52664
-
#5780 Szerintem nagyon jó lett. Tudom hogy kritizálni könnyebb, viszont volna egy kérdésem. Ha esik az eső, hova folyik el a víz? Ezt nem azért írtam hogy valaki jól beolvasson, már jól előre szólok. Csak észrevételeztem a dolgot. Nem könnyű egyszerre kreatívnak is lenni és még odafigyelni százezer dologra, hogy mondjuk hogy néz ki a dolog ha esik az eső. Nekem elfogadható színű volna, ha tennének egy lefolyót valahova a lejtő legaljára. Vagy majd odaképzelem, de szerintem az már nem nagy dolog lenne. Amúgy nagyon örülök hogy mutattak videót belsőnézetből is. Igazán hangulatosra sikeredik majd ahogyan látom. Üdv. Azért várnám az értelmes hozzászólásokat a témához. kéne oda azért keresztbe egy vízelvezető nem? -
#5779 Nem vagy egyedül....Bár nekem egy új gép kell:DDD
Már nagyon várom..:) -
JohnBart #5778 Hangulatos kis vidi, ráadásul mást is megmutatott a táj mellett... Az Actros kívülről-belülről tetszik. :)
Egyébként várom, hogy a blogon mikor bukkan fel az első "dehátmérnemelőznekazautóóók" hozzászólás... :D -
DIESEL DOG #5777 Ejha... -
#5776 nem találok szavakat..nagyon jó lesz!!! vennem kell egy új videókártyát :) -
#5775 -
tpbence0323 #5774 Na sracok nemtudom mi törtent de en most csak anyit mondok hogy (piszok+sar+kamion)na szerintem mindegy hogy hogy vagy mijen csak legyen a kamionon valami -
#5773 de geci ne gecizd a kamionosokat te vagy a buzi teged basztak segbe:)) -
#5772 TAKARODGYÁ MÁRRR !! -
#5770 ezt az állandó felüljárón való mászkálást az ugyanolyan kinézetű dolgokkal elfelejthetnék már :D legalább országonként változna :D -
JohnBart #5769 Ilyen már az ATS-ben is volt, az osztrák részen az autópályák két sávosak, lehajtónál pedig a külső lekanyarodik (szóval amíg a felhajtósávhoz nem érünk, egy sávon megy tovább a továbbhaladó forgalom). -
#5768 Hát jobb közlekedés ügyileg ahogyan látom az ETS2 mint az OMSI busz szimulátor :) -
WinStar #5767 nah végre,márcsak azt kéne megoldaniuk hogy a civil is közlekedjen ott,mert az elöző játékaikban állandóan egyenesen mentek,meg kereszteződésekben sem úgy viselkedtek ahogy kéne -
#5766 Ezek autópályások, de vannak valahol városi képek is. De azt nem találom. -
#5765 Azt nem tudom, de a sávról van kép, megpróbálom megkeresni. -
WinStar #5764 külön lekanyarodásjelző lámpával? -
#5763 Lesz lekanyarodó sáv. -
WinStar #5762 Amúgy az jutott az eszembe,hogy miért nem csinálnak olyat a játékba mint a valóságba...hogy megy két sáv...és van egy lekanyarodó...meg legalább az legyen benne hogy behajtani tilos,meg egy irányú utca...meg a lámpán legyen lekanyarodó jelző is...sztem ez megoldható dolog lenne :S
Jah igen tudom...ahoz túlságosan is megkéne eröltetniük magukat..... -
vajo #5761 Nem. Csak kiírta, hogy elkaptak a helyi szervek. :DD -
SnyperD #5760 De ETS be már nem volt autó nem? -
vajo #5759 ETS-el zárult be a police. :D -
SnyperD #5758 Police volt egypár 18 wos ban. -
#5757 Én kérek elnézést :) Nem tudtam hogy a yungan road az bolívia. -
JohnBart #5756 Bolíviában a Yungas Roadon volt a tűzoltókocsis meló emlékeim szerint. Bangladesh-ben nem volt, csak törzsi festésű Volvo FH meg nagy budi teherautók. :D -
#5755 sok lesz már. -
#5754 Bolíviában ? Nem Banglades ? :D -
#5753 szia kocsis megint -
JohnBart #5751 Bocsesz, igen, szóval a fórumranggal rendelkező tagokra gondoltam, akik korábban emlegették, hogy segítenének. :)
A fícsör meg játékbeli funkciót, lehetőséget jelent, pl. a kamion vizuális tuningja az ETS2-ben egy feature (avagy fícsör). ;)
@SnyperD: Nagyjából gumikacsa válaszaival értek egyet, bár a H-váltós kérdésedet fel fogom tenni, a T&T után adja magát szerintem, meg többen is kérték a blogon ha jól emlékszem. A többiről a véleményem:
1. Kábé mint a kompozás az ETS1-ben, RoLa szerintem biztos nem lesz (mondjuk fast-travelnek nem lenne rossz, elvégre igen nagy lesz a pálya).
2. Akárcsak a GTS-ben, a speckó fuvarok szinte biztos megmaradnak, bár nem tudom, hogy túlméretes rakományok lesznek-e. Jó lenne. Felvezetőkocsik viszont biztos nem lesznek, gecinagy bugforrás szerintem.
3. Az Extreme Truckerben nem volt, szerintem itt se lesz.
4. Extreme Trucker 2-ben voltak tűzoltókocsik ha jól emlékszem, de csak civil AI forgalomként (meg Bolíviában fuvart is kellett csinálni vele). Szerintem itt is max úgy jelenhetnek meg. Rendőrautók szerintem most sem lesznek a játékban, csak traffizás lesz. De erre rá lehetne kérdezni, mert PTTM-ben ha jól tudom voltak rendőrök, vagy tévedek?
Részemről arra vagyok kíváncsi, hogy a balesetek kezelése miként fog történni, ismét a GTS-es módon oldják-e meg a koccanások büntetését (tehát azonnali pénzbírság, meg pontlevonás, egyébként mehetsz tovább). Az OMSI megoldása kifejezetten tetszett ilyen téren, és egyszerű is volt (azaz párbeszédablakban vállalni a felelősséget, plusz félóra hozzáadva az időhöz, aztán mehettél), kíváncsi vagyok, ilyen téren lesz-e valami változás (bár nem hiszem). -
#5750 1. Nem. Animációt mint olyat szerintem el is felejtheted, bármivel kapcsolatba.
2. Lesznek speckó fuvarok, felvezetés, lezárt utak tuti nem.
3. Nem tartom valószínűnek.
4. Kb. mint az első válasz
5. A kérdés első fele felesleges. A második esetleg használható.
A feladat nem túl egyszerű, hisz már elég sokmindent tudunk a játékról, és elég sok mindenre lehet következtetni az előző részekből.
-
SnyperD #5749 Vagyis most nem érek rá de van egypár + ötletem
1. Lehetőség lesz e vonaton illetve kompon való utazásra, arra kamionnal való felhajtásra, ill. kíséri e animáció annak haladását.
2. Lesznek e új tréler típusok és speciális fuvarok pl: Turbina lapát, csónaknál nagyobb méretű hajók, repülők, katonai járművek amik nem csak egy sávot foglalnak el. És ha lesz fognak e kísérni rendőrök vagy felvezető autók illetve lesznek e lezárt utak a szállítás alatt.
3.Lesz e valamilyen hatással a kamionon elhelyezkedő fényhíd a forgalomra pl. elsőbbséget kapunk vagy egy kanyarban nagyobb helyet kapunk kanyarodásra.
4. Lesznek e hatósági, mentő és tűzoltóautók az utakon amiknek esetleg félrehúzódással elsőbbséget adunk. És egy esetleges büntetésnél vagy balesetnél lesz e szükségünk a segítségükre illetve valamiféle animációval találkozhatunk e velük.
5. Lesz e lehetőség több játékvezérlő egyidejűleg való beállításához, vagy a H-váltót beállítani billentyűzetre? -
SnyperD #5748 Bassz kéne VIP jog hogy tudjak szerkeszteni :D
Nah írok egy összegzet listát egyenlőre :D -
SnyperD #5747
-
#5746 Jah oké. :D -
SnyperD #5745 Nem hallottad még? :D Ficsör, malőr, ( Magyarul Megoldás, hasonló dolog ) -
#5744 Vajo adott is ilyen kis jelet de nem vagyok Vip tag. DE azért majd csinálom amit kértél. De az utolsó sor mondatot nem nagyon értem, mire gondolsz. Lehet az segítene, ha tudnám mi az a fícsör :D -
JohnBart #5743 Még egyszer megkérnék mindenkit, hogy mielőtt kérdésekkel kezdene bombázni, tanulmányozza át a blogot, ezt a topikot, meg az ETS2-vel foglalkozó kamionos oldalakat, hátha ott megtalálja a választ. Lentebb például néhány kérdést már én is meg tudok válaszolni...
1. Milyen újdonságokra lehet majd számítani a játékmenetet illetően, ill. mennyire lesz más a felépítése a játéknak az előző részekhez képest?
Na, az ilyen globális, nem konkrétumokra kérdező kérdésekre nem fogok semmilyen választ kapni, szóval az ilyet hanyagoljátok. Éppúgy elintézhetik kétoldalas elemzéssel, mint azzal, hogy "Hasonló lesz a felépítése". ;)
3. Az előző részekből lesznek-e visszatérő elemek a játékban ill. azokon felül számíthatunk-e újdonságokra? Pl. lesz-e saját kamion flotta, saját tréler, saját cég, egyedi kamion- ill. tréler skinezés, cb rádió, netrádió, rendőr, útakadályok, balesetek, vasúti átjárók, alul- ill. felüljárók? [...]
Saját cég lesz, valószínűleg némileg feltupírozzák a GTS-hez képest a menedzsmentet.
Saját flotta lesz, talán némileg összetettebb menedzsmenttel mint a GTS-ben.
Kamionskinezés a képek alapján lesz.
Útépítések is lesznek, akárcsak vasúti átjárók.
A többit nem tudom, ha a PTTM-ben azok benne voltak, akkor talán, ha nem, akkor nem hiszem.
4. Ha lesz saját cég/kamion flotta, akkor szembetalálkozhatunk-e az utakon a céges kamionokkal?
Dolgoznak rajta, valószínűleg igen.
6. Lesz-e valamiféle kamion/alkatrész amortizáció, szervizelés, ill. lesz-e lehetőség teljesítménynövelésre új alkatrészek vásárlásával, vagy csak a teljes kamioncserére lesz mód?
Teljesítménytuning + szervíz GTS-es szinten biztos benne lesz a játékban. Emellett a vizuális tuning 100%.
10. Milyen típusú járművek lesznek a játékban mint Ai forgalom? Busz, kisteherautó, lassú jármű, személyautó, motor, vonat, hajó, repülő?
Autó, vonat, repülő a képek alapján biztos.
Semmi értelme, hogy olyan kérdéseket tegyünk fel, amire a kiadott anyagokból már tudni lehet a választ. Hasonlóképp semmi értelme a "Benne lesz Magyarország/Balkán/Románia?" meg az "Ugye lesz multi?" kérdéscsoportnak, ezeket is kerüljétek, nem fogom őket feltenni.
Arra kérnék mindenkit, hogy a fentiek tükrében a kérdéseket nekem, illetve a topik VIP-tagjainak továbbítsátok (gumikacsa, SnyperD, vajo, TruckerDave - remélem nem hiányos a lista és a megfelelő embereket írtam). A kapott kérdésekből összeállítunk egy ütős sort, a többit én intézem, remélem nem ráznak majd le az arcok. ;)
A fentebb említett népeket pedig megkérném, hogy egy kérdés esetén jelezzék, ha egy adott fícsör benne volt már egy korábbi játékban (pl. PTTM-ben). Köszönöm, hogy elolvastátok! -
#5742 Ez azért nem így megy, gondolom válogatott kérdések lesznek. Néhány kérdés nem rossz, szerintem lesz, amit valamilyen formában viszont fogsz látni. -
cbzotyoka #5741 1. Milyen újdonságokra lehet majd számítani a játékmenetet illetően, ill. mennyire lesz más a felépítése a játéknak az előző részekhez képest?
2. Lesz-e változás a fuvar felvétellel ill. leszállítással kapcsolatban? Gondolok itt arra, h lesz-e fuvar menedzselés, fuvarlevél, tachográf, stb?
3. Az előző részekből lesznek-e visszatérő elemek a játékban ill. azokon felül számíthatunk-e újdonságokra? Pl. lesz-e saját kamion flotta, saját tréler, saját cég, egyedi kamion- ill. tréler skinezés, cb rádió, netrádió, rendőr, útakadályok, balesetek, vasúti átjárók, alul- ill. felüljárók? És még az hogy a saját pótkocsit (ha lesz benne)úgy hogy amikor oda értünka a céghez nem le akasztani kéne hanem megnyomom pl:az U betütt és akkor lerakodik nem peddig le akasztja ezt úgy meg lehet csináni mint az alvásnál hogy elmegy az idő de azon belül le is lehetne akasztani.
4. Ha lesz saját cég/kamion flotta, akkor szembetalálkozhatunk-e az utakon a céges kamionokkal?
5. Lesz-e lehetőség saját tréler vásárlására és azzal szállítani?
6. Lesz-e valamiféle kamion/alkatrész amortizáció, szervizelés, ill. lesz-e lehetőség teljesítménynövelésre új alkatrészek vásárlásával, vagy csak a teljes kamioncserére lesz mód?
7. Lesznek-e új fuvartípusok az előző részekhez képest ill. új célállomások, mint pl. kikötők, pályaudvarok, nagyobb építési területek, repülőterek, bányák, áruházlánc depók, gyárak, autókereskedés, fakitermelő telep, stb?
8. Lesznek-e új trélertípusok az új részben, mint pl. tandem, forgózsámolyos, stb.?
9. Lesz-e évszakváltakozás a játékban, ill. eső/köd/hó/szélmozgás/vihar, és ha igen azoknak lesz-e fizikai hatása a kamionra nézve, vagy csak nappal/éjszaka váltakozás lesz?
10. Milyen típusú járművek lesznek a játékban mint Ai forgalom? Busz, kisteherautó, lassú jármű, személyautó, motor, vonat, hajó, repülő?
11. Lesz-e lehetőség a kamion- ill. trélertípusok bővítésére, vagy itt is csak a már meglévő játékban szereplőket lehet majd lecserélni?
12. Lesznek-e fizikai hatásai annak ha üresen vagy fuvarral a hátunk mögött vezetünk?
13. Lesznek új kameranézetek a játékban, akár fülkén belül vagy azon kívül?
Hát kb. ennyi lenne. :)LÉGYSZI EZT KÜLD EL NEKIK ÉS HA ELKÜLDTED ÉRTESITS LÉCCI.
-
DIESEL DOG #5740 Hmm, egész hangulatos lesz... :) -
JohnBart #5739 Mire kapok egy végleges listát, hogy mit szeretnétek tudni. ;)