Dungeon Siege 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, hogy megfejtetted a fej rejtvényét. +2 agi
Calver
aha... én körbenéztem, de az istennek sem találtam meg... viszont nem is baj, a tippelgetés zseniális, játék legjobb párbeszéde eddig <#idiota>
ha megtalálod, és azzal mész be, azért is kapsz deed-et?

"The trees move. Do you not see it?"

Sir Quno Jedi
Simán meg. Egyik teremben van egy titkosajtó/fal.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

meg 2 helyen is, egyik feljebb egy másik szobában ki kell nyitni az egyik könyvespolcot, másik meg odébb ha követed hangod másik irányba még manor elején, és jön a szellemcsaj elindulsz kifelé miután adja questet letámadnak, és a kinyilt nagyobb szobában asztalon a könyv
Igen, egy titkos szobában van a jelszó. :-D Egy könyvespolcot kell elmozdítani. ;-) Szerintem az a Gunderic Manoros rész tök jó volt. :-)
Calver
szemben van egy egyik szobában a kulcs.
és ha már itt tartunk... Gunderic Manor-ban meg lehet találni valahol a jelszót? mert én addig tippelgettem ("Frak Attack!") amíg beengedett az... ööö... "arc". <#idiota>

A játék eleje nagyon lehangoló és elég nehéz volt de most, hogy megvan a segítõm így már mindjárt jobb minden. Nagyon jó dolog, hogy õt is ugyanúgy lehet fejleszteni mint a saját karakteredet plusz még cuccokat is adhatsz rá.

szembe vele van egy szoba másik oldalt, egy papír asztalon és egy test annál a kulcs
Calver
pont azután csatlakozik hozzád egy követõ <#idiota>
ha jól tippelem karakterfüggõ hogy ki, Katarina-val Anjali-t kapod, Anjali-nál asszem Lucas jön (demo alapján), többi passz.

LSC
valaki emlékszik esetleg hogy tudok bemenni a zárt ajtón ahol skull of norrick -ot kéne felvenni a kriptában?

Valami követõt mikor lehet összeszedni?
Valami spellcaster bringát kéne lenyomnom egy barlangban, de túl izmos nekem a kicsike így egyedül. Az összes questet megcsináltam, ami volt, már csak ez van hátra, de nem igazán megy a dolog 😛

Kicsirigo
bocs nem ide

Kicsirigo
Nem kéne minden fasznak admin jogot adni az IRAM szerverre többek között Snornak se mert ideggyenge szegény.

MerlinW
"és nincs benne uninstall"
Steames játék.. csak töröld a könyvtárat.

[merlinw.org]

A Dungeon Siege mindig is hack and slash játék volt. Nekem legalábbis eléggé annak tûnt...
Persze egyértelmû. és eltértünk témától, ez pont olyan amit másodikra ha végigtól az (!) akinek tetszik, késõbb fogja valószínû. Van aki meg egyszer se fogja. Ott a pont.
Jakuza001
Ezek azok a jatekok amibe kell. Nem egy teljes map amiben le van irva, hogy hol mi van, hanem egy olyan terkep, ami mas jatekokban is ugy mukodik, hogy amerre nem jartal, az ki van takarva a'la "fog of war".

+ezért nincs olyan mint "azokban", 6szor végigjátszod még is találsz vmi újat..
Lehet, de nem kell mindent ember segge alá rakni, akkor mi élvezet van játékban? Manapság már ember hurrog ha egy játékban nincs felkiáltójel quest adó feje felett? Térképen nem jelzik hova kell menni? Nem rágják szájba mit kell csinálni? Ezek csak arra jók egyszer végigjátszd és 1 hónap múlva aztse tudd játszottál vele.. 20-30 játékóra..
Nézd meg Morrowind-t, és Gothic 1-2-t, ha újabbakat akarsz. Oblivion már raklap szar TES3-hoz képest.. Elbutított majomság.

IMYke2.0.0.0
Jézusom, a "térkép" szó bekebelezte a hozzászólásomat! 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Más stílus, de...

1997-tõl játszom, de például a Tomb Raider-ben sem volt térkép...
Az új részekkel még nem játszottam .

Szerintem, sok játéknak épp a lényegét öli meg a térkép.
Máskor meg ugye az lenne a minimum, hogy legyen és jól mûködjön.

A Dungeon Siege-sorozatot például térkép nélkül - én! - nem tudom elképzelni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jakuza001
Tenyleg ? EOB, Ultima ? Hat meg a commodore 64-es szoveges kalandjatekokban.

Ne butaskodjal mar, nem 1980-t irunk es a jatekok kovetelmenyei megvaltoztak. Jah igen akkor nem volt terkep a jatekban, de azert vettek hozza az ujsagokat, mert abban volt, szoval meg ez sem teljesen fedi a valosagot.

Kicsirigo
Mindjárt sírva fakadok, buta Hack and slash lett a Dungeon Siege sorozatból is.

Nem tom, én nekem Katarina van amióta lehetett, és 25-30%-n áll kb..
engem az érdekelne,hogy valaki teljes influence-t kiépített már valamelyik companionnal? csak deed jár érte,vagy valami más is esetleg?

How much can you take,before you snap?

elõször én sem tudtam,hogy mi van, aztán rájöttem.
'c' ott 'abilities' és ha ráviszed egy csík jelzi,hogy mikor lesz meg az empovered verziója. jó sokat kell használni

Ja, fasza ezt akartam kérdezni, én vagyok béna, vagy bug? Anjil a karim már mondtam, és Archonra gyúrtam rá, Immolation-t, és a Pillar of Fire-t toltam fel sebzésre, castolom agybafõbe, de nincs empowered skill😊 Ezek szerint csak várni kell..
lehet bebugolt nálam, vagy nem tudom.
amikor választani lehetett,akkor arra mentem,hogy nem pusztítom el és most open a quest,azzal,hogy döntsem el mi legyen a szívvel. de most már meghagyom, hátha késõbb jó lesz

végre sikerült megszerezni egy skill empovered verzióját,jó sokára 😄

rTp
Számomra az év csalódása, hol van ebben a második rész csodaszép tájainak varázsa, a hatalmas, izgalmas harcok, a rengeteg rejtett ládikó, meg fejtörõk, a változatos összeszedhetõ tárgyak(loot)? Ez a játék egy elfuserált paródiája lehet csak az elsõ két résznek... Sírnék legszívesebben, csak ciki :S

|_O_|

IMYke2.0.0.0
Majd pont egy 13-ast mintáznak le...

Én is arra gondoltam, hogy nekik lehetne adni, de ezek szerint akkor nem, mert Katarina velem volt, és õ azt mondta nem kéne elpusztítani.
rajah-t én is elengedtem,adott érte egy deed-et,azon kívül eddig semmi. gondolom majd a végjátékban lesz jelentõsége
a szívet nem pusztítottam el, de így meg nincs befejezve a küldetést. nem tudom,hogy késõbb még jó lesz e valamire. azt hittem a mocsárban az elsõ embereknek kell majd,de nem.
én lvl20 vagyok és most értem a frostspire mountain-hez

Prince23
Catherinát Angierõl mintázták, szal megeshet a dolog.

IMYke2.0.0.0
Ugyan már! Még szép, hogy nem 😊

Anthrax
Anjali arca nem hasonlít Olivia Wilde-ra ? Róla mintázhatták a karaktert,mint pl Mass Effectnél ?

wedge31
Szerencsére még lesz Grim Dawn meg Torchlight 2 és ugye a Dio 3 is kész lesz csak valamikor, egyébbként tényleg kár ezért a frencsájzért.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Elnézést sok írásért, aki játszik, Rajah-hal mit csináltatok Raven's Hillbe? Kiváncsi vagyok következményekre. Én elengedtem. Meg a Manson-ba szívet van aki nem pusztította el?
Egyszerûen zseniális ahogy, Katarina is lõ, egyszer egyik fegyver majd másik, majd kettõ egyszerre, Anjali meg ugyanúgy Archon formába kezébõl, és visszaváltozik amint beér városba vagy beszél valakivel.
Egyszerû ha aktiv questet használod és R-rel mutatja merre van quest. Nem tom, hol tartasz, de sokszor elõfordul bemész valahová, pl. Raven Hill-be, és kijössz, elmész chapterhouse mellett arra már nem olyan vidék mint volt mikor onnan jöttél, kicsit "átalakul", ezért az valamennyire segít.
Jelenleg Kaari Passnál vagyok, most alakítom vissza elülsõ ajtaját Ibsen-nek, Lvl 16.
Hangulata egyébként ami legjobban elkapott.
én is osztom a véleményed.vannak hibái,de egész élvezhetõ a játék,jó a történet, a hangulat, a zenék,hangok. a steampunk stonebridge meg egyszerûen zseniális.
az irányítást már megszoktam, így nem is zavar,térkép nekem annyira nem hiányzik,mert úgy is fokozatosan megyek és mindent felfedezek.

Prince23
A demó amúgy a játék elsõ mozzanatait tartalmazza, vagy mix volt?

yesname
Most már az irányítást megtanultam 😄 és tetszik nekem is. Nagyon j szerintem. Grafika, történet, lore, az egyes questek, helyek designja stb.
A térkép hiány is gáz szerintem, annak ellenére hogy anno magam is kockás spirálfüzeteket rajzoltam teli térképekkel. Csak akkor nem volt sok tennivaló (sem sok játék) és idõ volt rá. Igaz érdekesebb is volt.
Annyit minimum megtehettek volna, hogy kis térképen homályosak azok a részek ahol nem jártam.
Nehézség is nagyon el van találva szerintem. (Hardcore-on játszom.)
Mostanra már csak egyedül a tárgyak grtafikai megvalósításával nem vagyok kibékülve és a kamerakezeléssel. De elfogadom, ez van. A többi azért ellensúlyozza...
Dragon Age 2-t meg félbehagytam, annyira szar. Pedig az Origins egyik legjobb volt a mûfajában. Elszarta a Bioware 😞

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Érdekes mert én is egyébként már jó ideje várom, és nekem nem csalódás. Jó vannak hibái, de attól független nekem tetszik képi világ, történet sem annyira rossz, és lore is van bõven, hack and slash-tõl nem várva. Elég annyit mondanom mostanában semmivel sem tudtam többet játszani 1 óránál, ezt meg másfél napja játszom. Ízlések és pofonok. Térkép meg ilyen nyalánkságokkal nem tudom egyáltalán van értelme-e foglalkozni, mert nem tudom játszottatok-e már old-school game-l. EOB, Ultima stb. Ott hol volt olyan? Mégse sírt senki. Annak örült ami van, nem annak ami másban benne van. Nekem így is tetszik, bár kétlem annyira mégegyszer végigjátszam, de már mint mondtam kellemes kikapcsolódás. Sõt megközelítem, jobban tetszik mint DA2. Az ami nagyobb csalódás volt nekem, mint ez. Hang meg akkor akad legalábbis nálam ha task-switchelek, olyankor szokott "megbolondulni", de újabbal helyreugrik.
wedge31
Obsidian pc support = zéró...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Biztos lesz valami, de a játék elvileg meg sem jelent még..
+1

Egyébként nem ígértek ezekre a hülye hibákra vmi patch-et?

jazzy
Mint úgy az egész. Milyen amúgy? Bocs, ha ennyire negatív vagyok, de annyira vártam ezt a játékot és 2011ben egy indítófile nem került az asztalra és nincs benne uninstall.. nincs billentyûkiosztás, használhatatlan kamera, akad a hang és még 500 dolog, hogy merték ezt kiadni?
MerlinW
Oda lõ, ahol a kurzor van.

Más. Kipróbáltuk a multit... használhatatlan..

[merlinw.org]

jazzy
Ez a játék az utóbbi pár év legnagyobb csalódása, adtam neki még egy esélyt és megint ki kellett lépnem mert annyira szar.
Tatyla
hogy kell azt csinálni hogy mindig arra lõjön amerre én akarom ne az ellenkezõ irányba?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA