52664
-
SnyperD #7772 De most komolyan ott van náluk Scanias csávó, olyan nehéz lenne egy szabvány 90 es limitet betolni? vagy angol 88 :D -
#7771 Inkább menjen 80-al, minthogy hülyegyerek módjára 150-el száguldozzon valaki! -
Lolluki #7770 Nem tudom nekem a pót akkor is fura:D lehet a kamion teljesítménye miatt...... a tükör meg tény és való állítható lesz de akkor miért nem úgy állították be?:D -
#7769 Nincs az a pót megdőlve, nekem még csak úgy sem látszik (tudom, menjek szemészhez). A sebesség függeni fog a kamion teljesítményétől, nyilván ebben is lesz, amivel lehet menni 120-al is. Az alsó tükör azt fog mutatni amit akarsz, mivel minden tükör állítható (erről már videó is volt). -
Lolluki #7768 Srácok fentről a 3. kép eléggé érdekes:D Az a pót, hogy áll?Az oké, hogy kanyar van de ennyire bedőlve?:D Amúgy meg az alatti képek ahol megy 78Km/h-val az annyira gagyi mert ugyan úgy csinálták meg mint T&T-t, hogy nem megy a kamion 78-82 nél többet. és egy 89-95-öt viszik. Attól függ milyen kamion! És lemerem fogadni nem fog 80nál többet menni a gép.....Meg ha megnézitek azt a képet amelyiken a pót nekem furcsán áll ott az alsó tükörnek nem az ablakot kellene néznie hanem minél kintebb állnia mert az kanyar tükör.! -
vajo #7767 -
SnyperD #7766 Semmi gond :) Előfordul :D -
r500 #7765 Na halo! Itt vagyok. Ne haragudj öreg, összekevertelek robikával! :) Tényleg bocsi! Csak kicsit megvoltam kavarva. LS2011-ben is elnéztem valamit és felszántottam a folyó alját. Szóval hülye napom volt. :] -
#7764 Kíváncsi vagyok mikor kapunk a játékmenetről (amit sejteni lehet) és a térképről infót... Meg hát a jobb fizikáról se ártana.. -
#7763 Majd kijön:D -
#7762 Game: Euro Truck Simulator (PC)
Release Date: Aug 29, 2008
Announced : Oct 4, 2007 -
#7761 Inkább szeptemberben. Én szeptember közepén kaptam meg a játékot. Annó még csak korlátozott számban volt a 576-ban. -
vajo #7760 Akkor október, de majdnem beletrafáltam. :)) -
#7759 A képeket, meg videókat elnézve, sztem max nyáron lesz ebből valami. -
#7758 Október elején jelentették be és augusztus elején jött ki. -
vajo #7757 novemberbe vagy decemberbe jelentették be, és augusztusba jött ki. -
#7756 Ebben igazad van, ezt én is így látom, de akkor fogalmazzunk úgy, h a várakozásokkal ellentétben, amit a különböző oldalakon feltüntettek dátumot, ahhoz képest fog "késni" a megjelenés. És erre lássuk be van esély, az előző hsz-embe leírtak alapján.
Most, h így belegondolok, h mikor jelentették be az ETS2-t, azóta lassan eltelt 1,5 év. Hát kíváncsi leszek mennyire fog megváltozni a játék az elődhöz képest úgy összességében, bár azt nem tudom, h az ETS1 anno mennyi idő alatt jött ki, miután bejelentették. -
#7755 Bizony és már kapod is a levonást(csekket), hát gondolom ahogy eddig is volt. -
SnyperD #7754 Igen :) Első hírekbe volt ahol a táblákat csinálták, működésről még nem volt szó :) -
Tessitore22 #7753 Alulról a negyedik képen az egy tarfipax? -
SnyperD #7752 Mondj egy példát :D -
r500 #7751 Kösz, én jól vagyok! Nem csak erről az egy dologról van szó. Annyiszor írsz olyan hozzászólást aminek se füle se farka. Nem lehet tudni hogy van-e köze a valósághoz, vagy csak álmodtad. Csak erre utaltam. -
SnyperD #7750 Nem láttam még kamiont belülről de a skála arra utal :D -
#7749 Vajon a Lengyelek honnan veszik ezt a március 23. át? -
#7748 Szintén alulról a hatodik kép alapján (merci műszerfal)nekem úgy tűnik, hogy a kamionban távolságtartó tempomat lesz, de ez nem biztos. -
#7747 Nem kicsit nagyon. -
#7746 :))) -
#7745 Nem értem, miért beszélünk késésről, hisz az scs részéről semmilyen konkrét dátum nem hangzott el. Még csak az sem, hogy Q1. -
SnyperD #7744 ??? Jól vagy? Idézem "Olvastam van egy játék asszem netcar v mi mindegy"
Tehát nem tudtam pontosan nevét de olvasd a tényt -->A tartalom a lényeg ! ( Nem a játék neve! ) -
Csokis #7743 http://www.18wos.org/news/565 -
r500 #7742 Még jó hogy semmi sem passzol.. Te annyi ilyen infót szerzel, de valahogy soha semmi nem passzol. Szerintem jobban nézz utána mielőtt szabadon engeded a kezed a billentyűzeten! :P -
#7741 This item will be released on August 10, 2012.
Ez vajon ad okot arra, h késni fog a játék?!
Német amazonon viszont még a márciusi dátum van kint, de ekkora eltérés nem hinném, h lenne 2 ország között.
Lehet, h ebből 2012 Q3 megjelenés lesz, amire sztem van esély, hisz még egy elejtett fél mondat sem volt az SCS részéről, h esetleg már a vége felé járnak a fejlesztésnek, és akkor még a több nyelvű lokalizációról nem is beszéltünk, ami minél több nyelvre lesz majd, annál több időt igényel mire elkészülnek vele (korrektúrázás, több fordulós javítás, stb).
Addig maradnak a heti 1 posztok képekkel, vagy esetleg egy max. 2 perces videó! -
Sóschips #7740 Tessék..Full Hungarian ETS2 Download.
Használd egészséggel! -
#7739 Jah és bal kormányos :D
-
#7738 Ezt jó ötletnek tartom, ahogy elnézem az Actrosnak brit rendszáma van. -
#7737 Remélem hamar jönnek pótkocsik mert ezek nemigen tetszenek :/
Az viszont jó lenne, ha a rendszámtábla a kiinduló országé lenne és az AIknak nem ugyan az lenne :D -
SnyperD #7736 És még magyarba is kell neki, PFFF Sztem valahogy emeljétek ki a megjelenést tartalmazó boxot :D ! -
ben2004 #7735 Vagy te -
#7734 Decsicska vagy, ki se jött még! :) -
SnyperD #7733 Keresgéld csak :D