52664
-
szaki03 #7505 Euro Truck Simulator 2 2012 március 23-án jelenik meg Lengyelországba Európa többi részén pedig 2012 március 28! (Euro Truck Simulator 2 will be released on 23rd of March 2012 in Poland only! Rest of Europe will get it in 28th of March 2012! So that means, Polish people will be the first one to get their hands on the game!) -
#7504 a grafika olyan tdu 2 szinten lesz kb. Elég szép. -
#7503 GPS-t akart írni... -
komiki #7502 Mi az a jps?
-
#7501 Rakhattak volna most már igazán megint valami képet, hogy egyem a kis "szívüket". Múltkori felsorolásomnál teljesen elfeledkeztem a madarakról, és az aktív árnyákokról. Jó lesz az a JPS vagy mi, legalább nem kell nyomogatni az F5 -öt. Kérdés hogy szintén meg kell majd vásárolni a boltba mint a többi felszerelést vagy gyári tartozékként a kamion része az is. -
#7500 A márciusi megjelenésre ne vegyetek mérget, az scs megmondta, hogy minden dátum csak találgatás, még ők sem tudják, mikor adják ki. Amíg a blogon nem írják ki, addig nem hivatalos a dátum.
A licensz intézése még több hétig eltarthat, a fordítás, ha úgy fog zajlani mint a T&T-nél, az is legkevesebb 1 hónap, és még el sem kezdték, ha kész, azt is tesztelni kell, hasonlók. De itt még bőven nem tartanak szerintem, mert mindig azt hangoztatják, hogy nincs még kész. -
Robi546 #7499 Mit írjunk ha nincs semmi kép/infó/hír ? :D Amúgy tényleg, már nincs sok hátra. :)) -
Lolluki #7498 Na srácok de nem írtok:) Haldoklik a fórum?:$ Közeledik a marcius 14:P -
#7497 GTS-ben is volt még, hogy 2 méternél közelebb mentél a kereszteződéshez már megálltak.
A koccanásos dolog meg néha igenis sokáig ott volt. Bementem városba már ott voltak, aztán szerviz, garázs, depó stb. indultam ki városból és alig bírtam kijutni :D -
WinStar #7496 hát én a PTTM-be kajak nem emlékszem ilyenre :D Mondjuk az nem most volt...én egyedül abba a játékba azt nem szerettem hogy a forgalom nem mert elmenni melletted....de hála azt a hibát már a Haulin-tól kijavították,most remélhetőleg az ETS2-ben minden okés lesz...legalábbis a forgalmi bemutatós videójukban okésnak tűnt a dolog...és remélem hogy mostmár végre nagy dugók is lesznek.A másik idegesítő hiba a játékban sztem...hogy ha elmented akkor egy jó ideig(kb. 1-2 perc)nem jön forgalom az úton...ez hiba!!!Meg ha valaki ütközött az eggyik városba akkor nagy sor alakul ki,bemész a depoba,felveszed az új árút kimész és eltűnt az egész,kész röhej az egész ilyen téren. -
#7495 De én azzal nem játszottam, és tuti hogy volt olyan rész amiben kijöttek. És én mivel csak PTTM-el játszottam, így csak arra tudok gondolni, hogy abban is kijöttek. Városban nem is, csak nagy országúti kutaknál, ott jöttek ki az iskolabuszok, meg a terepjárók. :)Jah meg a nagy chopperek :D -
WinStar #7494 abban nem volt,pont attól a résztől kezdve maradt ki az egész...én úgy emlékszem hogy az AA demojában bementek a kútra,de a full verzióba már nem.... -
#7493 Szerintem PTTM-ben is, de lehet abban is azt nem ismerem. -
WinStar #7492 az Actross American-ba volt :D -
#7491 OFF
A pontos neve ezeknek a tábláknak: kötelező haladási irány. [Természetesen a nyil(ak)nak megfelelően].
ON
Egyébként az engem is érdekelne, hogy az AI használja-e a benzinkutat. Nem lenne rossz, de én ezzel így is elégedett lennék. -
MauroN #7490 Kikerülési irány -
#7489 *padka -
#7488 Azért tettem idéző jelbe mert nem jutott eszembe De a patka szélén van és jelzi merre lehet menni. :) Ugyanaz :D -
razor1997 #7487 Amúgy szerintem az nem "patka jelző" :D
Szerintem annak kötelező- vagy választható haladási irány as jelentése.Talán! -
nyergeskamion #7486 Szerintem ez a felujitot euro truck simulator 2 s szuper lesz.
-
#7485 Tényleg az. Ha jól emlékszem PTTM-ben volt az hogy civilek is jöttek be. -
WinStar #7484 sokkal jobb lenne ha nem csak mi állnánk be tankolni,hanem a civilek is...olyan üresnek tűnik az egész...vagy csak nekem? -
#7483 Meg a "patka jelző" táblán már nincs elcsúszva a festés :D -
#7482 Ugyanaz a stílus mint ETS, GTS csak átvan festve.. -
Robi546 #7481 szép. :) -
tpbence0323 #7480 A városokba lesz benzinkút?
mert szokott lenni
-
#7479 Nagyban ;)
-
Lolluki #7478 Ez nem az SCS-n múlik hanem a a két cég, hogy a licenset oda adja-e:) -
tpbence0323 #7477 Jó lenne ha az Ivedo Iveco lenne és ha a Dav Daf lenne:):):) -
#7476 A lényeg az, hogy megpróbálnak minnél több valós dolgot belecsempészni a játékba, mint például a benzinkutakat is valós márkanévvel látják el. A képek Csehországban készültek. -
DANIELTRUCKER #7475 Bocsánat már értem!
Csak annyi benne a változtatás, hogy tényleg létező skint adtak a kútnak! -
DANIELTRUCKER #7474 Ezen igazából változtattak valamit? -
Jerich Trans #7473 Hali
Nem tudom hogy igaz lehet-e,de egyre több a hír felőle,én is utána néztem és itt találtam:
http://www.facebook.com/EuroTruckSimulatorMods/posts/227978597279040
Ha a link esetleg nem jó akkor bocsi,még új vagyok. -
razor1997 #7472 A blogon van két új kép:
(Ha elrontottam sry) -
cbzotyoka #7471 -
Lolluki #7470 Szerintem "FAKE" Hír:) -
#7469 Ezt pontosan hol találtad ?? Mert se az SCS Fb oldalán se maga játék oldalán nincs ilyen. -
#7468 Nem lesz. -
Jerich Trans #7467 Hali
Na végre valami jó hír,legalább lehet előrendelni,amúgy átváltva körülbelül 7500FT lesz,azért ennek már van ára is.
biliard10,az hogy lesz-e multiplayer arról nincs hír ha nem tévedek. -
#7466 Bocs a hülye kérdését de lesz multiplayer?