7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • Hoz_Hun
    Lehet az új játékmód jött ki, csak sokan akarták egyszerre lehúzni. A napokban fel akarok nézni én is.
    Azért írd meg ha már jó. :)
  • Hoz_Hun
    Nem sok spoiler van a videóban, megnézheted.
  • Kongy
    Enyhén furcsa h xbox kontroller kiosztás van a játékban (meg a menüben is) és egérrel navigál... aham, persze.
  • CroftManor
    Tegnap este nem lehetett multizni. Egyfolytában egy frissítést akart leszedni a játékhoz, de nem lehetett, letöltötte, újraindult a játék és megint update-elni akart.
  • rayman12
    Én eddig nem láttam mert nem is akartam spoilert!
  • grebber
    Éppen ezt mondom hol éltél te eddig? Játékok megjelenése előtt már jóval szoktak lenni ilyen videók!
  • rayman12
    Akkor szopják ki!
  • rayman12
    Ugyértem pc re...
  • tommygear
    mert még nem adtak el eleget xboxra
  • grebber
    LOL ezt te sem gondold komolyan remélem!
  • rayman12
    Ezt most nem értem, ha van gameplay róla meg midnen akkor mérnem lehet még kapni?
  • szabii98
    Faszás lesz(Y)
    Ha lesz Codex, akkor tuti előrendelés :P
  • tommygear
    ja de azért ott van, hogy PRESS B :D
    mondjuk lehet kontrollerrel nyomja
  • KollerN
    Pc gameplay elvileg:
  • CroftManor
    önmagában az AC 1 nem rossz..... ha ritkán veszed elő :D
  • Kongy
    de kb az első 5 perc után nagyjából megtudjuk az ac1 történetének lényegét. :D
  • rayman12
    Énis ugyan igy vagyok, miután játszotam a 2 vel, már nem tudnék az 1 el, de sztem senki se kezdje mingyárt a 2 vel mert a történetet meg sok midnent még az alapoz meg.
  • Kongy
    az 1 -el én remekül elvoltam, bár manapság már egy percet sem játszanék vele. Nagyon monoton. Grafikában és játékmenetben is rávert az AC2.
  • grebber
    Tudom :D
  • Reg5
    Az AC-ből csak első unalmas, a 2 qrva jó.
  • Kongy
    de az 1 is késett! és akk még nem tudták milyen eladások lesznek PC-n!
  • grebber
    Ők is máshogy álltak volna a dolgokhoz hidd el, ha ugyanolyan szarul teljesített volna pc-n a Witcher mint az AC. Bár utóbbit meg is értem 2x óra tömör unalom.
  • Kongy
    na de nem biztos, hogy minden konzolos witcher-fanatikus, mert eddig nem is volt Witcher konzolra. Viszont a Crysis 2-re még várhattok, hehe :)
  • Totti5
    Akkor végülis ugyan ott vagyunk. Te várod az AC:Bt, én meg majd várhatom a Witchert hogy megjelenjen arra a platformra amin játszok.
  • Kongy
    Ha fontos lenne nekik a PC nem vakarnák a faszukat félévig és nem késleltetnék az AC PC-s verzióit. Vehetnének példát a CD Projekt Red-ről. Ők azt mondják jelenleg az a fontos nekik h a PC-s Witcher 2 kijöjjön, majd aztán jöhet szóba a konzolport. Csak h egy ellenpéldát mondjak.
  • tommygear
    akkor ne fél évvel később adják ki basszameg
  • elitehun
    Mivan már azt is tudod ki mikor hazudik?
  • destiner13
    itt azt írják,hogy az Ubisoft számára még mindig nagyon fontos platform a PC

[URL=http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a_ubisoft_szerint_a_pc_egy_nagyon_fontos_platform_az_assassins_creed_franchise_szamara]

jah, kb. annyira fontos mint a PSP vagy a Nintendo DS vagy az Iphone, köcsögök... nem értem miért kell így kamuzni :-(
  • elitehun
    Mintha magamat hallottam volna :P
  • rayman12
    Hát jah én pl azzal a két kis pöcökel (analog) bíztos nem tudnék játszani, Mondjuk én vílágéletemben pc n játszotam, bár ha nagyon akarnám meg tudnám szerintem tanulni aztis, de minek ha nincs is konzolom :)
  • Kongy
    TPS-ben szerintem kis konzolos előny van, de személy szerint én billentyűzettel is legalább olyan jó vagyok mint kontrollerrel :D

Egérrel villámgyorsan lehet ám fordulni, célozni, gyorsabban mint kontrollerrel. Csak tessék nézni CoD multis videókat xboxon, szemmel látható a különbség.
  • CroftManor
    Akkor jó helyen vetted :)
  • elitehun
    Mért ne? Én pl az egérrel gyorsabban meg tudok fordulni mint más egy analóg karral ^^
  • Hoz_Hun
    Tps-ben nem valószínű, de fps-ben biztos a PCs nyer.
  • Hoz_Hun
    Ne viccelj már, én 16.900 vettem a Limited Codex Edition (Platinum shop)!!
  • CroftManor
    nem olyan biztos az
  • Kongy
    ezt mondom én is :D
  • rayman12
    Szerintem is, vagyis fps be bíztosan.
  • tommygear
    pc-sek szétdarálnák a konzolosokat
  • CroftManor
    Hát nem is lehetne összeereszteni :) de én nem is vágyok rá hogy pcn is multizzak. Így is csak felidegesít néha a többi baromsága. Pl amikor csapatban kell játszani, nemhogy összejátszanának, széthúzzák a csapatot.
    Vagy nem figyelnek a hunterekre, csak a saját célpontukra, aztán csodálkoznak ha hátba szúrják őket hirtelen xD