550
Dungeon Siege 3
-
#310 én igen,tömören egy nagy szar... -
#309 kicsit gagyibb mint a torchlight (ugyanazok tervezték régebben), de legalább multiplayer. -
sirdond #308 kis off:
a mythos nevű mmo-t próbálta már valaki? esetleg egy tömör véleményt írhatna róla -
csgj #307 Én említettem, hogy végigvittem? :-O XD Lehet, hogy valamit elírtam?? :-DD Hát mindegy... Nem vittem végig, csak 4 óra játék után mondtam azt, hogy milyen klassz, meg mennyire tetszik. -
#306 Csalt! :D -
#305 +a -
#304 Ha kb 15 óra játék és napi 1 órát játszol, hogyan vitted végig? -
#303 Multiplayert probaltatok mar?
Arra van kulon content, vagy a singleplayer vonalat lehet ketten vegigvinni?
az se lenne rossz, ha lennenek random dungeon-ok, ahova le lehetne menni azokkal a karakterekkel, akikkel a single player be lett fejezve.. Valahogy ez nagyon szurja a szemem, hogy a sarga cuccaimat kevesebb, mint egy orat hordtam...:) jo lenne ha lehetne meg barmit csinalni a magas szintu karakterekkel. -
csgj #302 Nekem jobb közepesnél. Objektívan meg úgysem lehet megítélni... :-P Tetszik, és kész. :-D Amúgy nem sokat játszom, ezzel sem. Tehát napi 1 óra játék az már királyság... :-DD -
#301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!akkor gondolom nem mentél át előtte Causeway-en - ott van a főküldetés "másik fele" ugyanis, akkor neked az még hátra van -
#300 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ott tartottam, hogy 3 voksot kell szerezni és én elindultam a Strike nevü küldetéshez ahol a küklopszok voltak. Utána jött a város támadása. -
#299 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!attól függ, bányákban kezdtél királynő megmentésével, vagy Stonebridge-ben? ha utóbbi, akkor felén kicsit túl vagy, ha előbbi, akkor majdnem a végén -
sirdond #298 fele kb -
#297 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor a városba elszabadulnak a robotok és utána egy boss csávóval kell harcolni, az már a vége? -
#296 Ajnali-nál is azt állíja a program, hogy a tűzforma nem csoportok ellen jó, aztán mégis én pont arra használom. :D Lényeg, hogy legyen sok vámpír regenerálódásos cucc rajtunk, ellövünk egy tűzsakált (akit a felgyújtásra pontozunk végig, így lehet akár 50% esélye is rá), aztán mire az ellen körbevesz minket, tüzet területre magunk alá és végül aki még ficereg azokat finoman leszedjük alap tűzlabdákkal. Sok HP-t le fognak rólunk ugyan ütni, de annál is több visszajön, ha mégsem, akkor egy tűzgyógyulást is betolhatunk, attól szépen regenerálódunk magunktól is.
BOSS-oknál meg jó a tűzteleportálgatás, dodge helyett, addig a sakál, meg a társunk lerendezi a BOSS-t, persze az sem árt, ha mi is lőjük tisztességgel. Nem probléma. -
#295 Vendornál szokott lenni sárga cucc, de elég drágák ahhoz, hogy inkább ne vegyem meg... Nekem még az elején esett a harcosomnak egy 2h sword, azóta azt használom. Azóta se esett jobb. -
#294 En a ket-kezes fegyverhasznalatra probaltam ramenni, meg a regeneralodas/ self heal skilleket erositettem a leginkabb. Viszont pont emiatt tobbszor volt, hogy 1 kezes kard + pajzs komboval vertem a nepet, mert a gyorsabb attack speed miatt gyorsabban (utesenkent) jott vissza a HP.
Igazabol szerintem annyira nem eletbevago, hogy mire tesz az ember, volt par skill, amit nem hasznaltam, azokra nem tettem egyaltalan, a tobbire meg volt boven pont.
Ugy ereztem, hogy inkabb a felszerelestol fugg, hogy mennyire tulelo a karakter: ahogy irtam korabban, voltak bossok ahol nagyon sokat szivtam, de az utolso resznel, amikor mar lehet tudni, hogy lassan vege a jateknak, az egyik miniboss dobott Lucasnak egy sarga kardot, a masik meg egy sarga vertet. na innentol kezdve siman vegigvert mindenkit, lenyegesen nagyobbakat vagott, igy az utolso boss is elsore lement.
Amugy nem ertem, hogy miert csak a jatek vegen adja be ezeket az itemeket. Mert tok jo, hogy megkaptam oket, meg jol is neznek ki, de kb fel orat hordta a karakter, aztan vege lett a jateknak...
Ja, meg vendornak sem lattam sok ertelmet, talan egyszer vehettem valamit. -
Akra #293 Mit fejlesztettél neki? Mit érdemes.. -
#292 Legyszi meg,meg,meg, add ki magadbol, amit a gyogyszer elnyom. :D
-
#291 Én nem erőlködöm, Te vagy médiaáldozat :D -
#290 Erolkodj meg egy kicsit. :D -
#289 És? Azoknak meg nem, akik nem. :D -
#288 Na meg azoknak, akik leosztalyoztak a jatekot a neten. -
#287 Neked :D -
#286 na én is kivégeztem, jópofa volt, egy 7.5/10-et megér simán. megemlítendő, hogy a történet és karakterek is meglepően ki vannak dolgozva, főleg megszokott hack'n'slash mókákhoz képest, ez mindenképpen szokatlan, és kellemes
puskára kigyúrt Katarina-val toltam, iszonyat táp lesz a végére (#280), ellenben a tárgyak gyűlölik - szinte semmi ejjdetáp cucc nincs agility-vel, és az neki nagyon kell...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!konkrétan a végén, ahol be lehet öltözni über cuccokba, én semmit nem vettem - hiába szép narancssárga, 36%-ról 21%-ra levinné critem
btw aki "kétkezes" stílusban tolja Katarina-val - az mennyire használható? elején próbálgattam, annyira nekem nem jött be (piciket csípett), utána mennyire tápolódik fel? puskával én részemről meg voltam elégedve, már az elején se gyenge, később meg szimplán pofátlan, mondjuk meg kell tanulni elgurulni
végéről meg annyit, hogy...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!energiamezős szoba engem is szétszopatott, meg úgy kb minden amikor sok kicsi gyors ellenfél ugrik hirtelen a karakternek - vagy nagyon elkapja az ember a harc "ritmusát", vagy, gyors halál következik
finálé is szépen kidolgozott, tetszett, ahogy konkrétan elmesélik h mivel mi történik - megint szokatlan hack'n'slash játékoktól, de üdítő volt.
Gent amúgy csak akkor kattan meg (gondolom én), ha Gunderic Manor-t elpasszolod, egyébként átköltözik oda - legalábbis nálam ez lett a finálé egyik mozzanata.
még annyit, h közel sem tipikus Obsidian játék - ha nem tudtam volna, azt hiszem rá se jövök, főleg az alapján, h rendesen be van fejezve és hozzá szinte bugmentes -
#285 És? A meleg nyári napokon míg nem jön más, tökéletes szórakozás, ha nincs kedve kimenni az embernek... -
#284 Azert el ne ajulj tole, mert kozepesnel nem jobb a jatek. :D -
csgj #283 Áááá, mennyire jó már!! Vannak bőven utalások az első részre! :-DD Első Lady Montbarron = Farmer XDDD Mert a régi legendákban csak Farmernek hívták. XD Találtam szobrot is róla a Hall of Heroes-ban, és ott volt mind a 14 társának a koporsója is. Szamarat is kerestem, de hát az nem volt. XDDD (Első részben nagyon fontos kis társ volt!! :-DD)
Egyre jobban és jobban tetszik, pedig én nem is játszok sokat! XD
Farmer szobra:
És a koporsója:
-
sirdond #282 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nekem meg előtte nem volt semmi gondom. összesen talán egyszer haltam meg a spire előtt.addig egész gyorsan és könnyedén haladtam.
én életben hagytam és a végén a mesélő mondja,hogy tárgyalás elé állították, elítélték,de nem halálra, hanem az idők végezetéig abba a barlangba zárták,ahol a királynő is volt. meister wulf-ot nem választották meg polgármesternek, mert azt választottam,hogy gent a legionnál maradjon és így a legion megerősödött, hála a tudásának, de idővel megőrült és újra a causewaybe ment. rajah és az archonok csatlakoztak a legiohoz anjali vezetése alatt. a királynő nagyon rövid idő alatt egyesítette a birodalmat. a küklopszok egyenrangú polgárok lettek.
ennyi jut eszembe, de volt még sok dolog, mert percekig ment a történet. egyébként nagyon folytatás szagú a dolog -
#281 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!En Lucassal toltam vegig, o warrior. nem volt semmi gondom az utolso bossokkal, egyszer sem haltam meg. Viszont azokkal a bossokkal, akik meg korabban jottek, egy-egy fejezet vegen, azokkal neha nagyon nehez volt. volt olyan boss, akit szerintem legalabb egy orat probaltam..
En megoltem Jeyne-t, nem tudom, vajon mas lett volna a vegen a tortenet, ha eletben hagyom?
-
#280 úristen Katarina milyen már...
Flintlock Fury képesség empowered verziója megeszik 2 power gönböt, viszont bazinagyot sebez - ami már eleve szép és jó lenne, de hozzá van egy talentje, ami szintenként 5% powert ad vissza minden crit után... és Flintlock Fury-vel rengeteget lő. és rengeteget critel.
gyakorlatilag már 2-3 pontos talenttel ott tart az ember, hogyha tömegbe/nagy dögökre lő, szimplán *nem fogy ki powerből*
cyclops-okat így öltem, egy sorozat, halott, nekem semmi bajom, power ugyanúgy maxon. bossok? 2 sorozat, dettó nem csökkent semmi.
gusztustalanság -
#279 A spoilert néztem át számok után :D
hát az 13-15 egy ilyen játéknál kurva kevés
-
#278 El kéne olvasni amit írt :D -
#277 Hány órás a végigjátszás? -
sirdond #276 na, végigvittem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár én nem vártam annyira a játékot, mint egyesek és soha nem is volt nagy kedvencem a ds sorozat, de már vágytam valami jó játékra és gondoltam nagy név, talán nem csalódok akkorát,mint az utóbbi idők játékaiban (pl dragon age 2). hát nem is kellett csalódnom.ahogy már írtam korábban is a történet zseniális,a hangok, a zenék, a táj, a városok (stonebridge főleg, de például mountwould,vagy mi a neve az erdőnek, meg a radiant youth is).a karakterek is zseniálisak, látszik,hogy sokat foglalkoztak a játékkal és nem csak úgy összecsapták.
nekem a játékmenettel sincs bajom, nem egy open world game, de ennek ellenére élvezetes és nem a mai divatos pályafelbontás van,hogy "mész egyenesen-cut scene-mész egyenenesen megint-cut scene-..."
szerintem ez is hozzátett egy kis pluszt a játékhoz.
a kezelés az elején fura volt,de hamar meg lehet szokni. a skillek jók, én katarinánál főleg a kétkezes fegyvert használtam, de a végére rájöttem,hogy a másik stance is simán használható,ha az elejétől arra gyúrsz, de az is igaz,hogy sokkal mikroigényesebb.
viszont azzal,hogy mindegyik karaktert te fejleszted kicsit elvettek az újrajátszhatósági faktorból.
tárgy rengeteg esik és jól variálható,többféle karaktertípus is kialakítható. gondolok itt a agility-will balance-ra,nagyobb dps vs több és nagyobb kritikal
korábban írtam,hogy nem ment az endgame fight és többször újra kellett kezdenem, nos az még nem az endgame fight volt :D arra gondolok,amikor először ütközöl meg jeyne-nel,de körülötte energia mező van és jönnek a mobok ezerrel. na az katarinával valami kegyetlen volt, kicsi, zárt terület,rendesen megszenvedtem még így normálon is. utána a harcok viszonylag könnyűek voltak, talán egyszer haltam meg
viszont az endgame fight, a corrputed creator ellen :O aztakurva, leesett az állam amikor először megláttam. szerintem kurva jól eltalálták,bár kíváncsi vagyok,hogy fighter karakterrel hogy lehet megölni, biztos nem egyszerű.
összeségében azt mondom,hogy simán élvezhető kis játék ez,csak nagyon rövid. nekem 13 óra volt, minden quest és lvl23. a történet nagyon jó lett, a játékbeli döntések a végefőcímet befolyásolják.
ahogy alattam is írta valaki, csak az irányítás miatt szerintem kár lenne kihagyni. ja és gyakorljátok a dogde-olást, a vége felé nagyon kelleni fog, főleg katarinával :) -
Ariakus #275 Egyetértek veled! Én úgy voltam ez első boss-ig, hogy addig kiszenvedem míg hozzám nem csapódik a segítőm. Borzalmas frusztráló volt a játék legleje, 3-5 sima bandita is néha ki tudott nyírni. Aztán kicsit nehézkesen de azért legyőztem az első boss-t és utána már meg is kaptam a segítőt. Ezek után már roppant simán alakult minden, nem volt problémám még a mini boss-okkal sem. Nagyon jó ez a fajta segítő rendszer (skillezheted+cuccokat is adhatsz rá).
A játéknak meg tényleg van egy egész kellemes hangulata. Jó a zene, jók a párbeszédek és maga a történet is egész jó.
Hát igen, vannak olyan játékok amelyek a legelején elég gyatrák és utána pedig beindulnak, na ez az a kategória. -
#274 Esély sincs rá, hogy így megvegyem, lopni meg nem szoktam, sajnos a demó totál kiábránditó volt. -
#273 Még egy megjegyzés a játkkal kapcsolatban. Elsőre nekem a skillrendszer és a skillek száma is nagoyn kevésnek, fantáziátlannak tűnt. Mint elején mindenben, ebben is tévedtem:
Nagoyn tetszik, hogy minden skillnek a fejlesztését két egymásnak ellentétes módon lehet elvégezni, úgy hogy később is választható a másik, csak ugye 5 "slot" van a fejlesztésre és azok telítődnek. Komolyan mondom néha töröm a fejem, hogy most mi lenne a jobb :D
Tipikusan az a játék, amiről ha valaki első "pillantásra" véleményt mond lexarozza, aztán sokadik vizsgálatra rájön, hogy szinte zseniális :D
-
#272 4-es gombbal hívhatod elő gyógyító erődet, egy power "gömb" kell hozzá, és 50%-ot gyógyít 30 sec alatt, valamint ha kigyúrtad még hozzá vág egy-két extrát, pl Katarina-nál ha Flintlock Fury-val kombinálod, elég durva gyógyítást kapsz (folyamatosan ütnek 5-en és nem megy le a hp-d típusút)
valamint... nyugodtan dőlj le, csapattársad feléleszt, és 50% hp-n folytathatod pofozkodást. -
demeron #271 Igen, de távolság annyira nem vészes, szed szét a berendezést azok dobnak néha zöld gömböt, és harcolj okosan, kikerülés, hátrálás stb.stb. és te is vedd fel healelős skillt, minden karinak van.