Dungeon Siege 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyébként nekem is rakott a steady aimre katarinanál,de ez tuti,hogy bug
How much can you take,before you snap?
Ugyanis az item ikonjaban megjelenik a karakter feje amit viselhet, ha pedig nem viselheti, marad a fekete hatter.
Amugy valaki irta, hogy a masodlagos karakterek mint Anjali felruhazasa automatan tortenik, ez nem igaz, ugyanis ugyanugy fellehet rajuk aggatni a cuccokat, sajatkezuleg az Equip ablakon belul.
Az WASD iranyitas pont jo. 😄D
A hianyosagok pedig: nincs terkep, nem adhatok ki egyedi parancsok a kovetoknek, tul kozeli a kamera.
Ezen kivul ami nem tetszik, hajaz a sok mostani MMO-ra a kivitelezes meg a menuk is szinte a WoW kategoria. Nem ertem miert kell ilyen fos iranyba elmenni a mostani jatekoknak.
btw másnál is lett a semmibõl 3 pont talenteknél a legelsõn (Katarina esetén Steady Aim)? nálam mind fõkarakternél, mind Anjali-nál (bár nála csak 2) került rá pont, anélkül h elköltöttem volna - bár gondolom bug, ugye azért mégse felejtsük el ki a fejlesztõ <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
Na megvan hogyan is kell multizni.
- Kell hozza Steam igy regisztrálj egyet, ha már van és esetleg van rá vásárolt game, ajánlatos új accountot készíteni.
- Töltsd le ezt. http://www.2shared.com/file/5I67FIRN/steam_api.html
- Majd másold bele a Játék könyvtárába írd felül a régit.
- Szerkezd a következõ fájlt steam_appid.txt a benne lévõ számot cseréld át erre 39230.
- Stema indítása, Add non steam game majd kiválasztod a Dungeon Siege 3 exe-t
- Belépés a játékba, majd Find game s violá ha mindent így csináltál mennie kell, mi így oldottuk meg és tökéletesen megy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
nincs térkép hát igen.
eladásnál a kis képecske segít, ha a karaktered ott van jobb oldalt akkor tudod hordani, ruhák késõbb változatosabbak lesznek.
Meg meg az se lenne rossz, ha a felvett questeket megkulonboztetne szinekkel vagy barmivel, mert mar nem egyszer volt, hogy gyalogolnom kellett jo sokat csak mert epp valami joval erosebb questet kezdtem el csinalni, aztan mehettem vissza, mert kb eselytelen volt..
- irányítás, kamerakezelés (WSAD-vel is élvezhetetlen) Sokszor akadok el, mert össze-vissza dobálja a kamerát és forgatja, miközben haladnék az ellen elöl.
- térképen nem lehet látni, hogy hol jártam, hol nem
- nincs is teljes térkép
- nem tudom megállapítani, hogy az eladásnál stb., hgoy most akkor mit viselhet a karakter és mit nem
- kidolgozatlan inventory, barbibaba ruhák (mind ugyanúgy néz ki)
stb, stb, stb.
Egyébként design, grafika tetszik. Kicsit még szoktatom magam, hátha...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Hat azert eleg sokszor megizzadok a bossoknal. Volt amelyikkel szerintem egy orat probalkoztam, mire sikerult legyozni - itt gondolkoztam el, hogy nem jol osztogattam el a pontokat, en vagyok a bena avagy a jatek nehez?
majd véleményeket kérek, ki mivel/kivel zúzza, mennyire táp aktuális hõs, milyenek segítõk, ilyenek, hadd informálódjak mind én, mind mások <#fogmosas>#fogmosas>
A játékélmény meg... hú, most már egyre jobb! Tényleg, nekem nagyon tetszik! Van benne elég sok duma is, a sztori bejön, a hangulat is jó. Kellemes fantasy, pörög is rendesen. Társsal meg még jobb az egész! Szóval nem kell szekálni a játékot, egészen klasszra sikeredett! :-D
Játék nem akad, 1920*1080 mindem max, kivéve árnyékok, és azért gépemre ráférne egy felújítás.(Intel 6600, HD4670, 3 g ram)
Ellenben nem kicsit bugos, nem art ha surun mentetek.
Peldaul meg szinte el sem kezdodott a jatek es nem tudtam bejutni Odohoz, mert nem nyilt ki a bejaratnal a racs, ami akkor aktivizalodik, amikor az elso zold targyat felvesszuk a kapu elotti osszecsapas utan.
Kezdhettem egy uj jatekot miatta, mert igy nem tudtam tovabbjutni. 😄
Én Gunderic Manorba vagyok csak, Anjali a karakterem. Nincsen gond a játékkal nekem se grafikailag, se zeneileg, mármint bugszinten értem.
May the force serve you well!
en nem jatszottam az elozo reszekkel, igy osszehasonlitasi alapom nincsen.
kivancsi vagyok, a multiplayer milyen lehet - valaki probalta mar?
Azt szeretném megkérdezni ,hogy hogyan lehet tört játékkal multizni?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
nekem is tetszik, az irányítás tényleg egy kicsit gázos, de simán hozzá lehet szokni és már egyáltalán nem zavar. egyetlen dolog ami zavar,hogy a health potionok túl gyorsan tûnnek el, de eddig csak egyszer haltam meg,az élõhalottaknál. ezzel a résszel kapcsolatban lenne egy kérdésem:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a lore-ok gyûjtögetéséért lehet majd kapni valamit? egy deed-et esetleg?
én normálon kezdtem el,de egyáltalán nem nehéz szerintem,így simán élvezhetõ.