A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szerintem kész a dolog, csak remek reklám fogás ha beszélnek róla az emberek. Az igazság az hogy ha nem nagy "barmok", akkor a jól bevált dolgokhoz nem piszkálnak és raknak egy két jól le ellenőrzött újdonságot. Aztán piacra dobják. Ha nem akarnak bukni a dolgon. Épp eszű ember nem kísérletezik sok millió bankóval. A nézőpontokkal vitatkozni ész érvekkel azt lehet.;) Viszont nem muszáj. Szeretem az ETS -t ,de ne vakítson már senki, hogy most a lelküket is ki teszik értünk stb. Mert még ilyet nem láttam mióta a földön élek. Értem hogy kedves a számára valakinek a kiadó, de nem kell túlozni. Nem lesz itt semmilyen csoda. A pénzről szól pontosan tudják mit csinálnak stb stb. Úgy hogy maradjunk annyiba kapunk egy olyan dolgot ami számukra megéri az hogy számunkra hogyan éri meg, az már azon múlik hogyan érezzük mikor kipróbáltuk. Vajon meg kell erőltessük a fantáziánk, vagy kiegészíti azt, és tényleg jó lesz.