550
Dungeon Siege 3
-
gémszar -
#509 kérdezz itt, és több mint valószínű kapsz választ :) -
#508 Sziasztok!
A Verát hogy kell legyőzni? -
bgabor #507 Ez igaz, köszönöm. -
#506 Valaki tud esetleg olyan oldalt, (nem baj, ha magyar nyelvu) ahol le van irva, hogy melyik karakternek mit erdemes fejleszteni? google-ban nem talaltam semmit. -
#505 ha warezolsz steam-en - akár tört steam (greenluma és társai), akár ilyen mint DS3 esetében - logikus, hogy nem a rendes, fizetős fiókodat használod, hanem csak egy "eldobhatót". -
#504 Ha gondolod kipróbálhatjuk, singlebe nem kötött le, 1 óráig játszottam vele, de még nem töröltem, írj pm-et -
bgabor #503 És nem gáz ez hogy manipulálja a Steamet? Nem ilyesmikért jár steam account törlés? -
Cashx #502 Ha warezos vagy és végig csináltad amiket írtak, működnie kéne, reloaded verzióval tuti működik (barátom barátjának húgának barátja mondta). -
Hosszúlépés #501 Köszi a választ Cashx :)
Lehetne még 1 kérdésem, miért van az, hogy ha rákeresek szerverekre a játékban, tudjátok: Find Game---> All Games, akkor miért dob ki? És mit lehet ez ellen tenni? -
Cashx #500 Hamacsival nem lehet tudomásom szerint. Viszont ha eredeti, akkor steamen tudtok játszani.
Ha esetleg bűnőztél és warez verziód van (fúj), akkor ezt csináld: "Dungeon Siege III Multiplayer by Sonuyos & TOMEK1166, erre kellene google-ban rákeresni, letölteni(18mb) és minden ifót tartalmaz." -
#499 kb én is 70-80%-ra értékelem -
wc guru lehúzása -
Hosszúlépés #497 Sziasztok!
El tudná mondani valaki, hogy lehet coop/multiplayert hamachival megcsinálni, vagy ha nem lehet, mivel lehet?
Részletes leírást kérnék, ha lehet a szerver készítéséről. :)
Köszi előre is! -
#496 Koszi a valaszt, akkor azokat a cuccokat, amik az item ablakban vannak mind eladhatom? Azok nincsenek hasznalatban egyikunknel sem? Tudom, hogy vissza lehet vasarolni oket, de nem akarok felesleges galibakat magamnak, hogy veletlenul eladom a hasznalatban levő cuccainkat. -
#495 Csak azt nem értem, hogyha az ő hibájukból nem lehet regisztrálni, akkor arra az időre kapcsolják már le, hogy offline legalább lehessen tolni és a legközelebbi alkalommal amikor beloggolok és lesz szerver majd elkéri a CD-kulcsot. Azt nem hiszem el hogy 21.században ezt nem lehet megcsinálni. De komolyan hány éve megy már a steam? 10 vagy több? Azalatt nem lehetett felkészülni többet bíró szerverrel meg aktiválást kikapcsolni egy napra? -
vato loco #494 Az 1-nél még nem szokta meg az ember hogy van jobb is. Itt már igen. Az ősembernek se hiányzott az áram a falból, de mostmár azért gáz nélküle. A Defender of the Crownt se venne be ma már a gyomrom. -
vato loco #493 Erre mondta Bud Spencer: "ez is egy álláspont, csak nem az enyém". Én is utálom az ilyen online fasságokat, amivel nethez, szolgáltatóhoz, szerverhez vagy kötve. Kell a fasznak, legyen rendes offline dolog. Jahogy akkor meg a warez miatt riányálnak? Akkor tényleg warez lesz belőle, mert ott megoldják a fiúk hogy menjen offlineban is, és még olcsóbb is. -
#492 Csak érted ez nem mentség! Akkor ne kelljen aktiválni addig, amíg szar, kifizettem érte a pénzt jogom van használni. Ha nem tudnak mögé megfelelő kapacitású szervert tolni, akkor nem kéne erőltetni a steamet. -
ratgab #491 Türelem! Most kezdik a nyári akciót steamen és teljesen behülyült a rendszer, szerver minden! -
#490 Valaki elárulhatné, miért vettem meg DVD-n a játékot, ha nem lehet vele játszani. Mert ha neten szedtem volna le akkor oké. De könyörgöm bolti DVD-t nem tudom telepíteni, mert a server unavailable, akkor minek van felnyomva egy DVD-re a játék, ha nem engedi onnan telepíteni. Imádom a steamet meg a DRM-t meg az összes ilyen mókát. 10ezer forintot fizettem és nem használhatom. -
#489 felesleges transmute-olni, eladással jobban jársz.
a "lámpák" a cucc minőségét jelzik, ugyanúgy, mint a nevének a színe. fehér -> zöld -> kék -> narancssárga, bár utóbbi elég fos szokott lenni. -
#488 Sziasztok ma vettem meg a gamet, aktiválnám steamen erre kiírja hogy servers unavailable! Most nálam van a gond, vagy mindenkinél ez van? -
#487 Szia! Katrina-val vagyok, nekem nagyon tetszik ez a karakter. Amit nem tudok az a "C" megnyomasakor elojovo ablakon az itemek-nel, ahol transmute-t lehet hasznalni, mindent at lehet alakitani? vagy ott az osszes felszereles megtalalhato? A cuccok mellett levo kicsi "lampak" mit jelentenek? a kulonbozo szinuek? -
ForzaMito #486 Sziasztok.Egész játék alatt csak egy ancient legionari gear darabot lehet kapni vagy többet is? -
#485 hol a nehézség abban a harcban? nem állsz a tűzben, kigurulsz (space+W/S) a repkedő ajándékcsomagjai elől, és... nos, ennyi.
amikor Anjali-val toltam, konkrétan még gyógyítanom sem kellett az alatt a harc alatt, mert ha távolról csapkodod még meg sem tud sebezni... -
foxxi #484 Ha valakinek van kedve jönni co-op, az véssen rám steamen ( Foxxika ) -
#483 Az 1 és 2 is csőben megyek volt... (De ennél jobbak voltak sokkal az tény, függetlenül attól hogy nekem ez is nagyon tetszett.) -
#482 LOL Hardcore-on játszottam végig és azt harmadikra megcsináltam. :) Lehet nem a játékkal van a baj :) -
#481 Ez egy büdös szar.... mi a franc már ez a Ranji boss fight... esélyed nincs, nem elég hogy a teljese területet beteríti vmi kék tűzzel, ami instant halál, még hőkövetős skillje is van, ami szintén instant halál, sőt a készítők még annyira szemetek voltak hogy tele rakták mindenféle kidőlt szar oszloppal a termet h állandóan beakadjak... na itt töröltem le ezt a hulladékot... -
vato loco #480 Vazze, 10 perc alatt meguntam a játékot. Valahogy köze sincs az 1-hez, de még a 2-höz se. Az irányítás egy fos, a "megyek 1 csőben" rendszert nem nagyon tudom tolerálni. Ennél még a Diablo is RPG-bb. -
#479 Nem lehet, úgy szar ahogy van az egész, legalábbis az irányítás és a kamerakezelés.
a Will az a mana-t (focus) mennyiségét is meghatározza nem? Statból összejött 40 vmennyi de ugyan úgy 100 a focus pont... vissza raktam az összes alap cuccot akkor is :/ -
natalyel #478 JA, amúgy hol a rákban lehet megváltoztatni a billentyűzetkiosztást? -
#477 Alapértelmezett Q-val váltasz fegyót.
R - GPS
1,2,3,4 - mágia, specializációk -
natalyel #476 ... :) Köszi. -
#475 a "közelharci" egy pisztoly és egy shotgun :)
szóval amikor arra váltasz, használod. -
natalyel #474 Sziasztok.
Elnézést a másoknak egyszerű kérdésért:
A puskás leányzónál a távolsági fegyver a puska, a "közelharci" a pisztoly. ez a kettő meg is van, de hogy lehet használni a shotgun-t? -
farferi #473 köszi
-
morzsi555 #472 folyamatosan kell nyomni -
farferi #471 Felvettem ezt a flinlock fury nevű képzettséget, a harmadik karikában jelenik meg a jele.Hiába nyomok hármast a csatában, nem történik semmi pedig elvileg ez lenne a legjobb képessége Katrinának.Mit szúrok el, mert valamit biztos?