Dungeon Siege 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Elején mikor még nincs segítõd akkor tényleg rohadt nehéz. Még easyn is meghaltam a boszinál vagy 5x... Idegbajt lehet kapni tõle. 😊 Utána viszont egész jó a nehézség és esküszöm nekem tetszik... Nem lenne ilyen csõpálya akkor 10/9 pontot adnék, de így csak 10/7.

Jaja, rájöttem végre, hogy a 4-est kell lenyomni a gyógyításhoz. XD Így sokkal könnyebb lett. :-P Persze így is gurulni kell mindenfelé, meg okosan odasózni + szórni egy kis varázslatot (Katarinával vagyok.)
Szóval most már klasszul megy, és szerintem egész jó játék ez... :-D Nem olyan jó, mint az elsõ Dungeon Siege, de nem csalódtam olyan óriásit. (Egy kicsit azért csalódtam. :-P)
Ja, sajna az nincs. Helyett van egy gyógyulási forma (csak Xbox 360-as vezérlõvel tudom, hogy mit kell nyomni ahhoz, hogy elõcsald, mert azzal játszom), meg a zöld bogyókat kell felvenni. Ez utóbbi lehet az ellenfelek után is, meg amit én csináltam, hogy a hordókat szétütögetem, mert azok is adnak! Ja, meg pénzt! <#vigyor>

Huhh, elég nehéz lett a játék. A demoban nem kicsit egyszerû volt az újraélesztéssel, de most anélkül durva... Fõleg azért, mert potion nincs.
Ja, hogy még az se volt neked. Ok. <#eljen>

"box"
de átírtam a "support_aspect_ratio_4_3" "true"-ra és így most jó lett
köszi

How much can you take,before you snap?

A C:\Users\felhasználói név\Documents\My Games\Dungeon Siege III mappában van egy user.ini file, amiben szerepel egy default_display_conversion sor. Itt neked az = jel után mi van írva?

CalebJoe
az engine.ini-t próbáld átirni talán
ööö, valahogy lehet játszani 4:3-as módban?
beállítottam 1280*1024-es felbontást, de összenyomja a képet 16:9es arányra, ami elég zavaró

How much can you take,before you snap?

MerlinW
Ahogy írták elõttem, WASD-al kell irányítani, nem egérrel. Egérrel csak kattintgass. Forogni sem kell harc közben, oda üt, ahova kattintasz.

Részemrõl semmi bajom az irányítással.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Hú, már nagyon ki akarom próbálni ezt a játékot!!!
A fordításhoz szükséges editorok is megvannak - de mindenek elõtt saját szemmel akarom látni, mit mûveltek a korábban kedvelt szériával.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

WASD-vel kell irányítani, és úgy egyszerûbb lesz. ;-)
CalebJoe
inkább ez a kamera fordul a karakterhez a gáz, érdekes ez a védekezés, vetõdés a Lara Croft-ra emlékeztet.
BoneDragon
Irányítással semmi baj? Ez a kamera kezelés a sírba visz. Aki ezt kitalálta...

wedge31
Kár érte, én vártam ezt a gamet de ezzel az írányitásal feljtös az egész.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

MerlinW
Az irányítással szerintem semmi baj. A történet elmegy szódával, viszont a harcrendszer kicsit suta. Mindent összevetve, ha nem is egy "Siege", nem olyan vészes ez, volt már rosszabb is.

Tény, hogy többet várunk egy Obsidian-tól.

[merlinw.org]

XeeN
Minden ua. mint a demóban + akad a hang. Sajnos a bill kiosztást nem lehet megváltoztatni. Save Game mûködik, a multi nem (warez, GreenLuma-n próbáltam). Ha 2-3 óra után nem unom meg, lehet, hogy a multi miatt megveszem (fix baráti körrel játszom mindig).

Aki esetleg kipróbálta a teljes verziót az írja majd le a tapasztalatait az irányítással és a kamerakezeléssel kapcsoltaban bár lehet , hogy nem igen lehet majd változtatni, fene tudja.

Dungeon.Siege.III-RELOADED

CalebJoe
ez mindennek nevezhetõ csak nem Dungeon Siege-nek azért el lehet szórakozni vele egy darabig
BoneDragon
Lehet azért nem akkora a warezolás, mert nem mindenki chipelteti ki a dobozát.

Lényeg a lényeg mindig hamarabb van mûködõ nem legális játék, mint pc-n...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Konzolra nem kell crack😄
Senki nem mondott olyat hogy nincs warezolás ott is van majdnem akkora mint pc-n csak hát konzolra ennek ellenére mégis jóval jobbak az eladási számok ezért nem beszélnek jelentõs warezról!

Next PC upgrade: 2022

Box-ra mindig hamarabb van crack mint pc-re! Errõl mindig eszembe jut, hogy Konzolon mennyire nincs Warezolás...<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Dungeon.Siege.III.XBOX360-COMPLEX

Mivel maga a játék is Steam-es lesz (Steamworks), így természetesen nem!

Hello!

Steam kivételével le lehet még tölteni a pc-s demot valahonnan?
Mert most van az E3 és csak a videókat ontják magukból és a demo sehol.
BoneDragon
Tényleg nem rossz a játék csak konzolosítás miatt a kamera kezelés nagyon zavaró, meg a csõpálya. Amúgy egész jó cucc.

Én nem mondtam vissza az elõrendelésem, még mindig nagyon tetszik ( fõleg hogy van benne egy kis FF sugallat - Square 😊 )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Tatyla
jaja nem rossz ez csak sokan olyan magasra tették a lécet hogy minden szar...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

<#eljen> Jaja, nem volt ez olyan gáz!
Én is ezért írtam, hogy szerintem villámgyors. Annyi, hogy nem látjuk a karakteren, és nem a megszokott módon mûködik.
Nem volt valami hosszú a demó, de nekem ez kurvára bejött! <#eljen> <#taps>

MerlinW
Milyen 7 gombot? F és kattint.

[merlinw.org]

Avenger
Konzolon ezt a legkönnyebb használni, meg mobil telefonon(ott láttam ilyen megoldásokat) 😄 De ez ilyen 5-10 dolláros játékok szintje 😞

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Az elsõ két részt imádtam, ezzel a résszel kapcsolatban viszont kétségeim vannak.A kamerakezelés valóban frusztráló, a zoom néha ki-beugrál, az inventory-t pedig fáradtságos munkával sikerült használhatatlanná fejleszteniük.Millió és egy inventoryt láttam már, vannak nagyon jól beváltak, miért nem azokból választottak vagy hagyták volna meg a régit?
Sajnos az év nagy durranásának kikiáltott játékok közül nem ez az elsõ csalódás.<#rinya>

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Shep
Használtam de attól még szétkaptak. Egyébként mindegy, nincs már nekem hangulatom az ilyesfajta játékokhoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Kiírja, hogy a teljesben nincs ilyen újraélesztés. Ott majd elõzõ mentéshez tér vissza. Szóval lesz benne nehézség.
FSpofon
Ott már használni kell a skilleket, nem csak kattintgatni.

Arab money

Shep
Jó volt ez a demo (igaz nem is vittem végig) mert legalább megtudtam ,hogy ez engem nem fog érdekelni pedig az elõzõ két részt végigjátszottam. Mondjuk ezer éve nem játszottam ilyen játékkal de akkor is durva volt ,hogy jöttek a késse huligánok és 2mp alatt levágtak, szinte az egérgombot nem tudtam megnyomni. Jó után feléled és ugyanonnan lehet folytatni de ez ilyet mindig is utáltam, legyen rendesen belõve a nehézség ne pedig ez a félmegoldás szerepeljen benne. Na de mindegy nem jósolok túl nagy sikert a játéknak.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Pont most fejeztem be én is. Szerintem jó lett, de elsõ ránézésre: Mi ez bakker, fable felül nézetbe?!
Kamera kezelést szokni kell, mert elég fura, sõt zavaró (gondolom konzol miatt)... Amúgy teljesen rendben van. Egy próbát megér.

Látom nektek nem jött be... :-/ Hááát, én mondjuk jól elszórakoztam vele. :-P Szerintem hangulatos, stílusos, kellemes játék így a demo alapján. Az irányítást tényleg szokni kell, de WASD-vel egész jól lehet navigálni. Az elsõ egy-két perc emiatt fura volt (meg a kezelõfelületet is meg kellett szokni), de aztán belejöttem, és a végére igazán megtetszett. Sajnos már tényleg nem teljesen DS (Engem kicsit a pisztolyok zavarnak. Az új Fable-k után ez lesz a szokás??), de egy kis újítás nem mindig gond.
Ha nem is "best game of the year" lesz, attól még jó játék az eddigiek alapján. (Ja, és szerintem villámgyorsan lehet az inventoryban ügyködni.)
grebber
Engem nem érdekel milyen, magyarítható vagy sem?<#banplz>

Avenger
Na megnéztem ezt a demot. Mit is mondjak, a legnagyobb hibája, hogy szar az irányítás 😊 Megcsinálhatták volna a bal gombbal az ütést és a mozgást is, mert ez így idegesítõ és nehezen használható, fõleg ha harcban "célpontot" szeretnék váltani. A másik az inventory kezelés... ilyen megoldás a telefonomon lévõ játékokban van, ahol nincs egér. De Pc-n nem tudom miért kellett ez, csak nem a konzolok miatt?
Ezen felül még a jellegtelen fegyverek, meg kasztonként más loot említésre méltó. Inkább lõtték volna be a stat követelményeket.
A csõszerû pályák még kibírhatóak lennének, ha lesz majd sok mellék csõ( 😄 ), meg néhány titkos járat.

Nagyjából ennyi, ha az egérgombok kezelését kijavítják akkor már játszható amúgy. De ebben a formában Dungeon hunter 2 szebb grafikával 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

+1

Én is utálom a bloom-ot. Witcher 2-ben ki is kapcsoltam és szebb is lett.

Hát ez így bukta lesz kedves Obsidian!!! Ezt benézték! Dungeon Siege-nek nyoma sincs! Kamera örjítõen, borzalmasan rossz! Célozni magától céloz a karakter, nem arra üt, amerre én akarom. Inventory jó... Szintlépés érthetetlen és érdektelen! Grafika... Engem Titan Questre emlékeztet megszórva 3 tonna Bloomal (miért ragaszkodik ehhez sok fejlesztõ, mikor szerintem egy szar grafikai feature, minden úgy világít tõle, mint a karácsonyfa...)!

Gondolkodom rajta, hogy egyáltalán egy letöltésre pazaroljam-e a sávszélemet.... Nagy csalódás a Demó alapján! Vannak pillanatai, de ez akkor is kevés a mai világban...

Tanulságos volt a Demó!

Rage47
most néztem meg... marad a diablo3ra várakozás
Ne már... Annyira rossz lett??? Ránézek már én is...

wedge31

Ez a demó nagyon kelett mert anyáznék rendesen ha csak megvétel után derült volna ki, hogy az obsidian megint hozza a szokásos formáját...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

sparrow35
Végigjátszottam a demót, és nem tudok jót mondani a grafikán kívül, a harcrendszer gagyi az irányítás gagyi, kamerakezelés vicc. Összecsapott konzolport=szemét. Mondom ezt úgy h DS 1-2-t végigjátszottam...

Kiváncsi lennék ha a demoban nem lenne halál után respawn hogy a francba lehetne a barlangban a "bosst" kinyírni, mert én kb 10 másodpercekig maradtam állva ellene...?

I want to be a mighty pirate ever!