7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Hoz_Hun #1223 Lehet az új játékmód jött ki, csak sokan akarták egyszerre lehúzni. A napokban fel akarok nézni én is.
Azért írd meg ha már jó. :) -
Hoz_Hun #1222 Nem sok spoiler van a videóban, megnézheted. -
#1221 Enyhén furcsa h xbox kontroller kiosztás van a játékban (meg a menüben is) és egérrel navigál... aham, persze. -
#1220 Tegnap este nem lehetett multizni. Egyfolytában egy frissítést akart leszedni a játékhoz, de nem lehetett, letöltötte, újraindult a játék és megint update-elni akart. -
#1219 Én eddig nem láttam mert nem is akartam spoilert! -
#1218 Éppen ezt mondom hol éltél te eddig? Játékok megjelenése előtt már jóval szoktak lenni ilyen videók! -
#1217 Akkor szopják ki! -
#1216 Ugyértem pc re... -
#1215 mert még nem adtak el eleget xboxra -
#1214 LOL ezt te sem gondold komolyan remélem! -
#1213 Ezt most nem értem, ha van gameplay róla meg midnen akkor mérnem lehet még kapni? -
#1212 Faszás lesz(Y)
Ha lesz Codex, akkor tuti előrendelés :P -
#1211 ja de azért ott van, hogy PRESS B :D
mondjuk lehet kontrollerrel nyomja -
#1210 Pc gameplay elvileg: -
#1209 önmagában az AC 1 nem rossz..... ha ritkán veszed elő :D -
#1208 de kb az első 5 perc után nagyjából megtudjuk az ac1 történetének lényegét. :D -
#1207 Énis ugyan igy vagyok, miután játszotam a 2 vel, már nem tudnék az 1 el, de sztem senki se kezdje mingyárt a 2 vel mert a történetet meg sok midnent még az alapoz meg. -
#1206 az 1 -el én remekül elvoltam, bár manapság már egy percet sem játszanék vele. Nagyon monoton. Grafikában és játékmenetben is rávert az AC2. -
#1205 Tudom :D -
Reg5 #1204 Az AC-ből csak első unalmas, a 2 qrva jó. -
#1203 de az 1 is késett! és akk még nem tudták milyen eladások lesznek PC-n! -
#1202 Ők is máshogy álltak volna a dolgokhoz hidd el, ha ugyanolyan szarul teljesített volna pc-n a Witcher mint az AC. Bár utóbbit meg is értem 2x óra tömör unalom.
-
#1201 na de nem biztos, hogy minden konzolos witcher-fanatikus, mert eddig nem is volt Witcher konzolra. Viszont a Crysis 2-re még várhattok, hehe :) -
#1200 Akkor végülis ugyan ott vagyunk. Te várod az AC:Bt, én meg majd várhatom a Witchert hogy megjelenjen arra a platformra amin játszok. -
#1199 Ha fontos lenne nekik a PC nem vakarnák a faszukat félévig és nem késleltetnék az AC PC-s verzióit. Vehetnének példát a CD Projekt Red-ről. Ők azt mondják jelenleg az a fontos nekik h a PC-s Witcher 2 kijöjjön, majd aztán jöhet szóba a konzolport. Csak h egy ellenpéldát mondjak. -
#1198 akkor ne fél évvel később adják ki basszameg -
#1197 Mivan már azt is tudod ki mikor hazudik? -
#1196 itt azt írják,hogy az Ubisoft számára még mindig nagyon fontos platform a PC
[URL=http://www.gamechannel.hu/cikk/hirblock/a_ubisoft_szerint_a_pc_egy_nagyon_fontos_platform_az_assassins_creed_franchise_szamara]
jah, kb. annyira fontos mint a PSP vagy a Nintendo DS vagy az Iphone, köcsögök... nem értem miért kell így kamuzni :-( -
#1195 Mintha magamat hallottam volna :P -
#1194 Hát jah én pl azzal a két kis pöcökel (analog) bíztos nem tudnék játszani, Mondjuk én vílágéletemben pc n játszotam, bár ha nagyon akarnám meg tudnám szerintem tanulni aztis, de minek ha nincs is konzolom :) -
#1193 TPS-ben szerintem kis konzolos előny van, de személy szerint én billentyűzettel is legalább olyan jó vagyok mint kontrollerrel :D
Egérrel villámgyorsan lehet ám fordulni, célozni, gyorsabban mint kontrollerrel. Csak tessék nézni CoD multis videókat xboxon, szemmel látható a különbség. -
#1192 Akkor jó helyen vetted :) -
#1191 Mért ne? Én pl az egérrel gyorsabban meg tudok fordulni mint más egy analóg karral ^^ -
Hoz_Hun #1190 Tps-ben nem valószínű, de fps-ben biztos a PCs nyer. -
Hoz_Hun #1189 Ne viccelj már, én 16.900 vettem a Limited Codex Edition (Platinum shop)!! -
#1188 nem olyan biztos az -
#1187 ezt mondom én is :D -
#1186 Szerintem is, vagyis fps be bíztosan. -
#1185 pc-sek szétdarálnák a konzolosokat -
#1184 Hát nem is lehetne összeereszteni :) de én nem is vágyok rá hogy pcn is multizzak. Így is csak felidegesít néha a többi baromsága. Pl amikor csapatban kell játszani, nemhogy összejátszanának, széthúzzák a csapatot.
Vagy nem figyelnek a hunterekre, csak a saját célpontukra, aztán csodálkoznak ha hátba szúrják őket hirtelen xD