Dungeon Siege 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TopGun
Sziasztok! En az elso barlangomban vagyok, ahol a rabokat kellene kiszabaditani es iszonyat eros a varazslono, meg csak 3. szintu vagyok, folyamatosan kuldi ram a csontvazakat es olyan gyorsan fogy az eletem, hogy nem tudom potolni sehogy 😞 Mi a jo taktika ide?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Ahaha, el is felejtettem. Nem hasznaltam soha az R gombot, mindig oszevisza beboklasztam mindent, mindenhol minden ko ala beneztem, nekem ettol rpg az rpg. Halas koszonetem.
Calver
ha R betût megnyomod, a "gömbök" a csilléhez visznek?

"The trees move. Do you not see it?"

Udv, segitseg kellene. Lucas/Anjali felallasban tolom, es a banyakban vagyok. Deli banyajaratot beomlasztottam es az eszakinal vagyok megakadva. A jarat vegeben volt a banyacsille, ami begyult es felrobbant es beomlott ez a jarat is de nem adja be a quest megoldasat. Oda vissza bejartam ujra az egesz jaratot de semmi, nem tudom mi maradhatott ki vagy mit csinaltam rosszul. Elvileg semmit, mert Anjali is mondta hogy futas kifele mielott robban, aztan betemettek a kovek a jaratot. Otletek?
TopGun
A help topics-ban nem talaltam a mentesrol es a fenyoszloprol leirast, pedig ketszer is vegigneztem, lehet, hogy elkerulte a figyelmem?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

CalebJoe
Aki végigvitte van valami trükk hogy a már meglévõ karakterrel lehessen játszani más fokozaton?
Calver
ESC -> help topics. enjoy.

IMYke2.0.0.0
A játékban van mindenre kiterjedõ oktató rész is - leírás...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TopGun
Koszi! Ezt En sem tudtam, azt hittem "demo" a jatekom, mert oda alltam ugyan a sarga fenyoszlopba, de nem tortent semmi, azt hittem igy mar el is van mentve, aztan csodalkoztam, hogy mindig elolrol kell kezdeni a gamet 😞 nem tudod van valahol letoltheto users manual a jatekrol? mert a google ugyan a baratom, de nem talaltam semmit vele 😞

Calver
nagyképûsködik a tököm, csak unalmas lett volna a mondat ha azt írom h "nyomd meg az E betût a mentéshez". a mágikus E betû sokkal jobban hangzik <#idiota>

Nazgul1980
Kösz a tipet, azt hittem csak élet erõt tölt visza<#vigyor3> Azért nem kell nagyképûsködni....

Calver
sárga fényoszlopoknál menthetsz, a mágikus E betûvel.

Nazgul1980
Sziasztok. kalóz verzióm van, és nem nagyon akarja elmenteni amit haladtam a tutorialba. Az ok a kalóz vrzió és a krekkelés? Hogy ment a játék?

Sziasztok.Pár kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban.Elõször is enchant nincsen ds3ba?Másodszor melyik stat növeli itt a crit esély %-kát,mivel a legtöbb rpgben luc az értéke de itt nem találtam.És valakinek van képe full ancient legionari szettrõl ami lucasé szóval warrior kaszt?.Válaszokat elõre is köszönöm
Na, milyen rendesek! :-D XD
CalebJoe
Most ez komoly hogy a meglévõ karakterrel nem lehet új játékot kezdeni?
TopGun
Nagyon koszonom az infot! Olyat is talaltam, koszi meg egyszer.

Calver
különbséget passzolom, de hasonlóságot tudom: mindkettõ fake.
a reloaded verzió 4.26 GB kéne hogy legyen.

TopGun
Sziasztok! Nem talaltam off topicot, ezert itt teszem fel a kerdesem: tudja valaki, hogy mia kulonbseg a ket verzio kozott a mereten kivul?
ez az egyik: Dungeon.Siege.3-RELOADED 7,84GB
es ez a masik: Dungeon.Siege.III_Gamersky 3,51GB

Nekem Lucas a segítõm, és õ tényleg ügyes és okos. :-DD Nem volt vele semmi gondom.
Calver
csak belehallgattam, de azért... segítõ mesterséges intelligenciája jó? Lucas-é talán. Anjali-t abszolút de nem tudja használni a gép, Katarina-t megint csak max a külsejéért viszi magával a kétlábú, mert amikor büszkén belõ egy 10 másodperces flintlock fury-t a tõle egy képernyõire lévõ félholt ellenfélbe (avagy sebez rajta kb 30-at, közben elhasználva az összes focus-át), akkor én biza a fejemet fogom...

Egyetértek vele, nagyon korrekt teszt! :-)
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Digitálisan STEAM és D2D ( már megvehetõ ), dobozosan meg még várni kell ( CDG, 576 - majd.. )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok! Hol lehet megvenni a játékot?

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Azért írtam fél évet, mert fogalmam sincs mennyi a szöveg tényleges mennyisége - 888 darab fájlban vannak az egy mondatostól a több tucat A4-es mennyiségig terjedõ szöveges állományok.

Ez lehet "csak" 500.000 karakter, de akár 1,5 millió is.

Köszönöm a gyors választ, akkor további jó munkát, kitartás!
IMYke2.0.0.0
Fél év, ha nem több. Kábé.

Nem egy darab fájlban vannak a szövegek, ahogy az elõzõ részben sem. A "szócserés" támadás kizárva, így elég sokat kell molyolni vele.

Magyarítás kb mikorra várható?
IMYke2.0.0.0
Anti-tuningos vagyok - amióta PC-zek 1 MHz-et sem emeltem semmilyen számítógépes alkatrészem mûködési frekvenciáján.

Nekem egyre jobban tetszik, ahogy tolom.A DA 2-õt 2 óra után nem tudtam elviselni.Szar a kamera, de olyan...nem tudom, de nekem bejön.
Nekem is, 3-szor vittem végig mindig nagyobb nehézségi fokozaton, hogy összeszedjem a legjobb armor set-eket.

Egyébként az irányítást és a rossz kamerakezelést leszámítva egész korrekt lett a Dungeon Siege 3 is. Még volt egy apróbb problémám: a különbözõ armor-ok a DS 3-ban alig különböztek kinézetre, pedig egy hack and slash-ben nálam nagyon fontos, hogy folyamatosan faszábban nézzen ki a karakterem az új armor-okban.

Egy apró pozitívum amit sztem senki nem említett még az az, hogy a játék kurva gyorsan betölti a pályát is és a fõmenüt is. Számoltam kb. 15 másodperc alatt már be is tölti a pályát miután a játék parancsikonjára kattintok. És még ha ki is lépek, pillanatok alatt kint van a Windows-ban és nem "zizeg" a vinyó még 4-5 percig miután a gép magához tér a kilépés után.

Nekem meg az volt a kedvencem...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nemtom, én igazándiból, nem mértem a hõmérsékletét játék közben de nekem is HD 4850-esem van, de semmi baja nem volt. Nálam akkor kapcsol ki a monitor (gondolom videókártya túlmelegedés miatt) ha poros a gépem. Fújd ki sûrített levegõvel hátha jobb lesz. Vagy húzva van a kártyád és talán azért izzad annyira?

"Dungeon siege-hez meg nem sok köze volt (lore-on kívül)!"

Az nem feltétlen probléma, mert a 2. rész elég tré volt.
Hááát... A DA2-t meguntam az 1. pályán, pedig az 1. részt sokszor végigtoltam. És nem azért mert H'n'S lett, mert a Diablot is bírom, csak ez szar.

Remélem a DS3 jobb lett.

// Reloaded vagy Multi8-Prophet?
Zinger a helyes megfejtés <#nevetes1>

Lassan érdemes lenne azt a 4850-es fûtõtestet valami jobb hûtésû cuccra cserélni (Gigabyte 5770 Soc-ot csak ajánlani tudom: Kiváló teljesítmény, gyárilag tuningolt, egyedi hûtéssel (2 hûtõcsõ+ ventillátor)... Nem gondolkodtál még ezen? (szerintem tuti!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
<...>mint Singer a varrógépet ---esetleg?--- mint Zinger a varrógépet (?)
Én örök életemben angolos voltam.
Tirexivel ellentétben, aki pedig világ életében németes volt. <#hehe>

IMYke2.0.0.0
Nem véletlenül jajveszékelek 😊
Eddig még egyetlen játék sem küldte 80 fok fölé - az Ati Tray Tools áldásos mûködésének köszönhetõen .

Ez a játék meg Full HD-ben, MINDENT alacsony értékre téve is meghajtja szegényt, mint Singer a varrógépet.

Remélem, ez csak a "csúnya" verzió miatt van, és amikor a bolti meg lesz már nem kell ilyennek küzdenem.

Az elég sok! 4850-esek amúgy is hajlamosak melegedni (az én 5770-em 50 foknál egy játékban sem feljebb, pedig csak 35 %-on megy a ventije. Jó ez a Gigabyte 5770 Soc!!)

Örülök, hogy segíthettem!

IMYke2.0.0.0
Készülõben. Hogy más készíti még azt nem tudom, de én már faragom. Most, kivételesen a Borderlands mellett, párhuzamosan.

Nálam nem voltak grafikai hibák, csupán az ingame videók ugrottak vissza 16:9-be, de az tényleg vállalható!

Hello!
Létezik már vagy készülõben van magyarítás a játékhoz?
IMYke2.0.0.0
Nincs hír valami patch-rõl, ami okán kevésbé küldi meg a VGA-t?
Szegény HD4850-esem otthon játékból kilépve, 2 mp-es késéses megnyitással is 92 fokot mutat az ATI Tray Tools szenzorán.

Pedig 90 foknál 65%-ra van állítva a ventilátora. 100%-ra nem szívesen tenném...

Köszi szépen. Mind 3-mat átírtam true-ra,és és nincs még 1 kis csík sem. 😊

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Sir Quno Jedi
Hm. Lecseréltem Lucast Katrinára amint lehetett és így izgisebb a harc, mivel én is ranged-et tolok Anjali-val és Katrina is ranged, fõleg a puskát komázza szemlátomás. Tank nélkül máris van kihívás keményen. hegyekben a sok jeges szörny ellen meg direkt jó a tûz. 😄 Az is vicces, mikor kimaxolt sakálom mellé Katrina is beidézi a kimaxolt állatkáját és ketten jól elvannak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3