7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    a megjelenésig ki kell találnom valamit, nekem a kettő boxon van meg és bxra hamarabb fog kijönni. Itt az albiban csak wifis net van (ami amúgyis is elég szar), a boxba meg nincs wifi vevő
  • Piszkos  Fred
    Inkább a call of duty felé húz. Nézz róla youtubeon egy videót, én még nem láttam hasonlót :D
  • 38tibi38
    Szerintetek milyen multi lesz hozzá? MMORPG módú vagy esetleg ilyen call of duty s?
  • Atkamon
    Egyenlőre nem jelentettek be más várost. Nem is biztos, hogy lesz másik, mert Róma meg akkora lesz, amekkora még egyik AC játékban sem volt.
  • Dead
    Rómán kívül lesznek más városok? És mik?
  • MerlinW
    2x akkora lesz a bejárható terület mint az AC2-ben, miért ne lehetne olyan hosszú?:)
  • f4ember
    De valószínűleg nem lesz olyan hosszú játékideje, mint a sima AC2-nek volt.
  • Dead
    Hát a gameplayben valami oltári idióta játszik. Itt üvöltöztem, hogy "menjél már" "ott van", szurkoltam neki meg minden. Erre 2 pap közül kinyírja a békésen járókelőt, mikor mellette 1 méterre a célpontja kivégez valakit és nem veszi észre. Komolyan felidegesített

Ezt leszámítva a multi hatalmas jó lesz.
  • HidaRaidon
    hopsz, a link lemaradt valamiért:P LINK
  • HidaRaidon
    Új trailer és gameplay-ek! KATT
  • NHLFAN
    ez egy Hot Toys figura.az ára olyan 150 200 dollár lesz ha megjelenik
  • MerlinW
    Ez olyan, mint a GTA. GTA3, Vice City, San Andreas, GTA4. Mind teljes értékű játék volt.
  • elitehun
    Gondolom ezért is adták neki azt a nevet hogy Brotherhood és nem 2.5 :P
  • Atkamon
    Heh, ez érdekes, régebben ők nevezték AC 2,5-nek a játékot, merthogy folytatja a sztorit, teljesen különálló lesz, de nem új korszakban fog játszódni. Ezért még nem akarták AC 3-nak nevezni.
  • elitehun
    Ubi: A Brotherhood nem az Assassin's Creed 2.5
  • ratgab
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Őszintén gratulálok hozzá. Pont erre gondoltam én is (miután leírtam a hozzászólást), hogy az informatika,az megy. Nem akartalak vele bántani, csak leírtam az észrevételem. Én nem ilyen irányban próbálkoztam (bróker), mint te. Neked bejött, aminek én szívből örülök, nekem nem. De talán a mostani munkahelyemen (immár 1 éve vagyok itt) megtalálom a helyem. Ilyen az élet! :-D

A fentebbi spoiler nem a játékra vonatkozóan tartalmaz információkat, csupán MerlinW-nek a vállalkozásra vonatkozóan. Offért elnézést, be is fejeztem az offolást.
  • MerlinW
    OFF

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    7 éve működöm, 11 embert etetek, nekem nem kell magyaráznod:) Semmi forradalmit nem csinálok. Informatikai cég. Jól megy. Ész, talpraesettség, szakmaismeret, kommunikáció, emberismeret, kapcsolatszerzés. Ennyi kell hozzá.
  • ratgab
    Bocs az offért!

A játék pc-s változata még mindig 2010 november 16-ára van beírva az amazonon.
  • Atkamon
    Jó, nem kell ide off... Patrice elment hosszú szabadságra, mert megteheti, meg meg is érdemli. Pont.
  • ratgab
    Légy vállalkozó és halj éhen(kb ez a véleményem a vállakozásról)!

Mindenki csak akkor legyen vállalkozó, ha bombabiztos módot lát a vállalkozásból származó megélhetés biztosításának (Biztosítók, Brókercégeknél vállalkozni = öngyilkosság, anyagi csőd: tapasztalatból mondom) Ha forradalmi és igencsak jövedelmező ötleted van vállalkozz, ellenkező esetben ha nem vagy rákényszerítve az Isten szerelmére ne csináld. Ne feledje senki, ha vállakozol nem kapsz fix fizetést és ha nem is keresel egy forintot sem, még akkor is fizetni kell a járulékokat, TB, Nyugdíj.
  • MerlinW
    Légy a magad ura, légy vállalkozó, akármi, és annyi szabidőd lesz amennyit akarsz/csinálsz magadnak:) Napi közhely: Mindenki a saját életének kovácsa:)
  • Atkamon
    lol:D Captain Obvious :D
  • tommygear
    na jó haggyuk
    nektek mondani vmit...
  • elitehun
    Igen mivel nem mindenkinek van olyan jó munkája mint neki ^^
  • tommygear
    csak közöltem h nem mindenki teheti ezt meg, ajjj
  • Atkamon
    Hát igen, de szerintem elég egyértelmű, hogy ő nem átlag munkás... Elég egyértelmű volt ez a kijelentésed, mi más miatt tehetné meg?...
  • tommygear
    jó de lássuk be egy átlag munkás nem nagyon tehetne ilyet, hogy na jó akkor most nem dologozok x ideig :)
    egy évbe van 1 hónap szabadsága oszt cső
  • MerlinW
    Miért? Mindenkinek jár a szabadság:)
  • elitehun
    Ha befejezte az AC brotherhood-ot engem nem is zavar ha pihen az AC 3-ig legalább jobb munkát fog végezni ^^
  • tommygear
    pénze miatt teheti meg csak
  • elitehun
    Távozása előtt mindent befejezett az AC designere
  • syberia2
    jaja
  • Atkamon
    Hát ez nem éppen White/Black Edition-ös figura... Ez egy 250-300 dollár körüli cucc. Rohadt jól néz ki.
  • syberia2
    :))
    Fent lesz az oldalán is szerintem
  • tommygear
    beszkenneled oszt linkeled is
  • syberia2
    volt már? AC2 bábu
    Ez azt hiszem nem a White/Black editionos, hanem valami játékbaba:))
    Amúgy a holnapi PCgurut megvenni, lesz AC: B-ről teszt!
  • MerlinW
    Nem tudom hol olvastad, de nem kell minden tlhinni. AC egy erősen sztori orientált sorozat, inkább a multi az ami utólag jutott az eszükbe. Maga a történet pedig már papíron van az első rész fejlesztése óta, egészen a harmadik részig.
  • elitehun
    A szint az megvan
  • syberia2
    :)))
  • Piszkos  Fred
    Tanulhattál volna az előző hibádból, tesódat meg agyonverhetné már valaki.