52664
-
SnyperD #7732 Nem :) -
ben2004 #7731 Sziasztok! Adnátok 1 letöltési linket fullba és magyar nyelvűbe? -
SnyperD #7730 Alulról a 6. kép mondjuk érdekes hogy nem 90 el mennek :/ -
#7729 Szép képek, habár szerintem a bloom effektet eléggé eltúlozták pár helyen. -
#7728 -
#7727 aztaa.. De jó képek..:) -
#7726 Nagyon szépek! :) -
Talán mind megvan :D -
-
DANIELTRUCKER #7723
-
cbzotyoka #7722 -
vajo #7721 Nem is hallottam ilyesmiről. Majd kiadják azt lehet játszani.. :)) -
#7720 Volt egyszer valamilyen szinten nyilvános béta teszt. A truckpol fórumról tesztelhette pár szerencsés valamelyik részt, de sajna annyira balul sült el, hogy nem hiszem, hogy még egyszer külsősökre bízná az SCS a béta tesztelést.
Kérés volt, hogy semmi infót ne osszanak meg, se képet, se videót. Természetesen még aznap tele lettek a fórumok a képekkel, infókkal, videókkal. -
vajo #7719 béta pénzért...
én ráérek megvárni ets2-t. :))) -
SnyperD #7718 Olvastam van egy játék asszem netcar v mi mindegy, és azt meg kell venni bétát és küldeni az észrevételeket a fejlesztőknek, akik ez alapján javítják :D És állítólag akik nyomatják az ötletet még részesülnek is a bevételek egy részéből...Pff el tudom képzelni :D -
vajo #7717 BETA-t akarunk. :DDD -
SnyperD #7716 Oké hogy nem akarnak lelőni mindent de így meghalunk ha beszélhetek a közönség nevében :D -
#7715 -
#7714 Sziasztok remélem nem haragudtok meg rám csináltam egy kis kép összeállítást. Még is legyen valami. -
#7713 Amíg a hivatalos oldalra nem írják ki a megjelenési dátumot, addig hiába mond bárki bármit. Majd ha az SCS oldalán kiírják hogy ekkor és akkor jelenik meg, az biztosan igaz lesz. Addig télleg felesleges itt márciusozgatni... -
DANIELTRUCKER #7712 Fasza a banner! -
Lolluki #7711 Lesz ott annyi szín mint atom hát nézd már meg a színek mellett a csuszkát milyen kicsi a csíkon belül. Meg lesz egyéni szín is amit akarsz. A lökhárító sárga a hütőrács piros a spoiler meg fekete úgy kevered majd ahogy akarod. Meg rengeteg baszás lesz. Csomó dolgot lehet majd elméletileg a belsejébe is pakolni.És száz, hogy márciusi megjelenésű lesz a game:D -
#7710 Már ránk is fér, tökmindegy videó vagy kép csak legyen már valami. :) Már úgy megszoktam. -
SnyperD #7709 Végre egy kis élet :D Holnap elvileg infó :D -
#7708 :))) -
#7707 Lesz ott elég szín, szerintem jó az ötlet, hogy az alap, adott kamionhoz tartozó színeket meg lehet venni. Egyébként meg a "Stock Colours"-ból arra következtetnék, hogy lesz "Custom Colours" is. -
#7706 Az a pót -
#7705 ....,de akkor most ezt nem értem hogy mire volt jó. Szóval oké hogy új menü
, viszont a szín kikeverésével kapcsolatos menüt igazán meghagyhatták volna . Vagy választható gyári beállításokon kívül vajon egy nagyobb összegért magunk is kikeverhetjük amit szeretnénk vagy van egy két festés és, akkor ebben visszafejlődtünk. Hurá -
#7704 Már alig várom Juliát is : ))) -
#7703 optimális lessz:D pont márc 19 a szülinapom:D -
CB 31 Szmötyi #7702 Miért lenne 100 hogy márciusba jön ki? Mindig tolódott. Aztán márciusba meg kiírják h május. Majd akkor lesz biztos hamár megjelent. -
#7701 Egy Cseh cég miért adná ki előbb a játékot a lengyeleknél? Vagy mi. :-) -
jocking #7700 Én valahol olyat olvastam, hogy a lengyeleknél márc. 23, a megjelenés, mindenhol máshol meg 27. Ha jól emlékszem. -
Lolluki #7699 100, hogy a márciusi dátum lesz a "release date" -
#7698 Nem hazudott a haver, tényleg lehetett.
A megjelenésre még mindig ne éljétek bele magatokat, mert hivatalos dátum még mindig nincs. Persze azéert remélem, megjelenik mielőbb.
-
SnyperD #7697 Off
Haverom azt mondja abba lehetett buszt vezetni :O Én nem találtam :(
ON -
Martens4466 #7696 Az tényleg nagyon jó volt:) -
SnyperD #7695 Ez nem 1c company :D Az a cég alapból egy fos bár asszem king of the road ot is ők machenolták az nem volt rossz :) -
Martens4466 #7694 Én is várom már nagyon, de remélem nem lesz nagy pofára esés, mint a Rig'N'Roll- nál. -
#7693 Fú én már nagyon várom. Jól kiéheztetik az embert...