52664
-
#5821 Nem lesz, ne warezolj, úgyis letöltöd, szevasz! -
Kamionos92 #5820 lessz vagy nem mert ha nem lessz akkor jeletös bevételtöl esnek el mert így biztos hogy letöltöm. És szerintem nem csak én vagyok így vele. -
#5819 Nem lesz! -
#5818 Én nem számítottam! xD
Oké, én csak másfél-2 hete olvasom a topickot... XDD -
#5817 Persze.. xD -
#5816 Komolyan??? :D -
#5815 Ha nem akarnak sokat kereskedni akkor nem csinálják meg a multit...
De hát van olyan cég a világon amelyik nem akar jó sokat keresni? -
#5814 Lesz multiplayer ! :) -
Kamionos92 #5813 eben már lesz multi vagy itt is csak egyedül koricálunk mejd
mondjuk ha lenne multia akor tobben megvennék hogy mindenkinek megylegyen a belépőkod így a cég is több pénzhez jutna. -
cbzotyoka #5812 Magyarországon nem lesz ilyen sok nem kell agódni mert mire ideér Magyarországra a játék addig csak csökenni fog az ára.Ott is csak azért ilyen drága mert előrendelés. -
#5811 Na ja :( -
#5810 7600 forint.
Mire ideér 8500 lesz. -
#5809 Hát ha euró kb 250 akkor 27,99 euró az bizony : 6997.5 ;) -
rarma #5808 Nem tudom nekem is egy barátom küdte a linket . -
#5807 Mi 7 ezer ft? -
#5806 Szvsz ez csak előrendelés -
rarma #5805 Már kint megjelent .
ETS 2 -
DIESEL DOG #5804 Hogy egy kicsit hozzászóljak... ez az aszfalt által elvezetett víz eleve halott ötlet, tekitve azt a tényt hogy télen amikor nappal van pl. +5°C, akkor a víz cseppfolyóssá válik, de éjszaka amikor a levegő lehűl és van pl. -10°C, akkor a víz fizikai tulajdonságából adódóan ahogyan fagyna meg és tágulna, a résekben maradt víz gyakorlatilag szétszakítaná az aszfaltot. Erre a legjobb példa az ha beraksz egy vízzel csurig telt palackot a fagyasztóba vársz, majd ha kiszeded akkor azt látod majd hogy a palack szét van repedve... amikor szilárd a halmazállapota a víznek akkor nagyobb a térfogata is... -
#5803 -
#5802 Ezt inkább a közútkezelőknek kéne elolvasniuk...:D -
Solt #5801 Én sem vagyok a téma szakértője, de abban biztos vagyok, hogy az aszfalt nem ereszti át vizet. Ha áteresztené, akkor azt össze kéne gyűjteni a teljes felület alatt, ami kivitelezhetetlen. Fizikai képtelenségnek tartom az elgondolásod. -
Sóschips #5800 -
SnyperD #5799 Mindegy olvass nem veszekszem :) -
SnyperD #5798 pfff. Tudomásom szerint minden út lejt a két széle felé! a közepétől. Így a szalagkorláttól a leállósávhoz folyik a víz. Ott meg már vízelvezetés kérdése hogy aszfalt alatt milyen rendszeren folyik el! -
#5797 Evidens, hogy ha ott maradna a víz, megsüllyedne az egész.. ha arra akarsz kilyukadni, és nem állítom, csak feltevés. Nem vagyok útépítő.. nem értek hozzá... Lehet, hogy alá van építve egy vízelvezető csatorna és az vezeti el onnan a vizet, nem tudom. -
Solt #5796 Tehát azt állítod, hogy azon az aszfalton átfolyik a víz? Az alá az aszfalt alá, amelyen napi szinten több millió tonna halad át!? -
#5795 Hollandba meg láttam a múlthéten, hogy ott nem nagyon áll meg az eső víz az úton, ebből gondolom, hogy átfolyik az aszfalton keresztül a talajba.. és ez sík terepen volt, azt se lehet mondani, hogy lefolyt volna a domb aljára a víz. -
#5794 -
#5793 Mazda -
vajo #5792 0:43-nál mi az a dúrva fülke berángás?
Am Jólesz, jólessz -
JohnBart #5790 Elvileg igen, mivel állítólag külön embert vettek fel a fizikai réteg átírására. Remélem ez a gyakorlatban nem csak annyit jelent majd, hogy nagyobb a kamionok tehetetlensége.
@Solt: Ürgeöntésre használják. ;D -
#5789 ne légy butus :)) -
Solt #5788 Lyukacsos szerkezetű aszfalt, ami magába vezeti el a vizet? Fejtsd ezt ki nekem bővebben légy szíves, hogy mégis hova lesz a víz... -
#5787 Áhháá, akkor valószínű itt is ilyesmiről lehet szó. Nekem miért nem szóltak? Ezek szerint, eléggé erőteljesen bejátszik : JohnBart féle hozzászólás "Az ETS2 világában a szomjas föld és aszfalt azonnal felszívja a vizet. ;D" Vagy másként amit te írtál Atikah. Nem is olyan rossz találmány balesetvédelmi szempontokat figyelembe véve. Gondolom százalékosan nő a veszélye a megcsúszásoknak, ha az eső dézsából öntik illetve ha a kamion magas sebesség tartományban száguld. Vajon fékezés estében változtattak a ETS2 ben a kamion viselkedésén? -
#5786 GTS-ba is voltak csatornák, vagyis csatorna fedeleket láttuk, de amúgy külföldön néhány helyen már olyan aszfalt van ami lyukacsos szerkezetű, és magába vezeti el a vizet ... így ritka az eső függöny is! -
#5785 Odébb találtam valami hasonlóthttp://noob.hu/2011/08/30/elvezeto.jpg szóval nem értem. Mondjuk nem is érdekel a dolog annyira, csak már játszhatnék vele. -
JohnBart #5784 Na, ez a kérdés is megoldódott... ;) -
#5783 Nézzétek csak . : Ilyesmire gondoltam. -
#5782 -
JohnBart #5781 Az ETS2 világában a szomjas föld és aszfalt azonnal felszívja a vizet. ;D
Egyébként én még egy autós/kamionos játékban nem láttam eddig vízelvezetőket az úton/utcákon, szóval ha nem említed, fel sem tűnik a hiányuk.