7978

Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
Király. Most nézem a Ubi oldalán hogy Uplay pontokért cserébe fel lehet oldani a Hellequin multis karaktert. Ennek azért örülök mert így látásra Ő az egyik kedvencem és azt hittem hogy kimaradok a jóból :D -
Hát igen :) talán jobban is szeretem azt a módot. :P
-
Hoz_Hun #1421 Nem csuklottál játék közben? Mert biztos hogy páran emlegették a nevedet és nem éppen hálaimát mormoltak... 
Hallod-e, te aztán nagy Stun betyár vagy. :) -
mike01010101 #1420 Ugyanabban a korban ugyanazzal a fő karakterrel (VI.Sándor,R.Borgia) de egyéb köze nincs a játékhoz. De biztos jó lesz.
-
Na tegnap feltettem.
Ez már tényleg az utolsó :D
-
Mondjuk a 4 új karakternek örülnék.
Amúgy tökre utálom, mikor kiadja a kiosztást a két csapatba, de valaki kinn marad úgymond és várni kell, mire bekerül az egyik csapatba. Van hogy 5 percet is vártam, mire nagy nehezére megvolt a létszám
-
miko1216 #1417 Hali!
OFF: A "The Borgias" című filmnek/sorozatnak Jeremy Irons-sal lesz valami köze az Assassin's Creed-hez, vagy teljesen független? Ha nem akkor tudtok róla hogy lesz vagy tervben van-e film a történetről? Jó lenne filmen is látni. -
nemhinném, hogy sok ilyen lett volna :DD -
Hoz_Hun #1415 Ez külön az együttérző konzolosoknak készült. Akik addig nem voltak hajlandóak megvenni, míg PC-re ki nem adják. :D -
micsoda pénzlehúzás... -
Hoz_Hun #1413 Nem tudom mit képzelnek? Hogy újra megveszem, vagy mi?
"Assassin's Creed Brotherhood: Da Vinci Edition (Xbox 360)
A csomag tartalmaz az alapjátékon túl egy Premium egyjátékos küldetést. 10 új trófeát, egy multiplayer map, 2 új multiplayer mód, 4 új multiplayer karakter. És természetesen minden korább ULC is benne van!"
4 új mp karaktert??? Dögöljenek meg, ha ezek nem jönek normál DLC formában. -
úgy tűnik egy újabba kiadás érkezik xboxra és ps-re, a pc megjelenésekor, úgynevezett da vinci edition. ám nem tom, hogy a tartalom a pc-s codexben is benne lesz e vagy sem, mert azért ez elég kecsegtetőnek hangzik, szóval félév várakozás után remélem nem lesz annyi bőr a képükön hogy a pc-seket ebből is kizárják. tessék itt a link:
http://www.konzolokszervize.hu/playstation3/assassins-creed-brotherhood-da-vinci-edition-ps3-ps3 -
Igen jó már a multi. Ma vagy holnap teszek fel új vidit: disguise & smoke bomb cimmel. :) -
Hoz_Hun #1410 Jó már a multiplayer, mert pár napja nem voltam?
Én a firecrackert nem szeretem, mert nem annyira hatásos. Vakít ha telibe kap, de általába némi körvonalakat én mindig látok. Majdnem mindig sikerül elmenekülnöm, mikor azt használják ellenem. Támadásra meg simán nem használom, mert van annál sokkal jobb. Charge, Smoke Bomb magasan übereli szerintem.
Ellenben a Disguise az tényleg nagyon jó. Mind támadó és védekező módban is (Manhunt). Wantedben védekezőként ugyan jó, de ott a Smoke Bomb szerintem hatásosabb. -
Egyébként most a változatosság kedvéért, elkezdtem új taktikákat bevetni. Pl wantedban, ha kiszúrom a vadászomat, akkor nyomok egy firecrackert és nem lát semmit xD én meg simán le stunnolom. :) Na persze ez nem mindig jön össze, főleg ha folyamatosan nyomkodja az X gombot.
Aztán manhuntban meg az alakváltást használtam tegnap és persze simán elsétálok a vadász mellett és leütöm :D -
Nem, soha. Csak mindig elfutottak és eltüntek. Igazából ritkán hivtam őket, mert önmagában Ezio legyőzhetetlen :D -
Hoz_Hun #1407 :D
Tegnap nyomtam egy kicsit a singlet. Második végigvitel, de felszabadultabban játszok, mert nem görcsölök a 100% szinkronizáción. Ha elrontom, nem kezdem újra a küldetést. Most egy "all-female" assassin csapatot képezek ki. Hehehe. 12 csaj már megvan. Rendes kis Sisterhood. Képzelem milyen jó hangulat lehet a céhben, főleg egy-két sikeres küldi után. :) Az érdekes, mikor mester assassinná avatják az egyiket, férfi tagok állják a sorfalat. Meg nekem a Legacy-ból is az jön le, hogy többen vannak, mint amit a játékban használunk. Biztos ők azok, akik közvetlenül Ezionak felelnek. Párszor keresgéli, kell a csaj jelöltek után.
Neked volt olyan, hogy letérdeltek Ezio előtt akció után (nem amikor megmented, hanem egy bevetésen)? Nekem nem, vagy nem vettem észre, de valahol olvastam, hogy van, amikor letérdelnek. Az gyekran van, hogy mondanak pár szót, meg lecsukják a halott szemét. -
Hoz_Hun #1406 Nem, semmi spoiler. Ennek egy része (történés) ráadásul a Legacy-ban van. -
Igen, ők. Amugy én úgy olvastam, h a Thief az elmenekült... Tegnap este megint nem müködött a szerver, nem lehetett játszani. -
Na azért ne irj ilyeneket, még beindítod a topik olvasók fantáziáját xD meg az enyémet is :D -
Ti miről beszéltek? :D
Nem nagyon olvastam el de gondolom nem vagytok olyan felelőtlenek hogy spoiler nélkül irjatok a sztoriról tehát ezek csak a multis karik lehetnek ugye? -
Hoz_Hun #1402 Mondjuk nem nagyon hiszem, hogy meghalt, mert egy kanyi szó sem esett arról, hogy gyereke lenne, ami szükséges feltétele az emlékeknek (pláne az ő esetében). A multi karakterek közül mindnek lehetett kölke (papnak? mondjuk nagy kúrvázós volt, ha jól emlékszem): a fickók csorgathatták akárhova az nem gond, a nőknek viszont ki is kellet hordani és megszülni. Szerintem a Sumgler (aki meghal) ránézésre elég idős hozzá. Thiefről nem derül ki él-e hal-e, az se kizárt, hogy nagycsaládos nagymamaként távozik. Caha-ról (aki szintén meghal) meg semmit sem tudni. Örült, nemesi vér, az se kizárt a bátyától a Harlequintől lett valami (így egyszerre pipálható ki két emlék, hehehe). De perverz vagyok... -
Hoz_Hun #1401 A Courtisan ki van zárva, mivel átállt az Assassinok oldalára. Sőt megpróbálja ellopni az almát is (hogy magának vagy Ezionak az nem derül ki). Cesare elkapja. Hogy eztán mi lett vele, nem tudni. -
#1400 Most rendeltem meg a játékot zavvi.com-ról. A PS3-as és az Xbox verzió is 8203 forint ha még érdekel valakit. -
xido #1399 na azért emlékeztem rá,mert amint lehetett shoppingolni,vettem rá:) -
Lehet venni rá kesztyűt ami nem tom mit növel. A tőröknél lehet megvenni és ahogy megveszed automatikusan rákerül (legalábbis a 2-ben lehetett) -
nincs rajta és az ujja sincs levágva -
xido #1396 sohase?
mert ifjú korában nem volt,de már köpenyes cuccos korában úgy rémlik,de ha nem,akkor maradok a pillangós bicskánál:) -
Ezio-n nincs kesztyű, és semmi sincs a kisujján... :) -
Akire én emléxem: footpad, courtisan, smuggler (van róla vidi), executinoer, blacksmith, captain (talán) -
xido #1393 egy helyütt kisujj gyűrűvel gondolják megoldani..kesztyű miatt sose látjuk..
hidden blade -
azt énis láttam -
xido #1391 cdgalaxis március 25-re módosította nemrég a februári dátumot..egyelőre abban reménykedek:) -
amugy az egyik codex lapon ottvan a mehanizmus, és a youtube on is annak egész pofásak. -
Javítás: nincs hivatalos dátum még mindig... -
xido #1388 március vége -
Igen, de viszont nem mindig van ökölben Ezio keze, amikor kinnt van a penge... Amikor a pengék vannak fegyverként kiválasztva, és nyomod folyamatosan a fegyveres kéz gombot, akkor kinnt tartja a pengét és mozgatja az ujjait is... Aztán ha elengeded a gombot, akkor meg a semmitől visszacsúsznak a pengék:) -
PC-re mikor jön? -
xido #1385 egyébként is ilyen tenyérben lapuló elsütőre gyanakszom,hiszen annak ha ökölbe szorítod a kezed,pont indokolná is a levágott ujj magasság különbségét..a módosított meg gondolom kiemeli a pengét a zárt ököl fölé.. -
xido #1384 az ujja se szakad le:))))