Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval most már klasszul megy, és szerintem egész jó játék ez... :-D Nem olyan jó, mint az elsõ Dungeon Siege, de nem csalódtam olyan óriásit. (Egy kicsit azért csalódtam. :-P)
de átírtam a "support_aspect_ratio_4_3" "true"-ra és így most jó lett
köszi
How much can you take,before you snap?
beállítottam 1280*1024-es felbontást, de összenyomja a képet 16:9es arányra, ami elég zavaró
How much can you take,before you snap?
Részemrõl semmi bajom az irányítással.
[merlinw.org]
A fordításhoz szükséges editorok is megvannak - de mindenek elõtt saját szemmel akarom látni, mit mûveltek a korábban kedvelt szériával.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Tény, hogy többet várunk egy Obsidian-tól.
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Senki nem mondott olyat hogy nincs warezolás ott is van majdnem akkora mint pc-n csak hát konzolra ennek ellenére mégis jóval jobbak az eladási számok ezért nem beszélnek jelentõs warezról!
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Steam kivételével le lehet még tölteni a pc-s demot valahonnan?
Mert most van az E3 és csak a videókat ontják magukból és a demo sehol.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Sajnos az év nagy durranásának kikiáltott játékok közül nem ez az elsõ csalódás.<#rinya>#rinya>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Kamera kezelést szokni kell, mert elég fura, sõt zavaró (gondolom konzol miatt)... Amúgy teljesen rendben van. Egy próbát megér.
Ha nem is "best game of the year" lesz, attól még jó játék az eddigiek alapján. (Ja, és szerintem villámgyorsan lehet az inventoryban ügyködni.)
Ezen felül még a jellegtelen fegyverek, meg kasztonként más loot említésre méltó. Inkább lõtték volna be a stat követelményeket.
A csõszerû pályák még kibírhatóak lennének, ha lesz majd sok mellék csõ( 😄 ), meg néhány titkos járat.
Nagyjából ennyi, ha az egérgombok kezelését kijavítják akkor már játszható amúgy. De ebben a formában Dungeon hunter 2 szebb grafikával 😄
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Én is utálom a bloom-ot. Witcher 2-ben ki is kapcsoltam és szebb is lett.
Gondolkodom rajta, hogy egyáltalán egy letöltésre pazaroljam-e a sávszélemet.... Nagy csalódás a Demó alapján! Vannak pillanatai, de ez akkor is kevés a mai világban...
Tanulságos volt a Demó!
Ez a demó nagyon kelett mert anyáznék rendesen ha csak megvétel után derült volna ki, hogy az obsidian megint hozza a szokásos formáját...<#nyes>#nyes>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Kiváncsi lennék ha a demoban nem lenne halál után respawn hogy a francba lehetne a barlangban a "bosst" kinyírni, mert én kb 10 másodpercekig maradtam állva ellene...?
I want to be a mighty pirate ever!