52664
-
#7692 Halli mindenkinek lene egy kérdésem tudtok valamit arol hogy lesz e benne rádió ha igen ak mien formátumba lehet majd hallgatni a zenét? -
tpbence0323 #7691 A Truck and trailer-be hogy tudtok kimenni a városba? valami videot vagy valamit tudtok mutatni? kicsit béna vok:D:D -
kerel #7690 2. kép: a farming simulator & ETS kombó -
#7689 Néhány kép addig, amíg nem kapunk az SCS-től új képeket, vagy videót.
-
#7688 Nagyon király lett az új bannerkép!!:D -
#7685 Aham vágom, ezt elpuskáztam :) Amúgy még meg sem jelent a Játék de a topik már most szeméttelepre hasonlít, mi lesz ha kiadják....??? -
#7684 Jól értelmezted, de nem kötekvésből, látván ami itt folyik de már voltak bent a képek ;) -
#7683 A lényeg ha jól értelmezem az utolsó képet, végre külön billentyűn van a helyzetjelző, a tompított,a reflektor,meg a villogó is...:)
-
Lolluki #7658 Parancsolj. Erre gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=safw24uQcyE -
kerel #7657 Szerintem meg pont nem f@szság. Véleményem szerint is a legfontosabb a fizika meg a grafika, de a játszhatóság szempontjából igenis kellenek az ilyen dolgok mint pl: bankhitel... Sőt remélem az ETS 3!!!! (:D:D)-ban még jobban előtérbe helyezik! Sokat dobna a játszhatóságon ha ténylegesen vállalkozói, top menedzseri szemlélettel kéne játszani... Aki meg cheatelt az azután is fog... -
#7656 -
Lolluki #7655 Én 100%-ra merem tenni, hogy 7900Ft lesz
-
#7654 Én soknak tartom a 8 ezer forintot érte... -
Lolluki #7653 Amúgy én senkinek nem pattogtam . De az ets és a gts-t én is megvettem viszont a tt nem mert az számomra fölösleges az ets kettőt is megveszem megjelenés napján és elméletileg 7900Ft lesz! -
Lolluki #7652 Csak nem AfroDzaqm??????:) -
Robi546 #7651 Azt nem is tudtam hogy be lehet húzni. :D De az ablakot ki lehet nyitni, jó lenne ha itt is ki lehetne és akkor jobban hallanád a kamion hangját. :D -
dnbboyyy #7650 http://blog.scssoft.com/2012/01/let-there-be-light.html -
#7649 Nem tudom, nem emlékszem mennyi volt az ETSem meg a GTSem. :/ -
vajo #7648 Hozzatok majd pattogatott kukoricát is. -
CB 31 Szmötyi #7647 Én egy dolognak örülnék még nagyon. Mint az OMSI ba le lehessen húzni a napellenzőt mert ahogy láttam a képeken lehet hogy majd kelleni fog :D -
SnyperD #7646 7 et nyugodtan elkérhetnének. Am Lolluki tudod hány éveseknek pattogsz? Vedd észre magadat ! És választ NEM várok mert az téged minősít :) -
#7645 max 4990 szerintem -
kerel #7644 Tényleg az árak... Nekem megvan az ETS, GTS azok nem voltak drágák. A T&T nincs meg, így nem vágom mennyibe került anno, de gondolom annyiban kb annyiba mit az előzőek... Hova lövi be a cég a játék árát? Erről tudtok valamit? -
#7643 Lesz ott kedv :9 Ha nem akkor meg meglátogatunk páran
Kecskemétes ötletet én is támogatom :P Éljen a hírősváros :D -
#7642 Lehet, nem vagy tisztában a warez fogalmával, akkor mondom érthetően. Vedd meg a játékot, vagy ne írogass ide. -
Lolluki #7641 Biztos..... -
r500 #7640 Az "am"-ot rosszul lested el. Azt jelenti hogy amúgy. Csak hogy én is beléd kössek. :P Tudom nem nagy cucc, csak gondoltam felhomályosítalak. Ma ilyen napom van. Az vesse rám a tavaszi búzát, aki vetőgép. Ki mint vet, úgy Arafat. -
Lolluki #7639 pff te meg ne káromkodj:) Ám segítséget kértem nem postolgattam:P -
#7638 "jó lesznek elvont emberek akik a liazt majd bele teszik"
Én is ilyen elvont ember vagyok, jobb szeretem a Liazokat, Rábákat, és egyebeket, mint a mai túldizájnolt, agyonelektronikázott szarokat. A régieket még vezetni kellet, a maiakban lassan csak ülni kell. -
#7637 Atya világ... mi megy itt.
Gomze, Lolluki el is lehetne innen gyorsan takarodni (gondolom, nem kell magyaráznom miért, de ha mégis, a topikban nincs warez). -
Lolluki #7636 srácok ezt a szabad modot bemásoltam a mods mappába és semmi! hogyan kell aktiválni?:$ -
#7635 Le a kalappal!!! :D -
#7634 Jóféle. -
Lolluki #7633 köszi:D De már szereztem:D De azért köszi:D -
#7631 Ha lesz olyan jó, vagy jobb, mint az eddigi GTS térkép munkáid akkor királyság :) -
Lolluki #7630 leszedtem a t&t-t de 30 perces próba demo verzió valaki tud egy crack-et? -
Lolluki #7629 Rendben de ha készíted egy nagy kecskemétet kérlek:$ ám mivel lehet csinálni? -
vajo #7628 Simán. :D Én már leszoktam a kamion csinálgatásról. Letöltök, vagy elkérek valakitől egy szépet és megyek azzal. Map építéssel sokkal jobban megtudom jeleníteni a kreativitásomat, jobban szeretek építeni. De most is elmondom, hogy NEM projecteket építek, hogy határidőre befejezem azt kész, hanem hobbyból az egészet, ha van időm s kedvem építek, ha nincs, hát nincs. :D De magyar map előbb utúbb lesz hozzá tuti. :D -
r500 #7627 Az a pótkocsi cserélgetős rendszer eléggé irreális volt. Jó lenne saját pót bizony. Csak nagy valószínűséggel nem lesz.. :|
De akkor is azt mondom,a fizika legyen jó, sokkal jobb mint volt. Mert anélkül hiába a szép látvány, elmegy az ember kedve mindentől.
Ehhez tartozik szerintem még a váltó rendes működése. Nem kell száznegyven fokozat, vagy akkor lehessen kihagyni párat. Mondjuk kár hogy az én kormányomhoz(DFGT)csak szekvenciális váltókar van. :( Ehhez kéne valami megoldás. Mert eléghamar elkopnak az érintkezők benn ha úgy kell váltanom mint Schumacher mikor satut nyom.
Lehessen érezni az autó súlyát gyorsításkor, lassításkor, kanyarban. Csak ennyit kérek. Bár ez is túl sok nekik szerintem. Káárrrr.. -
Lolluki #7626 Vajo majd Kecskemétet tegyél bele kérlek:$