Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megtalálod, és azzal mész be, azért is kapsz deed-et?
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
és ha már itt tartunk... Gunderic Manor-ban meg lehet találni valahol a jelszót? mert én addig tippelgettem ("Frak Attack!") amíg beengedett az... ööö... "arc". <#idiota>#idiota>
ha jól tippelem karakterfüggõ hogy ki, Katarina-val Anjali-t kapod, Anjali-nál asszem Lucas jön (demo alapján), többi passz.
Valami spellcaster bringát kéne lenyomnom egy barlangban, de túl izmos nekem a kicsike így egyedül. Az összes questet megcsináltam, ami volt, már csak ez van hátra, de nem igazán megy a dolog 😛
Nézd meg Morrowind-t, és Gothic 1-2-t, ha újabbakat akarsz. Oblivion már raklap szar TES3-hoz képest.. Elbutított majomság.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1997-tõl játszom, de például a Tomb Raider-ben sem volt térkép...
Az új részekkel még nem játszottam
Szerintem, sok játéknak épp a lényegét öli meg a térkép.
Máskor meg ugye az lenne a minimum, hogy legyen és jól mûködjön.
A Dungeon Siege-sorozatot például térkép nélkül - én! - nem tudom elképzelni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ne butaskodjal mar, nem 1980-t irunk es a jatekok kovetelmenyei megvaltoztak. Jah igen akkor nem volt terkep a jatekban, de azert vettek hozza az ujsagokat, mert abban volt, szoval meg ez sem teljesen fedi a valosagot.
How much can you take,before you snap?
'c' ott 'abilities' és ha ráviszed egy csík jelzi,hogy mikor lesz meg az empovered verziója. jó sokat kell használni
amikor választani lehetett,akkor arra mentem,hogy nem pusztítom el és most open a quest,azzal,hogy döntsem el mi legyen a szívvel. de most már meghagyom, hátha késõbb jó lesz
végre sikerült megszerezni egy skill empovered verzióját,jó sokára 😄
|_O_|
a szívet nem pusztítottam el, de így meg nincs befejezve a küldetést. nem tudom,hogy késõbb még jó lesz e valamire. azt hittem a mocsárban az elsõ embereknek kell majd,de nem.
én lvl20 vagyok és most értem a frostspire mountain-hez
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Jelenleg Kaari Passnál vagyok, most alakítom vissza elülsõ ajtaját Ibsen-nek, Lvl 16.
Hangulata egyébként ami legjobban elkapott.
az irányítást már megszoktam, így nem is zavar,térkép nekem annyira nem hiányzik,mert úgy is fokozatosan megyek és mindent felfedezek.
A térkép hiány is gáz szerintem, annak ellenére hogy anno magam is kockás spirálfüzeteket rajzoltam teli térképekkel. Csak akkor nem volt sok tennivaló (sem sok játék) és idõ volt rá. Igaz érdekesebb is volt.
Annyit minimum megtehettek volna, hogy kis térképen homályosak azok a részek ahol nem jártam.
Nehézség is nagyon el van találva szerintem. (Hardcore-on játszom.)
Mostanra már csak egyedül a tárgyak grtafikai megvalósításával nem vagyok kibékülve és a kamerakezeléssel. De elfogadom, ez van. A többi azért ellensúlyozza...
Dragon Age 2-t meg félbehagytam, annyira szar. Pedig az Origins egyik legjobb volt a mûfajában. Elszarta a Bioware 😞
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Egyébként nem ígértek ezekre a hülye hibákra vmi patch-et?