52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • TruckerDave
    A március még egyáltalán nem hivatalos!

#7618: Vajo papa gondoskodni fog róla ! ;)
  • Lolluki
    Jah jah:D
  • Petya306
    Sziasztok srácok! Szerintem az sem lenne egy utolsó dolog,ha a pótkocsi ajtajait lehetne nyitni így lehetne rámpára tolatni és akár egy egyszerűsített fel illetve lerakodást meg lehetne oldani. Ezek csak személyes gondolatok,de gondoltam megosztom veletek.
  • Kistódi
    Ez nagyon egyszerű.. berakod mielőtt belépnél a játékba és problem megoldva..
  • bölömbika
    Az lenne a játékban az igazi királyság,ha zenelejátszás (OGG) mellett lehetne Online rádiót halgatni!!!Na ez szerintem odaba....na!
  • DIESEL DOG #7620
    Ez tetszik!
  • Lolluki
    épít*
  • Lolluki
    lesz aki épet?:D
  • vajo
    Öröm lesz benne magyar mapot építeni :D
  • kerel
    Nugi! Azzal kezdtem, hogy nem értek nagyon hozzá és azt kérdeztem meg lesznek-e benne emberek? A többi meg POÉN-ról szólt, de ha viccelni se lehet...
  • Lolluki
    Gyereke nagyon király lesz a game.Dolgozgatnak rajta nagyon:) de szerintem a fizika már kész már csak ilyen extrákat raknak bele mert mindjárt itt a március amúgy meg én nem vagyok egy moder pali mindig letöltöttem de szerintem most nem is fognak úgy készíteni hozzá cuccokat mert benne lesznek a fülkék kamionok stb:) jó lesznek elvont emberek akik a liazt majd bele teszik de az egyén szoc problem:) Ezzel azt akartam kifejezni, hogy elvileg minden hasznos dolog benne lesz a game-ben!:) További szép napot nektek:) És várom a új képeket/videókat:)
  • gomze
    Nagyon jók a képek, az is jó hogy végre külön kapcsolhatók a lámpák.
    Lassan én is lemondok a modolásról, ha az SCS így folytatja pedig nem lesz könnyü mert a modderek nagyon jó dolgokat, és szinte bármit megcsinálnak.

kerel üzenetére a válaszom pedig az, hogy pont az ilyen emberek miatt nem rak járókelőket a városokba az SCS, de nem is fontos mert aki majd akar a pályaszerkesztővel tud életet varázsolni a városokba. Ezt már a T&T-ben is meg lehet csinálni leraksz egy embert vagy állatot valahova, és kijelölsz neki egy útvonalat.
    És a Carmazasrol jut eszembe hogy ezek az emberek nem elüthetők, nincs igazi testük csak ugymond "szellemek".
  • Robertoo21
    lemondtam a mod-olásról :) nagyon jó

#7612 : az ilyen emberek miatt lesznek szellemvárosok... ( ha flame, töröld)
  • kerel
    Nem vagyok benne annyira a dolgokban, de ezen a képen egy bicajos van. Lehet láma kérdés, de lesznek gyalogosok is a városokban? Remélem lehet kicsit majd Carmazni... vagy, hogy lesz?
  • kerel
    Húúú az viszont kár, mert nagyon várom már, mint gondolom innen nagyon sokan...
  • TruckerDave
    Jaja, nem kell itt félni, csak nem mindent tudnak megmutatni akkor mikor nekünk eszünkbe jut, de ők is tudják és javítják a dolgokat amik hiányosak.

Helyzetjelző, refi még a szúró is külön :P Ha ez a gomb felosztást mutatja.
  • Kistódi
    Úúúúú de jó képek! Végre külön lesznek a lámpák kapcsolása :)))
    És ezek szerint helyzetjelző is lesz :D
  • TruckerDave

• SnyperD
    Ez történt itt is belenéztem a base fájl ba de letöröltem mindent dokukat is majd újraraktam de semmi :(
  • gomze
    Mivel én elég gyakran bele szoktam turkélni a játék könyvtárába, igy elő szokott fordulni hogy valamit annyira el**szok, hogy nekem se indul el a játék.
    Abban az esetben ujra szoktam telepíteni a játékot és az mindíg segít megoldani bármilyen problémát. Persze a mentésekből meg a modokbol mindig van biztonsági másolatom.
  • SnyperD
    Igen eddig abban volt de most egyikkel sem indítja mondom épp bevillan azt ki is lövi magát :/
  • tuzfal3
    openGL-ben futtatod?
  • SnyperD
    Basszus Nemtom elindítani a játékot :S Eddig semmi baja nem volt ! Elindul felvillan majd vissza a tálcára. Ötlet?
  • kerel
  • wollnerd #7601
    Hogy tudjon előre figyelni a szembe jövő járművekre.
  • Lolluki
    Ez cool:D
  • Robi546
    Ez igen! :D
  • TruckerDave
    Csávó szembe bringázik? :O
  • gomze
    Tök jó ez a játék, szinte mindent lehet benne!
  • gomze
    Csak úgy.
  • gumikacsa
    Ez sem hivatalos, ez az oldal is csak találgat.
  • SnyperD
    Én küldtem... Amúgy akkor mi értelme van a 2 sávos körforgalomank? Csak balesetveszély az egész sztem ha belső ből ki akarsz menni akkor 3 fele kell figyelned? egyszer hátra hogy be tudj sorolni másodszor az előtted lévő autókra harmadszor meg a járdán lévő gyalogosra.
  • Lolluki
    tudom de azt sem tudom hova kell bemásolni de azért köszi:)
  • gomze
    Ha egy kicsit vissza olvasol legalább a #7571-es hozzászólásig akkor észre veszed, hogy pont most volt szó erről és ott egy linket is találsz.
  • Lolluki
    Ácsi ácsi ácsi:D küldte valaki ezt a videót...
    http://www.youtube.com/watch?v=zq39Ssxbyy0&feature=player_embedded

A körforgalomba belső sávból mióta fordulunk ki? Ki kellene sorolni és úgy kimenni nem a belsőből kipattanni. Ez kresz ügyileg nulla:D

Ám tudnátok segíteni, hogy t&t-hez mit kell leszedni, hogy szabadon rohangáljak?:$
  • gomze
    Jól mondja SnyperD! Ha bemásoltad a mod mappába akkor csak elindítod a játékot és a "Duplán jön a baj" nevü feladatot kell elindítani. Az a 26-dik feladat a listán.

• HunBalage
    .../mod mappába bent van(ismerősek márt az .scs-s játékok...)bent van a mappába és a magát a pályát nem találom meg
  • SnyperD
    Elvileg a Duplán jön a baj pályán van ! Bár nemtom hogy felrakni nem tudod e vagy a pályát nem találod. Amúgy csak az scs fájlt a mod mappába kell berakni majd a fent leírt küldetést elindítani :)
  • tibi08
    Hello mindenkinek !
    Mi nap gondoltam megyek egy kis gts-t s mit hallok
    a truck dealernél ets 2 soundtrackja megy ezt nem is tudtam :)
  • HunBalage
    sziasztok
    letöltöttem a t&t-hez a astoria mapot(#7571be link) semmi változás..elolvastam a readme-t ott írta hogy töröljem az .scs fáljokat?mire gondolt?