7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
ratgab #1503 Szerintem az utóbbi a valós: Külföldi online üzleteknél is akkorra van kiírva! -
#1502 -.-
PC-re várom -
#1501 Rendben kösz. -
#1500 Még mindig nincs hivatalos dátum, így bármi lehetséges... Mondjuk a február 11 mostmár tuti nem igaz, mert akkor már bejelentették volna. -
#1499 Üdv.
A megjelenéssel kapcsolatban(PC-re) az lenne a kérdésem, hogy márciusban vagy most február 11.-én fog megjelenni mert pl a PC gurun azt írják, hogy e hónap 11. de pl CD galaxisban meg március 25. -
#1498 Már megjelent. -
#1497 Hát jól van. Akkor csak kínozd magad tovább :) -
#1496 Én ott tudnék lenni 30 perc alatt de inkább kihagyom, mert nekem valamilyen perverz élvezetet okoz hogy a nagyon várt játékkal nem játszom a megjelenése előtt XD -
#1495 Nekem van jelenleg 38 barátom ott. Csak abból kb 3 magyar és csak 1nek van meg az acb :S Hát ezen még akkor gondolkodok :) -
Hoz_Hun #1494 Jó, benne vagyok. Az én részemről csak egy gond van: te vagy az egyetlen barátom.
Legalábis a LIVE -on. Nem vagyok nagy társasági ember. Szóval nem igazán van kit mozgosítanom. -
#1493 jah én meg a buszra gondoltam. :) -
#1492 Hoz Hun egyébként még arra gondoltam, h megint csinálhatnánk előre beállított jeleneteket. De most valami egészen más műfajban xD Pl ha rajtad kívül lenne még három ember, aki hajlandó lenne rá, meg rajtam kívül is még három, akkor akár egy úgymond keringőt is eljárhatnánk a vadászokkal :D Pl alakzatban helyet cserélünk veletek meg ilyenek... vagy nem tom.... Valami mókásat kéne összehozni, mit szólsz? :) Neked ötlet? -
Hoz_Hun #1491 Úgy értem a játékban. :D -
#1490 Hát igen elsősorban olyannak éri meg eljönni, aki pesthez viszonylag közel lakik. Van itt olyan? :D persze ez csak egy felajánlás... -
#1489 Én mennék :) csak néznem kell buszt szekszárdról pestre :D -
#1488 Pont ratgab írta nekem... :) -
#1487 Bocs lehet én írtam félre, én arra írtam hogy mondták Croft-nak hogy biztos várja a warez-t és azt hittem te arra írtad. Mindegy akkor elbeszéltünk egymás mellett. :) -
#1486 Te is eljöhetsz kipróbálni xD Mi már szarrá játszottuk magunkat Hoz Hunnal a multiban. -
ratgab #1485 Lényegtelen végülis, Konzolra kijött novemberben pc-s megjelenést eltolták és én már nagyon várom!
Lehet, hogy szokásomtól eltérően megjelenéskor veszem PC-re! -
ratgab #1484 Akkor gönygyölítsük vissza az eseményeket:
Rayman12 azt írta, hogy a warez csak Pc-s műfaj, erre írtam, hogy a konzolos warez is warez.
Ezután Darksector írja, hogy ez mind így van, de most a máriusi pc-s megjelenés az aktuális!
Mivel nekem csak pc-m van, ezért én ezzel tisztában vagyok, nekem mint csak pc-snek erre a platformra történő kiadás fontosabb, mint hogy már konzolra kint van a játék! -
#1483 miért? nem lesz nálam semmi értékes. :) -
#1482 eredetileg nem emlékszem hogy volt, én valami olyanra emlékszem hogy csak 1 honap eltérés lett volna vagy mi, erre kitolták márciusra, de lehet a kezdetek kezdetén egyszerre jött volna.
Én akkoriban még a 2.résszem maxolgattam egy csepet pihentetem az Asssassin témát, majd később állok rá erre a részre.
Most majd csak belenézek ha lesz pc-n ha nem akkor majd egyszer. -
ratgab #1481 Tudom! Ugye eredetileg úgy volt egyszerre jön, aztán mégse... -
#1480 Hát DarkSector pont nem PC only :) ahogy én sem... Spt én már nem is játszok pcn egy éve. -
Hoz_Hun #1479 Mond mikor mész aztán majd jól levadászlak. -
#1478 Oké. :) -
#1477 Jó hogy kiegészítetted, de nem a pc only-ra gondoltam, hanem hogy a játékot várják csak pc-re, másra már nem várhatják. :)
(x360-as és ps3-as verzák már tavaly lettek várva) -
ratgab #1476 Az se mindegy mennyire fiatal a csaj? (Erre van az ismert szólás, hogy Nem vagyok pedofil, csak türelmetlen) -
#1475 Jöhetsz, ha szeretnéd kipróbálni! -
ratgab #1474 Pontosan így volt! -
ratgab #1473 Tudom mivel én is pc-only vagyok, csak a korrektség kedvéért egészítettem ki! -
ratgab #1472 Én akkor még nem vettem meg (azóta pótoltam, mert megérdemli) az AC 2-t pc-re és 1 kerek hónapot kellett várni a teljesen működő crackre (voltak mentésekből betölthető verziók, majd ahogy játszották végig megnyiltak az úgynevezett értékek, amiket az egyes cutscene-k után töltött le a legális verziójú játék a netről a folytatáshoz)! -
#1471 Igaz, csak most a márciusi várás konkrétan pc-re vonatkozik.
A kijelentés a szituációtól függ. -
ratgab #1470 Igen kint volt, de
1. nem kellett folyamatos net hozzá ahhoz, hogy játsz
2. és nem is volt működőképes: első városnál működött 2. városba már nem tudtál menni! -
ratgab #1469 Warez a konzolos nem eredeti játék is szerintem! -
#1468 Holnap megy busz. :) -
#1467 Pesten -
#1466 Na ja xD -
Hoz_Hun #1465 Főleg ha fiatal csaj az illető. -
#1464 Hol laksz? :)