Dungeon Siege 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hamacsival nem lehet tudomásom szerint. Viszont ha eredeti, akkor steamen tudtok játszani.

Ha esetleg bûnõztél és warez verziód van (fúj), akkor ezt csináld: "Dungeon Siege III Multiplayer by Sonuyos & TOMEK1166, erre kellene google-ban rákeresni, letölteni(18mb) és minden ifót tartalmaz."
CalebJoe
kb én is 70-80%-ra értékelem
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Sziasztok!

El tudná mondani valaki, hogy lehet coop/multiplayert hamachival megcsinálni, vagy ha nem lehet, mivel lehet?
Részletes leírást kérnék, ha lehet a szerver készítésérõl. 😊

Köszi elõre is!
TopGun
Koszi a valaszt, akkor azokat a cuccokat, amik az item ablakban vannak mind eladhatom? Azok nincsenek hasznalatban egyikunknel sem? Tudom, hogy vissza lehet vasarolni oket, de nem akarok felesleges galibakat magamnak, hogy veletlenul eladom a hasznalatban levõ cuccainkat.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

enlightened
Csak azt nem értem, hogyha az õ hibájukból nem lehet regisztrálni, akkor arra az idõre kapcsolják már le, hogy offline legalább lehessen tolni és a legközelebbi alkalommal amikor beloggolok és lesz szerver majd elkéri a CD-kulcsot. Azt nem hiszem el hogy 21.században ezt nem lehet megcsinálni. De komolyan hány éve megy már a steam? 10 vagy több? Azalatt nem lehetett felkészülni többet bíró szerverrel meg aktiválást kikapcsolni egy napra?

Az 1-nél még nem szokta meg az ember hogy van jobb is. Itt már igen. Az õsembernek se hiányzott az áram a falból, de mostmár azért gáz nélküle. A Defender of the Crownt se venne be ma már a gyomrom.
Erre mondta Bud Spencer: "ez is egy álláspont, csak nem az enyém". Én is utálom az ilyen online fasságokat, amivel nethez, szolgáltatóhoz, szerverhez vagy kötve. Kell a fasznak, legyen rendes offline dolog. Jahogy akkor meg a warez miatt riányálnak? Akkor tényleg warez lesz belõle, mert ott megoldják a fiúk hogy menjen offlineban is, és még olcsóbb is.
enlightened
Csak érted ez nem mentség! Akkor ne kelljen aktiválni addig, amíg szar, kifizettem érte a pénzt jogom van használni. Ha nem tudnak mögé megfelelõ kapacitású szervert tolni, akkor nem kéne erõltetni a steamet.

Türelem! Most kezdik a nyári akciót steamen és teljesen behülyült a rendszer, szerver minden!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

enlightened
Valaki elárulhatné, miért vettem meg DVD-n a játékot, ha nem lehet vele játszani. Mert ha neten szedtem volna le akkor oké. De könyörgöm bolti DVD-t nem tudom telepíteni, mert a server unavailable, akkor minek van felnyomva egy DVD-re a játék, ha nem engedi onnan telepíteni. Imádom a steamet meg a DRM-t meg az összes ilyen mókát. 10ezer forintot fizettem és nem használhatom.

Calver
felesleges transmute-olni, eladással jobban jársz.
a "lámpák" a cucc minõségét jelzik, ugyanúgy, mint a nevének a színe. fehér -> zöld -> kék -> narancssárga, bár utóbbi elég fos szokott lenni.

"The trees move. Do you not see it?"

enlightened
Sziasztok ma vettem meg a gamet, aktiválnám steamen erre kiírja hogy servers unavailable! Most nálam van a gond, vagy mindenkinél ez van?

TopGun
Szia! Katrina-val vagyok, nekem nagyon tetszik ez a karakter. Amit nem tudok az a "C" megnyomasakor elojovo ablakon az itemek-nel, ahol transmute-t lehet hasznalni, mindent at lehet alakitani? vagy ott az osszes felszereles megtalalhato? A cuccok mellett levo kicsi "lampak" mit jelentenek? a kulonbozo szinuek?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Sziasztok.Egész játék alatt csak egy ancient legionari gear darabot lehet kapni vagy többet is?
Calver
hol a nehézség abban a harcban? nem állsz a tûzben, kigurulsz (space+W/S) a repkedõ ajándékcsomagjai elõl, és... nos, ennyi.
amikor Anjali-val toltam, konkrétan még gyógyítanom sem kellett az alatt a harc alatt, mert ha távolról csapkodod még meg sem tud sebezni...

Ha valakinek van kedve jönni co-op, az véssen rám steamen ( Foxxika ) <#alien>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

yesname
Az 1 és 2 is csõben megyek volt... (De ennél jobbak voltak sokkal az tény, függetlenül attól hogy nekem ez is nagyon tetszett.)

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

yesname
LOL Hardcore-on játszottam végig és azt harmadikra megcsináltam. 😊 Lehet nem a játékkal van a baj 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

JethroHUN
Ez egy büdös szar.... mi a franc már ez a Ranji boss fight... esélyed nincs, nem elég hogy a teljese területet beteríti vmi kék tûzzel, ami instant halál, még hõkövetõs skillje is van, ami szintén instant halál, sõt a készítõk még annyira szemetek voltak hogy tele rakták mindenféle kidõlt szar oszloppal a termet h állandóan beakadjak... na itt töröltem le ezt a hulladékot...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Vazze, 10 perc alatt meguntam a játékot. Valahogy köze sincs az 1-hez, de még a 2-höz se. Az irányítás egy fos, a "megyek 1 csõben" rendszert nem nagyon tudom tolerálni. Ennél még a Diablo is RPG-bb.
JethroHUN
Nem lehet, úgy szar ahogy van az egész, legalábbis az irányítás és a kamerakezelés.
a Will az a mana-t (focus) mennyiségét is meghatározza nem? Statból összejött 40 vmennyi de ugyan úgy 100 a focus pont... vissza raktam az összes alap cuccot akkor is :/

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JA, amúgy hol a rákban lehet megváltoztatni a billentyûzetkiosztást?

Prince23
Alapértelmezett Q-val váltasz fegyót.

R - GPS
1,2,3,4 - mágia, specializációk

... 😊 Köszi.

Calver
a "közelharci" egy pisztoly és egy shotgun 😊
szóval amikor arra váltasz, használod.

Sziasztok.
Elnézést a másoknak egyszerû kérdésért:
A puskás leányzónál a távolsági fegyver a puska, a "közelharci" a pisztoly. ez a kettõ meg is van, de hogy lehet használni a shotgun-t?

köszi
folyamatosan kell nyomni

Felvettem ezt a flinlock fury nevû képzettséget, a harmadik karikában jelenik meg a jele.Hiába nyomok hármast a csatában, nem történik semmi pedig elvileg ez lenne a legjobb képessége Katrinának.Mit szúrok el, mert valamit biztos?
Calver
na jó, akkor mondok.
ami nekem csípte a szemem a hozzászólásodban a következõ:
NAGYON messze áll a DA2 hack'n'slash-tõl. egy olyan játékot, ami nagyban karakterfejlõdésre épít, és amiben a karaktered stílusa és szövegei változnak attól függõen, hogy dialógusokban mit választasz, valamint a játék egy igencsak fontos részét képezik a csapattársak és a velük való viszonyod, azt azért elég nagy ostobaság hack'n'slash játékokkal még akár egy lapon említeni is.
akció RPG a DA2? igen. de ettõl függetlenül RPG, nagyon is.

viszont ez még mindig a DS3 topicja, szóval...

Prince23
Hát ha konzolon játszottál vele, akkor semmi különbség nincs a két játék (DA2-DS3)irányítása között 😊

annyi hogy da2-be jobban van kezelve az amúgy is siralmas sztori 😄 ami semmi köze a DAO-hoz. csupán az alapok, pá karakter kötödik az Originshez. Az origins sokkal hardkórósabb volt, mint a DA2. DA 2 casulagamereknek, meg leginkább konzolra való. ez mondjuk a ds3-ra is igaz.

ui: DAO-t én nem bántom,, csak a DA2-t 😄 de már azt régen letárgyaltuk topikjában

Calver
ööö... na jó, erre inkább nem mondok semmit, mert nem lenne túl szép.

Megvan eredetiben... játszottam vele, engem jobban szórakoztatott... DE Ízlések és pofonok különbözõek... Nem tetszhet mindenkinek ugyanaz...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én nem éreztem unalmasnak, ha nagyon unalmas helyeket akarsz látni, akkor játsz a dragon age 2-vel. Az a játék egy foskupac lett.

Végigjátszottam másodszorra is a mágussal, jó volt, élvezetes volt vele játszani, de erõsen kétlem, hogy valaha is újrajátszom. Inkább feltelepítem az elsõ részt.

Többféle "táj" van benne az tény, de a bányáknál már elgurult a készítõk gyógyszere... Halál unalmas volt...

Prince23
A kéne még 😄 Dragon Age 2-rõl volt szó leginkább, ami köztudottan a dao szégyenfoltja. Így a DA2 hasonlítása a Ds3-hoz már méltó. Sõt a da2 múfaja is kissé hack and slashes lett, köszönhetõen a konzoloknak.

wedge31
A DA😮-ot szerintem ne keverjük ezekkel a b kategoriás játékokkal, ugyanis messze felettük áll minden téren.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Prince23
Hát a Dragon Age 2 már nem igazán crpg, még az elsõ sem volt igazán az. csapkodós játék lett az is mármint a DA2

Calver
hack'n' CRPG
teljesen más mûfaj. viszont abban igazad van, hogy helyszínek megtervezésében sokan tanulhatnának Obsidian-tól, nem csak ebben a játékukban volt iszonyatosan hangulatos terep, bár asszem a kristályokkal teli bányák még tõlük is kiemelkedõ teljesítmény.

Prince23
😄😄

Seth
Hova viszed kifelé a játékot? Az udvarra,utcára? 😄

PSN ID.: Beegabor

BoneDragon
Fõleg, hogy a 2 játéknak köze nincs egymáshoz. 😊

Prince23
Hú gyerekek, sztem ez sokkal jobb mint a Dragon Age 2. Most viszem kifelé a gamet. A környezetek sokkal hangulatosabbak, nem ismétlõdõdnek. Bár a sztori-dialóg vezetés csapnivaló. Biowaretõl tanulhatna e téren az Obsi. De ezt leszámítva minden mûködik. a játékélmény magas!

Rájöttem hogyha skippelem a halálunalmas párbeszédeket, akkor egész élvezetes a játék.

Calver
Dapper Old Gent-nél szerintem mindenki vért hugyozik, hosszú és nehéz harc 😊
Lucas-al nekem csak annyi a bajom, h nincs távolsági cucca - és rengeteg ellenfél van közelre sebzõ aurával, ami, hát, neki szopatás.
amúgy stunlock Anjali-val is nagyon megy - Spinning Kick 50% eséllyel stunol (és sok ellenfélre hat), van egy talentje amivel minden crit 20% eséllyel stun, valamint még extrában én fagyasztó fegyvert használtam - bereppentem spinning kick-el egy csapat közé, és mindenki vagy stun-t vagy fagyást kapott azonnal <#vigyor1>
elég könnyû így elpicsázni a tehetetlen ellenfeleket <#bohoc>

Azert nem olyan rossz Lucas-al sem, ha ketkezes stance akkor blade dash az nagyon faj mindenkinek, ha 1h+pajzs akkor meg gyakorlatilag stunlockolni lehet vele mindenkit. Az elso igazan szivas boss fight az automatonok varosabol a bossfight, na ott vert pisaltam amig lement, de ott is foleg azert, mert Anjali a segito mint olyan sohasem alt ki a sugarak utjabol, minek kovetkezteben idejekoran elhalalozott(meglehetosen surun/sokszor.)
Calver
ha Lucas-sal vagy, akkor... nos, halk zokogás <#idiota>
többieknek vannak távolsági támadásaik, amikkel faszán el lehet intézni, viszont õt nagyon durván tudja bántani.

TopGun
Ertem ok. kiprobalom, koszi.

folyamatosan legyél mozgásba és püföld a space billentyût.. akkor kikerülheted az aoe cuccait stb.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka