52664
-
#7425 Boldog szülinapot Vajó! -
Lolluki #7424 Ezek már az új szériák:D Ne előre billen a fülke hanem oldalra:D:D:D:D -
#7423 -
Robi546 #7422 lol. XD -
razor1997 #7421 Aztamindenit!!xD Ez nagyon EPIC FAIL!! -
Lolluki #7420 Atya világ:D xd -
#7419 Csak egy érdekes kép, hogy jártam!
-
Lolluki #7418 Jó vidi és ez az új Prémium és ennek ilyen az ablaktörlője és a belseje is:) -
razor1997 #7417 Ez nagyon jó!
Hát most én régen láttam Premiumot de lehet hogy az újabb szérián ilyen az ablaktörlő.A járdáról való lemenés elég látványos ahogy tompít a lengéscsillapító.Viszont 1:00 után mutatja a bal oldali húzótengelyt és nem tudom hogy észrevettétek-e,hogy a felni kicsit csálén jár.Gondolom ez egy kis modolási hiba.No meg azt is észrevettem hogy a fülke fizikája szúrja a szemem épphogy fékez(de lehet nem mert nem láttam hogy világított a féklámpa :O) 1:00 után nagyon megdől a fülke előre.Ez volt a T&T-be is himbálózott az egész.De különben elég szép a táj is minden.Ja és a pót nagyon jó és már látom,hogy van magasságjelzője a pótnak elől-hátul.De a levegőspirálcső is be van rakva a fülke alá???Azmi?:O Ráadásul mindkettő piros!
A videótól eltekintve nekem lenne még pár ötletem a készítőknek pl.:lehetne nehézségi fokozatok (Easy Medium Hard) hogy kiválasztod hogy milyen képességgel rendelkezel a játék elején.És én azt gondoltam a Medium-hoz vagy a Hard-hoz,hogy nem csak így aláállsz a pót alá és nyomsz egy "T",hanem neked kéne fel- vagy leszintezni a gépet valamelyik gombbal és neked kéne összeakasztani vagyis aláállni a pót alá hogy összeakadjon és adna ilyen kattanó hangot ha összeakadt.Ugyanígy a leakasztásnál te fel- vagy leszintezed a gépet majd megnyomod a "T" és kiakad a kampó és kiállsz alóla.Erre gondoltam,hogy ez hiányozna szerintem a jó fizika meg kamionok mellé.
De ez a prémium már az újabb széria,NEM biztos de lehet. -
Petya306 #7416 Sziasztok srácok! Nem írtam még erre a fórumra,de figyelemmel követem a játék alakulását és eddig nagyon ígéretesnek tűnik legalább is az eddigi szimulátorokhoz képest(saját vélemény). A mostani Premium videón egy egyszerű kis apróságot véltem felfedezni még pedig azt,hogy a Premiumnak nem ilyen az ablaktörlője. Még mielőtt nekem esnétek ez csak egy személyes meglátás attól még barim jó lehet a játék. -
vajo #7415 -
#7414 Egy próbát megér:) Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Magnum jobban tetszik. De végre kormánnyal játszanak:)
-
#7413 Megjött a Premium videója is!!! -
scottryder #7412 Remélem azért nagyobb lesz mint az előző részé, mert abból már lehet következtetni hogy szép lesz a grafika :)) -
#7411 Ha a megjelenés nem is mostanában lesz,szerintem egy gépigényt lassan dobni fognak! -
scottryder #7410 Lehet tudni arról vmit hogy DirectX11 es opcio os lesz benne? -
#7409 Majd egyszer kijön, én már nem megyek bele találgatásokba. De azt mondom, legyen inkább nyár és még addig dolgozzanak rajta, oldják meg a kormányzást, fizikáját csiszolgassák. Elvileg a kamionok készen vannak, míg a liszensz engedélyeztetés megy, azalatt ők tudnak még csinálni még pár dolgot. -
#7408 Nem lesz egyhamar kiadva. Most kezdnek bele a kamionok engedélyeztetésébe, amit írtak is, hogy a tárgyalásoktól függően több hétig is elhúzódhat. Hogy a többi dologról ne is beszéljünk. Szerintem nyár lesz, mire kijön. -
scottryder #7407 Most már igazán kiadhatnák a game-t, mert már tűkön ülve várom minden egyes videó csak borzolja a kedélyeket :D -
kisgyerek2 #7406 A kamionok fordulatszám mérőjét, ha jobban megnézed alul rajtuk van, hogy X 100 RPM
Tehát: az alapjárat kb 500 körül van -
#7405 Néztem a videót és sorry ha igazán dumátlanságot hordok híjj itten öszve , de : Alapból 5000 fordulat per perc egy kamion álló motorjának fordulatszáma és akkor úgy megy felfelé hogy 5 10 15 20 25 30 azaz 30.000 fordulat per perc? valaki igazijjon már légyszi ki. Előre is köszi. Üdv. -
tomi0113 #7404 Szép, esztétikus a belseje.:)
Jó játéknak ígérkezik.:) -
#7403 ott az igazság! a játék lehetőségei szerint nem igazán lesz szükségünk zmod-ra...esetlegesen Vajó-apánk csinál hozzá magyar részt, és akkor lesz egy elég jó játékot a kezünkbe...igen a kritikák jogosak lennének, irányítás kormánnyal, és a fizika... Ez engem is feldobna, de tudjuk, hogy sokan nem esünk bele a célközönségbe...talán a következő részben az idősebb korosztályra is gondolnak majd :) -
#7402 Jééé elindításkor a fordulatszámmérő mutató nem fekszik, hanem 5-ön van. :DD -
Tessitore22 #7401 Abból ítélve amit a blogon írtak még várni kell a játékra, de ami jó hír hogy a visszajelzésekkel is foglaloznak.
-
razor1997 #7400 tttyűűha
Ez a magnum nagyon adja.De az is jólenne ha már kijönne a game.:DD
De ne türelmetlenkedjünk -
#7399 pfff
nagyon jó ez a magnum, nekem a MAN , SCANIA a nagy favorit, de elgondolkodtam , hogy nem biztos hogy MAN lesz a játékban az legelsö kamionom , a magnum szuper lett!!!! -
SnyperD #7398 Köszi :) -
#7397 NAAAAAAAAAAAAAA... Ez a videó nekem kellemes csalódás az előzőhöz képest. Igaz, imádom a magnumot. Nagyon el van találva. -
#7396 Illetve ha a videó alatt a megosztásra nyomsz, ottani linket beteszed is jó. -
Lolluki #7395 Hát már nagyon várom a gamet:D -
SnyperD #7394 Áh köszönöm, hálás köszönet :) Amúgy szerintem jövő hónapba talán kiengedik :D Remélhetőleg :D -
#7393 Te ezt linkelted: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zoahKhiP20s
De ezzel az URL-el nem lehet beszúri videót.
Ezért én megkeresem YouTube-on a vidit de akkor már ezt az URL-t kapom: http://www.youtube.com/watch?v=zoahKhiP20s
Ezzel jó!
Szóval a rövidebb a jó! ;) :D -
SnyperD #7392 Őszintén hogy csinálod ? :D -
#7391 Erősnek érzem a kijelentést :D Max. Prémiumig merészkednék :D -
#7390 Hát nem.. Csak a profik tudják berakni a videót:) De szerintem a magnum elég fasza lett:) Még a végén lehet megválok a scaniatól:) -
#7389 Én a legutóbbi sikertelen kontrámmal, most nem is próbálkoztam :D -
#7388 -
SnyperD #7387 Itt sem sikerült kolléga :D -
#7386 A belső nagyon jó lett. Kívülről meg az igazi se szebb :D