Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha esetleg bûnõztél és warez verziód van (fúj), akkor ezt csináld: "Dungeon Siege III Multiplayer by Sonuyos & TOMEK1166, erre kellene google-ban rákeresni, letölteni(18mb) és minden ifót tartalmaz."
http://youtu.be/4v8qae11_-M
El tudná mondani valaki, hogy lehet coop/multiplayert hamachival megcsinálni, vagy ha nem lehet, mivel lehet?
Részletes leírást kérnék, ha lehet a szerver készítésérõl. 😊
Köszi elõre is!
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
a "lámpák" a cucc minõségét jelzik, ugyanúgy, mint a nevének a színe. fehér -> zöld -> kék -> narancssárga, bár utóbbi elég fos szokott lenni.
"The trees move. Do you not see it?"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
amikor Anjali-val toltam, konkrétan még gyógyítanom sem kellett az alatt a harc alatt, mert ha távolról csapkodod még meg sem tud sebezni...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
a Will az a mana-t (focus) mennyiségét is meghatározza nem? Statból összejött 40 vmennyi de ugyan úgy 100 a focus pont... vissza raktam az összes alap cuccot akkor is :/
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
szóval amikor arra váltasz, használod.
Elnézést a másoknak egyszerû kérdésért:
A puskás leányzónál a távolsági fegyver a puska, a "közelharci" a pisztoly. ez a kettõ meg is van, de hogy lehet használni a shotgun-t?
ami nekem csípte a szemem a hozzászólásodban a következõ:
NAGYON messze áll a DA2 hack'n'slash-tõl. egy olyan játékot, ami nagyban karakterfejlõdésre épít, és amiben a karaktered stílusa és szövegei változnak attól függõen, hogy dialógusokban mit választasz, valamint a játék egy igencsak fontos részét képezik a csapattársak és a velük való viszonyod, azt azért elég nagy ostobaság hack'n'slash játékokkal még akár egy lapon említeni is.
akció RPG a DA2? igen. de ettõl függetlenül RPG, nagyon is.
viszont ez még mindig a DS3 topicja, szóval...
annyi hogy da2-be jobban van kezelve az amúgy is siralmas sztori 😄 ami semmi köze a DAO-hoz. csupán az alapok, pá karakter kötödik az Originshez. Az origins sokkal hardkórósabb volt, mint a DA2. DA 2 casulagamereknek, meg leginkább konzolra való. ez mondjuk a ds3-ra is igaz.
ui: DAO-t én nem bántom,, csak a DA2-t 😄 de már azt régen letárgyaltuk topikjában
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Végigjátszottam másodszorra is a mágussal, jó volt, élvezetes volt vele játszani, de erõsen kétlem, hogy valaha is újrajátszom. Inkább feltelepítem az elsõ részt.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
teljesen más mûfaj. viszont abban igazad van, hogy helyszínek megtervezésében sokan tanulhatnának Obsidian-tól, nem csak ebben a játékukban volt iszonyatosan hangulatos terep, bár asszem a kristályokkal teli bányák még tõlük is kiemelkedõ teljesítmény.
Lucas-al nekem csak annyi a bajom, h nincs távolsági cucca - és rengeteg ellenfél van közelre sebzõ aurával, ami, hát, neki szopatás.
amúgy stunlock Anjali-val is nagyon megy - Spinning Kick 50% eséllyel stunol (és sok ellenfélre hat), van egy talentje amivel minden crit 20% eséllyel stun, valamint még extrában én fagyasztó fegyvert használtam - bereppentem spinning kick-el egy csapat közé, és mindenki vagy stun-t vagy fagyást kapott azonnal <#vigyor1>#vigyor1>
elég könnyû így elpicsázni a tehetetlen ellenfeleket <#bohoc>#bohoc>
többieknek vannak távolsági támadásaik, amikkel faszán el lehet intézni, viszont õt nagyon durván tudja bántani.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka