550
Dungeon Siege 3
-
csgj #430 Nekem Lucas a segítőm, és ő tényleg ügyes és okos. :-DD Nem volt vele semmi gondom. -
#429 csak belehallgattam, de azért... segítő mesterséges intelligenciája jó? Lucas-é talán. Anjali-t abszolút de nem tudja használni a gép, Katarina-t megint csak max a külsejéért viszi magával a kétlábú, mert amikor büszkén belő egy 10 másodperces flintlock fury-t a tőle egy képernyőire lévő félholt ellenfélbe (avagy sebez rajta kb 30-at, közben elhasználva az összes focus-át), akkor én biza a fejemet fogom... -
csgj #428 Egyetértek vele, nagyon korrekt teszt! :-) -
#427 Például itt is megrendelheted. -
foxxi #426 Digitálisan STEAM és D2D ( már megvehető ), dobozosan meg még várni kell ( CDG, 576 - majd.. ) -
kutyu007 #425 Sziasztok! Hol lehet megvenni a játékot? -
morzsi555 #424 -
#423 Köszönöm szépen! -
#422 Azért írtam fél évet, mert fogalmam sincs mennyi a szöveg tényleges mennyisége - 888 darab fájlban vannak az egy mondatostól a több tucat A4-es mennyiségig terjedő szöveges állományok.
Ez lehet "csak" 500.000 karakter, de akár 1,5 millió is.
-
Trantorius #421 Köszönöm a gyors választ, akkor további jó munkát, kitartás! -
#420 Fél év, ha nem több. Kábé.
Nem egy darab fájlban vannak a szövegek, ahogy az előző részben sem. A "szócserés" támadás kizárva, így elég sokat kell molyolni vele.
-
Trantorius #419 Magyarítás kb mikorra várható? -
#418 Anti-tuningos vagyok - amióta PC-zek 1 MHz-et sem emeltem semmilyen számítógépes alkatrészem működési frekvenciáján.
-
farferi #417 Nekem egyre jobban tetszik, ahogy tolom.A DA 2-őt 2 óra után nem tudtam elviselni.Szar a kamera, de olyan...nem tudom, de nekem bejön. -
Ariakus #416 Nekem is, 3-szor vittem végig mindig nagyobb nehézségi fokozaton, hogy összeszedjem a legjobb armor set-eket.
Egyébként az irányítást és a rossz kamerakezelést leszámítva egész korrekt lett a Dungeon Siege 3 is. Még volt egy apróbb problémám: a különböző armor-ok a DS 3-ban alig különböztek kinézetre, pedig egy hack and slash-ben nálam nagyon fontos, hogy folyamatosan faszábban nézzen ki a karakterem az új armor-okban.
Egy apró pozitívum amit sztem senki nem említett még az az, hogy a játék kurva gyorsan betölti a pályát is és a főmenüt is. Számoltam kb. 15 másodperc alatt már be is tölti a pályát miután a játék parancsikonjára kattintok. És még ha ki is lépek, pillanatok alatt kint van a Windows-ban és nem "zizeg" a vinyó még 4-5 percig miután a gép magához tér a kilépés után.
-
ratgab #415 Nekem meg az volt a kedvencem... -
Ariakus #414 Nemtom, én igazándiból, nem mértem a hőmérsékletét játék közben de nekem is HD 4850-esem van, de semmi baja nem volt. Nálam akkor kapcsol ki a monitor (gondolom videókártya túlmelegedés miatt) ha poros a gépem. Fújd ki sűrített levegővel hátha jobb lesz. Vagy húzva van a kártyád és talán azért izzad annyira? -
vato loco #413 "Dungeon siege-hez meg nem sok köze volt (lore-on kívül)!"
Az nem feltétlen probléma, mert a 2. rész elég tré volt. -
vato loco #412 Hááát... A DA2-t meguntam az 1. pályán, pedig az 1. részt sokszor végigtoltam. És nem azért mert H'n'S lett, mert a Diablot is bírom, csak ez szar.
Remélem a DS3 jobb lett.
// Reloaded vagy Multi8-Prophet? -
ratgab #411 Zinger a helyes megfejtés
Lassan érdemes lenne azt a 4850-es fűtőtestet valami jobb hűtésű cuccra cserélni (Gigabyte 5770 Soc-ot csak ajánlani tudom: Kiváló teljesítmény, gyárilag tuningolt, egyedi hűtéssel (2 hűtőcső+ ventillátor)... Nem gondolkodtál még ezen? (szerintem tuti!) -
#410 [...]mint Singer a varrógépet ---esetleg?--- mint Zinger a varrógépet (?)
Én örök életemben angolos voltam.
Tirexivel ellentétben, aki pedig világ életében németes volt. -
#409 Nem véletlenül jajveszékelek :)
Eddig még egyetlen játék sem küldte 80 fok fölé - az Ati Tray Tools áldásos működésének köszönhetően [szoftveres ventilátor vezérlés].
Ez a játék meg Full HD-ben, MINDENT alacsony értékre téve is meghajtja szegényt, mint Singer a varrógépet.
Remélem, ez csak a "csúnya" verzió miatt van, és amikor a bolti meg lesz már nem kell ilyennek küzdenem.
-
ratgab #408 Az elég sok! 4850-esek amúgy is hajlamosak melegedni (az én 5770-em 50 foknál egy játékban sem feljebb, pedig csak 35 %-on megy a ventije. Jó ez a Gigabyte 5770 Soc!!) -
ratgab #407 Örülök, hogy segíthettem! -
#406 Készülőben. Hogy más készíti még azt nem tudom, de én már faragom. Most, kivételesen a Borderlands mellett, párhuzamosan. -
ratgab #405 Nálam nem voltak grafikai hibák, csupán az ingame videók ugrottak vissza 16:9-be, de az tényleg vállalható! -
Trantorius #404 Hello!
Létezik már vagy készülőben van magyarítás a játékhoz? -
#403 Nincs hír valami patch-ről, ami okán kevésbé küldi meg a VGA-t?
Szegény HD4850-esem otthon játékból kilépve, 2 mp-es késéses megnyitással is 92 fokot mutat az ATI Tray Tools szenzorán.
Pedig 90 foknál 65%-ra van állítva a ventilátora. 100%-ra nem szívesen tenném...
-
unusual #402 Köszi szépen. Mind 3-mat átírtam true-ra,és és nincs még 1 kis csík sem. :) -
#401 Hm. Lecseréltem Lucast Katrinára amint lehetett és így izgisebb a harc, mivel én is ranged-et tolok Anjali-val és Katrina is ranged, főleg a puskát komázza szemlátomás. Tank nélkül máris van kihívás keményen. hegyekben a sok jeges szörny ellen meg direkt jó a tűz. :D Az is vicces, mikor kimaxolt sakálom mellé Katrina is beidézi a kimaxolt állatkáját és ketten jól elvannak. -
#400 wow, nem is tudtam h ilyen is van.
mondjuk okoz grafikai hibákat ahogy elnézem, de mindenképpen hasznos ha valakinek nem 16:9-es (vagy 16:10-es - vékony fekete sáv vállalható) monitora van. -
ratgab #399 Dokumentumok könyvtár MyGames részben a Dungeon Siege 3 könyvtár User.Ini-jét nyisd meg és tetszés szerint vagy a Aspect Ratio 4:3-as vagy 16:10-es sor végén a false feliratot írd át true-ra, ezután mentsd el a változtatásokat és jobb lesz!
Így nekem 1280x1024-ben a nagy bazi fekete sávból kis takony fekete csík lett, így már élvezhető volt! -
#398 alt+enter?
vagy options -> video -> fullscreen? -
unusual #397 Esetleg erre valaki? -
#396 no-no. nem a sima verzió (ami focust eszik), hanem az empowered (avagy shift+3, amit én átraktam egérhez segédprogrammal oldalsó gombra), ami power sphere-eket kajálja, pontosabban kettőt.
mivel ugye Katarina egyik talentja minden crit után tölti powert, és mivel Flintlock Fury rengeteg crithez vezet... nos, maradjunk annyiban, hogy ha nem egy-két ellenfélre lősz csak, hanem tömegre/nagy dögökre, instant visszajön az összes power amit elhasználtál. ja, és két ilyen lövésbe belehal legtöbb boss -
ratgab #395 Azt nem nagyon használtam, mert nem sebzett sokat (nem arra gyúrtam), meg amúgyis megette az összes fókuszt! -
ratgab #394 Nekem az idei felhozatalból az Assassins Creed Brotherhood a király, második helyezett a FAble 3 (Witcherről direkt nem nyilatkozom, mert még nem játszottam végig... várom a következő patchet és akkor nekikezdek)!
És bizony nekem a Dragon Age 2 a 3. helyezett idén! -
#393 Kevés játékkal játszol, kiemelkedik de negativ írányba. -
sirdond #392 hát nekem a végére vagy 15 deed legalább volt,ha nem több
és azok már jókora bónuszt tudnak adni. -
#391 az elején igen, aztán később Flintlock Fury empowered verziója lesz valami gusztustalanul tápos. pisztolyokat én sem használtam, egyedül Warding Ritual volt kigyúrva lassításra, azt néha benyomtam.