Dungeon Siege 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Heroes of Might and Magic 4 érzésem van.
Megváltoztatunk mindent, szuper lesz, imádni fogjátok!
Ez egy szar.
Dungeon Siege 4 - 1 és 2 alapjaira építve.
Csak nem érdekel más véleménye, ennyi.

Amugy a "fõokoskkal" is csak az a baj, hogy annyit nem tudnak értelmezni hogy ki készíti a játékot, az mit csinált eddig, és ezután mit lehet várni tõle.

Sírjatok csak, ugy is az emberek 85% lewarezolja. Majd a warez megjelenés napján anyázik hogy fagy, bugos stb. Meg mé nincs pecs?!

Én meg jól elleszek vele. Ennyi. Fõlõsleges ragozni.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Nyomokban sem találtam benne dungeon siege hangulatot, komolyan mondom az uwe bollos borzalomban több dungeon siege hangulat van, mint ebben. A borzalmas kamerakezelés se segít a helyzeten. Legalább áthozhattak volna zenéket az elsõ részbõl, az segített volna egy kicsit...

Avenger
Annyira nem tûnik rossznak. Bár remélem lesz majd nem-csõ pálya is benne, meg titkos rejtvények/helyek mint az elsõ részben. Egy inventory-t meg karakter lapot mutathatna valaki :) Messze van még a munkaidõ vége :(

És lehet tippelni, hogy a megjelenéstõl számítva hány órán belül lesz olyan mod, ami az ütés után húzott lángszóró csóvát kiveszi de legalább elhalványítja :D

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

IMYke2.0.0.0
<...> ez egy 20 perces kedvcsináló, herélt funkiókkal...

Nagyon naiv vagy.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Prince23
Gyors menet tõlem.

http://www.youtube.com/v/dupylVIU088?version=3&hl=hu_HU&

Én is végigtoltam. Mint billrõl, mint gamepadról. Mindkettõ jól szerepelt, bár a billnél xar hogy a demó miatt semmit se enged konfigolni. Majd a véglegesben.

Amugy a játék a mai divatos " Anyádat! Ez konzolport!" embereknek nem jön be, ami nem is baj, ez egy akció játék, rpgs!!! elemekkel! Nem rpg! Annak viszont jó ami.

Én nem bántam meg hogy elõrendeltem, és várom a teljes játékot. Végig fogom tolni mint bill, mint gamepaddal, de co-op-ban valszeg gamepaddal tolom. Ugy is rég toltam már bármit contorllerrel :)

Szal a sok fikázó ( akik azzal sincsennek tusztába hogy ez egy 20 perces kedvcsináló, herélt funkiókkal ) - ( és nem egybõl a pofádba tolják az összes funkciót ) ellenére, nekem határozottan tezstetõs. És még jobban várom <#hehe>

wedge31
Az most nem tudom, hogy csak a demó sajátossága de nincs gombkiosztás az alapértelmezett meg szörnyû rossz.

A legrosszabb, hogy jobb egérgombon nem a speciális támadások vannak pedig a dio óta ez a minimum totál elcseszett a num gombokat nyomogatni állandoan.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

FSpofon
billentyûkiosztást nem lehet átállítani, se megnézni, az összegyült help üzenetekbõl kell kibogarászni hogy mi micsoda. innen kiderült hogy egy f gombbal a legfrissebben felvett tárgyra lehet ugrani az inventoryba, így egyszerûbb felrakni, de mehh

a 2. karakternél beragadt a game, nem jött az animáció és a hídnál nem nyílt ki a kapu és újra kellett kezdeni a pályát..

Arab money

akkor vmi mást kell keresnem amíg ki nem jön a skyrim... :(((

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

FSpofon
BLÖEEEEEEEE

mi lett ebbõl a játékból.. ez egyrészt nem dungeon siege, másrészt

interface, inventory stb elviselhetetlen controllerre tervezett. 7 hét!! gombot kell lenyomni hogy egy új tárgyat a karakterre tudjak rakni. és várni amíg nyílnak meg csukódnak a teljes képernyõs menük. botrányos túlbonyolítás, valószínüleg minimálisan fognak tárgyak esni az eddigiekhez képest hogy ezt kezelni lehessen.. meg pihenõhelyeken ládikákból

a demo pálya egy csõ, beltéri és külsõ helyszínen is, nincs hova letérni felfedezni, néha egy elágazás zsákutcával.

a harc is rossz, egyszerûen nem érezni jól ahogy sebzést okozol az ellenfeleknek. sok ellenfél sem volt egyszerre.
potion helyett diablo3 féle pöttyöket kell gyûjteni a halottakból.

ez így kb a letöltést sem éri meg kategória, 15 dolláros xbla game szint, hiába néz ki viszonylag jól.

Arab money

wedge31
Nekem egyenlöre inkább rossz érzéseim vannak, teljesen konzolos lett az egész, de nem akarom elvenni senki kedvét probálja ki mindenki.

Sajnos pont a ranger csaj kari nincs benne a demóban pedig engem az érdekelne a legjobban.

wedge31
Én is...<#nevetes1>

Avenger
Ilyenkor bánom, hogy nem állítottam be a távoli elérést az otthoni gépemre :)
Egyébként milyen? Remélem nem bonyolították túl, hanem megmaradnak a hagyományos hack n slash-nél.

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

IMYke2.0.0.0
Sebtiben összedobtam egyet.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Munkahelyen kissé nehéz :))))

Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave

Kéne egy faxa banner. <#alien> Nekem még tölti.. pont akkor kezdtem el tölteni amikor kb a másik millió igy csak 30k-val jön a 7Mb helyett :S

Dili Doki: miért nem sasolod meg? :)

köszi!
Inventory? Skillek? Irányítás? Milyen a cucc a demo alapján?

wedge31

Véleményt ide! :)))) (esetleg pár screenshotot is légyszi!) Köszi! :)

Köszi hogy szóltál! :)

Downloading...

wedge31
Steamrõl én már letöltötem, most probálom ki.

1.5 GB a demó mérete.

Várom, várom :)

Fehercsoki
Elvileg ma jön a PCs demo.

Fehercsoki
Mert már 1 hete kint van majdnem.

FSpofon
Akkor miért próbálta volna? :)

Arab money

Fehercsoki
Demot valaki próbálta már konzolon?Elvileg holnap jön a PCs.

wedge31
Spells and Empowerments Trailer.

http://www.youtube.com/v/szrgPAZfO90&hl=en_US&feature=player_embedded&version=3

wedge31
Ez nagyon jó hír, legalább lesz lehetöség kiprobálni a játékot mert sokmindenben változott az elözõ részekhez képest.

lolSL
Dungeon Siege III demo available: X360 on May 31, PS3/PC on June 7

Az új video alapján nem rossz, ellenben ez eddigi videok borzalmasak voltak :(

IMYke2.0.0.0
Nálam is.

wedge31
Nálam egyenlöre váró listán van a játék.

lolSL
http://www.gametrailers.com/video/preview-hd-dungeon-siege/713962

jósolok egy baráti 65%-os átlagértékelést a játéknak

destiner13
ugye itt a coop módban minden karaktert élõ játékos irányít?

Na ketten is lehet egy pc-n játszami coop-ban. Ez valóban jó ötlet, kevés ilyen mai játék van ahol ezt megvílósítják.

Prince23
grebber

Next PC upgrade: 2022

wedge31
General Chat - Realm Besieged by Dungeon Siege III.

http://www.youtube.com/v/TugHmcu6p3M?version=3

lolSL
1-2 konzolos video

wedge31
Egy rakás gameplay van fenn a neten.

lolSL
annyira nem mernek valós játékmenetet mutatni abból a játékból, biztos hogy nem rendelném így elõ.

IMYke2.0.0.0
Elõrendeléssel, ~8500 Ft-ra jön ki a PC-s 'Limited Edition'. (postaköltség beleszámolva, ami 2,95 font)

Prince23
Esküdni mernék, hogy valahol azt olvastam magyar feliratot kap, persze ettõl még lehet tévedek, és keverem mással.
wedge31
Hivatalosan sehol se volt bejelentve, hogy honositva lesz a játék.

Hali
Korábban mint ha azt olvastam volna valahol hogy magyar felirattal jön ki, most az a különbözõ forgalmazóknál pedig angol nyelvet írnak, akkor mégse lesz felirat?
grebber
lolSL
Dungeon Siege III release date changed to June 17 for Europe