550
Dungeon Siege 3
  • Noodlee
    Mi arra a megoldás, ha éppen fél hulla vagyok, és a következő brigádot már nem tudom lenyomni? Potit ugye már nem lehet venni. A követőm tud gyógyító aurát, de azt persze csak harcban használja, akkor is csak szökőévben 1x.
    Baromira nem érdekli, hogy lóg a belem, bacik benyomni az aurát.
    Amúgy nincs teleportálási lehetőség? Mindenhova gyalog kell menni?
  • csgj
    Jól van! :-)
  • ratgab
    Megfogadom a tanácsod és adok neki még 1 esélyt!
  • IMYke2.0.0.0
    Egyre jobban vágyom a játékra!
  • demeron
    Egy egy quest, egy helyszín és nagyon változatossak, minden helyen új szörny új aláfestő zene, karakterek is lényegébe egyediek, pl. Katarina beszólásai jók, sokszor hozzáfűznek, bár mondjuk játék elején ez sem jellemző. Úgy kb. Raven's Hill még gyatra, talán azért mert az a szokásos fantasy feeling egy kis város problémákkal, de onnantól kezd alakulni.
  • yesname #265
    Egyetértek. Az a baj a játékkal, hogy a szokatlan irányítást és hülye kamerakezelés, meg egyéb hiányosságok miatt sokan első 30-60 perc után eldobják és nem találkoznak azzal, ami a játék lényege: hozzáillő zenék, hangok, váltrozatos helyszínek, történet, lore, hangulat. Én is így álltam hozáá, hogy na ezt elcsezsték, de rá kellett jönnöm, hogy jó játék lett ez összességében.
  • demeron
    A kristálybarlang és a mechanováros is eszméletlen, nagyon ott van, zene sem rossz, hangulatilag nagyon üt. Questek sem annyira elcsépeltek.
  • csgj
    Fú, nekem egyre jobban tetszik! :-DD Komolyan, akiknek nem jött be a demo, szerintem adjanak esélyt a teljesnek! A történet egyre érdekesebb, a helyszínek változatosak (a causeway hihetetlenül klassz lett!!!), a zene nagyon kellemes, a szörnyek is jók (az is csúcs, amikor a pókok lejönnek a fákról, elég hátborzongató) (vagy ott vannak a vízi szörnyek is, nagyon tetszenek :-D).
    Az irányítást meg lehet szokni, nehogy már az tántorítson vissza bárkit is! :-P
    Ja, és még egy jó hír! Vannak döntések, és befolyásolják a későbbi eseményeket!!! A duma is egész sok hack and slash játékhoz képest, a történet jobb, mint a régebbi Dungeon Siege-eknél. Megváltozott a játék, és nem a régi (örültünk volna egy olyannak természetesen), de így is remek lett. ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    Fenébe, jó lenne már játszani vele... :)
  • csgj
    Na, megnéztem. Kaptam érte. :-D
  • csgj
    Á, már nem emlékszem. XD Régen volt. :-/
  • Csokis
    Pedig már nagyon várom, hogy lefordítsd!
  • IMYke2.0.0.0
    Az "eredeti" topikban direkt nem állok egyik oldalra sem [illetve igyekszem kerülni ezt], mert akkor ugye jön a flame... Így is jön, de próbálok mindenkit mederben tartani.

Egyértelműen a konzol gépek, az azokra fejlesztők, és az azokra játékokat igénylők/vásárlók okolhatók a mai, modern játékok "elbutulásáért".
  • FSpofon
    remélem majd ha megkapod az elkerülhetetlen csalódást, akkor az eredeti topicban segítesz leugatni a konzolosokat, hiszen ez miattuk történt meg.
  • IMYke2.0.0.0
    Én nekiállnék - a sorozatiság miatt is.
    [Bár, tartozom az első rész kiegészítőjével, de ami késik...]
  • IMYke2.0.0.0
    Sajna, még nem tudtam "megvenni" - pedig programok már megvannak a munkához.
  • sirdond
    na eljtutottam a végéig, endboss fightnál vagyok és katarinával kegyetlen szar. bár lehet,csak azért,mert már fáradt vagyok, majd holnap újra, ma 3ból nem sikerült
  • Calver
    aki Katarina-val tolja: milyen képességeket használtok? én most tartok ott, nem nagyon tudok már mire pakolni szintlépésekkor - puskánál mindkét sebző cucc kigyúrva, átkot nem nagyon használom (hamarabb meghalnak ellenfelek minthogy megérje), defenzívek közül meg gyógyító/életszívó és sebzésnövelő móka is kimaxolva, pisztoly meg gyakorlatilag csak dísznek van, és tippem sincs következő pontot hova rakjam
  • MerlinW
    A játék minőségét tekintve csodálkoznék, ha valaki lefordítaná..:)
  • grebber
    Na magyarítás hol tart mikorra lesz készen?
    Mert már elkezdeném a játékot igazán!
  • demeron
    igen, hogy megfejtetted a fej rejtvényét. +2 agi
  • Calver
    aha... én körbenéztem, de az istennek sem találtam meg... viszont nem is baj, a tippelgetés zseniális, játék legjobb párbeszéde eddig
    ha megtalálod, és azzal mész be, azért is kapsz deed-et?
  • Sir Quno Jedi
    Simán meg. Egyik teremben van egy titkosajtó/fal.
  • demeron
    meg 2 helyen is, egyik feljebb egy másik szobában ki kell nyitni az egyik könyvespolcot, másik meg odébb ha követed hangod másik irányba még manor elején, és jön a szellemcsaj elindulsz kifelé miután adja questet letámadnak, és a kinyilt nagyobb szobában asztalon a könyv
  • csgj
    Igen, egy titkos szobában van a jelszó. :-D Egy könyvespolcot kell elmozdítani. ;-) Szerintem az a Gunderic Manoros rész tök jó volt. :-)
  • Calver
    szemben van egy egyik szobában a kulcs.
    és ha már itt tartunk... Gunderic Manor-ban meg lehet találni valahol a jelszót? mert én addig tippelgettem ("Frak Attack!") amíg beengedett az... ööö... "arc".
  • Ariakus
    A játék eleje nagyon lehangoló és elég nehéz volt de most, hogy megvan a segítőm így már mindjárt jobb minden. Nagyon jó dolog, hogy őt is ugyanúgy lehet fejleszteni mint a saját karakteredet plusz még cuccokat is adhatsz rá.
  • demeron
    szembe vele van egy szoba másik oldalt, egy papír asztalon és egy test annál a kulcs
  • Calver
    pont azután csatlakozik hozzád egy követő
    ha jól tippelem karakterfüggő hogy ki, Katarina-val Anjali-t kapod, Anjali-nál asszem Lucas jön (demo alapján), többi passz.
  • LSC
    valaki emlékszik esetleg hogy tudok bemenni a zárt ajtón ahol skull of norrick -ot kéne felvenni a kriptában?
  • Noodlee
    Valami követőt mikor lehet összeszedni?
    Valami spellcaster bringát kéne lenyomnom egy barlangban, de túl izmos nekem a kicsike így egyedül. Az összes questet megcsináltam, ami volt, már csak ez van hátra, de nem igazán megy a dolog :P
  • Kicsirigo
    bocs nem ide
  • Kicsirigo
    Nem kéne minden fasznak admin jogot adni az IRAM szerverre többek között Snornak se mert ideggyenge szegény.
  • MerlinW
    "és nincs benne uninstall"
    Steames játék.. csak töröld a könyvtárat.
  • csgj
    A Dungeon Siege mindig is hack and slash játék volt. Nekem legalábbis eléggé annak tűnt...
  • demeron
    Persze egyértelmű. és eltértünk témától, ez pont olyan amit másodikra ha végigtól az (!) akinek tetszik, később fogja valószínű. Van aki meg egyszer se fogja. Ott a pont.
  • Jakuza001
    Ezek azok a jatekok amibe kell. Nem egy teljes map amiben le van irva, hogy hol mi van, hanem egy olyan terkep, ami mas jatekokban is ugy mukodik, hogy amerre nem jartal, az ki van takarva a'la "fog of war".
  • demeron
    +ezért nincs olyan mint "azokban", 6szor végigjátszod még is találsz vmi újat..
  • demeron
    Lehet, de nem kell mindent ember segge alá rakni, akkor mi élvezet van játékban? Manapság már ember hurrog ha egy játékban nincs felkiáltójel quest adó feje felett? Térképen nem jelzik hova kell menni? Nem rágják szájba mit kell csinálni? Ezek csak arra jók egyszer végigjátszd és 1 hónap múlva aztse tudd játszottál vele.. 20-30 játékóra..
    Nézd meg Morrowind-t, és Gothic 1-2-t, ha újabbakat akarsz. Oblivion már raklap szar TES3-hoz képest.. Elbutított majomság.

• IMYke2.0.0.0
    Jézusom, a "térkép" szó bekebelezte a hozzászólásomat! :)