Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felraktam egy xp-t is virtualboxra,de ugyanaz,intró után elszáll
hagyom inkább a francba,gondolom a 64bit a baja
How much can you take,before you snap?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
te most xp-n vagy win7-en próbálod? (32bit vagy 64?)
Ezt nyisd meg!
Ezen az oldalon felülrõl a 6. hozzászólásban található linket töltsd le és csomagold ki a Játék fõkönyvtárának BIN/Raster könyvtárába!
Ezután indítsd a játékot és állítsd a setupban rOPenGL, a hangot pedig DirectSound 3D Software Emulation-re! Így már mûködni fog!!!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem értem, mivel laptopon (XP SP2) meg szépen megy...
gondolom valamilyen program bezavar a háttérben. más ötletem nincs
virtualbox-szal is próbáltam,de az intro után ott is meghal
pedig most már nagyon beleéltem magam
Mert én jelenleg már az uninstall határán vagyok....Egyáltalán nem vágyok vele játszani! Nagy csalódás ez a játék idén számomra...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"The trees move. Do you not see it?"
A másik borzalom ez a célzási rendszer (ebben van egyáltalán valami rendszer)... Egyszerûen soha nem azt sikerül lõnöm, akit kellene... feltéve, ha látnám is ettõl a rendkívül tré kameraállástól! Már sokfajta játékkal játszottam és mindig el tudtam boldogulni, de ez a DS 3 feladja a leckét ezzel az irányítási mechanizmussal!
Sajnos ez a 2 dolog nagyon rányomja a bélyegét a játékra, pedig nem lenne ez szegény egy rossz cucc, csak amikor nem látod, hogy mit csinálsz az eléggé zavaró tud lenni...
Talán még próbálkozom vele, ha észhez tértem az újboli sokk után...
meglátjuk windows 7 alatt hogy fut
"The trees move. Do you not see it?"
valami jó hack and slash engem is érdekelne, de nem igazán találok, a nagyobb nevek közül meg mindegyikkel játszottam már
most igy a DS3 utan rakaptam erre a mufajra ujra, ugyhogy szerintem megnezem a torchlight-ot, titan quest annyira nem jott be a hangulata miatt, D2-vel meg nem vagyok hajlando 800x600ban jataszni 2011-ben😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A használati cuccok között nincs.
Az itemek közt van de úgy nem adja a plussz dolgokat.
Transmute esetén pénz lessz belõle.
Nem rossz játék a Diablo 1 -hez viszonyítva 😊 ,de 314 hozzáaszólás az kicsit durván kevés.
Az új fiókom: DevLupius
bár most kipróbáltam a settlers onlinet és tetszik. egy baj van vele,hogy német :/
esetleg valami ötlet,hogy mit próbáljak ki hasonló témában?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Arab money
a mythos nevû mmo-t próbálta már valaki? esetleg egy tömör véleményt írhatna róla
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Arra van kulon content, vagy a singleplayer vonalat lehet ketten vegigvinni?
az se lenne rossz, ha lennenek random dungeon-ok, ahova le lehetne menni azokkal a karakterekkel, akikkel a single player be lett fejezve.. Valahogy ez nagyon szurja a szemem, hogy a sarga cuccaimat kevesebb, mint egy orat hordtam...😊 jo lenne ha lehetne meg barmit csinalni a magas szintu karakterekkel.