52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SnyperD
    Nem :)
  • ben2004
    Sziasztok! Adnátok 1 letöltési linket fullba és magyar nyelvűbe?
  • SnyperD
    Alulról a 6. kép mondjuk érdekes hogy nem 90 el mennek :/
  • LTomi
    Szép képek, habár szerintem a bloom effektet eléggé eltúlozták pár helyen.
  • kazai21
  • péistike
    aztaa.. De jó képek..:)
  • v43 001
    Nagyon szépek! :)
  • TruckerDave

Talán mind megvan :D
  • TruckerDave

• DANIELTRUCKER

• cbzotyoka
  • vajo
    Nem is hallottam ilyesmiről. Majd kiadják azt lehet játszani.. :))
  • gumikacsa
    Volt egyszer valamilyen szinten nyilvános béta teszt. A truckpol fórumról tesztelhette pár szerencsés valamelyik részt, de sajna annyira balul sült el, hogy nem hiszem, hogy még egyszer külsősökre bízná az SCS a béta tesztelést.
    Kérés volt, hogy semmi infót ne osszanak meg, se képet, se videót. Természetesen még aznap tele lettek a fórumok a képekkel, infókkal, videókkal.
  • vajo
    béta pénzért...
    én ráérek megvárni ets2-t. :)))
  • SnyperD
    Olvastam van egy játék asszem netcar v mi mindegy, és azt meg kell venni bétát és küldeni az észrevételeket a fejlesztőknek, akik ez alapján javítják :D És állítólag akik nyomatják az ötletet még részesülnek is a bevételek egy részéből...Pff el tudom képzelni :D
  • vajo
    BETA-t akarunk. :DDD
  • SnyperD
    Oké hogy nem akarnak lelőni mindent de így meghalunk ha beszélhetek a közönség nevében :D
  • fuszhi
  • fuszhi
    Sziasztok remélem nem haragudtok meg rám csináltam egy kis kép összeállítást. Még is legyen valami.
  • v43 001
    Amíg a hivatalos oldalra nem írják ki a megjelenési dátumot, addig hiába mond bárki bármit. Majd ha az SCS oldalán kiírják hogy ekkor és akkor jelenik meg, az biztosan igaz lesz. Addig télleg felesleges itt márciusozgatni...
  • DANIELTRUCKER
    Fasza a banner!
  • Lolluki
    Lesz ott annyi szín mint atom hát nézd már meg a színek mellett a csuszkát milyen kicsi a csíkon belül. Meg lesz egyéni szín is amit akarsz. A lökhárító sárga a hütőrács piros a spoiler meg fekete úgy kevered majd ahogy akarod. Meg rengeteg baszás lesz. Csomó dolgot lehet majd elméletileg a belsejébe is pakolni.És száz, hogy márciusi megjelenésű lesz a game:D
  • fuszhi
    Már ránk is fér, tökmindegy videó vagy kép csak legyen már valami. :) Már úgy megszoktam.
  • SnyperD
    Végre egy kis élet :D Holnap elvileg infó :D
  • fuszhi
    :)))
  • eightmiles
    Lesz ott elég szín, szerintem jó az ötlet, hogy az alap, adott kamionhoz tartozó színeket meg lehet venni. Egyébként meg a "Stock Colours"-ból arra következtetnék, hogy lesz "Custom Colours" is.
  • eightmiles
    Az a pót
  • fuszhi
    ....,de akkor most ezt nem értem hogy mire volt jó. Szóval oké hogy új menü
    , viszont a szín kikeverésével kapcsolatos menüt igazán meghagyhatták volna . Vagy választható gyári beállításokon kívül vajon egy nagyobb összegért magunk is kikeverhetjük amit szeretnénk vagy van egy két festés és, akkor ebben visszafejlődtünk. Hurá
  • fuszhi
    Már alig várom Juliát is : )))
  • Ricsi234
    optimális lessz:D pont márc 19 a szülinapom:D
  • CB 31 Szmötyi
    Miért lenne 100 hogy márciusba jön ki? Mindig tolódott. Aztán márciusba meg kiírják h május. Majd akkor lesz biztos hamár megjelent.
  • gumikacsa
    Egy Cseh cég miért adná ki előbb a játékot a lengyeleknél? Vagy mi. :-)
  • jocking
    Én valahol olyat olvastam, hogy a lengyeleknél márc. 23, a megjelenés, mindenhol máshol meg 27. Ha jól emlékszem.
  • Lolluki
    100, hogy a márciusi dátum lesz a "release date"
  • gumikacsa
    Nem hazudott a haver, tényleg lehetett.

A megjelenésre még mindig ne éljétek bele magatokat, mert hivatalos dátum még mindig nincs. Persze azéert remélem, megjelenik mielőbb.
  • SnyperD
    Off
    Haverom azt mondja abba lehetett buszt vezetni :O Én nem találtam :(
    ON
  • Martens4466
    Az tényleg nagyon jó volt:)
  • SnyperD
    Ez nem 1c company :D Az a cég alapból egy fos bár asszem king of the road ot is ők machenolták az nem volt rossz :)
  • Martens4466
    Én is várom már nagyon, de remélem nem lesz nagy pofára esés, mint a Rig'N'Roll- nál.
  • fuszhi
    Fú én már nagyon várom. Jól kiéheztetik az embert...