52664
-
nandii97 #7465 ÉS! Hivatalos Fb: OFFICIAL!!!!!! ETS 2 IS COMING OUT [14 March 2012] DO NOT ASK FOR DATE AGAIN THIS IS IT [14 March 2012] -
nandii97 #7464 http://www.amazon.co.uk/Euro-Truck-Simulator-PC-CD/dp/B006NU6F28/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1326740182&sr=8-1 a legfontosabb sztem "This item will be released on March 14, 2012." :) -
#7463 Van valakinek infoja esetleg, hogy mennyire lesz lehetőség az interior felszereltség javítására? (zászlók, gps...stb.) -
#7462 Scania -
#7461 Merci -
#7460 http://www.youtube.com/watch?v=3PJrGaFp0qA&feature=related
érdekesség
-
Sóschips #7459 Ööö én nem tudok róla,hogy kajak belehet fordítani a tükröt:O..ez nekem új..
Triantafillonak is van igaza kicsit,nem rossz ez az újítás,de nem is akkora nagy pukk.De ne legyen igazad:D..legyen egy baszom nagy meglepetés a játék:D..persze jó értelembe:D -
#7458 Tudod mire lesz jó ám? Mikor az ember tolat be a "póttal". Ha jól mondom akkor jön jól hogy befordítom a tükröket és betolatok, mert a tükrök miatt nem tudtam betolatni határozottan. Igen inkább mindig a felülnézeti külső megoldással éltem. Az meg azért nem volt olyan jó mert nem annyira átlátható csak az útsó pillanatban láttam meg hogy a szállítmány hátsó része befér, vagy a sarka még elkapja a már mellette lévő pótkocsit. -
Triantafillo #7457 Örülök ennek a képnek, mert pont ezzel az "újítással" kapcsolatban van egy olyan érzésem, hogy az SCS "belehal" a részletekbe.
1 - A tükrök beállításával nekem eddig sem volt gondom, legfeljebb annyi, hogy ahány típus, annyi féle képpen "torzított", de maga a beállítás nem volt gond.
2 - Ennek a funkciónak akkor lenne igazán értelme, ha normális forgalmat, és normálisan viselkedő AI-t készítenének, hogy valóban fontos legyen, úgy beállítani a tükröket, hogy minimális legyen a holt-tér. Főleg városban, de az meg ugye marad "szellem-város", úgyhogy biztos nem lesz "csúcs-forgalom" sem.
Addig azonban, amíg ezek nincsenek, addig ez csak egy fölösleges plusz, ami félek, hogy valami lényegesebb dolog rovására fog menni.
Ha a forgalom olyan elcseszett lesz mint eddig, (hogy sokszor "órákig" nem találkozol másik autóval) és az AI ilyen idétlenül viselkedik, (pánik-szerű fékezés, ha kirakod az irányjelzőt) addig ez csak egy sima "paraszt-vakítás".
"Nesztek, beleraktuk, eddig nem volt, most meg van!" - de minek?
Kívánom, hogy ne legyen igazam, de ez majd később fog kiderülni, ha majd lesz videó a tényleges játékmenetből is.
-
#7456 Rakok egy képet hogy addig díszítse az oldalt ameddig ki nem jön a game ;) -
Lolluki #7455 De,hogy egy órával a megjelenés elött. Álltalában jópár hónappal elötte:P -
komiki #7454 A gépigényeket nem a megjelenés előtt egy órával szokták kiadni.A hivatalos oldalakat is üzembe helyezik előtte.Szerintem.Így jött ez ide. -
#7453 Mindnek az oldal háttere a gémből van és van pár menü pont és kész Legtöbb ezen a sémán alapul. De végül is nem is kell bonyolultabb. -
SnyperD #7452 Biztos hogy nem mivel minden scs game nek eddig volt saját oladala ami com os volt és megvan a jellegzetes felépítése az oldalnak :) -
#7451 Nekem egy nappal előtte 22-én :D -
razor1997 #7450 És most ehhez mi köze a gépigényhez meg a hivatalos oldalnak.Amúgy is a gépigények az utolsó napokban vagy a játék megjelenésekor jön ki.Meg mivan ha a lengyel oldal a hivatalos? -
komiki #7449 Üdv.Azért az érdekes hogy még nem üzemel a hivatalos oldal sem,sem pedig egy rendszerigényt nem adtak ki a játékról,a visszaszámláló pedig ketyeg:) -
#7448 67 day 11 hour 34 minute 12 second :) -
tpbence0323 #7447 AZ jó pont akkor van szülinapom a felhasználó nevemet ha megnézitek akkor látjátok hogy tpbence0323 ez azt jelenti hogy március 23:D:D:D -
#7446 Pedig kötve hiszem hogy március 23-án megjelenne... -
#7445 Március 23. Mivel nem tudjuk, hogy még milyen munkáik vannak egyáltalán mit csinálnak még és mit nem így nem tudni van-e igazság alapja. -
komiki #7444 Sziasztok!Láttátok a Lengyel oldalon a visszaszámlálót a játék megjelenéséig?
Ez azért biztató:).A videón elég gáz a szerelvény mozgása:( -
#7443 Nincsen lefedve (nézd meg a man videót), gondolom, választható opció -
tpbence0323 #7442 Nem értem hogy miért fedték le lemezzel a Man,az Iveco,és a Daf hátulját -
#7441 Azt hittem ott megint csak a szokásos lesz mint GTS-ben. De akkor ez a gond is letudva. -
Lolluki #7440 Remek tetszik tetszik. És igen a gps a kilóméter állás és a fordulatszám mérő között lesz. "i" gombbal tudod majd változtatni:) -
SnyperD #7439 ETS 2 őt akartál írni szerintem az ET2 megint más és már megjelent :) -
WinStar #7438 TT=Truck And Trailer -
ForceindiaFisi #7437 ez melyik játékból való?? azt ne mondd,hogy ez már az ET2 :D -
#7436 Merciék nagy köcsögök ilyen téren, meglepődnék, ha onnan kapnának engedélyt. Ráadásul megint billel nyomják... -
tpbence0323 #7435 Nekem már így is nagyon tetszik a játék!:) -
SnyperD #7434 Mindenki ezt írja de én nem látom :) Sebaj kiderül :):) -
Jerich Trans #7433 Jól látom hogy lehet állítani az ablaktörlő gyorsaságán?
Mert 1:00-nál még lassú de 1:06-nál mint ha gyorsabb lenne.
Ezek után azt is megvalósíthatnák hogy külön gombra helyezik majd a lassút meg a gyorsat,ugyan így a sima világításnál és a refinél.
Már alig várom,hogy kijöjjön -
razor1997 #7432 Van benne fedélzeti csak az újszériás Mercikbe a km/h és a fordulatszámmérő közt van és a kormányokon levő gombokkal tudsz váltani a funkciók közt(GPS,Fogyasztás,stb.) így van ez a valóságba is csak itt "I"-vel kell majd váltani mint eddigis.Úgyhogy szerintem nem kell emiatt aggódni. -
#7431 Hát szerintem ők úgy gondolták hogy ha csinál valaki céget akkor egyforma festést tud majd rá rakni!
Én erre gondolok:D -
Jerich Trans #7430 Hali
Szerintem jól néz ki,legalább is kívülről össze van rakva,tetszik,bár igen,a GPS funkció az csalódást fog okozni ha nem lesz benne.
Nem tudom hogy volt-e róla szó,de ez már olyan lesz mint a GTS,azaz fogsz tudni embereket foglalkoztatni,vagyis gondolom 1:00-nál a Job@net felirat azt jelzi.Új vagyok,bár már régóta olvasom a topicot,ha már volt erről szó akkor elnézést.
További szép napot -
#7429 Miért kellett rátenniük a Renault skinjeit, nem is értem Remélem ezt nem gondolták komolyan. -
#7428 Nehogy elrontsam, percek óta szarakodtam a belinkeléssel, és végül megelőztél ;)
Amúgy nem nagyon döntött le a székről amit láttam, bár lehetne rosszabb is :) Ebben nem láttam fedélzeti számítógépet, mint Scaniában akkor hogy lesz benne a GPS ? Interiornál, csak a kárpit színe van, nincs feltapasztható GPS lehetőség. -
#7427 Sziasztok!!
-
vajo #7426 Köszi.