7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Solid Snake
    "fülre akasztva és ha oldalra biccented a fejed,akkor meghúzódik a zsinór" és leszakad a fül
  • xido
    Két dolog jut eszembe,csak mindkettő sajnos megbukik mindenféle érintésnél,falmászásnál...az egyik egy kis nyomópöcök lenne csukló körül,ami a kézfej emelésére kilöki a pengét,normál kéztartásra meg visszaengedi/húzza a helyére...valamint egy hálóvető elsütőhöz hasonló tenyérben lévő kapcsoló..
    vagy egy karokon vállakon nyakon végigfutó madzag a fülre akasztva és ha oldalra biccented a fejed,akkor meghúzódik a zsinór és kiugrik a penge:)
  • Atkamon
    Hát igen... Sajnos amúgy azt, ahogy a játékban van megoldva, nem lehet valamilyen energiaforrás nélkül lemásolni... Meg a játékban Ezio csak a gondolataival írányítja :D Semmit nem nyom meg, nem húz ki, stb. :D Ez az ujjra akasztós dolog sem túl jó megoldás, simán elszakadna a sok falmászástól:P
  • xido
    Komoly,de hogy szúrja le az áldozatot,ha kézzel tudja csak visszatolni,illetve ha kézzel vissza tudja tolni?:)
    Hol a visszahúz mechanizmus?:)
  • rayman12
    oké, ha tecik csínálok egyet neked is :) persze nem ingyen :D
  • Hoz_Hun
    Ha kész lesz fényképezd le. :)
  • Hoz_Hun
    Ja bocs, azt hittem kijelöltem #1368-ra válaszolok.
    Én rájuk emlékszem a single-ből: Executioner, Doctor, Footpad, Noble, Captain, Smuggler, Engineer, Blacksmith, Priest
  • CroftManor
    Ki az a Te? :D én már alig emlékszem arra h kit lehetett singleban, egy párra emléxem, de rájuk én sem emléxem.
  • rayman12
    nekem félig késsz van :P mondjuk az nem ien precíz.
  • Hoz_Hun
    Vannak akiknek sok idejük van barkácsolgatni:
    Igazi Hidden Blade
  • Hoz_Hun
    Az Officerre meg a Thiefre te sem emlékszel a játékból igaz? Szerintem ők nincsenek is benne a single-ben. A Legacy-ban sincsenek benne.
  • rayman12
    jah 1 hónap, de kalapácsal kopogom le :)
  • elitehun
    Ssssss ilyet nem ejtünk ki :D
  • tommygear
    lesz az 2 is
  • elitehun
    Már csak 1 hónap :D
    Na jó kicsit több
  • CroftManor
    Azért mert láttam egy videót, amitől ihletet kaptam, ezért is variációs pack a vidi neve, mivel több féle képpen ölöm meg... A footpadot én birom, legközelebb majd őt veszem fel :) Kár h múltkor szarakodott a headset :S megint belefutottam egy stunnolos csapatba...
  • Hoz_Hun
    De hát miért csak ezt az egy szerencsétlen Smuglert nyírod ki? Utálod szegényt? :)
    Jó mondjuk én a footpadot írtottam ki párszor Ezioval. De őt tényleg gyűlölöm.
  • CroftManor
    Nincs. Egy SD tv tunerrel veszem fel.
  • xido
    xboxon gondolom fraps lehetetlen..van ennek belső felvevője,mint GTA4-nek is volt?
  • CroftManor
    unatkoztam :D
  • CroftManor
    Ma volt egy nagyon jó wanted meccsem, 1x öltek meg összesen és én 8at kinyírtam xD Kár h nem vettem fel.
  • CroftManor
    Mi benne a zavaros? Van egy pár mód: wanted, manhunt, alliance, chest capture hogy a jobbakat említsem...
    A wantedban mindenki vadászik valakire. A manhuntban két csapat van a vadász meg a bujkáló (úgymond). A chest capture olyan mint a manhunt, csak van benne három láda is, ha a közelében állsz, te kapod a pontot, ha meg nem ölnek addig...
  • Kongy
    pedig ez Rómában játszódik. :D Venezia jobb volt? :D
    Amúgy nem mindenkinek jön ám be a multi. :) Nekem videók alapján elég zavaros, tehát lehet kipróbálom csak, de nem kapok rá, vagy rákapok és függő leszek :D
  • CroftManor
    Nélam csak a multi miatt übereli a kettőt. A kettőnek olyan olaszos hangulata van. De itt nem különösebben jön át ez az érzés...
  • rayman12
    Énis pc s vagyok és nem spoilerkednek :) legalábbis a single vel kapcsolatban nem, a multiról pedig kifejezeten érdekel mit írnak :)
  • Hoz_Hun
    Meglepően hosszú és meglepően jó lett a single. Nekem személy szerint messze jobban tetszik mint az AC2.
  • xido
    remélem a multi nem ment a single kárára és hoz annyi órát,mint az előzőek..
  • Hoz_Hun
    Igyekszünk Spoiler mentesen hagyni.
    Ezért is osztjuk meg tapasztalatokban gazdag multiplayer életünket. :DD
  • xido
    Na szép dolog:)
    Szegény pc-s meg kerüli,mint a tüzet,az idő előtti spoilerek miatt:)
  • Hoz_Hun
    Nagy tévedés. :)
    A konzolos topikok max akkor vannak, ha PC-re meg se jelent, és akkor se mennek nagyon. Mindenki ide jön, mert itt pörög az élet. Ez mostanra már amolyan öngerjesztő folyamat is.
  • xido
    lehet a konzolos szekcióban is kellett volna nyitni,mert oda lesnek be a boxosok alapból:)
  • Hoz_Hun
    Mert mindenki a Dead Space 2 topikban van. Az épp ma jelent meg. :)
    Majd ez is elindul mint atom, mikor kiröppen PC-re.
  • CroftManor
    Hát én több mint 300 meccsen túl vagyok. Tehát igen tapasztalt vagyok xD
    De ugyanúgy HozHun is!
    Amugy az eléggé fura, hogy csak hárman tartjuk életben ezt a fórumot, összesen két embernek lenne xboxa aki játszik az ACB-vel? :S
  • rayman12
    hát ha ti mondjátok, mer gondolom ti azért már elég tapasztaltak avgytok etérem, már csak ha visszaolvasok. Majd rákukantok.
  • CroftManor
    hát így nézve az enyémet még nekem is unalmas, mivel én csináltam xD de játszva tényleg más, mert ahány új mecs, annyi új lehetőség :D
  • Hoz_Hun
    Jó lett. Néha látni, hogy én is ott teperek.
  • Hoz_Hun
    Egy idő után az (a szexen kívül mi nem?). :)
    De játék közben egészen más ám, mint nézni.
  • CroftManor
    Hát az is! :) Így közel 3 hónap után.
  • rayman12
    Hát nem tom negem a single jobban ízgat, azért lehet ránézek majd a multira is. De nekem ez elég monotonak tünik.
  • CroftManor
    Na itt az utolsó harlequin manhunt :))