7978
Off/Warez Topik, erre klikk.size
Multiplayer nevek: persian0077, ratgab, Sully1979, Cevys, norcii90, BIZ88, PowerSlave87, Atkamon, medve01, Arkimonde87, Gundark1980, ConstantinHUN, Royal_tipu, MerlinW_HUN, H3xHUN, l0lhunter, renji00, hunRage47, geng20, barcageri, xingjian, Logan8523, mgjani, penge468, wendi1106, Regnellahc, Dr.Assassino, Krysael, R4tB4G, Amurass
Ha van betervezett közös MP meccs, az ide lesz kiírva!
TEAMSPEAK 3 szerver:
ip: reddawn.hu
port: 9987
pw: nincs
CLAN channel alatt
az ACBrotherhood szoba, oda pw: 42368
-
#1183 Hát nyilván. De a konzolosok és a PC-sek nem lesznek összeeresztve multiban szal ez tök mind1 :D
Ha már a konzol PC multinál tartok, kiváncsi lennék egy CoD MW2 multi meccs milyen lenne pl. :D Egérrel lehetne pwnolni a konzolosokat :D Igaz, hogy ők is jól tolják, de azért az egér egy icipicit precízebb. És én tapasztalatból tudom, ha hozzászoksz az fps irányításhoz konzolon, akkor az egérrel nem tudsz majd bánni, és fordítva.
na de nem is tom miért tértem el a témától ennyire :D -
#1182 Hát igen. Ennek csak az a hátránya hogy mire ti megkapjátok, addigra mi szarrá játszuk magunkat és elunjuk. Jó mondjuk ennél a multi azért fenntartja az érdeklődést, de azért 2 hónap után azt is el lehet unni. -
#1181 Ja, ennyi tökölés után ez a minimum. Amúgy a PC-seknek is 1 évet kell várni a folytatásra meg a konzolosoknak is, de a konzolosok mindig előrébb járnak. -
#1180 fél év pofátlan várakoztatás után helyeslem is -
#1179 akkor PCn olcsóbb lesz. Mert boxon kb 20é lehetett kapni. -
#1178 Milyen mák h már hónapokkal ezelőtt előjegyeztem rá hehe :D -
#1177 "Az Assassins Creed Brotherhood Codex Edition, korlátozott példányszámú, gyűjtői kiadás előjegyzésben már elkelt. (várható internetes ára: 15990 Ft). Erre már nem lehet előjegyzést leadni, hanem a normál kiadásra." -
#1176 Hiába regeltem ebayra. Nem tudok licitálni rá, mert az eladó, nem "postázza" az árut európába. Fasza. Csak egy e mailes kód kéne... -
Hoz_Hun #1175 Ja ez a kód? Azt hittem figura.
Ha látsz valamerre Hellequin figurát szólj. Az érdekelne. -
Hoz_Hun #1174 Pedig érdemes mert megéri. Tényleg azok közül az editionok közül való, ami nagyon jól vannak összerakva és sok jófajta cuccot mellékelnek. És ami nem midegy, jó minőségű is. Mondjuk márcsak a kódexkönyv magában is megéri az árát. -
#1173 úgy megvenném ezt a harlequint de tök drága, nem éri meg ennyiért -
#1172 Én codexeeeet akaroooooooooook
576nál még ott van, ki tudja meddig.
Most elkezdtem lelkesedni múltkor h febr 11 és már alig vártam, de most megint annyira közömbösnek érzem a játékot... ha belegondolok h milyen soká jön PC-re akk nem bírom kivárni, ezért inkább nem is gondolok a játékra. :D
Külföldről tuti nem fogom megrendelni, szal ha 576ról is eltűnik én codex edition nélkül maradok :'( -
#1171 oké, mindenképpen jelewnzi fogom ha kijön. Sztem amugy a hétvégén jön ki. -
#1170 -
Hoz_Hun #1169 Húú, az a kis kép ütős!!! -
#1168 itt is 03.26 lett hirtelen
hát ez se holnap lesz -
#1167 valamit tudnak már a galaxisnál sztem... -
#1166 Ahj basszus tényleg... Nemáár, nem akarom külföldről rendelni T_T -
#1165 De egyvalami biztos: Codex Edition eltűnt, úgyhogy lehet verni fejet a falba. -
#1164 Még mindig nincs hivtalos dátum, úgyhogy ez is csak találgatás... A 2-t is volt, ahol áprilisra írták. -
#1163 március 26 -
Hoz_Hun #1162 Az jó lenne.
Kedvet kaptam, belépek, elköltök pár AP pontot. :) -
#1161 Biztos folytatják majd, csak szép lassan akarják felfedni a sztorit... -
Hoz_Hun #1160 A pénzel nekem sem volt eddig gondom. Csak most hogy a hajók darabja egy millába kerül. Ez is össze fog jönni elöbb-utóbb. Már van 3, holnap megint veszek meg építek. Inkább az AP pontok fogynak el hip-hop.
Hogy a szereplőkkel mi lett az később se derül ki mi? Ezt viszont igen utálom. Néhány szereplőt tisza lehetetlen helyzetbe hagyják ott a sztoriban. (Legjobban Fiora érdekelne mert ő multis karakter) -
#1159 Én már "végigvittem" azokat a részeket, amiket most lehet, de én mondjuk megjelenés napján kezdtem :D
Nekem tetszett az Italian Wars is, azért voltak ott is érdekes dolgok. Pénzt meg én nagyon könnyen összegyűjtöttem, mondjuk én mivel korán kezdtem, ezért nekem még meg volt az a lehetőség, hogy annyi territory-t veszek magamnak, amennyit akarok (mostmár csak 10et lehet), én ebből meggazdagodtam, a pénzt nem is nézem soha, mert annyi van, mint az állat :D De mondjuk az Italian Wars-os territory-k így is jó pénzt hoznak azért. Várom már a következő fejezetet. -
Hoz_Hun #1158 Ha kijött a Brotherhoodhoz a 2. DLC írd be ide légyszi, mert akkor rögtön lehúzom majd. Egyébként nem tudom mikor nézek fel LIVE-ra. Bár mostanában tervezem, mert már rég multiztam. -
Hoz_Hun #1157 Az Assassin's Creed: Project Legacy tolja valaki?
Én játszogatok vele egy ideje, de a Róma szinteréig (tehát az Italian Wars) tök unalmas, semilyen volt. Viszont Róma már nagyon jó. Épp most értem a 4. Chapterhez (kicsit durva 11 millát öszekaparni a 11 hadihajóra, egyet építettem meg már kettőt megvettem). Fiora Cavazza (a multiplayer kurtizánja) nagyon jó volt, aztán Giovanni Borgia története érdekes volt és Francesco Vecellio pedig megint csak nagyon jó lett. Ez a hajós a felnőtt Giovanni Borgia-val még nem tudom milyen lesz. Az nagyon fáj, hogy tulajdon képpen nem tudni mi történt az első fejezetbe Fiora-val, meg azt se hogy Francesco Assassin társával a mestelövész Enu-val mi történt (túlélte? mert nem úgy tűnik, bár Francesco túléli). Azt az Assassin csajt (Tessa) sajnáltam. -
#1156 Nekem se -
#1155 Minden esetre már nagyon várom, most elővettem újbol az AC2 öt hogy formába legyek már mire kijön :) -
#1154 Nem tom nekem egyik AC sem szagatott be soha pedig jovan szarabb a konfigom, értelem szerüen kevesebb is volt az fps em de, különösebb teknikai gondom nem akadt velük. -
#1153 Így van, és az optimalizáció sem volt olyan remek. Minimum és maximum grafikán is volt, hogy a játék néha-néha be-beszaggatott az aláírásomban szereplő konfigon. Azt hittem, hogy a gépem nem bírja, de nem így van. Minimum grafikán is beszaggat néha, de az a durva, hogy amúgy meg 60 fps folyamatosan. -
#1152 Portolásra gondoltam ^^ -
#1151 Áh, egyik AC-ben sem voltak hatalmas grafikai fejlesztések pcre... :) -
#1150 nem, ez a pénzről szól gyerekek :) -
#1149 Vagy a grafikai fejlesztések stb -
Reg5 #1148 Vagy csak átállítják a DRM-et, lásd PoP: TFS.
Amúgy nem tudom mit kell értetlenkedni. A CDG-n is fent van a megjelenés várható dátuma. -
#1147 elhiheted
az ms pont leszarja a pc-t :D -
#1146 nem hiszem. MS ha pénzelné jöhetne winfosra is... -
#1145 azt mondták h később jön pc-re nem akkor HA kész lesz :D
november óta kész van már a pc verzió sztem csak keményen lepénzeli az M$ meg a sony az ubisoftot -
#1144 Nem kétséges, azt mondtáák több interjúban is, hogy mindenképpen jön... Csak hát nem mindegy, hogy mikor...