7978
10388394491291745162.jpg

Off/Warez Topik, erre klikk.size

Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass

Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!

TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs

CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
  • CroftManor
    Hát ezek szerint lehet külön árulni
  • Hoz_Hun
    Eddig ezt összegeztem a multi player karakterekről:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezio öli meg Singleplayer-ben: Executioner, Doctor, Footpad, Noble, Captain, Smuggler, Engineer, Blacksmith, Priest.
    Fiora (Courtesan) öli meg őket miután átállt az Assassinok oldalára (vagy közreműködik a megölésükben): Mercenary, Harlequin, Hellequin, Barber, Prowler.
    Magáról a Fioráról nem tudni mi lett. Jó eséjjel Cesare kinyirja mert el akarta lopni tőle az POE almát. De ezt nem lehet tudni.
    Az Officer és a Thief elméletileg életben lehetnek, róluk nem tudtam meg semmit
  • Hoz_Hun
    Jaja, nagyon kelendő, sokaknak kell Cahin (Harlequin). Szerintem idővel, úgy is feldobják DLC-nek, csak várnak a PCs megjelenés miatt, hogy ott is exclusive legyen egy darabig.
  • szabii98
    Sajnálom hogy ez van, de nekem most így jobb mert így megjelenés napján tudom venni :P
  • Hoz_Hun
    Nekem csak egy kód volt, az tartalmazott mindent: a két plusz mappot, a két bónus mp karaktert és a plusz vértet. Nem is tudom, hogy lehet külön árulni, úgy hogy vigyázz. Olyat keress, aki egybe árulja mindet.
  • grebber
    Ubisoft: nem áll le az Assassin's Creed sorozat
  • CroftManor
    ja, ezt mondom én is, h ugyanolyan mint a manhunt, csak ebben van pluszba 3 láda is. Így nem lehet csak úgy simán elbújni, hanem mindig az adott láda közelében kell lenni.
    Kár h nekem nincs harlequinem :( Próbáltam venni ebayen, de horribilis összegért lehetne venni, mivel licitálós oldal.
  • Hoz_Hun
    Tegnap megnéztem az új módot, hááát kicsit csalódás. Tök olyan mint a manhunt, egy pici csavarral. Játszottam 2-tőt vagy 3-mat aztán visszamentem wantedezni. :/
  • Hoz_Hun
    Az én kedvencem Caha a HELLEQIN aztán Fiora (Courtesan) és Cahin (Harlequin). A többi semleges kivéve Lanz (Footpad). Őt gyűlölöm! Még jó hogy ki lehet nyírni Ezioval a singleplayerben hehehe.
  • Hoz_Hun
    Annál valamivel több: 17 db
    - Il Carnefice (Executioner)
    - Malfatto (Doctor)
    - Lanz (Footpad)
    - Silvestro Sabbatini (Noble)
    - Donato Mancini (Captain)
    - Lia de Russo (Smuggler)
    - Gaspar de la Croix (Engineer)
    - Auguste Oberlin (Blacksmith)
    - Brother Ristoro (Priest)
    - Fiora Cavazza (Courtesan)
    - Rocco Tiepolo (Mercenary)
    - Cahin (Harlequin)
    - Caha (Hellequin)
    - Baltasar de Silva (Barber)
    - Il Lupo (Prowler)
    - Teodor Viscardi (Officer)
    - Faustina Collari (Thief)
  • tommygear
    mivel már csak arra nem jelent meg ezért igen
  • rayman12
    Mármint a pc megjelenés?
  • mike01010101
    Elkezdődött:(( Már március 25-re irják február 11 helyett. Mindig ez van.

• CroftManor
    keress rá googleban :) pl ac brotherhood multiplayer characters. Kb 10 választható karakter van. A kedvencem a Hellequin, a borbély, kurtizán és a Footpad. Ezen kivül van még két úgymond vip karakter ami a kódex editionban van benne. Harlequin és Officer.
  • szabii98
    uhhhh de várom már:P
    választható karakterekről van valami féle leírás?:)
  • Atkamon
    Hát ha konzolon ingyenes, akkor tuti, hogy PC-n is az lesz...
  • Kongy
    ha meg nem akk elmehetnek a tudjátok hova...
  • tommygear
    valszeg igen
  • CroftManor
    igen.
  • rayman12
    Ez PC n alapból benn lessz?
  • CroftManor
    na itt van
  • CroftManor
    Hát egyelőre nem túl át látható ez az új játékmód. Kb olyan mint a manhunt, csa épp beletettek pluszba egy 3 ládát is. Naggyábból annyi a lényeg hogy ha vadász vagy, akkor a ládákat örző protectorokat meg kell ölni, így pontot szerzel a csapatodnak, ha pedig protector vagy, akkor a ládák közelében maradva, el lopod azokat, és stunnolod a huntereket és így pontot szerzel a csapatodnak. majd teszek fel videót
  • CroftManor
    nekem meg olyan volt multiban, hogy valaki megölt és mikor újra betöltött a pálya, a hátam mögött maradt aki megölt xD és mintha hozzám volt nőve mindenhova jött utánam, pontosabban siklott utánam :D mint valami szörf deszkán a vizen :DD
  • Hoz_Hun
    Ha volt már, bocs.
    ACB Glitch a lóval
    A csávó Air assassinated valakit a lovon és beleesett (ez nincs rajta a videon). Innentől ő maga a . Frankón fut utánna az őr, meg lovagol rajta. :)
  • Hoz_Hun
    A fórumokon írják, hogy kijavították a szerverproblémát és újra megy a multi. Ráadásul épp most került fel az új DLC is.

Én csak este tudok felnézni. Ha kipróbálod és minden oké, írd meg légyszi.
  • CroftManor
    nem. Csak egy patchet adtak most ki hétfőn, ami blokkolja a multit... Az új dlc map valamikor a hétvége folyamán lesz letölthető (szerintem). Remélem addigra orvosolják ezt a patch problémát.
  • Prince23
    de ha helyre áll az xbox live akkor gondolom már le lehet
  • CroftManor
    pontosabban lesz :) mivel még nem lehet letölteni.
  • Prince23
    nagyon jó lett ez is.
  • CroftManor
    egyébként itt van az új dlc map
  • DarkSector
    igen ez valós probléma, csak boxon!
  • CroftManor
    Na ahogy látom nemcsak nálam van ez:
    A játék hivatalos fórumain egyre többen panaszkodnak, hogy a legújabb frissítés után képtelen felcsatlakozni az Assassin's Creed: Brotherhoodd szervereire. A hibát valóban az új javítás okozza, azonban elhárításán még mindig dolgozik a Ubisoft Montreal. A bug ráadásul kizárólag Xbox 360 rendszeren ütötte fel a fejét...
  • CroftManor
    folytatásképpen valami csoda folytán fel tudta tenni a frissítést, viszont most meg nem tudok belépni live-ra. kiírja h teszteljem a net kapcsolatot. ahhoz meg ki kell lépni a játékból, a vicc csak az, ha visszalépek dashboardba, egyből belép liveba... :S csak valamiért a játékban nem megy a live
  • CroftManor
    ez tuti nem az új játékmód, mert betettem más multis játékot és annál ugyanezt csinálta. Kiírta hogyha elakarom kerülni a frissítést, lépjek ki a live-ból. kiléptem, de mivel multihoz meg kell a live, visszaléptem, amire persze rögtön megint felhozta a frissítést...
  • Evoluti0N
    Sztem ha nem PC-s gameplay lenne, akkor mondjuk nem lennének a menüben grafikai beállítások. Szal tuti, h az :)
  • Hoz_Hun
    Milyen igaz! Most el is nyomom azt.
  • Atkamon
    Nem nagyon szoktam őket használni... Néha a "Regenerate all APs" jól jön.
  • Hoz_Hun
    Az nagyon jó. Pont folytathatom is. :)
    Egyébként te használtál ilyen Mnemonics-okat? Én csak egyet, emiatt a hajóvásárlás miatt (amivel 20 óráig 100% plusz pénz jött a területeim után).
  • Atkamon
    Most fog a napokban kijönni egy új fejezet elvileg :D
  • Hoz_Hun
    Na hétvégén sikerült összszednem a 11 hadihajót. Igaz több mint a felét felépítettem. Megint nincs gondom a florins-al (nem is tudtam, hogy a magyar forint is ebből a szóból ered). A partra szálló hadsereget is kiképeztem, sőt már partra is zsáltam és ott ténykedek. Ez a fejezet is érdekes eddig. Alig van már hátra valami. :)