52664
-
cbzotyoka #7545 Ezt most azt jelenti hogy meg vannak a licenszek?
-
komiki #7544 Hát nem tudom hogy lesz-e értelme ennek a bankos dolognak,nekem nem nagyon hiányzott az elődökből sem,de hát ez van(vagy lesz):).Az biztos hogy tényleg dolgoznak rajta és sok olyan dolgot belepakolnak ami eddig nem volt,de én sajna már VAJO véleményét osztom hogy nem ezeket kéne erőltetni. -
cbzotyoka #7543 Szerintem nem rossz ötlet mert ettöl csak élethűbb lesz. -
vajo #7542 Omg...újabb fasság. Megunhatnák már ezeket a hülye ötleteket és foglalkozhatnának már végre a fizikával és a graffal még egy picit :DDD -
#7541 18 WOS sorozatnál volt már, de az európai vonalra csak most hozták át.
tuzfal: Elsősorban a normálisakra gondoltam, de mindig elfelejtem, hogy kiknek készül a játék :D -
Robi546 #7540 lol. A Második képnél alul a World Mapnál a Safari böngésző jele van, az iránytű. :D -
#7539 Ez az opció is volt már, nem újdonság. -
#7538 A "pro warez gémerek" úgyis a cheatmonez-t fogják tolni... -
#7537 Nem nagy, de jó tudni, hogy még ilyen opció is lesz benne. Nekem eddig a hónapok alatt sose jutott eszembe, de nagyon is jó ötlet. -
SnyperD #7536 Te. Nem akarok kötekedni :D Én már elolvastam tudom hogy a banki kölcsönről van szó de ezért mondom hogy ennyi idő után nem nagy hír... -
#7535 Mert nem a kamion a lényeg, hanem a kép által hordozott információ.Ha kicsit is megnéznéd láthatnád miről van szó...Lehetőség lesz különböző lefolyású hitelek igénylésére. -
SnyperD #7534 Hát ez nem sok :D -
#7533 Új Hírek, és képek a blogon!
-
#7532 EURO TRUCK SIMULATOR 2 Kamionok:
-
#7531 Ezek már nem új képek, de néha jó látni őket.
-
nyergeskamion #7530 igen josz az infot
-
tpbence0323 #7529 Amúgy már mindenhol van euro truck simulator 2 weboldal kivéve a magyar!
menjetek rá a www.eurotrucksimulator2.de oldalra mert vannak új képek -
#7528 Maradjunk annyiba hogy a dobozán felszokták tüntetni a rendszerkövetelményeket is :)))))) a minimum System Requirements -t meg a Recommended Requirements -t is. Úgy hihetőbb lett volna a dolog , de akkor is még ott van a kép egyáltalán nem tudom elképzelni hogy egy ennyire furcsa mintha valami hiányozna borítóval jól mutatna a polcokon. -
tomi0113 #7527 Ahogy a #7523-as hozzászólásomba is megemlítettem, még semmit nem tudni...
Ilyen jellegű kérdésed az scs software blogján tedd fel! -
Triantafillo #7526 Arról van vami hír, hogy a pótkocsikhoz hozzá nyultak-e? Gondolok itt arra, hogy a GTS skint lehet-e használni hozzájuk? Az eredeti pótok át skinezve működhetnek-e? (csak a DDS fájl) -
#7525 +1
Így van, semmiből nem tart ilyeneket csinálni...
-
komorszabi #7524 THX -
tomi0113 #7523 Egyenlőre semmit sem tudni... Még azt se tudjuk, hogy mikor jön ki a game... -
komorszabi #7522 és kb mennyi lessz amennyin akadás nélkül elfut? -
#7521 Egyenlőre semennyi :) -
komorszabi #7520 Hello!!
Ennek a játéknak mennyi a gépigénye? Előre is köszi:) -
#7519 Szerintem nagyon gyenge borítónak mind a kettő. Ennél még én is jobbat dobok össze. Egyetértek az előttem hozzá szólókhoz. -
#7518 Még május-június is akár az első fele. -
nyergeskamion #7517 Marcius 23 ha egyaltalan megjalenik akkor jol irtak ki hogy 2012 elo fele
-
#7516 Így van, mind a kettő fake -
#7515 elég gyengusz borító :D
FAKE mind a kettő -
#7514 Hát ez a Merci elég durva túlzás nekem MP3 van a játékba és Mp4 lenne a borítón ? Ráadásul valódi kép nem játékbeli szvsz semmi köze hozzá. De ők tudják engem nem a játék borítója érdekel :D -
rarma #7513 Most találtam , aránylag ha jól forditott le nyelvfordító , akkor arról szól hogy a német rondomedia a mercedes benz borítóval jelentettné meg az angol Puplisher cég pedig a Volvo-s borítóval .
forrás -
Máté97 #7512 EZ már egy kicsit régi kép,de biztos h bele fogják rakni a többi országot is(Spanyol,Portugál,Olasz). -
#7511 De valami dátum volt augusztusra nem ??
A lényeg, hogy majd jön ha közzé teszik. -
#7510 Ennyi lesz a térkép vagy bővülni fog? Az oké, hogy rengeteg város van benne, de ezek szerint nem lesz Spanyolország, Portugália sem? Akkor Olaszország déli része, Anglia?
-
#7509 ??? Nem mondták augusztusra, az scs a kezdetek óta mondja, hogy nem tudják mikor jön ki, minden megjelent dátum csak TALÁLGATÁS. -
#7508 Ahhoz képest, hogy eredetileg augusztusra mondták, már azóta eltelt 5-6 hónap. -
#7507 Az a mindjárt röpke 2hónap. -
#7506 Blogon még nem tették közzé, ugyhogy én még nem nevezném hivatalosnak, és biztosnak a dolgot.
Meg ahogy gumikacsa is írta, még van a licenc dolog, az egész fordítás apróbb dolgok. A márc. 23 meg mindjárt itt van.