550
Dungeon Siege 3
  • BoneDragon
    Elején mikor még nincs segítőd akkor tényleg rohadt nehéz. Még easyn is meghaltam a boszinál vagy 5x... Idegbajt lehet kapni tőle. :) Utána viszont egész jó a nehézség és esküszöm nekem tetszik... Nem lenne ilyen csőpálya akkor 10/9 pontot adnék, de így csak 10/7.
  • csgj
    Jaja, rájöttem végre, hogy a 4-est kell lenyomni a gyógyításhoz. XD Így sokkal könnyebb lett. :-P Persze így is gurulni kell mindenfelé, meg okosan odasózni + szórni egy kis varázslatot (Katarinával vagyok.)
    Szóval most már klasszul megy, és szerintem egész jó játék ez... :-D Nem olyan jó, mint az első Dungeon Siege, de nem csalódtam olyan óriásit. (Egy kicsit azért csalódtam. :-P)
  • Csokis
    Ja, sajna az nincs. Helyett van egy gyógyulási forma (csak Xbox 360-as vezérlővel tudom, hogy mit kell nyomni ahhoz, hogy előcsald, mert azzal játszom), meg a zöld bogyókat kell felvenni. Ez utóbbi lehet az ellenfelek után is, meg amit én csináltam, hogy a hordókat szétütögetem, mert azok is adnak! Ja, meg pénzt!
  • csgj
    Huhh, elég nehéz lett a játék. A demoban nem kicsit egyszerű volt az újraélesztéssel, de most anélkül durva... Főleg azért, mert potion nincs.
  • Csokis
    Ja, hogy még az se volt neked. Ok.
  • sirdond
    "box"
    de átírtam a "support_aspect_ratio_4_3" "true"-ra és így most jó lett
    köszi
  • Csokis
    A C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\Dungeon Siege III mappában van egy user.ini file, amiben szerepel egy default_display_conversion sor. Itt neked az = jel után mi van írva?
  • CalebJoe
    az engine.ini-t próbáld átirni talán
  • sirdond
    ööö, valahogy lehet játszani 4:3-as módban?
    beállítottam 1280*1024-es felbontást, de összenyomja a képet 16:9es arányra, ami elég zavaró
  • MerlinW
    Ahogy írták előttem, WASD-al kell irányítani, nem egérrel. Egérrel csak kattintgass. Forogni sem kell harc közben, oda üt, ahova kattintasz.

Részemről semmi bajom az irányítással.
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, már nagyon ki akarom próbálni ezt a játékot!!!
    A fordításhoz szükséges editorok is megvannak - de mindenek előtt saját szemmel akarom látni, mit műveltek a korábban kedvelt szériával.
  • csgj
    WASD-vel kell irányítani, és úgy egyszerűbb lesz. ;-)
  • CalebJoe
    inkább ez a kamera fordul a karakterhez a gáz, érdekes ez a védekezés, vetődés a Lara Croft-ra emlékeztet.
  • BoneDragon
    Irányítással semmi baj? Ez a kamera kezelés a sírba visz. Aki ezt kitalálta...
  • wedge31
    Kár érte, én vártam ezt a gamet de ezzel az írányitásal feljtös az egész.
  • MerlinW
    Az irányítással szerintem semmi baj. A történet elmegy szódával, viszont a harcrendszer kicsit suta. Mindent összevetve, ha nem is egy "Siege", nem olyan vészes ez, volt már rosszabb is.

Tény, hogy többet várunk egy Obsidian-tól.
  • XeeN
    Minden ua. mint a demóban + akad a hang. Sajnos a bill kiosztást nem lehet megváltoztatni. Save Game működik, a multi nem (warez, GreenLuma-n próbáltam). Ha 2-3 óra után nem unom meg, lehet, hogy a multi miatt megveszem (fix baráti körrel játszom mindig).
  • Ariakus
    Aki esetleg kipróbálta a teljes verziót az írja majd le a tapasztalatait az irányítással és a kamerakezeléssel kapcsoltaban bár lehet , hogy nem igen lehet majd változtatni, fene tudja.
  • Csokis
    Dungeon.Siege.III-RELOADED
  • CalebJoe
    ez mindennek nevezhető csak nem Dungeon Siege-nek azért el lehet szórakozni vele egy darabig
  • BoneDragon
    Lehet azért nem akkora a warezolás, mert nem mindenki chipelteti ki a dobozát.
  • ratgab
    Lényeg a lényeg mindig hamarabb van működő nem legális játék, mint pc-n...
  • grebber
    Konzolra nem kell crack:D
    Senki nem mondott olyat hogy nincs warezolás ott is van majdnem akkora mint pc-n csak hát konzolra ennek ellenére mégis jóval jobbak az eladási számok ezért nem beszélnek jelentős warezról!
  • ratgab
    Box-ra mindig hamarabb van crack mint pc-re! Erről mindig eszembe jut, hogy Konzolon mennyire nincs Warezolás...
  • grebber
    Dungeon.Siege.III.XBOX360-COMPLEX
  • Csokis
    Mivel maga a játék is Steam-es lesz (Steamworks), így természetesen nem!
  • Gabesz026
    Hello!

Steam kivételével le lehet még tölteni a pc-s demot valahonnan?
    Mert most van az E3 és csak a videókat ontják magukból és a demo sehol.
  • BoneDragon
    Tényleg nem rossz a játék csak konzolosítás miatt a kamera kezelés nagyon zavaró, meg a csőpálya. Amúgy egész jó cucc.
  • foxxi
    Én nem mondtam vissza az előrendelésem, még mindig nagyon tetszik ( főleg hogy van benne egy kis FF sugallat - Square :) )
  • Tatyla
    jaja nem rossz ez csak sokan olyan magasra tették a lécet hogy minden szar...
  • csgj
    Jaja, nem volt ez olyan gáz!
  • csgj
    Én is ezért írtam, hogy szerintem villámgyors. Annyi, hogy nem látjuk a karakteren, és nem a megszokott módon működik.
  • Csokis
    Nem volt valami hosszú a demó, de nekem ez kurvára bejött!
  • MerlinW
    Milyen 7 gombot? F és kattint.
  • Avenger
    Konzolon ezt a legkönnyebb használni, meg mobil telefonon(ott láttam ilyen megoldásokat) :D De ez ilyen 5-10 dolláros játékok szintje :(
  • Tibbor
    Az első két részt imádtam, ezzel a résszel kapcsolatban viszont kétségeim vannak.A kamerakezelés valóban frusztráló, a zoom néha ki-beugrál, az inventory-t pedig fáradtságos munkával sikerült használhatatlanná fejleszteniük.Millió és egy inventoryt láttam már, vannak nagyon jól beváltak, miért nem azokból választottak vagy hagyták volna meg a régit?
    Sajnos az év nagy durranásának kikiáltott játékok közül nem ez az első csalódás.
  • Shep
    Használtam de attól még szétkaptak. Egyébként mindegy, nincs már nekem hangulatom az ilyesfajta játékokhoz.
  • csgj
    Kiírja, hogy a teljesben nincs ilyen újraélesztés. Ott majd előző mentéshez tér vissza. Szóval lesz benne nehézség.
  • FSpofon
    Ott már használni kell a skilleket, nem csak kattintgatni.
  • Shep
    Jó volt ez a demo (igaz nem is vittem végig) mert legalább megtudtam ,hogy ez engem nem fog érdekelni pedig az előző két részt végigjátszottam. Mondjuk ezer éve nem játszottam ilyen játékkal de akkor is durva volt ,hogy jöttek a késse huligánok és 2mp alatt levágtak, szinte az egérgombot nem tudtam megnyomni. Jó után feléled és ugyanonnan lehet folytatni de ez ilyet mindig is utáltam, legyen rendesen belőve a nehézség ne pedig ez a félmegoldás szerepeljen benne. Na de mindegy nem jósolok túl nagy sikert a játéknak.