összehasonlítás, nem felvágás: a T&T nálam Intel Core i5-750 (négy mag, 2.66 GHz), 4 giga RAM, Radeon 5770 mellett natív felbontáson (1440x900) akadt, mint a vesztés (mondjuk ha átkapcsoltam DirectX 9-ről OpenGL-re jobb volt a helyzet). Nem hiszem, hogy a vassal lenne gond, más játékoknál nem tapasztaltam ilyet, pedig megfordultak combosabb gámék is a PC-n.
  • Dupi30
    Zsír a vidi. Szerintetek 2 magos 3.2 GHz-s 4 gb Ram Nvidia gt430 on elfut majd. Csak azért kérdezem mert elég jó grafikája van:D
  • JohnBart
    A magam részéről várok ezzel amíg látok egy olyan videót, ahol azt mutatják be, hogy mennyire feljavították a fizikát és a vezetési modellt (nem várok OMSI szintet félreértés ne essék, de a GTS-hez képest ezen a téren is előre kell lépniük). Addig nálam "csak" szép és hangulatos játék. ;)
  • DANIELTRUCKER
    Szerintem ez alapján, a környezet miatt, ezt már lassan igazából is nevezhetjük szimulátornak!!!
  • tpbence0323
    Szep es jo de 1:02 megint feher lesz a oldalt a kamion
  • gumikacsa
    Szép. De valahogy minden túlságosan ragyog.
  • luspaydavid
    Tetszik :)
  • LeWyTy
    :(
  • wollnerd #6185
    Nem :(
  • LeWyTy
    Amúgy MO bene lesz?
  • TruckerDave
  • joceruza
  • SitatiS
  • Gell97 kolega

• TruckerDave
    A tükör keret lefele áll, de a tükörben látott kép meg valamennyivel vízszintesebb ?? :D Vagy valami ilyesmi :D
  • kutizsolt
    azaz ahogy a tükör keret lefele néz egy kicsit és a tükör utánna van csinálva vagy nem tudom hogy magyarazzam
  • kutizsolt
    az a baj hogy az egész t"körpár lefele néz és a tükör utánna van álítva nem tudom értiteteke hogy mit akarok kihozni?
  • Sóschips
    Hja igen!..De olyan nagy problémát nem csinálok belőle:)..Nekem bejön.
  • vajo
    Nekem az nem tetszik, hogy az alsó túlságosan lefele van állítva.
  • Sóschips
    Én nem látok hibát benne:D
  • JohnBart
    Igazából nem vágom a képek alapján sem, hogy tényleg lesz-e vonatozás az alagútban vagy sem, de meglepne ha lenne. Kb. 30 kilométer a EuroTunnel Shuttle útja, az a térkép méretarányát nézve olyan 3 perces út a játékban (kevesebb mint a Düsseldorf-Köln távolság a GTS-ben, pedig az is hangyafasznyi). Szóval nem érné meg a komphoz hasonlóan fast-travelben megcsinálni, valós időben meg tovább tartana szerintem beállni egy állásba, mint átzúgni az alagúton. :D
  • DANIELTRUCKER
    Ha a vonatozást megcsinálják azzal nagyon sokat fognak dobni a játék menetének a változatosságán! Csak ne hogy bugos legyen!!!
    Amúgy az a minidarus, téglaszállító utánfutó nagyon jól néz ki!
  • SnyperD
    Egyszer írtam nekik a vonatos közlekedést hogy ráhajtunk a vonatra és onnan utazunk esetleg egy animációval megspékelve, azt hittem hogy ebből nem lesz semmi erre tessék. ( Azért szerintem nem az én kérésem miatt rakták be :)
  • luspaydavid
    Mostanában menő szöveg 12 évesek körében...
  • WinStar
    photoshop...ha a fail-t nem érted az már problem :)
  • Apocalipto
    Ja meg ami lemaradt...az AI. Satufék, padlógáz, nem annyira bejövős.. :D
  • llacee
    PS fail
  • Apocalipto
    Fúha....most ahogy játszok a GTS-sel pár észrevétel jutott eszembe..

Remélem hosszabb idő lesz a cuccos leszállítására, mert ezeket az időket tartani szinte lehetetlen..

Ha már ennyire valósághű, kicsit lomhábbá tenném a kamionokat...szerintem túl gyorsan kapcsolnak teljes terheléssel is, nincs meg a váltások között a szünet, így eléggé ront a játékélményen. A kormányzásról már beszéltünk, ahogy egy bizonyos szög után rá kell fordítani különben lemész az útról..

Na meg én bevezetném az OMSI féle egérrel kapcsolgatom a műszerfalon a gombokat című dolgot is... :D
  • kutizsolt
    jó meg minden de úgy látom hogy a VOLVO tükrét elcseszték egy picit
    de remélem még javitnak rajta:D
  • norbee46
    Bár nem egy kategória a 2 game, de ha már versenyről van szó akkor én személyszerint a MotoGp vagy SBK mellett döntenék. De nekem megfelel addig ETS Mega Mix Map Plus-al!
  • kazai21
  • fuszhi
    Nem tudom ti hogy vagytok vele de ez a kép nekem Így jobban tetszik ;) :)))))))) Amúgy köszi a feltöltést. Úgy látom remek lesz azért. Üdv mindenkinek.
  • wollnerd #6158
    Vonaton fogunk utazni!! :D
  • luspaydavid