7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#1383 "fülre akasztva és ha oldalra biccented a fejed,akkor meghúzódik a zsinór" és leszakad a fül -
xido #1382 Két dolog jut eszembe,csak mindkettő sajnos megbukik mindenféle érintésnél,falmászásnál...az egyik egy kis nyomópöcök lenne csukló körül,ami a kézfej emelésére kilöki a pengét,normál kéztartásra meg visszaengedi/húzza a helyére...valamint egy hálóvető elsütőhöz hasonló tenyérben lévő kapcsoló..
vagy egy karokon vállakon nyakon végigfutó madzag a fülre akasztva és ha oldalra biccented a fejed,akkor meghúzódik a zsinór és kiugrik a penge:) -
#1381 Hát igen... Sajnos amúgy azt, ahogy a játékban van megoldva, nem lehet valamilyen energiaforrás nélkül lemásolni... Meg a játékban Ezio csak a gondolataival írányítja :D Semmit nem nyom meg, nem húz ki, stb. :D Ez az ujjra akasztós dolog sem túl jó megoldás, simán elszakadna a sok falmászástól:P -
xido #1380 Komoly,de hogy szúrja le az áldozatot,ha kézzel tudja csak visszatolni,illetve ha kézzel vissza tudja tolni?:)
Hol a visszahúz mechanizmus?:) -
#1379 oké, ha tecik csínálok egyet neked is :) persze nem ingyen :D -
Hoz_Hun #1378 Ha kész lesz fényképezd le. :) -
Hoz_Hun #1377 Ja bocs, azt hittem kijelöltem #1368-ra válaszolok.
Én rájuk emlékszem a single-ből: Executioner, Doctor, Footpad, Noble, Captain, Smuggler, Engineer, Blacksmith, Priest -
#1376 Ki az a Te? :D én már alig emlékszem arra h kit lehetett singleban, egy párra emléxem, de rájuk én sem emléxem. -
#1375 nekem félig késsz van :P mondjuk az nem ien precíz. -
Hoz_Hun #1374 Vannak akiknek sok idejük van barkácsolgatni:
Igazi Hidden Blade -
Hoz_Hun #1373 Az Officerre meg a Thiefre te sem emlékszel a játékból igaz? Szerintem ők nincsenek is benne a single-ben. A Legacy-ban sincsenek benne. -
#1372 jah 1 hónap, de kalapácsal kopogom le :) -
#1371 Ssssss ilyet nem ejtünk ki :D -
#1370 lesz az 2 is -
#1369 Már csak 1 hónap :D
Na jó kicsit több -
#1368 Azért mert láttam egy videót, amitől ihletet kaptam, ezért is variációs pack a vidi neve, mivel több féle képpen ölöm meg... A footpadot én birom, legközelebb majd őt veszem fel :) Kár h múltkor szarakodott a headset :S megint belefutottam egy stunnolos csapatba... -
Hoz_Hun #1367 De hát miért csak ezt az egy szerencsétlen Smuglert nyírod ki? Utálod szegényt? :)
Jó mondjuk én a footpadot írtottam ki párszor Ezioval. De őt tényleg gyűlölöm. -
#1366 Nincs. Egy SD tv tunerrel veszem fel. -
xido #1365 xboxon gondolom fraps lehetetlen..van ennek belső felvevője,mint GTA4-nek is volt? -
#1364 unatkoztam :D -
#1363 Ma volt egy nagyon jó wanted meccsem, 1x öltek meg összesen és én 8at kinyírtam xD Kár h nem vettem fel. -
#1362 Mi benne a zavaros? Van egy pár mód: wanted, manhunt, alliance, chest capture hogy a jobbakat említsem...
A wantedban mindenki vadászik valakire. A manhuntban két csapat van a vadász meg a bujkáló (úgymond). A chest capture olyan mint a manhunt, csak van benne három láda is, ha a közelében állsz, te kapod a pontot, ha meg nem ölnek addig...
-
#1361 pedig ez Rómában játszódik. :D Venezia jobb volt? :D
Amúgy nem mindenkinek jön ám be a multi. :) Nekem videók alapján elég zavaros, tehát lehet kipróbálom csak, de nem kapok rá, vagy rákapok és függő leszek :D -
#1360 Nélam csak a multi miatt übereli a kettőt. A kettőnek olyan olaszos hangulata van. De itt nem különösebben jön át ez az érzés... -
#1359 Énis pc s vagyok és nem spoilerkednek :) legalábbis a single vel kapcsolatban nem, a multiról pedig kifejezeten érdekel mit írnak :) -
Hoz_Hun #1358 Meglepően hosszú és meglepően jó lett a single. Nekem személy szerint messze jobban tetszik mint az AC2. -
xido #1357 remélem a multi nem ment a single kárára és hoz annyi órát,mint az előzőek.. -
Hoz_Hun #1356 Igyekszünk Spoiler mentesen hagyni.
Ezért is osztjuk meg tapasztalatokban gazdag multiplayer életünket. :DD -
xido #1355 Na szép dolog:)
Szegény pc-s meg kerüli,mint a tüzet,az idő előtti spoilerek miatt:) -
Hoz_Hun #1354 Nagy tévedés. :)
A konzolos topikok max akkor vannak, ha PC-re meg se jelent, és akkor se mennek nagyon. Mindenki ide jön, mert itt pörög az élet. Ez mostanra már amolyan öngerjesztő folyamat is. -
xido #1353 lehet a konzolos szekcióban is kellett volna nyitni,mert oda lesnek be a boxosok alapból:) -
Hoz_Hun #1352 Mert mindenki a Dead Space 2 topikban van. Az épp ma jelent meg. :)
Majd ez is elindul mint atom, mikor kiröppen PC-re. -
#1351 Hát én több mint 300 meccsen túl vagyok. Tehát igen tapasztalt vagyok xD
De ugyanúgy HozHun is!
Amugy az eléggé fura, hogy csak hárman tartjuk életben ezt a fórumot, összesen két embernek lenne xboxa aki játszik az ACB-vel? :S -
#1350 hát ha ti mondjátok, mer gondolom ti azért már elég tapasztaltak avgytok etérem, már csak ha visszaolvasok. Majd rákukantok. -
#1349 hát így nézve az enyémet még nekem is unalmas, mivel én csináltam xD de játszva tényleg más, mert ahány új mecs, annyi új lehetőség :D -
Hoz_Hun #1348 Jó lett. Néha látni, hogy én is ott teperek. -
Hoz_Hun #1347 Egy idő után az (a szexen kívül mi nem?). :)
De játék közben egészen más ám, mint nézni. -
#1346 Hát az is! :) Így közel 3 hónap után. -
#1345 Hát nem tom negem a single jobban ízgat, azért lehet ránézek majd a multira is. De nekem ez elég monotonak tünik. -
#1344 Na itt az utolsó harlequin manhunt :))