550
Dungeon Siege 3
-
#30 Német nyelvű előzetes! -
#29 GamesCOM Képek -
#28 2 kép
Az egyik aminek van is értelme.De ez alapján megkérdezném mit néztek ami csodaszép.
Cinematic Trailer Ilyeneknek mi értelme! -
#27 Dungeon Siege 3 - Beszámolók szerint csodaszép
-
#26 hát mondjuk a kotor1-et már nehéz lenne überelni szerintem! a második rész szerintem nagyon össze lett csapva (mind technikailag, mind tartalmilag)
de mivel STAR WARS-RPG hiánypótló, így azthiszem ezektől a kis apróságoktól el lehet tekinteni... -
#25 Hm kicsit sem gúnyos beszólás:
"Jó ötlet volt jövőre, a Diablo 3-mal szembeállítani a játékot. Sikeres visszatérés lesz." -
#24 mind2 game iszonyú fapados volt -
#23 Nálam:
NWN2 - nem játszottam még vele
KoTOR 2: 8/10 - szigorúan az 1. rész fényében. [Nem mellesleg, egymás után játszottam velük.]
-
#22 NWN2 10/10
KOTOR2 10/10 -
#21 Az NWN2-vel nem volt semmi gond. -
#20 remélem én is - nem ártana már kicsit pozitívan csalódni a termékeikben
bár arra van esély h az tényleg jó lesz, főleg úgy h a Fallout 2 két designere is azon dolgozik... meh, hátha. -
#19 KotOR 2 az előzményhez képest még viszonylag elfogadható lett - ha nem KotOR lenne a címe, akkor kifejezetten jó kis játék is lehetne, de ugye az a fránya első rész, nos... maradjunk annyiban, h nem sikerült felnőni az elődhöz - csak elfelejtették befejezni, és gyakorlatilag kidobtak a játékosok elé egy félkész terméket, szóval arra inkább a béta fázis vonatkozik. bár Kreira karaktere azért afölött is ott tornyosul mint az "elbaszás árnyéka"...
NWN 2 meg noshát... még ha el is felejtünk bármiféle elvárásokat, akkor is szimplán pocsék lett, unalmas klisé karakterekkel - tiefling tolvaj? tééényleg? sorcerer csaj aki kattant és szeret felgyújtani dolgokat? hogy ez mennyire eredeti! törpe harcos? hívjátok Spielberg-et, ezt neki is látnia kell! - megfejelve falkaparóan pocsék és fájdalmas történettel, de még az egész atmoszférája is elcseszett lett. ritkán van olyan h úgy döntök valamivel nem hajlandó tovább játszani, eltüntetem minden nyomát a gépemről, rituálisan örömtánc közepette elégetem a dvd-it, max öblögetek kicsit kloroformmal hogy az emléke is eltűnjön, de az NWN 2 kiharcolta magának ezt a "megtisztelést" -
Zenszkij #18 Megjelenési dátum 2020 LOL. Volt értelme megnyitni :). -
#17 De utáltam azt a mocsaras részt ahol bolyongtam mindig
Nagyon jó játék szeretem ezt a Hack n Slash stílust bár az 1 jobb volt mint a 2.
Remélem az új fejlesztő is tesz majd a játékba ilyen gondolkodtató feladványokat mint amilyen például ez volt, meg hasonlókat.
-
#16 Miért a Kotor 2 és a NWN 2 is el lett cseszve? NOT! -
#15 gpg sem csinált túl sok minőségi játékot a ds1 után, mindegyik után kereshettek új kiadót. -
#14 az első résszel játszottam, azt nagyon szerettem. jó hangulatú játék, nagyszerű zenével, akkor viszonylag újnak számító fejlődéssel. a második sajnos már kimaradt :(
kár, hogy más fejlesztő kezébe került, így egy kicsit tartok tőle. -
Fidolorous #13 a New Vegassal minden bizonnyal majd megváltozik ez a vélemény.. -
#12 Hát, majd meglátjuk...
-
#11 "...egyik legfontosabb újítása a négyszemélyes co-op mód lesz." nemhogy második részben is megvolt ugyanez? legalábbis legszebb emlékeim szerint mintha akartuk volna lan partyn tolni, csak pont eggyel többen voltunk...
mindenesetre Obsidian = előre rettegek, ijesztő h egy ilyen jó neveket felsorakoztató stúdió hogy tud ennyire mindent elbaszni. bár már hallottam olyan véleményt, miszerint ők jó játékokat gyártanak, kár h béta fázisban adják ki őket... -
#10 :DDDDDDD -
Indigo #9 Topikot nyitok, tehát vagyok! -
#8 Ha más nem teszi nyitok én ,ezért vagyok ! -
#7 kösz a holnapi sört
fogadtam délután hogy te nyitod ezt a topikot :D -
#6 Csak hozzák az 1 és a 2 színvonalát!! -
#5 Ez jó :D Bár hogy konzolra is hozzák várható a butulás :( Remélem hozza első rész szabadságát. -
#4 Szuper! Kiváncsi vagyok rá.
Nálam az első rész volt a nyerő, azt toltuk sokat lanban. -
donoki #3 régebben sokat toltuk lanba a 2-t :D -
#2 Végre valami finomság lol. -
#1 Érkezik a Dungeon Siege 3!
Folytatódik a Dungeon Siege sorozat, ám ezúttal új a fejlesztő.
A Gas Powered Games helyett az Obsidian lesz a Dungeon Siege 2 folytatásának felelőse. A kiadást a Square Enix vállalta magára, és a Dungeon Siege 3 immár nem csak PC-re, de PS3-ra, és Xbox 360-ra is készül.
A Dungeon Siege 2 után jópár évvel játszódód folytatás egyik legfontosabb újítása a négyszemélyes co-op mód lesz. Ezen kívül az Obsidian ígérete szerint a játéktér is reagál majd döntéseikre, azaz egy végigjátszás során biztosan nem láthatunk mindent. Megjelenési dátum egyelőre nincs, se egy árva kép. Érdekességként talán annyit érdemes megjegyezni, hogy ezzel a projekttel az Obsidian visszatér a jól megszokott kerékvágásba, azaz megint egy már meglévő sorozathoz gyártanak folytatást. Reméljük az új projekt miatt a New Vegast sem hanyagolják azért.
Forrás + képek:Gamestar