Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megváltoztatunk mindent, szuper lesz, imádni fogjátok!
Ez egy szar.
Dungeon Siege 4 - 1 és 2 alapjaira építve.
Amugy a "fõokoskkal" is csak az a baj, hogy annyit nem tudnak értelmezni hogy ki készíti a játékot, az mit csinált eddig, és ezután mit lehet várni tõle.
Sírjatok csak, ugy is az emberek 85% lewarezolja. Majd a warez megjelenés napján anyázik hogy fagy, bugos stb. Meg mé nincs pecs?!
Én meg jól elleszek vele. Ennyi. Fõlõsleges ragozni.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
És lehet tippelni, hogy a megjelenéstõl számítva hány órán belül lesz olyan mod, ami az ütés után húzott lángszóró csóvát kiveszi de legalább elhalványítja :D
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Nagyon naiv vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy a játék a mai divatos " Anyádat! Ez konzolport!" embereknek nem jön be, ami nem is baj, ez egy akció játék, rpgs!!! elemekkel! Nem rpg! Annak viszont jó ami.
Én nem bántam meg hogy elõrendeltem, és várom a teljes játékot. Végig fogom tolni mint bill, mint gamepaddal, de co-op-ban valszeg gamepaddal tolom. Ugy is rég toltam már bármit contorllerrel :)
Szal a sok fikázó ( akik azzal sincsennek tusztába hogy ez egy 20 perces kedvcsináló, herélt funkiókkal ) - ( és nem egybõl a pofádba tolják az összes funkciót ) ellenére, nekem határozottan tezstetõs. És még jobban várom <#hehe>#hehe>
A legrosszabb, hogy jobb egérgombon nem a speciális támadások vannak pedig a dio óta ez a minimum totál elcseszett a num gombokat nyomogatni állandoan.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
a 2. karakternél beragadt a game, nem jött az animáció és a hídnál nem nyílt ki a kapu és újra kellett kezdeni a pályát..
Arab money
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
mi lett ebbõl a játékból.. ez egyrészt nem dungeon siege, másrészt
interface, inventory stb elviselhetetlen controllerre tervezett. 7 hét!! gombot kell lenyomni hogy egy új tárgyat a karakterre tudjak rakni. és várni amíg nyílnak meg csukódnak a teljes képernyõs menük. botrányos túlbonyolítás, valószínüleg minimálisan fognak tárgyak esni az eddigiekhez képest hogy ezt kezelni lehessen.. meg pihenõhelyeken ládikákból
a demo pálya egy csõ, beltéri és külsõ helyszínen is, nincs hova letérni felfedezni, néha egy elágazás zsákutcával.
a harc is rossz, egyszerûen nem érezni jól ahogy sebzést okozol az ellenfeleknek. sok ellenfél sem volt egyszerre.
potion helyett diablo3 féle pöttyöket kell gyûjteni a halottakból.
ez így kb a letöltést sem éri meg kategória, 15 dolláros xbla game szint, hiába néz ki viszonylag jól.
Arab money
Sajnos pont a ranger csaj kari nincs benne a demóban pedig engem az érdekelne a legjobban.
Egyébként milyen? Remélem nem bonyolították túl, hanem megmaradnak a hagyományos hack n slash-nél.
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P5K, Intel Core 2 Duo E8400, Asus Silent Knight AL, 4Gb Kingmax, Asus HD4850+Thermaltake Duorb, Logitech Cordless Desktop Wave
Dili Doki: miért nem sasolod meg? :)
Inventory? Skillek? Irányítás? Milyen a cucc a demo alapján?
Downloading...
1.5 GB a demó mérete.
jósolok egy baráti 65%-os átlagértékelést a játéknak
Korábban mint ha azt olvastam volna valahol hogy magyar felirattal jön ki, most az a különbözõ forgalmazóknál pedig angol nyelvet írnak, akkor mégse lesz felirat?