550
Dungeon Siege 3
  • yesname #190
    Na ezt az arcos dolgot nem vettem észre. Tnx! Irányítás szokható, de a kamerakezelés az sajnos nem :) Miatta menekül az ember egyenest egy falba stb. :D
  • TVelvet
    irányítást szokható,
    nincs térkép hát igen.
    eladásnál a kis képecske segít, ha a karaktered ott van jobb oldalt akkor tudod hordani, ruhák később változatosabbak lesznek.
  • demeron
    eladásnál nem látod ami rajtad van, vételnél meg azt látod ember arcát aki tudja viselni. questnél kiválasztod melyiket követet "r"-el kis gömbök vezetnek arra. úgy már én is jártam azt hittem quest odébb van és utolag kellett fél órát visszagyalogolni..
  • Sáska
    en is a teljes terkepet hianyolom leginkabb, valamint az eladas / itemek leirasa lehetne jobb.
    Meg meg az se lenne rossz, ha a felvett questeket megkulonboztetne szinekkel vagy barmivel, mert mar nem egyszer volt, hogy gyalogolnom kellett jo sokat csak mert epp valami joval erosebb questet kezdtem el csinalni, aztan mehettem vissza, mert kb eselytelen volt..
  • yesname #186
    Én most néztem meg. Úgy 1,5 óra után a következő olyan óriási hibákat találtam, melyek bizony nagyon sokat nyomnak egy játék értékelésében, élvezhetőségében:
    - irányítás, kamerakezelés (WSAD-vel is élvezhetetlen) Sokszor akadok el, mert össze-vissza dobálja a kamerát és forgatja, miközben haladnék az ellen elöl.
    - térképen nem lehet látni, hogy hol jártam, hol nem
    - nincs is teljes térkép
    - nem tudom megállapítani, hogy az eladásnál stb., hgoy most akkor mit viselhet a karakter és mit nem
    - kidolgozatlan inventory, barbibaba ruhák (mind ugyanúgy néz ki)
    stb, stb, stb.

Egyébként design, grafika tetszik. Kicsit még szoktatom magam, hátha...
  • demeron
    ja, elég brutál...
  • csgj
    Állítsd casualra, ott azért lényegesen könnyebb, de még úgy is van kis nehézség a bossoknál!
  • Sáska
    En a warrior karakterrel jatszom, a fo segitom meg Anjani, ha jol remlik.
    Hat azert eleg sokszor megizzadok a bossoknal. Volt amelyikkel szerintem egy orat probalkoztam, mire sikerult legyozni - itt gondolkoztam el, hogy nem jol osztogattam el a pontokat, en vagyok a bena avagy a jatek nehez?

• demeron
    Érdekes, nálam nem volt gond ilyennel. Teljesen jó cuccok esnek nekem is, és segítőknek is.
  • BoneDragon
    A játék előrehaladtával új segítőket kapunk, amiket ugye fel kell gearelni. Ezt úgy oldották meg, hogy konkrétan egyből felöltözteti a program. Az újaknak csak legendary item esik, nekem meg csak zöld... Ha meg a felgearelt csajszit viszem, akkor meg nekem esnek durva cuccok.
  • jazzy
    A respecet mindig kihagyják.. nem is értem miért. Legalábbis én nem találtam respecet. DS2ben is kiegben tették be..
  • demeron
    eddig nem találtam lehetőséget respecre, távolításra meg nem tok más megoldást
  • Calver
    ja és még egy fontos dolog, ha valaki eljutott már addig: respec van? nem akarok abba a csapdába esni, h vakon osztogatom pontokat, aztán egy elrontott karakterrel végzem
  • Calver
    na azt hiszem megvan holnapi programom :)
    majd véleményeket kérek, ki mivel/kivel zúzza, mennyire táp aktuális hős, milyenek segítők, ilyenek, hadd informálódjak mind én, mind mások
  • Sáska
    ha valakinek sikerul a coop-ot hamachival elinditani, irja le, plz.
    thx
  • Jakuza001
    Tudom am, hogyan kell ki es bezoomolni, de ez edeskeves. Az erdekelne, hogy ennel a max tavolsagnal nem lehet e, tavolabbi nezetet elocsalni.
  • demeron
    Azzal tudsz távolítani kicsit, meg egérrel kép felső irányába húzod akkor szögön is állít kicsit.
  • BoneDragon
    Egér görgő?
  • Jakuza001
    A kamera tavolsagot nem lehet valahogy novelni ? Mert ez nagyon gyer igy, tul kozel van a karakterhez es neha szinte semmit nem lehet latni.
  • BoneDragon
    Konzol játéktól ne várj sok skillt. Konzolosoknak olyan egyszerű játék kell, mint a faék. De lehet még az is bonyolult lenne...
  • demeron
    Én is ezt mondta, kell neki adni egy kis lehetőséget, nem kell elvárni sokat, és meglátja ember. Nekem mindössze az a bajom vele, hogy kevés a skill amit használni lehet, jobb lett volna többféle támadás.
  • csgj
    Letöröltem végre a demot (jókor XD), és most nem akad a hang a teljesben. Érdekes... :-P De lehet, hogy csak ideiglenesen ilyen kedves velem a játék. :-) Amúgy jól megy viszonylag high beállítások mellett, csak a hanggal volt problémám.

A játékélmény meg... hú, most már egyre jobb! Tényleg, nekem nagyon tetszik! Van benne elég sok duma is, a sztori bejön, a hangulat is jó. Kellemes fantasy, pörög is rendesen. Társsal meg még jobb az egész! Szóval nem kell szekálni a játékot, egészen klasszra sikeredett! :-D
  • Prince23
    De van benne sok RPG elem is (küldetések felvevése, párbeszédek kialakítása miatt). a harcrendszer hack and slashnek tűnik. szerintem.
  • Jakuza001
    Ez nem RPG hanem Hack&Slash
  • Prince23
    Gondolom minimum 20-30 óra a végigjátszás. hisz egy RPG
  • demeron
    Egyébként én is WASD-dal írányítom, mert lehet úgyis könnyedén, de van controllerem is, lehet dobok egy próbát.
    Játék nem akad, 1920*1080 mindem max, kivéve árnyékok, és azért gépemre ráférne egy felújítás.(Intel 6600, HD4670, 3 g ram)
  • BoneDragon
    Hány óra a végigjátszás? Most tartok 4 óránál.
  • Jakuza001
    Pedig az iranyitas az tok jo, ahhoz kepest hogy konzol atirat. Legalabbis nekem egyaltalan nem szokatlan, miutan kb ilyen volt a neverwinter iranyitasa is, csak ott nem voltak plusz gombok es mas volt az inventory rendszer.

Ellenben nem kicsit bugos, nem art ha surun mentetek.
    Peldaul meg szinte el sem kezdodott a jatek es nem tudtam bejutni Odohoz, mert nem nyilt ki a bejaratnal a racs, ami akkor aktivizalodik, amikor az elso zold targyat felvesszuk a kapu elotti osszecsapas utan.

Kezdhettem egy uj jatekot miatta, mert igy nem tudtam tovabbjutni. :D
  • Sáska
    En is most jottem ki a konyvtarbol nem reg:)
    Lucassal jatszom
  • demeron
    Nekem is tetszik, irányítás kicsit szokandó, de kellemes kikapcsolódást nyújt. Nem kell itt húdemekkora játékra gondolni, csak kellemes, és el lehet vele pötyögni. Szerintem manapság már ez is jó szó.
    Én Gunderic Manorba vagyok csak, Anjali a karakterem. Nincsen gond a játékkal nekem se grafikailag, se zeneileg, mármint bugszinten értem.
  • BoneDragon
    Nálam nem akad, nálatok van a hiba. Most ott tartok, hogy egy hosszú városba bekerültem és annak a könyvtár részlegébe. Lecsapó rácsok közül kell kivenni a könyveket. Valaki tart már itt?:)
  • csgj
    Ja, nálam is akad néha a hang. Elég idegesítő most már... A demoban nem ilyen volt.
  • Dns5000
    compainont lehet valahogy direkt irányítani?
  • Sáska
    Szerintem ez jo kis jatek, bar van par dolog, amit hianyolok belole, de nekem igy is tetszik. Iranyitas neha nehezkes, de annyira nem zavaro szamomra.
    en nem jatszottam az elozo reszekkel, igy osszehasonlitasi alapom nincsen.
    kivancsi vagyok, a multiplayer milyen lehet - valaki probalta mar?
  • Jakuza001
    Kosz meg van mar, csak az elejen a hullak csak szoveget irtak, azok nem adtak semmit.
  • sirdond
    'e' betű
  • Jakuza001
    Hogy lehet a targyakat felvenni ? odamegyek egy hullahoz ahol egy kez ikon jelenik meg de hiaba nyomkodtam vegig az osszes gombot semmi nem tortenik.
  • hitman090
    Hello!

Azt szeretném megkérdezni ,hogy hogyan lehet tört játékkal multizni?

• sirdond
    én is játszottam pár órát, most tisztítottam meg teljesen a chapterhouse előtti területeket.
    nekem is tetszik, az irányítás tényleg egy kicsit gázos, de simán hozzá lehet szokni és már egyáltalán nem zavar. egyetlen dolog ami zavar,hogy a health potionok túl gyorsan tűnnek el, de eddig csak egyszer haltam meg,az élőhalottaknál. ezzel a résszel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ha elpusztítom a heart of the naga-t,ami fogva tartja a lányt,akkor mi történik? illetve,ha először azt az opciót választottam,hogy még nem pusztítom el, akkor már később sem lehet majd? mert nincs semmi opció,ha odamegyek.

a lore-ok gyűjtögetéséért lehet majd kapni valamit? egy deed-et esetleg?
    én normálon kezdtem el,de egyáltalán nem nehéz szerintem,így simán élvezhető.
  • Goku66
    Felraktam a játékot, de egy baj van. Amikor betölti a menüt akkor nem látszanak az opciók, csak a szobor és a DUNGEON SIEGE III felirat+víz, háttér stb.. xD Ez miért van? Segítsetek pls : )