Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"
How much can you take,before you snap?
BOSS-oknál meg jó a tûzteleportálgatás, dodge helyett, addig a sakál, meg a társunk lerendezi a BOSS-t, persze az sem árt, ha mi is lõjük tisztességgel. Nem probléma.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igazabol szerintem annyira nem eletbevago, hogy mire tesz az ember, volt par skill, amit nem hasznaltam, azokra nem tettem egyaltalan, a tobbire meg volt boven pont.
Ugy ereztem, hogy inkabb a felszerelestol fugg, hogy mennyire tulelo a karakter: ahogy irtam korabban, voltak bossok ahol nagyon sokat szivtam, de az utolso resznel, amikor mar lehet tudni, hogy lassan vege a jateknak, az egyik miniboss dobott Lucasnak egy sarga kardot, a masik meg egy sarga vertet. na innentol kezdve siman vegigvert mindenkit, lenyegesen nagyobbakat vagott, igy az utolso boss is elsore lement.
Amugy nem ertem, hogy miert csak a jatek vegen adja be ezeket az itemeket. Mert tok jo, hogy megkaptam oket, meg jol is neznek ki, de kb fel orat hordta a karakter, aztan vege lett a jateknak...
Ja, meg vendornak sem lattam sok ertelmet, talan egyszer vehettem valamit.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
puskára kigyúrt Katarina-val toltam, iszonyat táp lesz a végére (#280), ellenben a tárgyak gyûlölik - szinte semmi ejjdetáp cucc nincs agility-vel, és az neki nagyon kell...
btw aki "kétkezes" stílusban tolja Katarina-val - az mennyire használható? elején próbálgattam, annyira nekem nem jött be (piciket csípett), utána mennyire tápolódik fel? puskával én részemrõl meg voltam elégedve, már az elején se gyenge, késõbb meg szimplán pofátlan, mondjuk meg kell tanulni elgurulni <#nevetes1>#nevetes1>
végérõl meg annyit, hogy...
finálé is szépen kidolgozott, tetszett, ahogy konkrétan elmesélik h mivel mi történik - megint szokatlan hack'n'slash játékoktól, de üdítõ volt.
Gent amúgy csak akkor kattan meg (gondolom én), ha Gunderic Manor-t elpasszolod, egyébként átköltözik oda - legalábbis nálam ez lett a finálé egyik mozzanata.
még annyit, h közel sem tipikus Obsidian játék - ha nem tudtam volna, azt hiszem rá se jövök, fõleg az alapján, h rendesen be van fejezve és hozzá szinte bugmentes <#gonosz1>#gonosz1>
Egyre jobban és jobban tetszik, pedig én nem is játszok sokat! XD
Farmer szobra:
És a koporsója:
én életben hagytam és a végén a mesélõ mondja,hogy tárgyalás elé állították, elítélték,de nem halálra, hanem az idõk végezetéig abba a barlangba zárták,ahol a királynõ is volt. meister wulf-ot nem választották meg polgármesternek, mert azt választottam,hogy gent a legionnál maradjon és így a legion megerõsödött, hála a tudásának, de idõvel megõrült és újra a causewaybe ment. rajah és az archonok csatlakoztak a legiohoz anjali vezetése alatt. a királynõ nagyon rövid idõ alatt egyesítette a birodalmat. a küklopszok egyenrangú polgárok lettek.
ennyi jut eszembe, de volt még sok dolog, mert percekig ment a történet. egyébként nagyon folytatás szagú a dolog
En megoltem Jeyne-t, nem tudom, vajon mas lett volna a vegen a tortenet, ha eletben hagyom?
Flintlock Fury képesség empowered verziója megeszik 2 power gönböt, viszont bazinagyot sebez - ami már eleve szép és jó lenne, de hozzá van egy talentje, ami szintenként 5% powert ad vissza minden crit után... és Flintlock Fury-vel rengeteget lõ. és rengeteget critel.
gyakorlatilag már 2-3 pontos talenttel ott tart az ember, hogyha tömegbe/nagy dögökre lõ, szimplán *nem fogy ki powerbõl* <#vigyor1>#vigyor1>
cyclops-okat így öltem, egy sorozat, halott, nekem semmi bajom, power ugyanúgy maxon. bossok? 2 sorozat, dettó nem csökkent semmi.
gusztustalanság <#hawaii>#hawaii>
nekem a játékmenettel sincs bajom, nem egy open world game, de ennek ellenére élvezetes és nem a mai divatos pályafelbontás van,hogy "mész egyenesen-cut scene-mész egyenenesen megint-cut scene-..."
szerintem ez is hozzátett egy kis pluszt a játékhoz.
a kezelés az elején fura volt,de hamar meg lehet szokni. a skillek jók, én katarinánál fõleg a kétkezes fegyvert használtam, de a végére rájöttem,hogy a másik stance is simán használható,ha az elejétõl arra gyúrsz, de az is igaz,hogy sokkal mikroigényesebb.
viszont azzal,hogy mindegyik karaktert te fejleszted kicsit elvettek az újrajátszhatósági faktorból.
tárgy rengeteg esik és jól variálható,többféle karaktertípus is kialakítható. gondolok itt a agility-will balance-ra,nagyobb dps vs több és nagyobb kritikal
korábban írtam,hogy nem ment az endgame fight és többször újra kellett kezdenem, nos az még nem az endgame fight volt 😄 arra gondolok,amikor elõször ütközöl meg jeyne-nel,de körülötte energia mezõ van és jönnek a mobok ezerrel. na az katarinával valami kegyetlen volt, kicsi, zárt terület,rendesen megszenvedtem még így normálon is. utána a harcok viszonylag könnyûek voltak, talán egyszer haltam meg
viszont az endgame fight, a corrputed creator ellen 😮 aztakurva, leesett az állam amikor elõször megláttam. szerintem kurva jól eltalálták,bár kíváncsi vagyok,hogy fighter karakterrel hogy lehet megölni, biztos nem egyszerû.
összeségében azt mondom,hogy simán élvezhetõ kis játék ez,csak nagyon rövid. nekem 13 óra volt, minden quest és lvl23. a történet nagyon jó lett, a játékbeli döntések a végefõcímet befolyásolják.
ahogy alattam is írta valaki, csak az irányítás miatt szerintem kár lenne kihagyni. ja és gyakorljátok a dogde-olást, a vége felé nagyon kelleni fog, fõleg katarinával 😊
A játéknak meg tényleg van egy egész kellemes hangulata. Jó a zene, jók a párbeszédek és maga a történet is egész jó.
Hát igen, vannak olyan játékok amelyek a legelején elég gyatrák és utána pedig beindulnak, na ez az a kategória.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Nagoyn tetszik, hogy minden skillnek a fejlesztését két egymásnak ellentétes módon lehet elvégezni, úgy hogy késõbb is választható a másik, csak ugye 5 "slot" van a fejlesztésre és azok telítõdnek. Komolyan mondom néha töröm a fejem, hogy most mi lenne a jobb 😄
Tipikusan az a játék, amirõl ha valaki elsõ "pillantásra" véleményt mond lexarozza, aztán sokadik vizsgálatra rájön, hogy szinte zseniális 😄
valamint... nyugodtan dõlj le, csapattársad feléleszt, és 50% hp-n folytathatod pofozkodást.
Baromira nem érdekli, hogy lóg a belem, bacik benyomni az aurát.
Amúgy nincs teleportálási lehetõség? Mindenhova gyalog kell menni?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az irányítást meg lehet szokni, nehogy már az tántorítson vissza bárkit is! :-P
Ja, és még egy jó hír! Vannak döntések, és befolyásolják a késõbbi eseményeket!!! A duma is egész sok hack and slash játékhoz képest, a történet jobb, mint a régebbi Dungeon Siege-eknél. Megváltozott a játék, és nem a régi (örültünk volna egy olyannak természetesen), de így is remek lett. ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyértelmûen a konzol gépek, az azokra fejlesztõk, és az azokra játékokat igénylõk/vásárlók okolhatók a mai, modern játékok "elbutulásáért".
Arab money