52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SnyperD
    Itt is van :)
  • SnyperD
    Ne félj:) Már az ETS 2 ben fejlesztették ezt a funkciót hogy előznek :) Csak mivel a T&T nem arra volt kitalálva hogy kimenj a forgalomba ezért azt a részt még csak béta állapotban hagyták :) Amúgy az első 10 hírük között volt hogy fejlesztették az MI-t :)
  • gomze
    Helo mindenkinek!
    Miközben játszottam a T&T-vel, felfigyeltem egy nagyon csúnya hiányosságra, és kezdek aggódni hogy ez az ETS2-ben is így lesz.
    A GTS-ben az AI-k még nem előzgettek, csak az autópályán sávot váltottak, viszont a T&T-ben már elég keményen előzgetnek, ami alapvetően egy jó dolog lenne, de van egy óriási hiányossága a dolognak, mégpedig az hogy a "HÜLYE" AI-k akkor is előznek ha valaki jön szemből, és akkor vagy összeütköznek vagy egyszerüen megállnak egymással szemben néha mind a két sávot elfoglalva. Sajnos elég gyakran fordul elő, ugyhogy remélem az SCS is felfigyelt erre a problémára, és kijavítja mire kiadja az ETS2-t, mert ez igy nagyon gáz.
    Ha igy fognak viselkedni az AI-k az ETS2-ben is, akkor az nagyon le fogja rontani a játékot.
    Ha az SCS nem tudja megoldani, akkor inkább hagyja úgy ahogy régen volt.
    Bízom benne, hogy a tesztelések során kiderül a hiányosság és megoldják, de egy kicsit félek töle, hogy nem. Még akár mi is közölhetjük velük a problémát, hogy biztos feltünjön nekik.
  • SnyperD
    Köszi :)
  • gomze
    Feltettem a T&T-be való scaniát a DATA-ra, de véletlen kétszer.
    A sima 6x4 az a osztályos tehát gyorsabban megy de eredetileg csak 4x2-es.
    A 6x4 jo pedig az igazi 6x4, de az csak 50-nel tud menni,és ez a linkje:
    http://data.hu/get/4665387/TT_scania_r_6x4_jo.zip
  • Lolluki
    Oda is ugrott a plus:)
  • MANos Viktor
    Dede, alap! :D
  • Lolluki
    Csak nem te is FAN vagy?:D
  • Lolluki
    Vissza térve olvastam itt a gépigény postokat is. A gépigénye valójában nem lesz egy hátborzongatóan hatalmas. De egy kalap szart se fog érni ha szarul lesz optimalizálva mert hiába van csúcs géped leveszed minimumra és akad mint a hányásos répa. Már elnézést a káromkodásért de jogos a pont szerintem:)
  • MANos Viktor
    Kaptál egy hasznosat a hősök miatt! :DD
  • Lolluki
    Kere elméletileg ekkor fog megjelenni! BIZAKODJÁL TE IS BRO :) HŐSÖK:D
  • Lolluki
    Egyszerű a fájlt amit leszedtél tessék feltenni www.data.hu-ra:) TÁDÁM le is tudjuk szedni!
  • gomze
    Én már régen töltöttem le és sajnos elfelejettem, hogy honnan de ha meg találom fel rakom a linket
  • SnyperD
    A 6x4 hol található link ? :)
  • gomze
    Elég kihalt mostanában a topic.
    Megpróbálok egy kis életet vinni bele.
    Ha valakit érdekel a T&T-hez egy szabad pálya, akkor innen le töltheti:
    https://sites.google.com/site/astoria711/contents/tandt/mods
    Jó móka, már szinte olyan mint ha az ETS2-vel játszanánk, és csak 2MB.
    Főleg, hogy a 6x4 scanianak a kabin méretét is lehet változtatni a definition mappán belül a kamion szöveges fájljában,ha a cabin_variant: a_cabin nevü sorban az "a" betű helyére b-t vagy c-t írunk.
    Ezen kívül ha a kamion szöveges fájljának a nevét változtatjuk meg a végén lévő c betű átírásával akkor az a osztályos kamion akár 85-90-el is tud menni, így már könnyen bejárható az új térkép.
    DE FIGYELEM!!!
    A fülke változtatás és a kategória változtatása együtt nem müködik, csak külön-külön.
  • razor1997
    Elméletileg mi is erről a dátumról tudunk a Facebookról.
  • kerel
    Sziasztok!

Ez az időpont szerintetek mennyire valós?

• WinStar
    nemtudom mit rinyáltok a gépigénnyel kapcsolatosan.Ugyanaz a grafika mint a TT-jé....és ugyanaz a motor: Prism3D..már évek óta.A gépigény eggyértelműen egy magos processzorra fog szólni és a kikötés az lesz hogy minimum 1 GB Ram legyen a gépbe.
  • Triantafillo
    Elméletileg semmi sem indokolná a nagy gépigényt, hiszen itt nincsenek olyan látvány-elemek, mint pl: lövés, robbanás, lángok stb., ezért sem értettem, hogy miért "szaggatnak" az "előg"-játékok,("normál" gépigény mellett), miközben "komoly" akció/háborús FPS-k maxon futnak vidáman.
    De az optimalizálás is akkor derül ki, ha már megvetted - zsákbamacska.
  • vajo
    Nem lesz nagy tuti. :DD
  • Tomika boy
    256 Ram, 64 Megás vidi kari 1000 proci max szerintem!:D:D:D
    Jó a viccet félre téve nem hiszem hogy olyan égbekiáltó gépigény lesz,bár kitudja!:)
  • TruckerDave
    Szerintem azért nem olyan súlyos a helyzet.
  • gyuri35
    Én olyan BF3 körülire saccolnám,így "látatlanban"
  • komiki
    Udv.Nem világos még semmi sem.Görgesd lefelé az oldalt,háromnegyedénél megtalálod az állítólagos térképet.A gépigényről nem lehet tudni semmit.
  • TruckerDave
    Gépigényét még nem adták ki.
  • szabensz
    Sziasztok. Milyen országok lesznek benne? és mi lesz a gépigénye a játéknak? Köszönöm.
  • Triantafillo
    Igen, azt én is remélem, nem is erre gondoltam amikor a kamionokról írtam. Ez egy alap dolognak kell/kellene legyen.
    Azt azonban nem akarom elhinni, hogy GTS-ben nem vették észre teszteléskor a "csúszkálást" - ehhez nem kell "szakértőnek" lenni, úgyhogy a minimum, hogy ezzel kellett kezdeniük-remélhetőleg.
    A többi "extrára" utaltam.
  • SnyperD
    Nagyon sok játékon rajta van a szimulátor jelző...
  • fuszhi
    Hát azért remélem a kormányzás rendbe rakják, hisz pont az lenne a lelke egy "szimulátornak".
  • Triantafillo
    Igen, erre írtam én azt korábban, hogy belehalnak a részletekbe, és ez valami fontosabb rovására fog menni.
    Nekem a játék-élmény nem az, hogy miket állítgatsz a kamionon,(millio apró biz-basz - nem ez hiányzott a GTS-ben sem), vagy, hogy "lengedezik"-e a fű a szélben, hanem a "kamionozás" változatos utakon, tájakon, városokban. Az eddigi videókat, képeket elnézve a városok megint egy kaptafára készülnek, pedig az aztán nem egy nagy dolog, hogy legalább át skineznék a házakat, hamár nem "gyártanak" újakat.Azt írják, hogy fontos minél több realitást vinni a játékba, de egy angol város tök ugyanúgy néz ki, mint egy német, vagy bármelyik másik.A realitás ne csak a kamionokról szóljon, meg arról, hogy azonnal eladósodsz egy banknak-bár ez elég aktuális, sajnos.
  • Lolluki
    Ugye?:D
  • Robi546
    Én annak örülnék ha azt meg csinálják hogy: ahogy fordítod a kormányt rögtön úgy fordul a játékban mivel nekem itt úgy volt hogy egy picit fordítottam rajta és nem reagált rá mindjárt vagy nem tudom... Ez csak a kormányom miatt van ? :D
  • fuszhi
    Lehet azért teszik tele sok haszontalan dologgal hogy a lényeges dologról elvonja a figyelmünket, hogy egy bizonyos határt nem tudnak túllépni.
  • fuszhi
    A kormányzással ja-ja jó sokat meg az erő vissza csatolással azzal is bőven.
  • luspaydavid
    "lol ez is van benne, omg még ez is, troll ez is benne van?:D"
    De van benne valami.
  • Lolluki
    De olyan rossz, hogy minden újdonságot elárulnak.Mekkora flash lenne megjelenés napján megveszed és lol ez is van benne, omg még ez is, troll ez is benne van?:D Szóval értitek:D MINDENT LELŐNEK: De így van a daf még mindig dav:(
  • TruckerDave
    Ha ezt így kihangsúlyozzák, remélem valami komolyabb dolgot rejtegetnek :D
  • yokel
    "...even though of course we will want to keep some things as a surprise until release..."

Na én ezekre lennék kíváncsi!
  • mk452001
    De a DAF még mindíg DAV :P
  • TruckerDave
    Ez szerintem csak egy kép amit össze rakott.