550
Dungeon Siege 3
-
sirdond #390 közepesre osztályoztad,de szerintem nem is nagyon van olyan az idei játékok közül, ami jobbat érdemelne. én hirtelen csak egy ilyet tudok mondani, a portal 2.
bár az is igaz,hogy nem játszottam sok játékkal, de amiket kipróbáltam az mindegyik csalódás volt (pl dragon age 2, fable 3)
szóval csak azt akarom mondani,hogy bár a régiekhez képest sehol nincs ez a ds, de a mostani mezőnyben még így is kiemelkedik :( -
ratgab #389 Katarinánál meg a puska a nyerő és a heartseeker, vagy valami ilyesmi képesség... pisztolyokat csak akkor használtam, ha nagyon közel voltak (shotgun hátrébb tolta egy-egy lövés esetén a támadókat)! -
#388 *extra xp a tököm, deed. -
#387 még egy kérdés, azokhoz akik visszautasítgatták jutalmakat: az megvan hogy Raven's Rill-ben kapsz egy +5 will-t adó deed-et, de később is jár ilyen? konkrétan Foundry-ban vagyok most, van lehetőség visszautasítani, de Katarina szeretni fog ha nem teszem, ami nekem jó - ezért kérdezem lesz-e még később esetleg deed ami extra xp-t ad visszautasítgatásért? -
#386 próbálgattam az elején, nekem baromira nem jött be - első kis gyújtogatása finoman szólva békafingot sem én (főleg Spinning Kick-hez képest), Fire Jackal jó, de nincs rá különösebben szükség, Pillar of Fire megint jó, csak azt meg trükkös célozni, mert nem követi az ellenfelet, és kell neki idő amíg eltolja.
ezzel ellentétben emberformás Spinning Kick ász, Spear Hurl(?) dettó nagyot csíp, mondjuk tudni kell használni, Fall from Heavens meg instakillel simán egy bazinagy csapatot, csak jól kell becélozni. na meg minden csapatra hat, sokat talál el egyszerre, sokat critel, és ugye mivel critből jön vissza focus... szóval érted.
tűzformából én gyakorlatilag Pillar of Fire-t használom, de azt elég sokat, mert tényleg szépet tud csípni, meg ugye alap támadást, mert aranyos, és nem verik szét közben a buksid
hozzáteszem: lehet ha Lucas/irl ismerős tankol, akkor lehet tápság tűzforma, de nekem így alapból nem jön be. -
ratgab #385 Végére értem! Végén azért a bossharcnál majdnem lepadlóztam... Azt hittem, hogy vége közben még volt 30 perc... Viszont a végső boss nagyon jól nézett ki!
Összességében ez a játék egy közepes volt számomra... Valószínűleg soha a büdös életben nem fogok vele újra játszani. Dungeon siege-hez meg nem sok köze volt (lore-on kívül)! -
#384 Anjali jó tűzformában is, csak tudni kell használni. Én szinte soha nem használom már ember formában, legalábbis nem szándékosan... :D -
#383 Katarina tipikus "late game badass" - az elején megteszi, de nem kimagasló, végére viszont... már leírtam, na. pofátlanul erős lesz.
amúgy annyira nem lehet sajnos megítélni: a gép Anjali-t pl pocsékul használja - teljesen mindegy mire gyúrsz, folyton tűzformában próbál vele nyomulni, ami pedig... nos, közel sem olyan jó. élő játékos kezében pedig Anjali egy tömeggyilkos - ember formájának mind3 képessége iszonyatosan pusztító, tűzforma meg ott van arra, ha távolról akarsz lövöldözni/kiteolni, valamint Pillar of Flame igen hatékony. na meg ha magas crited van (nekem perpill 46+%) és megfelelően vagy talentolva, akkor folyamatosan stunol, és szinte soha nem fogy ki focusból.
mondjuk gép Katarina-t se nagyon tudja használni - folyton kutyust idézget, miközben aktuális harc várhatóan durván 10 másodpercig fog tartani -
ratgab #382 Sajnos nem! Elkezdtem Katarinával (eredetileg mind a négy karakterrel el akartam kezdeni, csak hogy lássam, hogy melyik a szimpatikus), de a többivel már nem... annyira megtetszett ez a puskával lövöldözés, hogy most már így tolom végig!
De legalább a társak teljesítményéből meg lehet ítélni, hogy melyik milyen: Mágus csákó nem tetszik egyáltalán, Anjali nagyon durva sebzéseket tud bevinni, Harcos figura meg igencsak törékenynek tűnik szegényke (legalábbis amikor társként mellettem volt elég sűrűn padlózott)!
A véleményem így a játék vége felé (Stormridge-t csinálgatom, Királynőnél már voltam!), hogy ez egy közepes hack & Slash szerű Rpg (botrányosan rossz kamerával), előző részek minőségét még hírből sem tartalmazza, 1 végigjátszásnál többet nem ér (bányákkal már eléggé teleszaladt a tö..köm, baromi unalmas és monoton volt már a végére!) -
#381 Nem tudom mennyire figyeltetek a részletekre, de a játékban van azért a 2. részre is utalás.
A "Lelkek Folyója" például többször is előkerül. -
#380 Egy gépen lehet coop-ba nyomni vagy csak neten? -
#379 Nekem régóta van - de nincs állandóan csatlakoztatva a gépre [sok játék pont miatta hülyül meg]. De, este majd rádugom, megnézem, úgy hogy áll kézre az irányítás.
-
#378 Akinek van felesleges 8k-ja az vegyen egy wired xbox360 joy-t. Baromi jó az irányítás, bár ez nem meglepő. Elég sok játék támogat helyből gamepadot, ami konzolport esetén várható is. Szóval hosszú távom nem pénzkidobás az egész. -
sirdond #377 és leesett az állad :) -
ratgab #376 Csak folytattam én is... Most értem Stonebridgebe! -
#375 Soloban nem nyomtam de úgy látom, hogy ugyanaz a story vonal coopban is mint soloban. Alapjáraton minden párbeszédet a host dönt el a többiek csak javasolhatnak dolgokat. Elég sz*r, hogy muszáj egy képben lennünk, tehát ha mind2 kimegyünk a kép két szélére akkor beakadunk :D. Amúgy full jó, megcsinálunk minden mellék küldit. Most vertük le a mocsárban azt a sámánt. -
farferi #374 Megvan, bocsi csak csata kellett
-
farferi #373 Nem találom a gombot amivel félre tudnék gurulni.Megmondaná valaki? -
#372 coop milyen, meselj mar kicsit?
a fo sztorit viszitek, vagy kulon questek vannak, avagy csak mentek a nagyvilagban? -
sirdond #371 lol,nem.rossz téma, bocs. -
ratgab #370 Ez most Dungeon Siege? -
sirdond #369 ezt most nem értem, kijelöltem 15 recruit-ot meg a general-t,hogy vegyenek be egy falut, de mire odaértek csak 4 recruit maradt + a generális, de így meg simán kikaptak és most elbuktam mindegyiket...
de hova lett az a maradék 11 katona? útközben megálltak,vagy mi? új general-ra meg persze nincs pénzem,úgyhogy ebből lehet,hogy újrakezdés lesz -
#368 Valóban elég buta game, ha nem lenne coop valszeg nem is erőltetném. Pár óra alatt megszokható a kamera és az irányítás így egész jól elvagyok/unk vele. -
ratgab #367 Olyan videóbeállításokat és hangbeállításokat próbáltál, mint amit leírtam? Kompatibilitást átállítottad (ha ez segít nekem is ati kártyám van és a 11.5-ös driver van fent... játék alatt a felbontás 1280x1024 32 bit!) -
unusual #366 Sziasztok. Tudna valaki segíteni abban miként tudnám teljes képernyősre rakni a játékot? -
#365 Eltévedtek volna a konzolosok? -
#364 nincs is ekkora tér kb. Engem a kamera és a csőben mozgás dühít. Összességében buta lett a game. -
#363 Ez igaz, kicsit szokni kell.
Kerülve a spoilert korábban nem olvasgattam a topikban - lehetséges Dungeon Siege-s távolságra kizoomolni a III. részben?
Nem kicsit zavaró, hogy minden ilyen közel van.
Az egérgörgős megoldás ideig-óráig jó csak, mert a játék kaotikusan visszazoomol. Full HD-ban nem kicsit zavaró, hogy ennyire közel van.
Tehát, ilyen távolságra vágyom:
-
sirdond #362 mindegy,feladom
kipróbáltam mindent, de nem tudom működésre bírni -
#361 Így van. Jobb egérgombbal egy leheletnyit jobb a kamera kezelés. Én is azzal tolom. -
#360 en a WASD-t alig hasznaltam.
Leginkabb a jobb egergombot tartottam folyamatosan nyomva, es ugy kozlekedtem, valamint a kamerat neha korrigaltam az A-D gombokkal.
a skill-eket is egerrol toltam (a billentyuzet 1-3 gombjait rabindeltem Setpoint-ban az eger gombjaira).
szamomra nem volt olyan rossz, dehat: izlesek es pofonok. -
#359 Tegnap este én is elkezdtem játszani vele. Anjali-val.
Nagyon az elején vagyok, de egy valamit le kell szögeznem: A kamera kezelés botrányosan szar.
Hiába módosítottam a beállításokban a képernyőszél irányítás érzékenységét, hiába igyekeztem elsősorban WASD-vel haladni - a játék folyamatosan hányinger keltő módon 'rángatja' a kamerát.
A hátizsák (anglomániákusoknak: inventory) szokatlan - majdhogynem idegesítő -, de azért van ötlet is benne. Csak a nyitási animációt felejthették volna el!
Ja, és a fordítása a játéknak pofon egyszerű!
Csak ezekkel a hosszú magyar ékezetes magánhangzókkal van baja: őŐ, űŰ - helyettük rövidet használok.
-
#358 de, hallottam, en is, hogy van valami mod amivel barmilyen felbontasban lehet jatszani, viszont azzal nem lehet a battlenet-en keresztul tolni - jobban utananezni meg lusta voltam:)
de hogy legyen on-topic is: a DS3 nem olyan hosszu, en pentek este kezdtem el jatszani, es hetfo delutanra mar be is volt fejezve. nem toltam egesz napokat, ugyhogy szerintem kevesebb, mint 10 ora a vegigjatszas.
A kamerahoz hozza lehet szokni szerintem. Nekem sem tetszett sokszor, de 1 ora utan mar teljesen jol tudtam kezelni. Erdemes vegigjatszani, ha nem var tole az ember sokat, akkor jo szorakozast nyujthat. -
#357 megint egy gyors kérdés azokhoz akik Anjali-val tolják/vagy már végig is játszották:
Hurl Spear begyújtó cuccát érdemes inkább kigyúrni, vagy Inner Warmth azonnali gyógyítását?
perpill ezek között vacillálok, egyik sem tűnik túl jó választásnak, mert előbbi legtöbb ellenfelet azonnal megöli (bár ettől függetlenül lehet szép nagyon sebez gyújtó része), utóbbi pedig még maximumra fejlesztve is csak 10% hp-t tölt vissza azonnal (meg ugye 50%-ot 30 sec alatt), szóval ööö... passz h melyik lenne a nyerő. -
#356 Amúgy kipróbáltam. Hát. Nem sokat játszottam vele. Teljesen más mint az előző részek.
Nem is tudom, lezulásra jó talán de... Mást vártam azért.
Azért még lehet kijátszom. Van aki már végig tolta, hogy kb milyen hosszú? Megéri-e? :D -
#355 Nem adtak ki rá egy felbontás növelő bizbaszt? Mintha valami rémlene, mert régebben az 1-el is toltam (nem a megjelenésre gondolok most) és valahogy megoldottam hogy nagyobb felbontásban futott. -
#354 még nem volt azota idöm játszani vele, de majd vmeik nap megint nekiülök :) -
#353 Atim van. :) Próbálj más drivert. -
sirdond #352 áááá nem igaz már,de mi a franc baja van?
mindent úgy csináltam,ahogy le van írva és mégse
ati kártyám van,talán ez nem tetszik neki. nektek? -
#351 Nekem win7 64 bitem van és semmi bajom vele. Nálad lesz a gond.