7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#381 Akkor mit mondasz az activision-re? -
#380 már az AC 1 is 2007 őszén jelent meg boxra, PCre csak 2008 tavaszán. -
#379 Hát, igazából annyit kell teniük, hogy vlahogy titkosítják a kódokat, amikkel továbbenged a játék... De hallottam olyat is, hogy olyan DRM lesz, hogy ezek a kódok mindig változnak, szóval ha egyszer kiszeded őket, akkor nem fognak másodszor is működni... Ha ezzel kezdenek valamit, akkor nem tom hogy fogják feltörni... Skidrow is csak ezeket a kódokat használta, nem szedte le a DRM-et. -
syberia2 #378 valaki kitalálta hogy DRM nekünk rossz, de miért is lenne az? Szerintem semmi baj vele, de a 3. részre már csak kifejlesztenek valami jobbat... -
#377 jó több fogy arra, de az ubin kívül nem sokan csinálják ezt a pofátlanságot
crysis 2 is késik oké, de ott legalább az összes platformra, ezek meg csak szopatják a népet a drm-től kezdve -
#376 Hát... Az eladások azt mutatják, hogy JÓVAL több fogy konzolon, szóval arra adják ki először... ilyen egyszerű. Én is PC játékos vagyok, dehát ez van... -
#375 haggyukmár ezt az álszent dumát, hogy a pc-sek a rosszak mert ettől hányingerem van
konzolon úgyanúgy van warez, ne mondja nekem senki, hogy ott más gondolkodásmód van és mindneki veszi sorra a játékokat -
#374 Aki warezolni akar annak tökmindegy mikor jön.PC-sek lennének fer-ek akkor máshogy lenne! -
#373 ja
csak utána ne csodálkozzanak, hogy lewarezolja majd mindneki, ezek után énis
még tavaly elnéztem, oké, de hogy ugyan azt eljátszák pontról pontra már pofátlanság
csak egyszer lenne fer a pc-sekkel az ubi, de nem -
#372 Mivel a konzolból jön nekik a zsé egyértelmű,hogy azt adják ki előbb amivel tömhetik a zsebüket.
-
#371 szánalmas banda most már kimondom -
#370 nem néztem
de 15 órát említ a csávó? interjút sosem nézek!!!!
két infó van,azért linkeltem
-
#369 Mert a 367-be nem ez a hír van mi? -
#368 Késik a PC-s BROTHERHOOD! -
#367 Na, mostmár tényleg hivatalos a PC-s csúszás:) Nem tudni mikor jelenik meg.
link -
#366 Válasz a béta kérdésre:
-
#365 Boxra nem. Látod rossz konzolt vettél XD -
#364 Firenzénél 3x nagyobb... Dehát gondolj már bele az mekkora... Most ez az egész egy map-en lesz, nem kell átmenni másikra... Firenze is p*csanagy volt, hát akkor ez mekkora lesz...
#356 Te ne rémisztgess már, amíg nem tudod minimum egy linkkel igazolni a hírt. -
#363 Úgy értem 2 fő város + kicsik. -
#362 "Róma alsó hangon is háromszor nagyobb, mint az Assassin's Creed 2 Firenzéje."
Most akkor Firenzénél 3x nagyobb, vagy összességében 3x nagyobb? Mert ha csak Firenzénél, akkor ugyanakkorát kapunk mivel abban is volt 3 fő város nem is beszélve a kicsikről. -
#361 http://www.gamestar.hu/assassins-creed-brotherhood-haromszor-nagyobb-mint-az-assassins-creed-2.html -
#360 boxra nem? -
#359 Én meg arról tudok, hogy a testvériség single végigjátszása 15 órába fog telni. Ja és jön béta is, csak PS3-ra :S -
#358 http://twitter.com/assassinscreed
http://www.facebook.com/#!/assassinscreed?ref=ts
utánajártam, semmi hír ilyenről
ha meg igaz lenne linkelj vmit ami bizonyítja -
syberia2 #357 mennyit? -
#356 hivatalosan is bejelentve:csúszik a pc-s verzió, megint, aki nem hiszi járjon utána
utóirat rövide:csesszék meg, ha folytatnám szerintem mute-olnának. -
#355 Új képek -
#354 Már nem azért de nem kötelező használni ^^ -
syberia2 #353 jah akkor azt láttam
remélem hogy azért nem az egész game annyiból áll majd hogy "csett" és minden őr halott:) Vagy csak küldetésekkor használhassuk, vagy ez is olyan legyen mint a 3 típusú segítők az előzőben -
#352 nekem lejátsza.. hát nem vitték túlzásba ezt a gameplayt. Kb 20 másodpercnyi játékmenet van benne... -
syberia2 #351 nekemse -
#350 Valamiért nem akarja lejátszani :S -
#349 Új gameplay!!! -
#348 assassin's creed brotherhood fejlesztői napló angolul és magyarul:
http://achungary.web4.hu/cikk/assassins-creed-brotherhood-dev-diary-1most-mar-magyarul-is -
Csokis #347 Assassin’s Creed Brotherhood Collector’s Edition Announced -
#346 Hungamer előzetes -
#345 És valóban lehet venni! 17k-ért, de sztem ha szétnézel a neten biztos találsz olcsóbban ^^ -
#344 Nemtom, nekem PS-em van. De azért sok sikert, hátha találsz valamit! :D -
#343 tudom :D de most csak ezért nem veszek új boxot. állítólag lehet venni wifi vevőt külön a boxhoz -
#342 Új boxban van :D