550
Dungeon Siege 3
-
#110 Pont most fejeztem be én is. Szerintem jó lett, de első ránézésre: Mi ez bakker, fable felül nézetbe?!
Kamera kezelést szokni kell, mert elég fura, sőt zavaró (gondolom konzol miatt)... Amúgy teljesen rendben van. Egy próbát megér. -
csgj #109 Látom nektek nem jött be... :-/ Hááát, én mondjuk jól elszórakoztam vele. :-P Szerintem hangulatos, stílusos, kellemes játék így a demo alapján. Az irányítást tényleg szokni kell, de WASD-vel egész jól lehet navigálni. Az első egy-két perc emiatt fura volt (meg a kezelőfelületet is meg kellett szokni), de aztán belejöttem, és a végére igazán megtetszett. Sajnos már tényleg nem teljesen DS (Engem kicsit a pisztolyok zavarnak. Az új Fable-k után ez lesz a szokás??), de egy kis újítás nem mindig gond.
Ha nem is "best game of the year" lesz, attól még jó játék az eddigiek alapján. (Ja, és szerintem villámgyorsan lehet az inventoryban ügyködni.) -
#108 Engem nem érdekel milyen, magyarítható vagy sem? -
#107 Na megnéztem ezt a demot. Mit is mondjak, a legnagyobb hibája, hogy szar az irányítás :) Megcsinálhatták volna a bal gombbal az ütést és a mozgást is, mert ez így idegesítő és nehezen használható, főleg ha harcban "célpontot" szeretnék váltani. A másik az inventory kezelés... ilyen megoldás a telefonomon lévő játékokban van, ahol nincs egér. De Pc-n nem tudom miért kellett ez, csak nem a konzolok miatt?
Ezen felül még a jellegtelen fegyverek, meg kasztonként más loot említésre méltó. Inkább lőtték volna be a stat követelményeket.
A csőszerű pályák még kibírhatóak lennének, ha lesz majd sok mellék cső( :D ), meg néhány titkos járat.
Nagyjából ennyi, ha az egérgombok kezelését kijavítják akkor már játszható amúgy. De ebben a formában Dungeon hunter 2 szebb grafikával :D -
Ariakus #106 +1
Én is utálom a bloom-ot. Witcher 2-ben ki is kapcsoltam és szebb is lett. -
ratgab #105 Hát ez így bukta lesz kedves Obsidian!!! Ezt benézték! Dungeon Siege-nek nyoma sincs! Kamera örjítően, borzalmasan rossz! Célozni magától céloz a karakter, nem arra üt, amerre én akarom. Inventory jó... Szintlépés érthetetlen és érdektelen! Grafika... Engem Titan Questre emlékeztet megszórva 3 tonna Bloomal (miért ragaszkodik ehhez sok fejlesztő, mikor szerintem egy szar grafikai feature, minden úgy világít tőle, mint a karácsonyfa...)!
Gondolkodom rajta, hogy egyáltalán egy letöltésre pazaroljam-e a sávszélemet.... Nagy csalódás a Demó alapján! Vannak pillanatai, de ez akkor is kevés a mai világban...
Tanulságos volt a Demó! -
#104 most néztem meg... marad a diablo3ra várakozás -
ratgab #103 Ne már... Annyira rossz lett??? Ránézek már én is... -
Ez a demó nagyon kelett mert anyáznék rendesen ha csak megvétel után derült volna ki, hogy az obsidian megint hozza a szokásos formáját... -
#101 Végigjátszottam a demót, és nem tudok jót mondani a grafikán kívül, a harcrendszer gagyi az irányítás gagyi, kamerakezelés vicc. Összecsapott konzolport=szemét. Mondom ezt úgy h DS 1-2-t végigjátszottam...
Kiváncsi lennék ha a demoban nem lenne halál után respawn hogy a francba lehetne a barlangban a "bosst" kinyírni, mert én kb 10 másodpercekig maradtam állva ellene...? -
#100 Heroes of Might and Magic 4 érzésem van.
Megváltoztatunk mindent, szuper lesz, imádni fogjátok!
Ez egy szar.
Dungeon Siege 4 - 1 és 2 alapjaira építve. -
foxxi #99 Csak nem érdekel más véleménye, ennyi.
Amugy a "főokoskkal" is csak az a baj, hogy annyit nem tudnak értelmezni hogy ki készíti a játékot, az mit csinált eddig, és ezután mit lehet várni tőle.
Sírjatok csak, ugy is az emberek 85% lewarezolja. Majd a warez megjelenés napján anyázik hogy fagy, bugos stb. Meg mé nincs pecs?!
Én meg jól elleszek vele. Ennyi. Főlősleges ragozni. -
morzsi555 #98 Nyomokban sem találtam benne dungeon siege hangulatot, komolyan mondom az uwe bollos borzalomban több dungeon siege hangulat van, mint ebben. A borzalmas kamerakezelés se segít a helyzeten. Legalább áthozhattak volna zenéket az első részből, az segített volna egy kicsit... -
#97 Annyira nem tűnik rossznak. Bár remélem lesz majd nem-cső pálya is benne, meg titkos rejtvények/helyek mint az első részben. Egy inventory-t meg karakter lapot mutathatna valaki :) Messze van még a munkaidő vége :(
És lehet tippelni, hogy a megjelenéstől számítva hány órán belül lesz olyan mod, ami az ütés után húzott lángszóró csóvát kiveszi de legalább elhalványítja :D -
#96 [...] ez egy 20 perces kedvcsináló, herélt funkiókkal...
Nagyon naiv vagy.
-
#95 Gyors menet tőlem.
-
foxxi #94 Én is végigtoltam. Mint billről, mint gamepadról. Mindkettő jól szerepelt, bár a billnél xar hogy a demó miatt semmit se enged konfigolni. Majd a véglegesben.
Amugy a játék a mai divatos " Anyádat! Ez konzolport!" embereknek nem jön be, ami nem is baj, ez egy akció játék, rpgs!!! elemekkel! Nem rpg! Annak viszont jó ami.
Én nem bántam meg hogy előrendeltem, és várom a teljes játékot. Végig fogom tolni mint bill, mint gamepaddal, de co-op-ban valszeg gamepaddal tolom. Ugy is rég toltam már bármit contorllerrel :)
Szal a sok fikázó ( akik azzal sincsennek tusztába hogy ez egy 20 perces kedvcsináló, herélt funkiókkal ) - ( és nem egyből a pofádba tolják az összes funkciót ) ellenére, nekem határozottan tezstetős. És még jobban várom -
#93 Az most nem tudom, hogy csak a demó sajátossága de nincs gombkiosztás az alapértelmezett meg szörnyű rossz.
A legrosszabb, hogy jobb egérgombon nem a speciális támadások vannak pedig a dio óta ez a minimum totál elcseszett a num gombokat nyomogatni állandoan. -
#92 billentyűkiosztást nem lehet átállítani, se megnézni, az összegyült help üzenetekből kell kibogarászni hogy mi micsoda. innen kiderült hogy egy f gombbal a legfrissebben felvett tárgyra lehet ugrani az inventoryba, így egyszerűbb felrakni, de mehh
a 2. karakternél beragadt a game, nem jött az animáció és a hídnál nem nyílt ki a kapu és újra kellett kezdeni a pályát.. -
Dili Doki #91 akkor vmi mást kell keresnem amíg ki nem jön a skyrim... :((( -
#90 BLÖEEEEEEEE
mi lett ebből a játékból.. ez egyrészt nem dungeon siege, másrészt
interface, inventory stb elviselhetetlen controllerre tervezett. 7 hét!! gombot kell lenyomni hogy egy új tárgyat a karakterre tudjak rakni. és várni amíg nyílnak meg csukódnak a teljes képernyős menük. botrányos túlbonyolítás, valószínüleg minimálisan fognak tárgyak esni az eddigiekhez képest hogy ezt kezelni lehessen.. meg pihenőhelyeken ládikákból
a demo pálya egy cső, beltéri és külső helyszínen is, nincs hova letérni felfedezni, néha egy elágazás zsákutcával.
a harc is rossz, egyszerűen nem érezni jól ahogy sebzést okozol az ellenfeleknek. sok ellenfél sem volt egyszerre.
potion helyett diablo3 féle pöttyöket kell gyűjteni a halottakból.
ez így kb a letöltést sem éri meg kategória, 15 dolláros xbla game szint, hiába néz ki viszonylag jól. -
#89 Nekem egyenlöre inkább rossz érzéseim vannak, teljesen konzolos lett az egész, de nem akarom elvenni senki kedvét probálja ki mindenki.
Sajnos pont a ranger csaj kari nincs benne a demóban pedig engem az érdekelne a legjobban.
-
#88 Én is...
-
#87 Ilyenkor bánom, hogy nem állítottam be a távoli elérést az otthoni gépemre :)
Egyébként milyen? Remélem nem bonyolították túl, hanem megmaradnak a hagyományos hack n slash-nél. -
#86 Sebtiben összedobtam egyet.
-
Dili Doki #85 Munkahelyen kissé nehéz :)))) -
foxxi #84 Kéne egy faxa banner. Nekem még tölti.. pont akkor kezdtem el tölteni amikor kb a másik millió igy csak 30k-val jön a 7Mb helyett :S
Dili Doki: miért nem sasolod meg? :) -
Dili Doki #83 köszi!
Inventory? Skillek? Irányítás? Milyen a cucc a demo alapján? -
-
Dili Doki #81 Véleményt ide! :)))) (esetleg pár screenshotot is légyszi!) Köszi! :) -
foxxi #80 Köszi hogy szóltál! :)
Downloading... -
#79 Steamről én már letöltötem, most probálom ki.
1.5 GB a demó mérete. -
foxxi #78 Várom, várom :) -
#77 Elvileg ma jön a PCs demo. -
#76 Mert már 1 hete kint van majdnem. -
#75 Akkor miért próbálta volna? :) -
#74 Demot valaki próbálta már konzolon?Elvileg holnap jön a PCs. -
#73 Spells and Empowerments Trailer.
-
#72 Ez nagyon jó hír, legalább lesz lehetöség kiprobálni a játékot mert sokmindenben változott az elöző részekhez képest. -
#71 Dungeon Siege III demo available: X360 on May 31, PS3/PC on June 7