550
Dungeon Siege 3
-
#230 Más stílus, de...
1997-től játszom, de például a Tomb Raider-ben sem volt térkép...
Az új részekkel még nem játszottam [de, szerintem, azokban sincs térkép].
Szerintem, sok játéknak épp a lényegét öli meg a térkép.
Máskor meg ugye az lenne a minimum, hogy legyen és jól működjön.
A Dungeon Siege-sorozatot például térkép nélkül - én! - nem tudom elképzelni.
-
#229 Tenyleg ? EOB, Ultima ? Hat meg a commodore 64-es szoveges kalandjatekokban.
Ne butaskodjal mar, nem 1980-t irunk es a jatekok kovetelmenyei megvaltoztak. Jah igen akkor nem volt terkep a jatekban, de azert vettek hozza az ujsagokat, mert abban volt, szoval meg ez sem teljesen fedi a valosagot. -
#228 Mindjárt sírva fakadok, buta Hack and slash lett a Dungeon Siege sorozatból is. -
demeron #227 Nem tom, én nekem Katarina van amióta lehetett, és 25-30%-n áll kb.. -
sirdond #226 engem az érdekelne,hogy valaki teljes influence-t kiépített már valamelyik companionnal? csak deed jár érte,vagy valami más is esetleg? -
sirdond #225 először én sem tudtam,hogy mi van, aztán rájöttem.
'c' ott 'abilities' és ha ráviszed egy csík jelzi,hogy mikor lesz meg az empovered verziója. jó sokat kell használni -
demeron #224 Ja, fasza ezt akartam kérdezni, én vagyok béna, vagy bug? Anjil a karim már mondtam, és Archonra gyúrtam rá, Immolation-t, és a Pillar of Fire-t toltam fel sebzésre, castolom agybafőbe, de nincs empowered skill:) Ezek szerint csak várni kell.. -
sirdond #223 lehet bebugolt nálam, vagy nem tudom.
amikor választani lehetett,akkor arra mentem,hogy nem pusztítom el és most open a quest,azzal,hogy döntsem el mi legyen a szívvel. de most már meghagyom, hátha később jó lesz
végre sikerült megszerezni egy skill empovered verzióját,jó sokára :D -
#222 Számomra az év csalódása, hol van ebben a második rész csodaszép tájainak varázsa, a hatalmas, izgalmas harcok, a rengeteg rejtett ládikó, meg fejtörők, a változatos összeszedhető tárgyak(loot)? Ez a játék egy elfuserált paródiája lehet csak az első két résznek... Sírnék legszívesebben, csak ciki :S -
#221 Majd pont egy 13-ast mintáznak le... -
demeron #220 Én is arra gondoltam, hogy nekik lehetne adni, de ezek szerint akkor nem, mert Katarina velem volt, és ő azt mondta nem kéne elpusztítani. -
sirdond #219 rajah-t én is elengedtem,adott érte egy deed-et,azon kívül eddig semmi. gondolom majd a végjátékban lesz jelentősége
a szívet nem pusztítottam el, de így meg nincs befejezve a küldetést. nem tudom,hogy később még jó lesz e valamire. azt hittem a mocsárban az első embereknek kell majd,de nem.
én lvl20 vagyok és most értem a frostspire mountain-hez -
#218 Catherinát Angieről mintázták, szal megeshet a dolog. -
#217 Ugyan már! Még szép, hogy nem :) -
#216 Anjali arca nem hasonlít Olivia Wilde-ra ? Róla mintázhatták a karaktert,mint pl Mass Effectnél ? -
#215 Szerencsére még lesz Grim Dawn meg Torchlight 2 és ugye a Dio 3 is kész lesz csak valamikor, egyébbként tényleg kár ezért a frencsájzért. -
demeron #214 Elnézést sok írásért, aki játszik, Rajah-hal mit csináltatok Raven's Hillbe? Kiváncsi vagyok következményekre. Én elengedtem. Meg a Manson-ba szívet van aki nem pusztította el? -
demeron #213 Egyszerűen zseniális ahogy, Katarina is lő, egyszer egyik fegyver majd másik, majd kettő egyszerre, Anjali meg ugyanúgy Archon formába kezéből, és visszaváltozik amint beér városba vagy beszél valakivel. -
demeron #212 Egyszerű ha aktiv questet használod és R-rel mutatja merre van quest. Nem tom, hol tartasz, de sokszor előfordul bemész valahová, pl. Raven Hill-be, és kijössz, elmész chapterhouse mellett arra már nem olyan vidék mint volt mikor onnan jöttél, kicsit "átalakul", ezért az valamennyire segít.
Jelenleg Kaari Passnál vagyok, most alakítom vissza elülső ajtaját Ibsen-nek, Lvl 16.
Hangulata egyébként ami legjobban elkapott. -
sirdond #211 én is osztom a véleményed.vannak hibái,de egész élvezhető a játék,jó a történet, a hangulat, a zenék,hangok. a steampunk stonebridge meg egyszerűen zseniális.
az irányítást már megszoktam, így nem is zavar,térkép nekem annyira nem hiányzik,mert úgy is fokozatosan megyek és mindent felfedezek.
-
#210 A demó amúgy a játék első mozzanatait tartalmazza, vagy mix volt? -
#209 Most már az irányítást megtanultam :D és tetszik nekem is. Nagyon j szerintem. Grafika, történet, lore, az egyes questek, helyek designja stb.
A térkép hiány is gáz szerintem, annak ellenére hogy anno magam is kockás spirálfüzeteket rajzoltam teli térképekkel. Csak akkor nem volt sok tennivaló (sem sok játék) és idő volt rá. Igaz érdekesebb is volt.
Annyit minimum megtehettek volna, hogy kis térképen homályosak azok a részek ahol nem jártam.
Nehézség is nagyon el van találva szerintem. (Hardcore-on játszom.)
Mostanra már csak egyedül a tárgyak grtafikai megvalósításával nem vagyok kibékülve és a kamerakezeléssel. De elfogadom, ez van. A többi azért ellensúlyozza...
Dragon Age 2-t meg félbehagytam, annyira szar. Pedig az Origins egyik legjobb volt a műfajában. Elszarta a Bioware :( -
demeron #208 Érdekes mert én is egyébként már jó ideje várom, és nekem nem csalódás. Jó vannak hibái, de attól független nekem tetszik képi világ, történet sem annyira rossz, és lore is van bőven, hack and slash-től nem várva. Elég annyit mondanom mostanában semmivel sem tudtam többet játszani 1 óránál, ezt meg másfél napja játszom. Ízlések és pofonok. Térkép meg ilyen nyalánkságokkal nem tudom egyáltalán van értelme-e foglalkozni, mert nem tudom játszottatok-e már old-school game-l. EOB, Ultima stb. Ott hol volt olyan? Mégse sírt senki. Annak örült ami van, nem annak ami másban benne van. Nekem így is tetszik, bár kétlem annyira mégegyszer végigjátszam, de már mint mondtam kellemes kikapcsolódás. Sőt megközelítem, jobban tetszik mint DA2. Az ami nagyobb csalódás volt nekem, mint ez. Hang meg akkor akad legalábbis nálam ha task-switchelek, olyankor szokott "megbolondulni", de újabbal helyreugrik. -
#207 Obsidian pc support = zéró... -
demeron #206 Biztos lesz valami, de a játék elvileg meg sem jelent még.. -
Ariakus #205 +1
Egyébként nem ígértek ezekre a hülye hibákra vmi patch-et? -
#204 Mint úgy az egész. Milyen amúgy? Bocs, ha ennyire negatív vagyok, de annyira vártam ezt a játékot és 2011ben egy indítófile nem került az asztalra és nincs benne uninstall.. nincs billentyűkiosztás, használhatatlan kamera, akad a hang és még 500 dolog, hogy merték ezt kiadni? -
#203 Oda lő, ahol a kurzor van.
Más. Kipróbáltuk a multit... használhatatlan.. -
#202 Ez a játék az utóbbi pár év legnagyobb csalódása, adtam neki még egy esélyt és megint ki kellett lépnem mert annyira szar. -
#201 hogy kell azt csinálni hogy mindig arra lőjön amerre én akarom ne az ellenkező irányba? -
#200 Működik gond nélkül. -
sirdond #199 lucas a legjobb tank, én azokra pakoltam,amivel életet leechel, meg több sebzést ad. fejből most nem tudom a neveit.
egyébként nekem is rakott a steady aimre katarinanál,de ez tuti,hogy bug -
#198 Az kizart, hogy nincs jelzes, hogy a karakter mit viselhet es mit nem.
Ugyanis az item ikonjaban megjelenik a karakter feje amit viselhet, ha pedig nem viselheti, marad a fekete hatter.
Amugy valaki irta, hogy a masodlagos karakterek mint Anjali felruhazasa automatan tortenik, ez nem igaz, ugyanis ugyanugy fellehet rajuk aggatni a cuccokat, sajatkezuleg az Equip ablakon belul.
Az WASD iranyitas pont jo. :DD
A hianyosagok pedig: nincs terkep, nem adhatok ki egyedi parancsok a kovetoknek, tul kozeli a kamera.
Ezen kivul ami nem tetszik, hajaz a sok mostani MMO-ra a kivitelezes meg a menuk is szinte a WoW kategoria. Nem ertem miert kell ilyen fos iranyba elmenni a mostani jatekoknak. -
#197 aki Lucas-t csapattársként használja, hogy fejlesztette? látom h nagyon szereti a lelkem az kard+pajzs stílust használni, szóval gondolom az a nyerő nála, na meg Wind Shear kitápolva kétkezesből, de ezen kívül mit hasznos neki választani?
btw másnál is lett a semmiből 3 pont talenteknél a legelsőn (Katarina esetén Steady Aim)? nálam mind főkarakternél, mind Anjali-nál (bár nála csak 2) került rá pont, anélkül h elköltöttem volna - bár gondolom bug, ugye azért mégse felejtsük el ki a fejlesztő -
#196 Kis hogyan kell coopzni ( nem teszteltem )
Na megvan hogyan is kell multizni.
- Kell hozza Steam igy regisztrálj egyet, ha már van és esetleg van rá vásárolt game, ajánlatos új accountot készíteni.
- Töltsd le ezt. http://www.2shared.com/file/5I67FIRN/steam_api.html
- Majd másold bele a Játék könyvtárába írd felül a régit.
- Szerkezd a következő fájlt steam_appid.txt a benne lévő számot cseréld át erre 39230.
- Stema indítása, Add non steam game majd kiválasztod a Dungeon Siege 3 exe-t
- Belépés a játékba, majd Find game s violá ha mindent így csináltál mennie kell, mi így oldottuk meg és tökéletesen megy.
-
#195 meg lehet valahogy mondani csapattagoknak, hogy "tankolj, te szerencsétlen lángoló idióta?" perpill Anjali a társam (és Katarina-val nyomom) és kicsit idegesítő, hogy lövöldözi a kis szánalmas tűzgolyóit, ahelyett h védené nemesebbik felemet -
Reg5 #194 Ezt komolyan kérdezed? -
#193 Jah es ha ramentel a pontokra nyomd meg az E billentyut -
#192 Ra kell menni a menteshez a mentespontokra, a minimapon kek kis tollnak jeloli a jatek es portal szeru kinezete van. -
Ariakus #191 Hogy kell a játékban menteni? Mert ha Esc-et nyomok akkor csak load game-t látok.