Dungeon Siege 3
  • Calver
    na én is kivégeztem, jópofa volt, egy 7.5/10-et megér simán. megemlítendő, hogy a történet és karakterek is meglepően ki vannak dolgozva, főleg megszokott hack'n'slash mókákhoz képest, ez mindenképpen szokatlan, és kellemes
    puskára kigyúrt Katarina-val toltam, iszonyat táp lesz a végére (#280), ellenben a tárgyak gyűlölik - szinte semmi ejjdetáp cucc nincs agility-vel, és az neki nagyon kell...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    konkrétan a végén, ahol be lehet öltözni über cuccokba, én semmit nem vettem - hiába szép narancssárga, 36%-ról 21%-ra levinné critem

btw aki "kétkezes" stílusban tolja Katarina-val - az mennyire használható? elején próbálgattam, annyira nekem nem jött be (piciket csípett), utána mennyire tápolódik fel? puskával én részemről meg voltam elégedve, már az elején se gyenge, később meg szimplán pofátlan, mondjuk meg kell tanulni elgurulni

végéről meg annyit, hogy...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    energiamezős szoba engem is szétszopatott, meg úgy kb minden amikor sok kicsi gyors ellenfél ugrik hirtelen a karakternek - vagy nagyon elkapja az ember a harc "ritmusát", vagy, gyors halál következik
    finálé is szépen kidolgozott, tetszett, ahogy konkrétan elmesélik h mivel mi történik - megint szokatlan hack'n'slash játékoktól, de üdítő volt.
    Gent amúgy csak akkor kattan meg (gondolom én), ha Gunderic Manor-t elpasszolod, egyébként átköltözik oda - legalábbis nálam ez lett a finálé egyik mozzanata.

még annyit, h közel sem tipikus Obsidian játék - ha nem tudtam volna, azt hiszem rá se jövök, főleg az alapján, h rendesen be van fejezve és hozzá szinte bugmentes